רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי ,חק שמייח התקנתי שני כרטיסי רשת diamond בשני מחשבים בבית ,שמתחברים לשקע טלפון רגיל. אחד מהם מחובר למודם כבלים של תבל. תקליטור ההתקנה לא עושה את העבודה ,יש לי win millenium בשניהם ,ולא מצליח לי. צריך עזרה :-[
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מחוברים ברשת בכבל מוצלב, על המחשב הראשי מותקן WinXP ובמחשב השני WIN98SE. לאחרונה נתקלתי בתופעה כשאנשים מתחברים לכוננים המשותפים במחשב הלקוח, ויש להם גישה מלאה לקבצים. אני יודע שזה מאוד פשוט לעשות זאת, ויש תוכנות שאפילו מקצרות את התהליך של הוספת האי פי ה LMHOSTS וריסט.. בכל מקרה, כיצד אני יכול למנוע שיתוף של הרשת עם מחשבים חיצוניים?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTON אך אויה לי... כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש) הפרטים הם: מחשב 1 IP - 192.168.0.1 ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך... הכוונה שסימנתי בחייגן אפשרות שעוד מחשב יתחבר דרכי ואצל אח שלי סימנתי את ה GATEWAY והמחשב שלו מראה כי יש CONNECTION SHARING אבל הוא לא יכול לגלוש באינטרנט. הרשת פועלת כמו שצריך. חשוב לציין שהבעיה הזאת נפתרה איך שהוא בדרך לא ידוע שאני פשוט לא זכרתי מה עשיתי, לכן אני מבקש עזרה. אולי צריך להגדיר משהו ב EXPLORER . יש לשנינו WIN XP PRO והמחשב שלי משמש כ GATEWAY בעל שני כרטיסי רשת . מקווה שנתתי את כל הפרטים ... תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מאז ושהיה לי את האינטרנט ה"מהיר" יש לי מדי כמה שעות ניתוקים, לפעמים זה פחות ולפעמים זה יותר אך זה תמיד ממש קרוב, הפרשים מעוטים. ובקיצור, אני לא חושב שאלו נטויז'ן, שמתי לב שבכל פעם שמתנתק לי האינטרנט ואני מתחבר מחדש האינטרנט מתנתק לי לאחר זמן קצר מאוד, אבל אם אני מסנכרן מחדש את המודם יש לי יותר זמן מזה. משמע: זהו המודם שמתחמם יתרה וגורם לניתוקים. עכשיו, האם מישהו ניסה כבר לשים לו איזה משהו שיקרר אותו? כי חשבתי על זה ורציתי הצעות לHSFים שתציעו אתם. חשבתי על לשים את מגש הקרח עטוף בסמרטוט אך זה ינזל, מאוורר לא ממש יעזור כשכל החלקים הפנימיים של המודם עטופים בפלסטיק, מזגן אין לי בבית, ו.. זהו! לא היה לי מה עוד להציע לעצמי, אז עשו טובה והגיבו בהקדם האפשרי עם הצעות ופתרונות. בתוד…
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אז אחרי זמן רב התיקנו לי אינטרנט בכבלים של תבל דרך אינטרנט זהב קיבלתי מודם של אמביט, ואחרי 3 שעות אני מרוצה.....מהיר סוס ובלי שום בעיות.... החבילה שלי היא 1.5 והנה תמונה של מהירות של הורדה שהורדתי (icq מהאתר download.com ) תגידו מה דעתכם על המהירות..... וד"א בקאזה הוא מגיעה לי ל150 ואפילו 160 ונשאר ככה....
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אם אני למשל בתוכנה של שיתוף קבצים כמו קאזה נגיד ואני מוריד קובץ מסויים אם מישהו אחר מוריד ממני קובץ בו זמנית זה יאיט לי את ההורדה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את שני המחשבים שבביתי ברשת. (שניהם מחוברים להאב והוא מחובר לקופסה החיצונית, כאשר המחשב שלי מתחבר אוטומטית ואילו המחשב של אחוית מתחבר דרכו.) האם ניתן איכשהו להגביל את כמות הBANDWITH שאני נותן למחשב השני? למשל להגביל את מהירות ההורדה שלה ל 20 ואת ההעלאה ל2? מישהו מכיר אולי תוכנה שעושה זאת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-