רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
היי. אז כך: אני נמצא בדירה במעונות ומה שיש לי זה שקע בקיר שאליו אני יכול לחבר בעזרת כבל רשת את המחשב ולגלוש. יש ברשותי מודם אלחוטי 2wire עם כניסות: USB , של כבל רשת ושל קו טלפון ואני מעוניין ברשת (כולל אלחוטית) בדירה. האם יש אפשרות להקים אחת כזאת? (אין לי קו בזק כשאני מחבר את הכבל רשת לקיר אני ישר מקבל IP וגולש) תודה רבה, ארז
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מודם רשת כזה: SpeedTouch 510 - אותו חיברתי לנתב מסוג: D-Link DL604 עכשיו, לא התקנתי את הדרייברים של המודם, כי אני משער שאם חיברתיע את המודם לנתב, אז כל מה שצריך לעשות זה להגדיר את הנתב.. אבל המדריך של הנתב על איך להגדיר וכאלה בכלל לא מובן. התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינל" אליהם אני מחובר, הם נתנו לי כתובות DNS, ואמרו שצריך לבחור Dynamic IP. מעבר לזה הם לא אמרו כלום. זה מה שעשיתי, אבל לא הולך, האינטרנט לא מתחבר... מה עושים?!?!?!?!?! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי, בחיבור ללא חייגן. לפני יומיים הראוטר שלי (edimax BR-6428nS) התחיל לעשות צרות. בסוף הגיע למצב שאי אפשר יותר להתחבר לממשק הניהול שלו. ניסיתי לחזור לראוטר הקודם שלי (TP-LINK TL-WR841 אם אני זוכר נכון). הוא לא הצליח למשוך כתובת IP. כנ"ל עם שני ראוטרים חדשים: TP-LINK WL-WR941N וגם edimax BR-6478AC. הסימפטומים זהים - הראוטרים מנסים להתחבר ולמשוך כתובת IP דרך DHCP, ולא מצליחים. מי שכן מצליח זה מחשב WINDOWS של הבת שלי, בחיבור ישיר למודם Arris של הוט. בשיחות ארוכות על התמיכה הטכנית הם לא הצליחו לעשות שום דבר. מעבר לזה מבחינתם אין בעיה כי "הם תומכים רק בWINDOWS". חשבתי בשלב הבא לבקש מHOT לבטל את החיבור ללא חייגן - אולי איזה אתחול מחדש עצבנ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
RE: מפרט למחשב!!(exe) זה אומר שזה ששלחתי לו שלח לי את זה וואט דה פאק יז דיס? ההודעה שלו ריקה ולמטה רשום לי את זה: Walla! Mail - get your free 3G mail today STATEMENT OF CONFIDENTIALITY ___________________________________ The information contained in this electronic message and any attachments thereto are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, please notify ICL Fertilizers immediately at +972-8-6465555 or by E-mail and destroy all copies of this message and any attachments. Do not disclose the contents of this electronic message to any one, or distribute it. Thank You…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. מחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית והשני בצורה חוטית. אני רוצה לשלוט במחשב החוטי מהמחשב האלחוטי. איך עושים את זה. אם יש לכם גם המלצות לתוכנה זה יעזור. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שבעזרתה אני שולח פקטות לכרטיס שרת שלי במחשב (הפקטות נשלחות מקובץ שנוצר ע"י Wireshark), השאלה שלי היא אם אני למשל רוצה לשלוח את ה-Packets למחשב אחר שנמצא איתי ברשת איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר שמחובר ל-2 מחשבים: מחשב אחד נמצא ממש ליידו מחובר עם כבל 2 מטר מחשב שני מחובר עם כבל 10 מטר יצוק ועובר בתקרה (יש ליידו אולי כבל מאריך של חשמל לא קרוב, לא נראה לי שזה משהו שצריך לקחת בחשבון). בכל אופן, המחשב הראשון משמש כשרת SQL עבור המחשב השני ומתקבלת לעיתים הודעה של Connection Disconnected. שמתי לב שמתי שאני שולח Ping רציף בין המחשבים אני מקבל Loss כל 5-10 דקות, לא נראה לי משהו רציני אבל לפי מה שאמרו לי בתמיכה של התוכנה שאני עובד איתה, זה כנראה הניתוק שאני מקבל. אז האם Loss כזה הוא תקין ברשת כזאת קטנה, או שאולי הנתב שלי מתחיל לזייף / יש לי רעשים על הכבל ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח הודעה ברשת ביתית? מן הודעה קצרה כזאת... ניסיתי לרשום בקונסול - *net send... לא הולך.. עריכה: מצטער עשיתי חיפוש אחרי שפתחתי את הנושא. מצאתי ציטוט של Fkl0ster: התחל -> הפעלה net send X Y X = השם של התחנה. Y = תוכן ההודעה. רציתי לשאול מה הכוונה השם של התחנה (X) ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת בלי אינטרנט, עכשיו אני רוצה לשלוח מהמחשב הזה למחשב השני הודעה זה אפשרי? הודעה שתשמיע רעש או שיראו כשהיא תגיע... תודה... :
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כולשהי לשלוח פקס דרך מודם idsl בעיקרון אני חושב שאי אפשר אבל אולי מישהו מכיר איזה אפשרות או תוכנה שיכולה לשלוח עם הidsl. תודה על התגובות
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך לשלוח פקס דרך האינטרנט בחינם. תמיד כובים על זה כסף. אולי נתאגד כולם ביחד ואולי נמצא תוכנה או אתר שבעזרתו ניתן לשלוח ולקבל פקסים בחינם! אני עדיין מחפש. עזרו לי! תודה.
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-