רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אני רוכש מודם ראוטר פרטי, האם אני יכול לחבר אותו במקום ההוט בוקס של הוט? Linksys CG7500 יש את הדגל הזה? האם מישהו יודע אם עובד עם הוט. קישור למוצר : https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=226170
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
WRT54GL התקנתי לפי ההוראות שיש בדיסק (שם משתמש סיסמה וידוא סיסמה )תחת L2TP עם כתובת השרת שניתן לי ע"י הספק ואז הוא שאל אותי על הSETOP BUTTON סבבה קידוד 64 . סיסמה שאני בחרתי ולא שהוא יצר לי לחצתי על הכפתור בצד חיכיתי וציפיתי שהכל יסתדר אבל שום תגובה.... טוב... ניסיתי להיכנס שוב אבל וא רצה סיסמה אז רשמתי את הסיסמה שהכנסתי לחצתי YES אבל שום דבר מה פיספסתי משהו?? אני באמת צריך עזר... למה הוא לא מכניס אותי לגדרות (דורש סיסמה ולא מקבל אותה) למה לא מתחבר אטומטית?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל עזרה בנושא, אני ממש אובדת עצות. :s05: יש לי מודם B-FOCUS ישן, וקניתי ראוטר אלחוטי של MSI. הראוטר עובד מצויין, ועד כה המודם עבד טוב גם הוא. אני לא מצליחה לקשר בין השניים, הראוטר פשוט לא מזהה את המודם. אני יודעת שהמודם חייב להיות בעל אפשרות ETHERNET בשביל שהראוטר הזה יוכל לעבוד איתו. כיצד ניתן לבדוק? אשמח לכל עצה/עזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו מערכת חדשה, XP. חיברתי אותו בכבל רשת למודם (שעובד עם כל מחשב אחר חוץ מזה) אבל המחשב פשוט מסרב לגלוש. אני מנסה להכנס לאתרים (לא משנה דרך איזה דפדפן) והוא פשוט לא טוען את הדף, כאילו לא לחצתי. אני צריך ללחוץ מלא עד שהוא טוען את הדף, ואחרי שנה הוא מעלה אותו (גם לא בצורה מלאה, בד"כ התמונות לא עולות) איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3COM ואני תוהה מדוע הוא לא עולה לי אחרי שאני עושה לו RESTART או מוציא / מחזיר מתח האם בחיבור ללא חיגן אין חיבור אוטומתי? מה עלי לקנפג בו כדי שיעבוד כשורה? האם בחיבור PPTP או L2PT זה כן מחייג אוטומתי בנפילת מתח או קו תקשורת? בתודה מראש, יהודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי קליטה בבית של רשת אלחוטית של מוסד ציבורי וגם של שכנים. רשתות ללא סיסמא. הבעיה שהקליטה טובה בסלון אבל לא בחדרים. 1. האם אפשר בעזרת רפיטר/אקסס פוינט - להעביר את הקליטה הטובה לחדרים, מבלי שיש לי את הפרטים הטכניים של הנתב (אבל הרשת עצמה כאמור נקלטת בבית בחלקים מסוימים שלו)? 2. האם בריא לבצע הורדות של עדכוני וינדוס ותוכנת אנטי וירוס דרך רשתות חינמיות ? 3. האם עצם החיבור לרשת ולנתב החינמי - יכול להעביר וירוסים או רוגלות למחשב שלי ? כלומר האם יתכן שיש וירוסים בנתב עצמו ? תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-