רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד. אחד המחשבים השולחניים מחובר למדפסת ולראוטר אלחוטי, במחשב פועל win xp. אני מעוניין לשלוח מסמכים להדפסה דרך המחשב הנייד שבו פועל win vista, ניסיתי לפעול לפי המדריך הפשוט שיש פה באתר אבל כשאני רושם את שם המחשב והמדפסת אני מקבל הודעת שגיאה-או שהמדפסת לא מחוברת לרשת או שהשם אינו נכון, כמובן שווידאתי את שני הדברים. יש לציין שגם במחשב השולחני השני שבו מותקן win xp אני מקבל את אותה השגיאה ככה שלא נראה לי שיש קשר לזה שמערכות ההפעלה שונות. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכלום , יש לי בעייה קטנה... יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי . 2 המחשבים בשיתוף אחד עם השני , כלומר אין לי בעייה של גישה בינהם לתיקיות (דרך שכנים ברשת) . הבעייה היא שיש לי מדפסת שמחוברת למחשב 1 עם כבל LPT (משם אני מדפיס) אך כשאני רוצה לגשת אליה להדפסה ממחשב 2 , אני לא יודע איך... עשיתי קליק ימני על המדפסת (במחשב 1 אליה היא מחוברת) -> שיתוף עם הרשאות והכל אבל עדיין לא מצליח לראות את המדפסת במחשב 2 . מישהו יודע מה הבעייה ? אולי הוספת פרוטוקול ..? ממה שראיתי יש לי לי רק פרוטוקול של TCP בשני המחשבים . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את רשת במחשב הראשי מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ומחוברת אליו מדפסת במחשב השני מותקן WINDOWS XP , המחשבים חוברו והכל עבר חלק ומזהים זה את זה , שיתפתי הכל ותאמתי WORKGROUP בין שתי המחשבים , הבעיה היא : כשניסיתי לשתף את המדפסת היא לא זוהתה במחשב השני עם ה-XP , עשיתי שיתוף מדפסת+ נתתי לה שם בWIN7 , מה הבעיה? ושאלה נוספת בבקשה, כשאני רוצה לתת הרשאות למשתמשים במחשב , זה רק במחשב מסוים או שאני יכול לתת הרשאות גם למחשבים אחרים ברשת מהמחשב הראשי , כי אני במחשב הראשי תמיד רואה USERS או ADMINSTRATORS , אני לא רואה שמות של משתמשים ( נגיד במחשב השני למשתמש קוראים אורן , אני לא רואה אורן במשתמשים במחשב הראשי תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם מודם ADSL רגיל (בזק) לפי הפורטים בראשי 198.168.0.1 ובשני 198.168.0.1 עם גייטויי לראשון . האינטרנט עובד פיצוץ אין לי שום בעייה אבל משום מה במחשב המרכזי אנני רואה את המחשב הנוסף אינני מצליח לחבר את המדפסת כיון שהוא לא מזהה שיש לי רשת או משהו כזה, כמו כן אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי עם מחשב (שלא מחובר לרשת שלי) שיש לו IP קבוע. האם זה אפשרי? תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כיום אני משתף מדפסת בין 3 מחשבים דרך שיתוף ממחשב אחד - זה אומר שרק אם מחשב ספיציפי שאליו מחוברת המדפסת דלוק אז אפשר להדפיס מהמחשבים אחרים דרך שיתוף אם הוא מכובה אז אי אפשר להדפיס . אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לשתף את המדפסת בין 3 המחשבים ללא תליות במחשב ספיציפי זה אומר יכול להיות שכל המחשבים ברשת מכובים חוץ מאחד ואפשר להדפיס ממנו .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בWIN XP, כשאני מתחבר למחשב שנמצא ברשת שאליה אני מחובר, ה"ROOT" שלו מציג תיקיה של מדפסת, שעליה אני לוחץ פעמיים והיא מותקנת גם אצלי במחשב. איך אני עושה את זה בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך האב: 1 - Windows 2000 - המחשב עם המדפסת. 2 - Windows 2000 - בלי מדפסת. אני רוצה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב מספר 1 למחשב מספר 2 אבל יש בעיה: כדי לעשות את זה אני צריך ששם המשתמש שעובד כרגע במחשב מספר 2 יהיה קיים גם במחשב מספר אחד. ואני לא רוצה ככה כי ככה יש לאחרים גישה לכל המחשב שלי כאשר אני נועל אותו (כי הם יודעים את הסיסמה על המחשב שלהם)... יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-