רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שדרגתי גרסה של אמיול ובטעות אישרתי מחיקת הגדרות קודמות, ונעלם לי קידום הפורטים מאז. הלכתי לפי הספר והגדרתי מחדש את הפורטים, את הIP בכרטיס הרשת...הכל. ועדיין אני מקבל LOW ID. אני יודע שזה לא המקום לבקש עזרה בנוגע לאמיול כי לשם כך נוסד פורום התוכנה, אך יש לי בעיה מסוג אחר- אחרי בירור קצר על QOS חשבתי לנסות ולפתוח אותו בהגדרות הנתב שלי, מתוך מחשבה שאולי זה מה שיעזור לאימיול. ...וזה דפק את החיבור האלחוטי. כרגע אני מחובר קווית . הראוטר שלי הוא Edimax BR6204 תודה מראש למי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא לפחות באחת הבעיות...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם! (זו פעם ראשונה שאני מציג פה שאלה) לאחרונה רכשתי מחשב חדש וכתוצאה מכך נוצר מצב שבו יש לנו 3 מחשבים בבית אבא שלי ביקש ממני לחבר את כולם לאינטרנט ואמרתי לו שצריך נתב אז הוא השיג אחד כזה http://www.megawavz.com/product.asp?id=988 עכשוי השאלה היא איך אני מתקין כזה דבר. חשבתי שזה יהיה פשוט אבל כנראה שטעיתי אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה במודם: המודם לא עושה Reconnect לאחר שהוא מתנתק, למרות שהוא אמור להתחבר אוטומטית בעת ניתוק. יש לציין שהמודם עבר עדכון קושחה למצב המקורי שלו, כלומר ראוטר AHT-E300, ללא חייגן. בהגדרות הWAN סימנתי לו להתחבר מחדש, אבל זה לא עוזר. הדבר היחיד שאני יכול לעשות בעת ניתוק הוא לכבות את המודם ולהדליק מחדש. לפעמים הניתוק הוא ניתוק מהאינטרנט, ואז אני יכול לראות ב10.0.0.2 שאין חיבור WAN, אבל לפעמים אני לא יכול להכנס לשם - הוא לא מזהה את המודם בכלל כשאני מכניס לו את הכתובת הזו. אז אני חייב לכבות אותו, להדליק מחדש, ואז הכל בסדר. למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות בשביל לטפל בזה..? האם הבעיה ידועה? תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. קראתי לאחרונה כמה כתבות על התקן USB (אולי חדש) שדרכו אפשר לחבר שני מחשבים אחד לשני ובכך ליצור מעין רשת. הרשת לא מסוגלת לחלוק משאבים כגון אינטרנט ומדפסות אבל מספקת מהירות גבוהה יותר בהעברת קבצים מחיבור הethernet. מישהו ניסה, ביקר, שמע?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בדיוק עברתי דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט, יש לי כמה בעיות, קודם כל אי אפשר להתחבר להוט כי אין תשתית בבניין שבו אני גר, והבעיה השניה שלי היא שבזק הם גנבים ורק על אקטיבציה של קו הם דורשים 199 ש"ח. השאלה שלי האם יש לי עוד אופציות בנוגע לחיבור... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש שתי סוגים thiennt וthicknet מזתומרת שהם נמצאים ברשת ethernt 10base2 ? מזה הרשת הזאת
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אנשים שלום ! ברשותי 3 מחשבים אשר שלושתם מחוברים לראוטר אחד. לאחד המחשבים מחובר המודם של הכבלים. למחשב אחר מחוברת ישירות המדפסת. האם יש דרך בהדפסות משאר המחשבים לתת עדיפות לעבודת ההדפסה בזמן אמת של עבודה על המחשב אליו מחוברת המדפסת? יש לציין כי ההדפסה נורא איטית (10 דק' לדף) כאשר שולחים הדפסה למחשב (עשיתי שיתוף הדפסות). האם ניתן ע"י תוכנה או הגדרה אחרת כלשהי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת על הראוטר TrendNet TEW-631BRP... מה התווח אלחוטי שלו, כמה מחשבים הוא יכול להכיל ככלל, כמה מחשבים בחיבור עם כבל? הוא מומלץ? מה התווח מחירים בהם הוא נמכר? למה יש לו 3 אנטנות? סליחה על כל השאלות, תודה מראש. :]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-