רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
או בעצם כל משכיר שניתן להכנס אליו אם בפורט 80 - 8080 וכמובן שליטה מרחוק דרך Telnet. כידוע מכשירים כאילו ניתנים לשליטה מרחוק. כל משתמש בעולם יכול לבצע סריקה של כתובות IP וכמובן פורטים בIP הנתון ולגלות כי הוא משתמש עם מיכשור שתומך בשליטה מרחוק.בקלות ניתן לקבל את הדגם והגירסא של ה-Firmware ולדעת את סיסמת ברירת המחדל של הציוד. כנסו לכאן שנו במהרה את הסיסמא של הנתב שלכם (כולל מודמי ADSL)
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בבית כמה מחשבים ביחד ל-HUB ולחבר ל-HUB את המודם של האינטרנט המהיר , עכשיו ברשת הזאת רק למעשה השימוש הוא לאינטרנט , המהירות צריכה להיות מספיקה להעביר את האינטרנט וזהו. חשבתי לקנות רכזת של 10mbps עם 4 או 8 ports , עכשיו הרשת תהיה מותקנת בתוך בית סטנדרטי... כבלים שלא יותר מ-20 מ' , צריך רכזת "אקטיבית" ? ואם יש המלצות על רכזות גם יד שניה עד תקציב של בערך 200 ש"ח , תודה! כרטיסי רשת אני לוקח של ג'יניוס כאלו פשוטים עולים 40 שקל ועובדים עם XP ולינוקס בלי בעיות...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האיי פי שלי קבוע מאז שיש לי כבלים. שמעתי שזה ממש גרוע ושכל אחד יכול לפרוץ למחשב שלי. יש דרך לשנות אותו????. (חוץ מאשר לפנות לספק). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תודה...
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבתנו בבנין בו אני גר הצעה מחברת GCOM להתקנת שרת וחיבור כל הדירות המעונינות בכך לאינטרנט מהיר, קו ADSL. התשלום הוא להם בלבד, ללא תשלום לבזק. בסה"כ 300 ש"ח להתקנה ראשונית כולל מודם ו 150 ש"ח בכל חודש בלבד. מישהו שמע על החברה? מה היתרון בחיבור לשרת בבנין? (למעט סכום התשלום החודשי הנמוך) אם משהו מכיר, אזמח לשמוע המלצות או אזהרות. תודה עידן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית וה- SWITCH שלי מתחמם יותר מדי, הוא נמצא בתוך ארוך חשמל קטן מפלסטיק וקרוב אליו ממוקם השנאי שלו שרק מחמיר את המצב, רציתי לדעת האם כדאי לי לקדוח חור בדלת הארון ולהתקין מאורר קטן או האם אין לי מה לדאוג וה- SWITCH יחזיק מעמד גם בימים החמים של הקיץ. תודה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה , יש לי שני מחשבים . הזה שמחובר לאינטרט הוא ווינדווס 98 והשני עם ווינדווס 2000 , שניהם כרגע מחוברים ברשת והרשת מתפקדת בסדר גמור אני פשוט לא יודע איך להגדיר את המשב שמחובר לאינטרנט שייחלוק את הגישה לאינטרנט עם המחשב השני המחשב מחובר לאינטרט עם מודם adsl פנימי דרך אקווה נט תודה מראש מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות ROUTER חיצוני דוגמת זה http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7004ABR.html כדי לחלק אינטרנט אני לא יכול (ורוצה )לשתף עי מחשב שישמש כרוטר כי כולם בשימוש פעיל ולקנות מחשב ישן בשביל לינוקס בוקס רעיון נחמד מאוד , לא כלכלי רציתי לדעת על הענין קצת יותר אמינות ,פשטות אין לי כח להתעסק איתו בלי סוף ואם הוא יוצר רשת פנימית בין במחשבים המחוברים. אם לא אז למה לא ומה כן בהתחשב בזה שאין לי מחשב מיותר
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כבל באורך 20-25 מטר של כרטיס רשת (או איך שלא קוראים לו) יעשה איזה לאג או פינג גרוע במשחקים ברשת בין שני המחשבים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO, הספק הוא קווי זהב, והמהירות היא 1.5 אז הבעיה יא כזאת: כשאני אני מבקש להוריד קבצים בתוכנת ההורדה של הIE הוא מוריד לי במהירות של 100KB - +, וכשאני מבקש להוריד בעזרת התוכנה DAP זה מוריד לי במהירות של 160/150 - 190 KB/s.... למה המהירות כ"כ ירודה?