עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחובר לADSL דרך מודם\ראוטר. המודם מקבל כתובת IP חוקית מהספק (הכתובת משתנה בכל פעם המודם נכבה או מתנתק) - והמחשב מקבל מהמודם כתובת IP פנימית קבוע. הבעיה היא שאני מקבל LOW ID באימיול. עד כמה שאני מבין הדרך לפתור את זה היא ע"י PORT FORWPRDING (מאוד יכול להיות שאני טועה). הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה... אני משתמש במודם של NEC מדגם aterm DL180V - זה מודם שמשמשים בו רק ביפן (ולכן גם ממשק הניהול שלו הוא ביפנית ואני לא מבין יותר מידי....). כמו כן אני משתמש ב norton internet security 2005. עד כמה שאני יודע אפשר לשנות את הפורטים שאיתם עובד האימיול לאיזה פורט שאני רוצה ולכן חשבתי שאם אני אוכל למצוא איזה פורטים פתוחים יש לי כרגע במודם ובמחשב אני אוכל לשנות …

4. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיתוף ברשת שאני נכנס מהמחשב של אחי לשיתוף דרך ה My Network Place אין אפשרות להיכנס אליי אבל ממני יש אפשרות להתחבר אליו ... אז ככה פיירוואל של ווינדווס לא פועל וכמובן שום פיירוואל אחר... אחי מחובר לראוטר באופן אלחוטי אני מחובר לראוטר באופן קווי אמממ הראוטר הוא Edimax br-6204wg וזהו כעיקרון השבוע עבד האפשרות לשיתוף עד היום ושניהם כבר בדקתי על אותו Workgroup בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:42:35 וואלה עדיין אין תשובה ?מעניין בבקשה אנשים עזרה קטנה ..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. לאחרונה קניתי מחשב שלישי וחיברתי אותו לרשת. תפקידו של המחשב החדש הוא להיות עמדת אינטרנט ולהיות מחובר 24 שעות. את תפקידו הוא עושה טוב, הבעיה צצה כאשר שמתי לב שעברת הקבצים ממנו למחשבים אחרים ברשת או משיכת קבצים ממנו ברשת איטית ברמות ממש מחרידות. העברת קבצים היהנ בקצב של חצי מגה לשנייה. חשוב לציין שלמחשב יש מודם ADSL פנימי והוא מחובר לסוויץ מהיר מאוד. כל המחשבים ברשת מחוברים דרך אותו סוויץ. בנוסף העברת הקבצים ממחשבים אחרים ברשת למחשבים אחרים עוברת מהר (משהו כמו 16 מגה בשנייה).ורק משיכת קבצים ממנו או העברה ממנו איטית להחריד. בנוסף לפני רכישת המחשב הנוכחי, מחשב אחר עשה את תפקיד זה ולא הייתה שום בעייה במהירות העברת הקבצים. לא מצליח לפתוא את הבעיה. אשמח לעצות חכמות. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by tavlins,

שלום אני משתמש בווינדווס אקס פי באינטרנט אקספלורר 6 וכל פעם שאני פותח אותו ומנסה להקליד שם של אתר הוא לא פותח לי אוטומטית את הרשימה של כתובות שכבר נכנסתי אליהם (כלומר הוא לא משלים אותם לבד) ואני צריך להקליד את הכל... עכשיו אם נגיד אני כותב בשורת כתובת hwzone.co.il הוא לא ייכנס לי לאתר.. רק לאחר איזה דקה וחצי.... רק אם אני אכתוב http://www.hwzone.co.il רק ככה הוא ייכנס... וזה קורה בכל אתר גם באתריפ שלא מחייבים כתיבת הכתובת המלאה.... נראה כאילו משהו איטי במחשב.. אולי זה בהגדרות של האקספלורר.. לא יודע... והקטע שלפעמים איכשהו זה מסתדר ושוב חוזר ואין לי מושג למה.. בתודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. יש לי רשת ביתית קוית עם מחשבים המריצים Windows XP. המחשבים רואים אחד את השני ומשתפים ספריות שהגדרתי. הוספתי בימים האחרונים מחשב נייד נוסף המריץ Windows Vista ומתחבר בדרך אלחוטית לראוטר של שאר המחשבים עם הצפנה WPA. איך אני מאפשר למחשב הנייד לראות את שאר המחשבים המחוברים ברשת ואת הספריות שלהם ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by assafey,

היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

13. שלום לכולם, אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת. בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת). שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים. אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סי…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

מחשב של חמי מותקן win 2000 sp4 - ללא firewall הגלישה היתה בסדר, עד שנוצר מצב שהמודם היה מחובר אבל אי אפשר להיכנס עם הדפדפן או להוריד דוא"ל בתמיכה אמרו שנחסמו לי הפורטים port 80 ועוד, והמליצו לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, האם יש פתרון קל יותר? ה firewall הוסר בגלל שכאשר הוא היה מותקן אי אפשר היה לגלוש בכלל (mcafee firewall ) וכאשר הוא הוסר כן אפשר היה לגלוש, מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by Znavo,

היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי אתמול נייד שקניתי - LG F1 בבית קיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר של אדימקס - BR-6204 הוא עובד מצוין - אחי מחובר אליו עם הנייד שלו אליו וגם חברים שמגיעים עם מחשבים ניידים לפעמים מתחברים אלינו. אני לעומת זאת, לא מצליח. בהתחלה לפני שפירמטתי והתקנתי XP PRO, היה מותקן גרסת HOME בעברית שלא רציתי. בנוסף היו כל מיני תוכנות של LG שלא רציתי ולכן החלטתי שהכי פשוט שאני אפרמט ואתקין איך שאני רוצה.. 'לפני הפירמוט הייתה מותקנת תוכנה של LG - IP OPERATOR שאמורה להגדיר את הרשת האלחוטית ולסייע בהתחברות. התוכנה לא עבדה...קיבלתי שגיאה "limited or no conectivity" ובכך לא יכלתי לגשת אל האינטרנט. גם לאחר הפירמוט דרך האשף של המערכת הפעלה גם לא הצלחתי להתחבר וקיבלתי את אות…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by Zadu,

יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by shimronfio,

היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by eegg,

שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Recanati,

שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.