רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 1.5 מגה עם UPLOAD של 128KB. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. בעוד כחודשיים מסתיימת לי תקופת ההתחייבות. כדאי להישאר בבזק בינלאומי או שספקיות אחרות עדיפות מבחינת שיתוף קבצים ומשחקי רשת? האם כל הספקיות חוסמות פורטים על אף שהן מצהירות שהן לא? לאיזה חבילה הכי משתלם לי לשדרג (לצורכי שיתוף קבצים ומשחקי רשת)? מה דעתכם על הדיל של אינטרנט זהב? 1.5 מגה במחיר של 3 מגה?- שווה לשבור את התכנית הנוכחית ולהצטרף למבצע כל עוד הוא קיים? האם כדאי להשקיע בחבילת גיימרים כדי לקבל פינגים נמוכים? בקיצור-כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שעברתי מבזק להוט החיבור של הביטורנט איטי להחריד, לא עובר את העשר קילו ביט - החיבור הוא על 1.5 מגה. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך - התקנתי כמה תוכנות ביטורנט, שיניתי הגדרות ביו-טורנט לפי מדריכים ברשת, עשיתי port-forwarding בראוטר האלחוטי. שום דבר לא עובד. המחשב הוא מסוג AMD שיש לי בצד את רשימת החומרה. הראוטר הוא של level one והמודם הוא של הוט. ספק האינטרנט הוא אינטרנט זהב - כל הפורטים פתוחים למחשב. דיברתי עם שתי החברות ולטענתם הם לא חוסמים שיתוף קבצים, אני יודע שאינטרנט זהב לא כי בבית הישן שלי היה לי אינטרנט זהב עם בזק וההורדתי היו בסביבות ה 300 קילו. למישהו יש מושג? כבר ממש התייאשתי? אולי זה הוט שדופקים את זה? עשיתי חיפוש קצת בפורומים ודווקא יש תגובות טובות על הוט. ושכחתי …
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש אצלנו כיתה עם כ20 מחשבים. אני רוצה להפוך מחשב אחד ל"שרת קבצים", כלומר שעליו ישב כל המידע ושאר המחשבים יתחברו אליו. על המחשב מותקן XP PRO וכידוע אי אפשר להתחבר יותר מ10 מחשבים בו זמנית. יש דרך לעקוף את זה ללא התקנת SERVER? (XP HOME לא שייך בגלל מגבלת ההרשאות). תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף מערכת מבוססת 8 X64 עם שלושה מחשבים אחרים שמריצים XP. מדובר על רשת קווית ללא חיבור לאינטרנט עם IP סטטי. בכל המחשבים המשתמשים הם ללא סיסמה. כאשר אני ניגש מהמחשב עם ה8 למחשב עם הXP נדרש משתמש וסיסמה שאי אפשר להזין כי הוא לא מקבל סיסמאות ריקות. נסיתי לשנות את האפשרות הזו בGROUP POLICY, SECURITYPOLICY, מרכז הרשת והשיתוף ועוד ועדיין הדרישה למשתמש וסיסמה ברשת נשארת. איך נפטרים מזה?
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה או שאני מגזים בדרישות שלי? הכוונה שלי היא שכשאני יושב על הלפטופ, אני אוכל "לשלוח" את ערוץ הסאונד שלי אל המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית כך שאוכל לשמוע ברמקולים בחדר מבלי צורך לבצע חיבורים קוויים כלשהם שאלה שניה - יש לי ספריית מוזיקה בשני המחשבים (שבעקרון בשניהם הספריה כמעט זהה), ואני מעוניין לבצע סינכרון בינהם כך שכל המוזיקה החדשה תעבור גם ללפוט, או שאם שיניתי שמות בלפטופ זה יעבור לנייח. קצת פרטים טכניים - הנייח עם XP והנייד עם VISTA. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המעבר לכבלים שינת את תצורת הרשת למצב כפי שמתואר פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 לאחר השינוי כל מחשב מצליח לקבל IP אינטרנטי מהכבלים ללא שום בעיות אבל הIP הפנימי לא עובד ואיתו שיתוף הקבצים מכיוון שאין לי שום מידע קודם על עבודה בתצורת רשת שכזו אין לי מושג איזה פרטים לצרף אז אם דרוש פירוט נוסף אנא ציינו מהו
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאחד משמש להורדות באימיול שהוא מחשב חלש וישן והשני משמש לקידוד וצריבה, עכשיו חשבתי שאת הדבריים שאני אוריד עם המחשב החלש אני אעביר דרך כונן USB אל המחשב החזק יותר אקדד ואצרוב אותם, עכשיו שניסיתי להעביר את הקבצים למרות שזה חיבור USB2 הקבבצים עברו לאט מאוד אז חשבתי אולי אני אעשה את הכונן שיש לי במחשב החלש משותף עם המחשב החזק שככה אני אוכל לגשת לקבצים בלי להעביר אותם. עכשיו יש עוד בעיה שהמחשבים נמצאים בחדרים שונים אז אין כ"כ אפשרות להעביר כבלים אני מחפש דרך אלחוטית לעשות את זה. תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת. בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת). שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים. אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סי…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט כבלים והמודם שלו מחובר דרך כרטיס רשת למחשב שלי. אני מעונין לחבר עוד מחשב לאינטרנט כבלים (כלומר למודם) ורציתי לקבל עצה אין ניתן לעשות זאת, (HUB או SWITCH ) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים: 1 שלי ומחובר לאינטרנט 1 של אחי לא מחובר לאינטרנט אני רוצה לדעת איך אפשר שנוכל לשחק נגיד COUNTER STRIKE שאני במחשב שלי יעשה סרבר ואחי יוכל להיכנס ולשחק איתי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-