עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by naorsa,

שלום חברים. ביחידת דיור שאני נמצא יש ממיר mini fiberbox. יש חיבור עם כבל רשת ישירות למחשב מהיציאה היחידה שיש לממיר שעובדת מצוין. לגביי ה Wifi יש הרבה ניתוקים/ קליטה נמוכה . יש עוד מחשב וסטרימר שמחוברים ב Wifi או לפחות מנסים להתחבר ב wifi. בעל הדירה שנמצא מתחתי ( אני קומה מעליו ) הוא בעל המנוי . השאלה שלי אם לקנות ראוטר איכותי ולחבר אותו ל minifiber יכול לעזור ? והאם יש אפשרות לעשות את זה ללא הגדרה כלשהי בהוט ( לפנות לבעל הדירה ) או צורך בפנייה לתמיכה שלהם? .

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. שלום ברשותי נתב SMART BOX בשידור אלחוטי של G+N אני במרחק קרוב ממנו(מטר וחצי) ומקבל קליטה מלאה(5 גלים) עם כרטיס רשת USB בתקן G אבל כשאני נכנס לממשק של הנתב אני כל הזמן רואה שמהירות השידור צונחת לקצב של 11Mb(מהירות של תקן B), בעוד שאצל מחשב אחד בבית הקצב הוא 54Mb כמעט יציב לחלוטין עם כרטיס רשת מאוד בסיסי. האם ישנן איזשהן הגדרות שאני צריך לשנות בכרטיס הרשת שלי על מנת שיפעל טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  4. כבר איזה שבוע יש לי ניתוקים מעצבנים של איזה שניה כל פעם בחיבור קווי. הוט טוענים שזה לא מהצד שלהם. אני משתמש בHOTBOX נראה לי שיש ניתוקים בעוד מכשירים אבל אני לא בטוח (אני לא מצליח לתפוס את זה "על חם"). מה שבטוח בלפטופ שלי זה הכי חמור. הnetwork adapter שלי זה realtek pci fe family controller הדרייבר שלו מעודכן. היו לי בעיות של התחממות בזמן האחרון ואני פוחד שאולי הכרטיס רשת נפגע, הגיוני? הכבל רשת חדש אבל הוא בסלילה עצמית קצת חובבנית. נראה שכל הגידים יושבים במקום וחוץ מזה אני לא זוכר שהיו בעיות איתו לפני השבוע האחרון. הוט אמרו לי שהם יכולים לשלוח טכנאי אבל אם הוא יראה שהבעיה לא נגרמה מציוד שלהם הוא יוכל לחייב אותי. מה לעשות? לקרוא לטכנאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofri11,

שלום, ברשותי כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) של חברת TP-LINK דגם TL-WN620G. כשהשתמשתי בו על XP הוא עבד טוב, אך שעברתי ל-7 נוצרה בעיה. תחילה ה-7 בכלל לא זיהה אותו, אך אחרי חיפוש ברשת הסתבר שזו בעיה נפוצה וצריך להוריד את הדרייבר של ויסטה כדי שיעבוד. עשיתי זאת והכרטיס עובד, אך ישנה תקלה אחרת- שהמחשב חוזר ממצב שינה ה-Windows לא מזהה אותו וצריך להוציא אותו מהכניסת USB ולהחזיר ורק אז הוא עובד (אבל אם המחשב נדלק לאחר כיבוי ה-Windows כן מזהה אותו). תודה מראש, עופרי.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לפני כשבועיים החליט שר התקשורת – משה כחלון, לאמץ את רוב המלצות "ועדת חייק" שהעיקרית בהן מחייבת את בזק ו-HOT למכור לחברות התקשורת האחרות גישה לתשתיות הנייחות שלהן - "שוק סיטונאי" לתשתית הקווית. הרלוונטיות של החלטה זו מוטלת בספק והתוחלת של השוק הסיטונאי עומדת בסימן שאלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2219

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  8. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, בזמן האחרון יש לי ניתוקים מהמסנג'ר , בעיות חיבור לטקסס הולדם בפייסבוק,לא מצליח להתחבר לנטוורק ב PS3 וגם בחיבור ב Battlefield Heroes אבל נראה לי שזה אצל כולם. עכשיו אני משתמש ב - uTorrent, ותמיד היה מופיע לי שהפורט חסום, אז הגדרתי בראוטר שהפורט יהיה פתוח, ומאז זה מראה לי שהפורט פתוח. עכשיו, אני פתחתי פורטים של אימיול, אבל ה TCP עובד והUDP לא עובד משום מה... עכשיו פתחתי DMZ, ולא ראיתי שום שינוי באינטרנט כולל הUDP באימיול, אז הלכתי לאתר של בדיקת פורטים ויצא שאין לי פורט אחד פתוח אפילו הפורט של UTORRENT מראה לי שחסום למרות שה UTORRENT מראה שהוא פתוח ... ב DMZ קבעתי Dynamic IP ושמתי את ה IP של המחשב שלי שאיתו פתחתי את ה UTORRENT אז אם אפשר תשובות לגבי זה אני אודה מ…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. עקב תקלה לא ברורה במודם הישן שלי - אלקטל 5 נורות - סיפקו לי מודם חדש של סימנס C2-010 יש למישהו מידע על המודם הזה? האם במודם הזה דרוש שידרוג לנתב או שהנתב כבר מובנה בו? הנה קישור לקובץ PDF http://www.netcheif.com/configuration.htm הוא אחרון ברשימה למטה בסוף.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Torian,

הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by gperry,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום 2 מחשבים ברשת אחד נייד והשני נייח ,בשניהם XP ו WORGOUP אני רואה אותם כשאני לוחץ על הצג מחשבים ברשת אבל לא מצליח להכנס מהנייד לנייח הוא מבקש סיסמא ,למרות שבנייח אין סיסמת כניסה מהנייח לנייד כתוב שאין לי הרשאה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by TheSnark,

שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מש משולבת? או שבהכרח צריך לקנות מודם בנפרד וראוטר-מש בנפרד? האם חיבור רשת-על-גבי-החשמל הוא יציב ואמין? או שאקנה מ…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by mulderfox,

אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by byyaatch,

ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by udi610,

בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eegg,

אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by xtract1,

אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by DJO,

החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by ערן B,

אהלן, היום התקנתי על המחשב החדש שלי WIN7. עד היום כשעל שני המחשבים שברשותי חיבור רשת היה קל, הרשת שלי מחוברת בעזרת כבל מוצלב למחשב "מארח" (עם WIN XP) ודרכו לאינטרנט. ב- WINXP הייתי פותח את הווזירד של הרשת ביתית אבל ב- WIN7 אני לא מוצא וויזרד כזה וכל מאמצי עולים בתוהו. אני רואה את המחשב אבל לא מצליח להתחבר דרכו לרשת. המחשב המארח מתחבר לרשת בעזרת מודם USB ישן. המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.