רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)? אם כן, אז האם אפשר לשתף בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)? (אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך) ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי? אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול לשתף תיקיה בין שני מחשבים. למשל יש לי 3 מחשבים A B C אני רוצה לשתף תיקיה במחשב A כך ש רק מחשב B יוכל לגשת אליו ויקבל למשל הרשאות של קריאה/כתיבה ומחשב C רק יכול לקרוא את התיקיה. כל זה ב- windows7 כמובן תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קראתי את המדריך איך ליצור רשת בין שני מחשבים עם ווינדוס XP והשאלה שלי היא האם אפשר לשתף את תיקיית הPROGRAM FILES של המחשב השני. ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי. הרשת עובדת בסדר גמור ואני רואה את המחשב השני אבל אחרי שעשיתי שיתוף לכונן C אני נכנס אליו ורואה את כל התיקיות שבו אבל לא יכול להכנס אליהן. יש דרך לשתף איזה תיקייה שנמצאת שם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי server 2016 בכונן וירטואלי, אני רוצה לשתף ברשת את תיקיית הכונן הוירטואלי שנמצאת במערכת ההפעלה המארחת שהיא win 10 עם מערכת ההפעלה האורחת. אני מנסה בכדי לשתף את התיקייה ליצור רשת בין מערכת ההפעלה המארחת לאורחת, הגדרתי את כרטיסי הרשת בכתובות IP וכו', אני לא מצליח להכניס את המחשב עם מערכת ההפעלה המארחת ל DOMAIN של מערכת ההפעלה האורחת. האם זה אפשרי בכלל, או שיש לי איזה הגדרה לא נכונה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב 1 מחובר למחשב 2, מחשב 2 מחובר למחשב 3. איך אני מעביר קבצים ממחשב 1 למחשב 3? להעתיק למחשב 2 אני לא יכול כי אין בו מספיק מקום. ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב 2 שממופה לשיתוף של מחשב 1 ולשתף את הכונן הזה, אבל זה בלתי אפשרי לשתף כונן רשת. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי ויש בחצר מין יחידת דיור נפרדת ומכיוון שהמרחק בניהם הוא כמה עשרות מטרים עשיתי את הדבר הבא: למעלה בבית יש לי את הקו אינטרנט עם ראוטר ורשת אלחוטית, הסגמנט של הרשת הוא 10.0.0.x משם מתחתי כבל רשת עד ליחידת דיור למטה ישר אל חיבור האתרנט של ראוטר נוסף שיש לי למטה ועכשיו יש לי גם שם אינטרנט + רשת אלחוטית והסגמנט שם הוא 192.168.0.x הכל עובד מצויין אבל הייתי מעוניין לשתף בין מחשב מסויים ביחידת דיור כלומר בין 2 סגמנטים שונים. האם זה אפשרי ?
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום! היום חיברת שני מחשבים אינטרנט בעזרת הנתב של EDIMAX דגם AR-7024A האינטרט עובד בשני המחשבים והכל טוב! הבעיה היא שהאימיול שלי מאחורי פיירוואל! משהו יודע מה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מערכת WHS, שיש שמה 5 כוננים. (מחשב מספר 1) שיתפתי 3 מהם מצאתי את השם של המחשב שלי ברשת שם (מצאתי יענו את מחשב מספר 1), ונתת למחשב שלי הרשאה לשנות לראות לכתוב למחוק - הכל, דרך המחשב שלי ברשת. לאחר מכן הגדרתי במחשב שלי (מחשב מספר 2) שאני הראה את 3 הכוננים שהגדרתי שאני יכול לראות לשנות וכו' שאני אראה אותם במחשב שלי. עכשיו אני יכול רק לקרוא אותם, לא להעביר אליהם לא לשנות שם קובץ - רק לקרוא, ואחד מהם אני בכלל לא מצליח להכנס,. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כשאני שולח בקשת HTTP המחשב שלי, אז הכתובת היעד במסגרת ה- Ethernet יהיה רשום ה-MAC של הראוטר, ואז אחרי שהראוטר יקבל את זה הוא יערוך את זה ויכניס לשם את ה-MAC של הראוטר הבא בתור? ומה קורה אחר-כך כשמגיעים לראוטר אחרון, והמחשב נמצא נגיד באיזה LAN, אצל הראוטר יהיה מקונפג לאיזה מחשב לגשת לפי ה-IP הפנימי שלו? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Asus AM 604G של בזק. בזמנו הגדרתי לו כל מיני הגדרות (כתובות MAC מאושרות וכאלה...), ועכשיו אני מנסה להתחבר אליו, ולא זוכר את הסיסמה. יש אפשרות לאפס אותו מבלי לאבד את כל ההגדרות? כי לחיצה קצרה סה"כ עושה לו RESET, וארוכה, יותר מ 10 שניות, נראה לי מחזירה להגדרות יצרן. אני מפחד לאבד את כל הגדרות האינטרנט שקיימות כבר בראוטר, כך שלא אוכל להתחבר לספק. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שכחתי את הכניסה למוח של הראוטר יש שיטה לאפס אותו או לגלות את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר של Edimax adsl router ניסיתי..Admin/Admin או 1234...וא ניכנס....לא שינתי את הסיסמא אף פעם...אולי מישהאוא מכיר את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שכחתי את סיסמת הראוטר ואני לא מצליח להתחבר אליו. איך אני מאפס אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-