עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by big454,

שלום! לאחרונה התקנתי ראוטר וחיברתי אותו לשני מחשבים עם wireless המחשבים מחוברים לאינטנט ועובדים בצורה תקינה . שאלותי הן כאלה: א. מדוע האינטרנט מחובר, אולם במחשב הראשי אליו מחובר הראוטר האינטרנט אינו מופיע כמחובר בחייגן, דבר אשר מפריע בשיתוף קבצים בין המחשבים. ב.האם חיבור כזה מאיט את מהירותו של האינטרנט בשני המחשבים ? יוצר מצב שמחלק את הפס רחב לחצי?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by X-Viper,

בבית החדש שלי יש לנו בשקע של הטלפון שישה או שמונה קבלים, שנים מהם מיועדים לכבל טלפון... את השאר אני רוצה לייעד לכבל רשת. כפי שאני יודע ציריכם שמונה כבלים לכבל רשת עבור תמיכה ב 1GBps , לעומת זאת, ניתן להשתמש בארבעה כבלים ולקבל תמיכה ב 10/100 MBps . השאלה שלי היא כזאת, האם עלי להתעקש ולהכין את הרשת שלי עבור 1G ולהעביר כבלים חדשים, או פשוט להשמתמש בארבע כבלים שיש לי וזה יפסיק... עוד שאלה, אילו כבלים כדי לי לקנות ? CAT5 או CAT5E או שאר הסוגים... הבנתי שהשוני הוא באיכות הכבל... אני ישמח אם מישהי יוכל להביא לי הסבר יותר לעומק על הדבר. בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Oranili,

מה נותן עידכון FIRMWIRE לראוטר?.... והאם זה מאפס הגדרות של הראוטר?... אפשר קצת פרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by bbbbwa,

אני מחפש דרך להעביר את המסמכים הישנים

6. היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by shabo,

שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת מחשב "על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by badolev,

היי, ברצוני לשתף 2 תיקיות על אותו מחשב, איך אני עושה את זה? אני משתמש בדיסק קשיח חיצוני ,כאשר אני מוריד קובץ כלשהו או מעביר קובץ לתיקייה אחת במחשב אני רוצה שהוא יראה או יורד גם בתיקייה השנייה ( לצורך העיניין זה הדיסק הקשיח החיצוני). איך עושים דבר כזה??? בבקשה משהו מפורט וברור. תודה רבה. נ.ב כל זה כי הלך לי הדיסק הקשיח לפני כמה ימים. יהיה יותר כל במקום להעביר קבצים לקשיח נשתף אותו .

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by Skippy,

שלום, נתקלתי פעם במדריך מצויין באתר של הגברת האות האל-חוטית בכרטיס רשת וראוטר אך אני לא מוצא אותו מישהו יכול בבקשה להכווין אותי את המדריך הזה?

13. יש לי בבית 5 מחשבי PC ועוד2 לפטופים,עד עכשיו הם כולם מחוברים לSWITCH 10/100 שמחובר למודם אלקטל שמשמש כראוטר. אני רוצה לאפשר תזוזה עם הניידים, אבל לשמור את המבנה הקיים של הרשת. איך אפשר לעשות את זה? האם אני רק צריך להוסיף ACCESS POINT?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אני רוצה לשתף אינטרנט וקבצים בין שני מחשבים בחיבור קווי, מקריאה בפורום החלטי לקנות את ה-BR6204WG Edimax ולחבר את שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב, אבל עכשיו קראתי מדריך להפיכת מודם האלקטל לנתב. השאלה היא האם אני מקריב אמינות ומהירות החיבור לעומת אם אני הקנה את ה-EDIMAX בהתחשב שאני משתמש כבד בP2P ואני לא מעוניין בחיבור אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Galos,

שלום לכולם , אני מעונין לקנות ראוטר אלחוטי בסביבות 250 -300 ש"ח אם אפשר פחות הרי זה משובח. התכונות שחשובות לי הן : 1. יציבות לאורך זמן . 2. קליטה טובה גם למרחק גדול בין קירות(חלקן גבס , אין ממ"ד או קיר עבה במיוחד). 3. שיתמוך טוב ב3 מחשבים לכל הפחות (3 שותפים). אם יש רואטר שעונה על ההגדרות הנ"ל (כולל מחיר) שתומך בתקן N (לגווניו הרבים לרבות דראפט 2) אשמח לדעת (אפילו אם המחיר גבוה במקצת). במידה ולא קיים, אשמח לדגם ממולץ שיתן תמורה ויספק את הסחורה. תודה רבה לעוזרים , גל נ.ב. אודה אם תוכלו להוסיף פירוט קטן של חסרונות\יתרונות בולטים. כמו כן חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שעונה על צרכי.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by oren778,

יש לי נייד שיש לו WI-FI אך הייתי מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר אליו עם קליטה עצבנית לטווח רחוק יותר מהרבה שיש לו האם יש כזה דבר ואם כן במה מדובר

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by amirn,

היי אני רוצה להקים אתר ומחפש חברה אמינה ולא יקרה להחזיק את האתר, בנוסף אני רוצה לרשום DOMAIN עם סיומת .COM אילו חברות מומלצות בארץ או בחו"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. עקב תקלה לא ברורה במודם הישן שלי - אלקטל 5 נורות - סיפקו לי מודם חדש של סימנס C2-010 יש למישהו מידע על המודם הזה? האם במודם הזה דרוש שידרוג לנתב או שהנתב כבר מובנה בו? הנה קישור לקובץ PDF http://www.netcheif.com/configuration.htm הוא אחרון ברשימה למטה בסוף.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by chenrp,

יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by [NOS],

1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.