עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, היום אני גולש דרך נטויז'ן במהירות של 750 בקווי טלפון (רשמתי נכון לא?) וכשאני משחק בקווייק 3 באינטרנט אני מקבל פינגים של 105-116 בממוצע, אם אני יעבור ל1.5 מגה בכמה נמוך יותר יהיה הפינג שלי? תרשמו לי כמו שאני רשמתי בבקשה, ולא "בעשרים אחוז" אם אפשר... תודה

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  2. זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג. אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exe username & password : prx שם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסן נבדק רק על חלונות XP !!!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  3. הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Ymac,

שלום, בבית שלי יש תעלות בקירות בהן עוברים כבלי רשת (CAT5\6) מכל החדרים לארון תקשורת בקומת הקרקע. לקומת המרתף, יש רק תעלה אחת שמישה, והיא מאוד צפופה, שכן עוברים בה כבל קואקסיאלי לצד כבל רשת, והיא התעלה היחידה המעבירה תקשורת בין הקומות. הפתרון (המוגזם) שלי לבעיה, הוא סיב אופטי - הרי סיב דק בהרבה מכבל CAT5, ויש לו קיבולת גבוהה לצד גמישות (כל עוד הסיב בקיר, אני יכול להחליף את המשדרים בשני הצדדים ולהשתדרג עם הזמן. אידיאלית - מכיוון שקיימים כבלים שמעבירים בתוכם מספר זוגות של סיבים - זה יכול לאפשר להעביר בכבל דקיק אחד כמה "כבלים" - מעולה! איך שאני מדמיין את זה, זה כבל אחד שעובר בין הקומות ובשני קצוותיו יש טרמינציה לתוך קופסה עם מספר מחברי …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by TheRealPepe,

טוב כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים פתאומיים, האינטרנט מתנתק לכמה שניה ואז חוזר,בהתחלה זה היה רושם לי בעיית DNS אז החלפתי לDNS של גוגל הדבר לא עזר כמובן האינטרנט ממשיך להתנתק אבל הפעם לא כותב שיש בעיה.. משתמש ב HOTBOX כמודם ו DLINK 825ACG1 כראוטר. תמונה של החיבור בהוטבוקס לוג של ההוטבוקס: הייתי מפרסם את הלוג של הראוטר אבל יש שם כתובות אייפי אז אני מעדיף שלא.. תשתית הוט וספקית הוטנט

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  9. *זה לא בשבילי ,אלה בשביל חבר * לחבר הזה יש עכשיו Edimax BR6524N מה שמסתבר כנתב עלוב ,ומלא בעיות שונות ומשונות , כרגע הוא מחובר לHOT עם רוחב פס של 30 מגה ובזק בין לאומי גם כמובן 30 מגה וחיבור ללא חייגן (אל תשאלו מה הוא עבר כדי להגיע לזה ) אם זה חשוב לכם אז יש לו את מודם הThomson 425 הרגיל כמו שכבר אמרתי הנתב נדפק לגמרי . כמו כן הוא הוחלף כבר כמה פעמים במסגרת האחריות , אבל שום דבר לא עוזר ,והבעיות הם אותם הבעיות יש לו XBOX360 עם חיבור לרשת הLIVE וPS3 שגם מחובר לרשת הPSN ,וכמובן המחשב . כול המכשירים נמצאים באותו חדר ככה שהם מחוברים קוית לנתב , בינתיים אין מכשירים שמחוברים אלחוטית לנתב אך צריך שהנתב יהיה אלחוטי למכשירים עתידיים. להתחיל לעשות רשימה עם הבעיות של הנתב…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי מה עושים הוט כל הזמן מנפנפים אותי בטענה שאין בעיות והכל נראה תקין. כל פעם שיש גשם יש לי ניתוקים בדרך כלל של האינטרנט וגם של הטלויזיה. פעמיים כבר הזמנתי טכנאי אבל הוא הסתכל וראה שהעוצמות תקינות (וכמובן הוא הגיע בזמן שלא היה גשם) עכשיו ראיתי תופעות של איטיות רצינית וכשהתחברתי לנתב ראיתי שהעוצמות לא נראות כרגיל, וערוץ 7,8 המודם כבר איבד והומונית של ה-uncorectable מאוד גבוהים. איך אמורים לעבור מולם במקרים כאלה? בלוגים של הנתב אפשר לראות את זה: at Mar 21 15:36:09 2015 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=4c:17:... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Err…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

העתקה בין שני מחשבים אצלי ברשת מתבצעת במהירות נמוכה מאוד. בערך 500KBps בדקתי עם Lan Speed Test וקיבלתי בערך אותה תוצאה (בדקתי על שני המחשבים), באיזור ה-4-5Mbps. בבדיקה עם SPEED TEST, שניהם מצליחים לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה בהרבה, באיזור ה-50-60Mbps. מה יכול לגרום לעבוד כ"כ לאט כשמעבירים קבצים מאחד לשני?

12. Started by tzahi20,

יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

13. **נערך** לאחר שחשבתי החלטתי לשים בין החדר שלי לראוטר רשת חוטית. בעצם להעביר כבל מאיפה שמחובר הטלפון(ולקנות שקע מתאים) לארון תקשורת. ומארון תקשורת להעביר אותו לחדר עם הראוטר. עכשיו, איזה ציוד אני צריך בשביל זה? נגיד שאני צריך 30מ' כבל, כמה יעלה לי?(ואיזה צריך? מוצלב או רגיל? וצריך מסוכך מן הסתם) איך אני מחבר את הכבל לשקעים? ואיך אני מחבר את הכבל למחברים שלו?(תקע רשת למחשב וכד') ואיך אני מעביר את הכבל. תודה אריאל(אשמח להמלצה לחנות מאיזור המרכז **אני צריך גם שקע ל2 קווי טלפון+כבל רשת. על אחד מהקווים יישב מתאם של בזק, אז שאני יוכל גם לחבר את הקו השני. זה מה שמצאתי לא מצאתי כבל יותר קצר, אם יהיה מישהו שימצא אני אשמח אני צריך גג 50 מטר. אני לא יודע בדיוק, אבל 50M זה עם עודף.(מי…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Kenny,

אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  15. צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק). הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה"). רגע, הסיפור עוד לא נגמר. קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD. מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה. הבעיה: בקופסא שמתחברת לר…

16. Started by felb,

שלום התקנתי מודם ראוטר tp-link archer vr600, חבילת גלישה ספק ותשתית 100mb. אני עושה SPEEDTEST ממספר לפטופים שונים ומסמארטפון ומקבל מקסימום באזור ה 14mb... מה יכולה להיות הסיבה?

17. תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by philosopher,

Hi guys, I need some help overhere. I have an old router from bezeq (2Wire) and lately I have received a new one (Simiens SL2-141) which I want to configurate as a repeater for 2Wire, but nothing goes right. Siemens has an option on the portal for repeater, I press "scan now" and it finds nothing, I have set both routers on the 6'th channel, even same network id, eliminated all security, there is one station that succesefuly connects to this 2Wire on wireless mode everything seems to be ok, but... When I have connected simiens to the internet and ran "scan now" for the repeater it found my 2Wire (does it mean that the option repeater is to deploy a repeater and not to se…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  19. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by YohaiM,

מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי מודם/פקס אנלוגי של US ROBOTICS כבר איזה שנה. כשגרתי עם ההורים,היה להם קו בזק והכל עבד חלק. היום יש לי קו של 013,ואני מצליח רק לקבל פקסים,ולא לשלוח. כאשר אני שולח,אני שומע שהמודם מתחיל "לדבר"(Negotiate) עם הפקס השני,נשמעים צלילי ביפ כאלו,עוד "דיבור",ובסוף השליחה נכשלת. הצלחתי לשלוח רק למקום אחד בינתיים,שהוא פקס לבדיקה של 013 שהוא Fax To Mail. למכשירי פקס רגילים אני לא מצליח לשלוח. אמר לי מוכר בחנות מחשבים שאני מכיר,שבזק שינו את התשתית לדיגיטלית באזורים מסוימים,והוא שמע על זה תלונות רבות לאחרונה. האם VOIP של הכבלים הוא דיגיטלי או אנלוגי? מיותר לציין שבתמיכה של 013 מתקשים לעזור לי,וטוענים שיחזרו אלי,למרות ש"אנחנו מספקים רק אינטרנט ושירותי טלפוני…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by ofeky1,

שלום! אני מעוניין לקנות מודם VDSL במקום להשכיר מבזק אני לא מצאתי הרבה כאלה אשמח לעזרתכם בנושא יש לי ראוטר לינקיס WRT54GL שיתחבר למדם (אני יודע שהוא עלול להאט את המהירות) השאלה אם אני יוכל לחבר אותם והראוטר יתמוך כי הוא ישן יחסית? אני ישמח לכל אפשרות אחרת מלהשכיר מודם\נתב מבזק תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Roieba,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה (באם קיים), על מכשיר שמגביר את עוצמת קליטת אות הרשת האלחוטית. מה שאני מחפש זה מכשיר יחידאי, שלא מחובר לכלום פרט לחשמל והינו קולט את האות מהרשת המזדמנת ומשדר אותו בעוצמה חזקה יותר. איני יודע איך בדיוק הוא נקרא, אבל שמעתי שיש מכשיר כזה - אודה לכם על עזרתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by DL,

שלום חברים, יש לי בעיה עם ראוטר Edimax BR-6524n הראוטר עבד מצויין במשך כמעט שנתיים במחשב של ההורים, היום העברתי אותו אלי וניסיתי להפעיל את הפונקציה האלחוטית, הסתבכתי קצת עם ההגדרות (בשלב הזה רק האלחוטי לא עבד, יכולתי להשתמש בו כשהוא מחובר למחשב בכבל) אז החלטתי לעשות לו אתחול הגדרות ע"י לחיצה 20 שניות על הכפתור ריסט בגב המכשיר. אחרי הלחיצה המחשב פשוט הפסיק לזהות אותו, אני לא יכול להיכנס אל ההגדרות שלו דרך 192.168.2.1 וכשאני נכנס ל IPconfig דרך cmd הוא מראה לי שאין default gateway אל הנתב... מישהו יודע אולי אם יש דרך להציל את הראוטר הזה? אני מקווה שהבעיה היא לא שמשהו נדפק בהגדרות שלו כשלחצתי על הריסט, בינתיים אני מנסה לעדכן דריברים שונים במחשב אבל אין שינוי במצב... אשמח ל…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by GolanBerlin,

בס"ד יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה. אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט? יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק? תודה!

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.