עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by itay_izra,

שלום. אני מחפש מודם משולב עם נתב, משהו יציב וחזק עם קליטת wifi עוצמתית (כמובן שיעמוד בתקן ולא משהו עם קרינה מופרזת). בסביבות ה200-400 שח. שיתמוך ב100 מגה מהירות. הנתב יחובר ל3 מחשבים ו2 סטרימרים ומכשירים ניידים לכן חשוב לי לקנות משהו חזק וטוב. אם יש משהו שלא עומד בתקציב אשמח גם לשמוע ואשקול את זה. בנוסף בעקבות הרפורמה אשמח לקבל המלצה לחברה טובה שמספקת תשתית וספק יחד במחיר אקרקטיבי. תודה !

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Splashy,

יש לי חיבור 100 מגה בזק + בזק בינלאומי. לאחרי שהתחברתי קיבלתי מהירות בסביבות ה-68 Mb/s. לאחרונה המהירות ירדה לכ-50 Mb/s. דיברתי עם 166 והם קבעו לי טכנאי. הטכנאי היה היום ואמר שאני מאוד רחוקה מהמרכזיה (1.3 ק"מ) ולכן החיבור לא יציב ואין מה לעשות בקשר לזה. הוא אמר שהפתרון היחיד הוא סיבים אופטיים אבל זה יכול לקחת זמן. כמו כן הוא ראה שה-6740U שלי עובד במצב Bridge ומחובר לראוטר D-Link DIR-655 והוא לא ממליץ על התצורה הזו. הוא אומר שכדאי לי לקחת את הדגם החדש ולעבוד איתו כראוטר בלי ה-655. כרגע יש לי 6740U G1, הוא לא זכר את השם של הדגם החדש אבל אני מניחה שהוא התכוון ל-6740U H1 כי הוא אמר שהוא לא התכוון לראוטר Dualband. מה דעתכם? האם אכן אין מה לעשות לגבי המהירות? ואם כדאי להחליף את…

5. אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  6. אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  8. התקנתי שניי סוגים שונים של אנטיוירוס אחד נורטון והשני AVG ... בשנייי המקרים גם הדפדפן אקספלורר גולש לאט מהמצב הקודם ובהורדות המצב גרוע יותר. התרתי בשני המקרים גלישה והורדה ללא הגבלה מהאני וירוסים אבל זה לא עזר הרבה...יש המלצה יעילה בנושא?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 23:03:16 בייחוד בהורדה מאתרי שיתוף כמו מגה שמוריד על בייטים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by roy132,

שלום לכולם כרגע אני בתשתית של בזק וספק של פרטנר וברצוני לעבור לתשתית של הוט עקב ניתוקים חוזרים של בזק שלא נותנים פיתרון דיברתי עם פרטנר והם רוצים לתת לי מודם של הוט אך אני יודע שמודים שהתשתיות/ספקים נותנים לי הוא ממש גרוע הציעו לי מודם של arris שעובד על תקן docsis 2.0 ואני רוצה ליקנות דרך האינטרנט מודם פרטי כדי שלא אצרך לשכור מודם של הוט האם אפשר לבצע פעולה זאת בגלל כל החוקים המטופשים של ישראל ? לדוגמה אקנה sb6183 surfboard® cable modem יעבוד לי ?

11. שלום!! יש לי שם משתמש וסיסמה של קרוב משפחה ושהוא לא משתמש אז אני משתמש כי האינטרנט שלו 4 מגה ושלי 1.5 הכל עובד טוב מתחבר אבל זה עובד לי גם על 1.5 ואצלו בבית זה על 4 למה זה בכלל ככה והאם אפשר לשנות את זה בתודה מראש לכל העוזרים

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by ady golan,

אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by David_K,

א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by No_Man,

קיבלתי היום את המודם הנ"ל ואני לא מצליח להגדיר אותו. ע"פ המדריך של בזק, ניסיית להכנס ל-bnet.bezeq.co.il, אבל אני מקבל tha page cannot be displayed. אני מצליח להכנס לממשק שלו דרך 100.0.0.138 אז אפשר להגדיר אותו ידנית, ולגרום לו לעבוד ?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by ori83,

אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא לינקים כדי להוריד סדרות טלויזיה (לא מה MIRC). כרגע אני מנסה להוריד survivor7-8 ואני לא מוצא כלום.

18. שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by y_i_c,

משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה מאכזבת מאוד שיש לי עם סמסונג ולשמוע מה דעתכם. לפני בערך שנה קניתי טלוויזיה [UE55TU8500UXSQ] ולפני בערך חודש קניתי ראוטר חדש שמשדר WIFI6. כל מכשיר אלקטרוני שיש לי בבית עובד עם הרשת החדשה [גם כאלה שיצאו לפני שWIFI6 יצא ב2019 - לדוגמא nintendo switch שיצא ב2017] וזה צפוי כי, עד כמה שהבנתי, יש תמיכה לאחור לקליינטס שתומכים בגרסא ישנה יותר של WIFI. הטלוויזיה המדוברת היא היחדיה שפשוט לא מראה את הרשת החדשה ברשימת רשתות שהיא מוצאת בבית. אחרי לא מעט שיחות עם סמסונג שבהתחלה הם התעקשו שכל עוד הטלוויזיה מוצאת רשתות אין איתה בעיה למרות שכל מכשיר אחר מסתדר. אחרי זה הם שלחו טכנאי שהחליף כרטיס רשת והתוצאה נשארה זהה אז התקשרתי …

21. Started by xena,

אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by kipi25,

מצטער על הנוביות, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה "מה ההבדל".

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  23. קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד... אני דיי נואש..

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by CMuf,

שלום. בזק כידוע מקפיצה בקרוב מאוד מהירויות בן אם רוצים אן לא רוצים. אני אמור לקפוץ בגלל זה ל5 מגהביט. המודם שיש לי צריך לתמוך בזה , ביפוקוס 270. אבל הנתב אדימקס הישן כבר שלי שעבד מצויין בכל המהירויות עד כולל 2.5 מגהביט, לא בטוח כלל שיוכל לעמוד ב-5, מאחר ודיברתי עם פיקוק והם אומרים שה 6104wb שלי אולי כן יוכל ואולי לא. הם לא רוצים להתחייב. למעלה מזה טוענים שבטוח לא. 1) שאלה ראשונה, האם יש לכם את הנתב הנ"ל והוא כן מצליח לעמוד ב-5 או שידוע לכם שהוא לא? 2) שאלה שנייה, חשובה באותה המידה - אם אני צריך נתב חדש אז: א. אני צריך שהנתב שלי יעבוד עד כולל 15 מגהביט מאחר ושיותר מזה זה כבר vdsl שצורך ציוד שיש רק לבזק. גם פיקוק יבואני אדימקס וגם בנדה מגנטיקס יבואני טיפי-לינק טועני…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אני צריך להמלצה לראוטר מודם שיתאים לבזק 100 מגה. אני כרגע בבזק עם הd-link 6740U שלהם, הוא בעייתי בתקופה האחרונה, הייתי רוצה לקנות ראוטר משלי ולא לקחת את הציוד העלוב של בזק ולהיות תלוי בהם. הבנתי שאני צריך ראוטר VDSL אבל אני לא מוצא כל כך הרבה, ומה שאני כן מוצא עולה כמו זהב. יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.