עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Zadu,

שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by RJ1,

שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  5. כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by תושב העיר,

יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  7. הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Vaz,

הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by David_K,

א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by אוקיי,

תראו, הגעתי לפורום הזה בערך לפני המממ חודשיים. מאז נתקלתי בכל מיני הודעות, בהן אנשים מדברים על מהירויות הורדה של 200-300... הקטע הכי אבסרוד היה שנתקלתי בהודעה משנת 2002 בא אנשים דיברו על מהירויות של 200 k כדבר של יום יום. עכשיו אני בשוק למה אני אישית ובעצם כל האנשים סביבי לא מכירים מהירויות כאלה. יש לי 1.5 מגה ואני מוריד איתו במהירות של 185k אלא אם כן זה מסרברים בארץ ואז בלחץ זה מגיע ל 200. אבל מה נסגר עם ה 300?!?! מזה החיבורים האלה? כולם עשירים פה? אז מה שבעצם אני מבקש, זה שכל מי שיש לו חיבור מעל 1.5 מגה אנא לכתוב פה מה סוג החיבור, מה מהירויות ההורדה (Upload+Download). ואם לא מפריע לכם גם כמה אתם משלמים, אולי אני פשוט חי בעולם משלי ובעצם זה לא יקר לקחת חיבור של 3 מגה..

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Keman,

הי לכולם :-) מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המדויק בין SWITCH ל HUB ? הרי הם גם נראים דומה, לא ? הוסבר לי בקצרה, שההבדל הוא באיזשהם תבלאות של כתובות, אבל מהו ? תודה מראש לכל עונה :-)

12. שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  14. יש לי מחשב חזק עם אינטרנט 3 מגה.ושאני מפעיל את האמיול האינטרנט לא זז בכלל.למה?? יש לי מחשב E6300 לוח 965 S-3 אבל רק סטיק אחד של זיכרון 1 ג'יגה 667 יכול להיות שבגלל שאין לי עוד אחד ואין לי ככה דואל האינטרנט לא זז שהאמיול מופעל?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  15. *זה לא בשבילי ,אלה בשביל חבר * לחבר הזה יש עכשיו Edimax BR6524N מה שמסתבר כנתב עלוב ,ומלא בעיות שונות ומשונות , כרגע הוא מחובר לHOT עם רוחב פס של 30 מגה ובזק בין לאומי גם כמובן 30 מגה וחיבור ללא חייגן (אל תשאלו מה הוא עבר כדי להגיע לזה ) אם זה חשוב לכם אז יש לו את מודם הThomson 425 הרגיל כמו שכבר אמרתי הנתב נדפק לגמרי . כמו כן הוא הוחלף כבר כמה פעמים במסגרת האחריות , אבל שום דבר לא עוזר ,והבעיות הם אותם הבעיות יש לו XBOX360 עם חיבור לרשת הLIVE וPS3 שגם מחובר לרשת הPSN ,וכמובן המחשב . כול המכשירים נמצאים באותו חדר ככה שהם מחוברים קוית לנתב , בינתיים אין מכשירים שמחוברים אלחוטית לנתב אך צריך שהנתב יהיה אלחוטי למכשירים עתידיים. להתחיל לעשות רשימה עם הבעיות של הנתב…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Amit-,

היי, לאחרונה אני סובל מהמון התנתקויות ב-VDSL ושוקל מעבר לתשתית כבלים במידה ולא יפתר. האם יש כאן מישהו שנמצא על תשתית של הוט ויודע להגיד מה ההבדל בין הפינגים? מצאתי את הכתבה הזאת מ-2012 שלפיה יש הבדל של 20-30% לטובת VDSL. http://www.netcheif.com/blog/?p=2085 השאלה היא מה המצב היום.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. התחברתי לרשת אלחוטית WIFI כתוב "מחובר" וכתוב עוצמת סיגנל "מצויינת" אבל דפי האינטרנט לא נפתחים לחצתי על מאפיינים וראיתי שכתוב בקישורית IPV6 וגם IPV4 בשנהם "ללא גישה לאיטנרט" למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by HiyoriX,

טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Splashy,

יש לי חיבור 100 מגה בזק + בזק בינלאומי. לאחרי שהתחברתי קיבלתי מהירות בסביבות ה-68 Mb/s. לאחרונה המהירות ירדה לכ-50 Mb/s. דיברתי עם 166 והם קבעו לי טכנאי. הטכנאי היה היום ואמר שאני מאוד רחוקה מהמרכזיה (1.3 ק"מ) ולכן החיבור לא יציב ואין מה לעשות בקשר לזה. הוא אמר שהפתרון היחיד הוא סיבים אופטיים אבל זה יכול לקחת זמן. כמו כן הוא ראה שה-6740U שלי עובד במצב Bridge ומחובר לראוטר D-Link DIR-655 והוא לא ממליץ על התצורה הזו. הוא אומר שכדאי לי לקחת את הדגם החדש ולעבוד איתו כראוטר בלי ה-655. כרגע יש לי 6740U G1, הוא לא זכר את השם של הדגם החדש אבל אני מניחה שהוא התכוון ל-6740U H1 כי הוא אמר שהוא לא התכוון לראוטר Dualband. מה דעתכם? האם אכן אין מה לעשות לגבי המהירות? ואם כדאי להחליף את…

20. האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  21. **נערך** לאחר שחשבתי החלטתי לשים בין החדר שלי לראוטר רשת חוטית. בעצם להעביר כבל מאיפה שמחובר הטלפון(ולקנות שקע מתאים) לארון תקשורת. ומארון תקשורת להעביר אותו לחדר עם הראוטר. עכשיו, איזה ציוד אני צריך בשביל זה? נגיד שאני צריך 30מ' כבל, כמה יעלה לי?(ואיזה צריך? מוצלב או רגיל? וצריך מסוכך מן הסתם) איך אני מחבר את הכבל לשקעים? ואיך אני מחבר את הכבל למחברים שלו?(תקע רשת למחשב וכד') ואיך אני מעביר את הכבל. תודה אריאל(אשמח להמלצה לחנות מאיזור המרכז **אני צריך גם שקע ל2 קווי טלפון+כבל רשת. על אחד מהקווים יישב מתאם של בזק, אז שאני יוכל גם לחבר את הקו השני. זה מה שמצאתי לא מצאתי כבל יותר קצר, אם יהיה מישהו שימצא אני אשמח אני צריך גג 50 מטר. אני לא יודע בדיוק, אבל 50M זה עם עודף.(מי…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  22. הי לכולם קניתי את המודם-ראוטר TP-Link - TD-W9970, גרסאת חומרה v2.1. הראוטר הוגדר ועובד טוב, אבל במהלך מעבר על ההגדרות (בממשק ה-Web-י), עלו לי כמה שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה. אני מקווה שיש כאן אנשים שיש להם את הדגם הזה, ויודעים לענות. שאלה ראשונה: במידה ואני מגדיר Guest Network, האם אפשר לבטל את ה-SSID Broadcast גם ל-Guest Network? שאלה שנייה: בעמוד DHCP Server, בתת-עמוד Address Reservation, ניתן להגדיר כתובת IP קבועה, למחשבים/התקנים שברשת. אנחנו בעצם מקשרים שם בין MAC Address, לבין כתובת IP שאנחנו רוצים שתוקצה עבורו כל פעם כשהמחשב/התקן הזה מתחבר. אבל יש עמ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by sdahan12,

היי, הייתי רוצה להקים שני רשתות נפרדות לגמרי ולקשר מחשב מסויים שיהיה שייך לשני הרשתות. מטעמים ספציפיים יש לי דרישה שרשת אחת לא תעמיס את השניה ולכן חשבתי להכניס שני כרטיסי רשת לאותו מחשב. האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by TheRealPepe,

טוב כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים פתאומיים, האינטרנט מתנתק לכמה שניה ואז חוזר,בהתחלה זה היה רושם לי בעיית DNS אז החלפתי לDNS של גוגל הדבר לא עזר כמובן האינטרנט ממשיך להתנתק אבל הפעם לא כותב שיש בעיה.. משתמש ב HOTBOX כמודם ו DLINK 825ACG1 כראוטר. תמונה של החיבור בהוטבוקס לוג של ההוטבוקס: הייתי מפרסם את הלוג של הראוטר אבל יש שם כתובות אייפי אז אני מעדיף שלא.. תשתית הוט וספקית הוטנט

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום אני בטוח שטחנו הרבה את השאלה וקראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להבין אז אשמח לעזרה קצרה אם יש למישהו כוח חיברתי נתב Linksys WRT54GC הוא מחובר ככה שהמודם של האינטרנט מחובר ראשון אחריו הנתב לנתב מחובר מחשב אחד באופן חוטי ואחד אלחוטית מערכת ההפעלה היא ויסטה לא הייתי צריך להגדיר כלום ושני המחשבים התחברו בלי שום בעייה,אני רוצה לשים סיסמא כדי שלא כולם יוכלו להתחבר דרך האינטרנט האלחוטי השאלה איך אני מגדיר את זה בידיוק ולא הצלחתי כלל לראות את הגדרות הנתב במחשב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים