רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הראוטר Siemens SL2-141 פועל מצויין כבר כמה חודשים. אליו מחוברים: 10.0.0.1 המחשב הראשון xp sp 2 10.0.0.2 המחשב השני xp sp 2 10.0.0.3 אייפון ב-WiFi 10.0.0.138 הראוטר עצמו. פתאום ביום בהיר אחד המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט, דהיינו, המסנג'ר מתחבר, eMule מתחבר - באינטרנט אי אפשר לגלוש! השינוי האחרון שעשיתי לפני מספר ימים זה להתקין תוכנה שמשנה את האי פי כל כמה דקות, אבל הכל פעם כמו שצריך. ניסיתי להתחבר לכתובת 10.0.0.138 כרגיל, במחשב השני אי אפשר (באייפון ובמחשב הראשון הכל תקין). אם כי, מה שאני לא מצליח להבין, זה למה פינגים כן עוברים לעז*זל? פינג ל-10.0.0.138 או לכתובת אי פי של אתר מסויים עוברת! יש לי רקע מסויים ברשתות, ההגדות בסדר ב-100%, עברתי עליהן שוב…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה חברה מוכרת ספק + תשתית 100 מגה במחיר הכי טוב? הכי זול שמצאתי זה אקספון 69 ש''ח לחודש ספק + תשתית. יש חברה שמוכרת ביותר זול מזה? אין לי שימושים מיוחדים... הולך להתחבר אלחוטית עם האייפון ולהיות בפייסבוק, יוטיוב, משחקים וכו'.. לא משהו כבד.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי מודם ראוטר tp-link archer vr600, חבילת גלישה ספק ותשתית 100mb. אני עושה SPEEDTEST ממספר לפטופים שונים ומסמארטפון ומקבל מקסימום באזור ה 14mb... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Hi guys, I need some help overhere. I have an old router from bezeq (2Wire) and lately I have received a new one (Simiens SL2-141) which I want to configurate as a repeater for 2Wire, but nothing goes right. Siemens has an option on the portal for repeater, I press "scan now" and it finds nothing, I have set both routers on the 6'th channel, even same network id, eliminated all security, there is one station that succesefuly connects to this 2Wire on wireless mode everything seems to be ok, but... When I have connected simiens to the internet and ran "scan now" for the repeater it found my 2Wire (does it mean that the option repeater is to deploy a repeater and not to se…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
העתקה בין שני מחשבים אצלי ברשת מתבצעת במהירות נמוכה מאוד. בערך 500KBps בדקתי עם Lan Speed Test וקיבלתי בערך אותה תוצאה (בדקתי על שני המחשבים), באיזור ה-4-5Mbps. בבדיקה עם SPEED TEST, שניהם מצליחים לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה בהרבה, באיזור ה-50-60Mbps. מה יכול לגרום לעבוד כ"כ לאט כשמעבירים קבצים מאחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שחווים בעיה כמו שלי מאז שהתחברתי לסיב האופטי של פרטנר הרשת אלחוטית שלי מתנתקת לסירוגין שאני מחוברת על תדר 5 אני נמצא מול הראוטר, ועל 2 מחשבים שונים בדקתי במקביל. בתדר 2.4 זה יותר יציב אבל שם המהירות היא נמוכה מה יכולה להית הבעיה? פרטנר לא מוצאים בעיה ולפני שאעבור לאנמלימטד או סלקום רציתי לדעת אם זה בעיה מוכרת
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק). הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה"). רגע, הסיפור עוד לא נגמר. קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD. מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה. הבעיה: בקופסא שמתחברת לר…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מודם VDSL במקום להשכיר מבזק אני לא מצאתי הרבה כאלה אשמח לעזרתכם בנושא יש לי ראוטר לינקיס WRT54GL שיתחבר למדם (אני יודע שהוא עלול להאט את המהירות) השאלה אם אני יוכל לחבר אותם והראוטר יתמוך כי הוא ישן יחסית? אני ישמח לכל אפשרות אחרת מלהשכיר מודם\נתב מבזק תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בס"ד יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה. אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט? יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-