רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,522 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לדעת מה הפורט של משחק הרשת של פיפא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם כרטיס ניפרד ישפר משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם אלחוטי של הראוטר, וכשתמיד חיברתי אותו למחשב השני שלי הוא עבד, ועכשיו כשאני מחבר אותו אז יש לי מסך כחול שבו יש את השגיאה הבאה: 0x000000B8 מה לעשות?? ניסיתי למחוק את ההתקן אבל עדיין זה ככה...
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות למחשב של אחי כרטיס רשת אלחוטי. הראוטר נמצא קומה מעל, בערך 5-10 מטר במרחק אווירי (עם קיר או שניים ביניהם). הכרטיס רשת צריך לקלוט בצורה מספקת את האינטרנט, וכמובן בלי ניתוקים וכדומה. התקציב, לא משהו בשמיים, 100-200 ש"ח, אם יש משהו ששוה להשקיע עליו את הכסף בחריגה קטנה, גם מתקבל. תודה רבה, דוד.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי 3 מחשבים זהים וחדשים יחסית, ניסיתי עליהם מספר מתאמי WiFi USB שונים (Ugreen, TPlink ועוד) והמהירות פשוט נוראית, כ-10-20Mbit/s. ניסיתי להתקין דרייברים, שדרגתי אפילו לWin11, עדכנתי Bios, שיניתי מיקומים של המחשב, בדקתי אפילו בדירה נוספת, קדחת. לפטופים ומכשירי סלולר\טבלטים באותה דירה מקבלים מהירות גבוה מאוד. יש למישהו המלצה על מתאם רשת עם פורט RJ45 שאוכל לנסות על אחד המחשבים? אני לא מעוניין לשים Router שישמש כנקודת גישה, רק יספר רשת לכל מחשב בנפרד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב CORE 2QUAD ,עם XP PRO. - ללא ראוטר, בתשתית כבלים. עד עכשיו הייתי מנוי של בזק בילאומי, מכיוון שלאחרונה סבלתי מקש/יים בגלישה דרכם, התחברתי לחברת 012. אמנם מעבר הספק פתר לי את כל בעיות הגלישה שלי. (אני מחובר ב 7M ומוריד טורנטים בקצב של 800KB), חוץ מהחשובה ביותר בשבילי. תוכנת ה CAMFROG. עובדת מצויין עם בזק בינלאומי. אין LAG והוידאו עובד חלק, בחיבור עם 012, יש לי LAG מטורף והוידאו אפילו לא עולה. כרגע אני עם 2 חייגנים אחד של בב"ל ואחד של 012. כאשר אני מתחבר עם בב"ל עובד פיקס. ועם 012 בכלל לא. נציג תמיכה של 012 אמר לי שהוא לא יודע מה הבעיה, שאצלם אין פורטים חסומים....(מה שחשבתי שהבעיה). האם יש למישהו רעיון..... או אפילו סתם מה להגיד ל 012......? תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
העתיד הזה קרוב ? או שמדובר לצערינו בעתיד רחוק ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אפשר להדבק מוירוס רק ע"י כניסה לאיזשהו אתר? בלי להוריד ממנו כלום?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח ונייד ורשת אלחוטית ביניהם. בשניהם מותקן וינדוס ויסטה. הרשת עובדת בסדר גמור, אני משתף אינטרנט, כוננים ומדפסת. אני מצליח להעתיק ממחשב למחשב קבצים קטנים אך בקבצים גדולים ההעברה נתקעת ב- מחשב זמן שנותר... ולאחר זמן מה אני מקבל הודעה יש בעיה בגישה אל המחשב שבו נמצא הקובץ שמתי לב שבמחשב ממנו אני מנסה להעתיק את הקובץ ה cpu usage עולה ל 100% בזמן החישוב במחשב שמושך את הקובץ למישהו יש מושג כיצד לפתור זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה המלצה לנתב עובר ממד בסביבות ה500 שקל ............
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! האם ישנם הבדלים בין Edimax ES3105P 5-port 10/100 Switch לבין Edimax ES3108P 8-port 10/100 Switch, חוץ מכמות הפורטים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רציתי עזרה בהתקנה של ראוטר אלחוטי מבית NETGEAR, למטרת רשת אלחוטית תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-