עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  4. Started by elior021,

היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ComputerExpert,

היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. היי, חבר עובר לגור ברחוב ואיתגר אותי לבחור לו את חברת הסיבים והספק שהכי טובים באזור שנקין. אם מישהו כאן גר באזור, אשמח להמלצות. תודה!

7. Started by Tom Duany,

שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. עדכון: הבעיה ככל הנראה בנתב, כשמפעילים הצפנה אין רשת. לפרטים - כאן. לשכנים שלי יש מחשב נייד שמריץ XP (עם SP2). למחשב הזה יש מודם סלולרי שאפשר לחייג דרכו לספק האינטרנט, וגם כרטיס רשת אלחוטי (Intel 2200BG). מוגדרות לו כרגע בעזרת המודם הסלולרי מספר התקשרויות חיוג. מצד שני, התקנתי להם בבית גם נתב אלחוטי. בעיה שפחות קשורה לעניין היא שחיבור ה-Ethernet של מודם הכבלים לא מתפקד, אז סידרתי שאחד המחשבים הנייחים ישתף אינטרנט (וכמובן שאין DHCP בנתב). הגדרתי למחשב הנייד IP ב-Alternate configuration ככה שהוא יוכל להתחבר דרך הנייח שמשתף אינטרנט (וגם להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות במקרה הצורך). הכרטיס רשת נותן אינדיקציה שהוא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. עכשיו לבעיה - עם כל ההתקנה המסובכת הז…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …

11. שלום, יש לי בבית ראוטר של הוט HOTBOX ואיתו אני מחובר לאינטרנט, ישירות בכבל רשת. בנוסף יש לי עוד ראוטר dlink2650u שאותו אני מעוניין להגדיר כנקודת גישה, זאת אומרת שהוא יקבל אות אינטרנט מהרשת האלחוטית של ה HOTBOX, ואז אמקם אותו במקום אחר בבית. ניסיתי כל דבר אפשרי.. הגדרתי וזה לא עוזר.. עדיין אני לא מצליח לקבל אינטרנט מה dlink... משהו אולי יודע איך להגדיר אותו כנקודת גישה וליצור תקשורת בינו לבין הראוטר הראשי - HOTBOX? תודה רבה על כל העזרה!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by xena,

אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Black Knight,

שלום לשכולם, אני מקווה שזה שייך לפה. היום (יום שישי) ניסיתי להיכנס לאתר גיימר, אבל זה עושה מן בעיה כזו (ב-Norton Personal Firewall) ששואלת אם לאפשר לסקריפט BackWeb-8876480.exe לפעול, ולא משנה מה אני עושה -רק לגיימר זה לא נכנס. זה עושה מסך לבן ואת הכתובת של גיימר. מקורו של הסקריפט הוא מתיקייה של Logitech Desktop Manager, אז מה צריך לעשות? האם זה בכלל בעיה אצלי או בגיימר?

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היי חברים, מקווה שהכותרת מובנת. יש לי ראוטר בבית עם אינטרנט סיבי. הראוטר יושב בסלון במרחק כ-5-7 מטר בערך מהחדר שבו יש מחשב נייח והוא ללא אינטרנט. המחשב הגיע עם סטיק שקולט wifi זה עבד אבל החיבור היה חלש ואחרי יום הסטיק תקול, המחשב אומר שהוא לא תקין. להוסיף נקודה בחדר לא בא בחשבון כי אולי בהמשך נעבור דירה אז מה שאני רוצה לעשות זה ככה: לרכוש ראוטר נוסף שאותו אחבר למחשב דרך כבל LAN והראוטר עצמו יקלוט את האינטרנט שיש בבית (wifi פתוח מהראוטר שבסלון), האם זה יכול לעבוד ככה או שלא? חשבתי על ראוטר כזה: https://ksp.co.il/web/item/208595 או https://ksp.co.il/web/item/279452 האם הראוטרים האלה יודעים להעביר אינטרנט…

16. שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. אמרו לי שמגיע לי מודם חינם ואיזה מודם שארצה רשת או usb איזה מודם הכי טוב וכדאי לקחת אותו??

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. ככה הייתי כמה שנים ב012 וסבלתי מספיק תמיד רציתי לעבור לבזק ואז שאני סוף סוף עובר לבזק זה יותר גרוע מ012 זה התחיל ביום שעברתי, האינטרנט מממש איטי נגיד את האתר הזה לקח לי יותר מ30 שניות לטעון ושלא נדבר על אתרים מחול זה עוד יותר גרוע(יוטיוב לוקח לי10 דקות מינימום לטעון שיר של 2 דקות על האיכות הכי גרועה), יש לי חסימת הורדה ועוד.. ניסיתי לדבר איתם לא הלך(3 טלפונים, כל אחד לפחות 40 דקות) מה אני עושה?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג. אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exe username & password : prx שם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסן נבדק רק על חלונות XP !!!

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?

22. Started by death_star,

זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים