רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי מה עושים הוט כל הזמן מנפנפים אותי בטענה שאין בעיות והכל נראה תקין. כל פעם שיש גשם יש לי ניתוקים בדרך כלל של האינטרנט וגם של הטלויזיה. פעמיים כבר הזמנתי טכנאי אבל הוא הסתכל וראה שהעוצמות תקינות (וכמובן הוא הגיע בזמן שלא היה גשם) עכשיו ראיתי תופעות של איטיות רצינית וכשהתחברתי לנתב ראיתי שהעוצמות לא נראות כרגיל, וערוץ 7,8 המודם כבר איבד והומונית של ה-uncorectable מאוד גבוהים. איך אמורים לעבור מולם במקרים כאלה? בלוגים של הנתב אפשר לראות את זה: at Mar 21 15:36:09 2015 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=4c:17:... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Err…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי שניי סוגים שונים של אנטיוירוס אחד נורטון והשני AVG ... בשנייי המקרים גם הדפדפן אקספלורר גולש לאט מהמצב הקודם ובהורדות המצב גרוע יותר. התרתי בשני המקרים גלישה והורדה ללא הגבלה מהאני וירוסים אבל זה לא עזר הרבה...יש המלצה יעילה בנושא?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 23:03:16 בייחוד בהורדה מאתרי שיתוף כמו מגה שמוריד על בייטים
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂
-
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני סובל מהמון התנתקויות ב-VDSL ושוקל מעבר לתשתית כבלים במידה ולא יפתר. האם יש כאן מישהו שנמצא על תשתית של הוט ויודע להגיד מה ההבדל בין הפינגים? מצאתי את הכתבה הזאת מ-2012 שלפיה יש הבדל של 20-30% לטובת VDSL. http://www.netcheif.com/blog/?p=2085 השאלה היא מה המצב היום.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 100 מגה בזק + בזק בינלאומי. לאחרי שהתחברתי קיבלתי מהירות בסביבות ה-68 Mb/s. לאחרונה המהירות ירדה לכ-50 Mb/s. דיברתי עם 166 והם קבעו לי טכנאי. הטכנאי היה היום ואמר שאני מאוד רחוקה מהמרכזיה (1.3 ק"מ) ולכן החיבור לא יציב ואין מה לעשות בקשר לזה. הוא אמר שהפתרון היחיד הוא סיבים אופטיים אבל זה יכול לקחת זמן. כמו כן הוא ראה שה-6740U שלי עובד במצב Bridge ומחובר לראוטר D-Link DIR-655 והוא לא ממליץ על התצורה הזו. הוא אומר שכדאי לי לקחת את הדגם החדש ולעבוד איתו כראוטר בלי ה-655. כרגע יש לי 6740U G1, הוא לא זכר את השם של הדגם החדש אבל אני מניחה שהוא התכוון ל-6740U H1 כי הוא אמר שהוא לא התכוון לראוטר Dualband. מה דעתכם? האם אכן אין מה לעשות לגבי המהירות? ואם כדאי להחליף את…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
*זה לא בשבילי ,אלה בשביל חבר * לחבר הזה יש עכשיו Edimax BR6524N מה שמסתבר כנתב עלוב ,ומלא בעיות שונות ומשונות , כרגע הוא מחובר לHOT עם רוחב פס של 30 מגה ובזק בין לאומי גם כמובן 30 מגה וחיבור ללא חייגן (אל תשאלו מה הוא עבר כדי להגיע לזה ) אם זה חשוב לכם אז יש לו את מודם הThomson 425 הרגיל כמו שכבר אמרתי הנתב נדפק לגמרי . כמו כן הוא הוחלף כבר כמה פעמים במסגרת האחריות , אבל שום דבר לא עוזר ,והבעיות הם אותם הבעיות יש לו XBOX360 עם חיבור לרשת הLIVE וPS3 שגם מחובר לרשת הPSN ,וכמובן המחשב . כול המכשירים נמצאים באותו חדר ככה שהם מחוברים קוית לנתב , בינתיים אין מכשירים שמחוברים אלחוטית לנתב אך צריך שהנתב יהיה אלחוטי למכשירים עתידיים. להתחיל לעשות רשימה עם הבעיות של הנתב…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שחווים בעיה כמו שלי מאז שהתחברתי לסיב האופטי של פרטנר הרשת אלחוטית שלי מתנתקת לסירוגין שאני מחוברת על תדר 5 אני נמצא מול הראוטר, ועל 2 מחשבים שונים בדקתי במקביל. בתדר 2.4 זה יותר יציב אבל שם המהירות היא נמוכה מה יכולה להית הבעיה? פרטנר לא מוצאים בעיה ולפני שאעבור לאנמלימטד או סלקום רציתי לדעת אם זה בעיה מוכרת
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-