רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,503 דיונים בפורום זה
-
אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מבנה הרשת שלי כיום: א. נתב אחד D-Link של בזק (20Mb) ללא DHCP , מוגדר רק לחיבור לאינטרנט והפניית פורטים ב. שרת אחד המשמש כ DHCP, AD, DC ועוד ג. מספר מחשבים המשתמשים בשני הפריטים האלו לשם חיבור לאינטרנט וכו' אני מעונין ליצור רשת נוספת התכלול שרת AD,DC ומספר מחשבים שישתמשו רק בשרת זה. הרשת הנוספת יושבת על אותה תשתית פיזית (מתגים וכו') של הרשת הראשונה. מכיון שאני עומד להריץ בשרת השני AD אני לא רוצה שהשניים יתנגשו לכן אני רוצה להפריד את הרשת השניה מהרשת הקיימת. הבעיה העיקרית שאני רוצה שהנתב המסכן של בזק יספק לי אינטרנט והפניית פורטים גם לרשת השניה. דבר נוסף, אשמח אם תהיה אופציה לשיתוף קבצים פשוט בין הרשתות אבל לא חובה. השאלה היא איך הכי מומלץ להגדיר זאת ואיך לבצע את הה…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי win 2003 server במחשב אחד. עכשיו יש לי שני מחשבים .. אחד עם xp ואחד עם 2003 server. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך אני עושה רשת ביניהם? זאת אומרת לפני כן שהיה לי בשניהם xp עשיתי את זה בלי בעיה, אבל עכשיו אני לא יודע איך עושים. אגב, אין לי ראוטר או משהו זה פשוט מחשב אחד מחובר לאינטרנט (זה עם ה-2003) והשני מחובר אליו דרך הכרטיס רשת. אגב, אפשר לעשות רשת ביניהם כששניהם עם win 2003 server? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המערכת מחוברת לאינטרנט ב ADSL עם מודם אלקטל וראוטר edimax אלחוטי. אין לי קו טלפון פיזי בחדר בו נמצא המחשב (דירה שכורה ובעל הבית לא מאפשר לקדוח חורים בקיר) לכן אין באפשרותי לשלוח ו/או לקבל פקסים באמצעות המחשב. האם קיים כרטיס מודם/פקס אלחוטי? תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי אימיול, המשתמש בפורטים 4662 ו-4672 (UDP, TCP בהתאמה). המחשב עליו התקנתי אימיול לא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא דרך מחשב נוסף המחובר ישירות לאינטרנט ומשתף את החיבור. המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל מוצלב - בשניהם חלונות אקס פי. לפי הדיווח של האימיול (יש שם אופציה לבדוק את זה) - הפורט של ה-TCP (פורט 4662) אינו פתוח, ולכן הוא אינו ניגש אפילו לבדוק את ה-UDP. וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים במחשב עליו מותקן האימיול. כמו כן, חיפשתי קצת בנושא - נכנסתי לרג'יסטרי ושיניתי איזה ערך מסויים EnableRouter או משהו כזה, ל-1 (מ-0). זה לא עזר. חוץ מזה, וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים גם בפיירוול של המחשב המחובר לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה עדיין חסום? אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שיוכלו לפקסס לי.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-