עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי בבית ראוטר של הוט HOTBOX ואיתו אני מחובר לאינטרנט, ישירות בכבל רשת. בנוסף יש לי עוד ראוטר dlink2650u שאותו אני מעוניין להגדיר כנקודת גישה, זאת אומרת שהוא יקבל אות אינטרנט מהרשת האלחוטית של ה HOTBOX, ואז אמקם אותו במקום אחר בבית. ניסיתי כל דבר אפשרי.. הגדרתי וזה לא עוזר.. עדיין אני לא מצליח לקבל אינטרנט מה dlink... משהו אולי יודע איך להגדיר אותו כנקודת גישה וליצור תקשורת בינו לבין הראוטר הראשי - HOTBOX? תודה רבה על כל העזרה!

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. היי, חבר עובר לגור ברחוב ואיתגר אותי לבחור לו את חברת הסיבים והספק שהכי טובים באזור שנקין. אם מישהו כאן גר באזור, אשמח להמלצות. תודה!

3. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by [ViT],

כשאני שולח בקשת HTTP המחשב שלי, אז הכתובת היעד במסגרת ה- Ethernet יהיה רשום ה-MAC של הראוטר, ואז אחרי שהראוטר יקבל את זה הוא יערוך את זה ויכניס לשם את ה-MAC של הראוטר הבא בתור? ומה קורה אחר-כך כשמגיעים לראוטר אחרון, והמחשב נמצא נגיד באיזה LAN, אצל הראוטר יהיה מקונפג לאיזה מחשב לגשת לפי ה-IP הפנימי שלו? תודה רבה

5. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אמרו לי שמגיע לי מודם חינם ואיזה מודם שארצה רשת או usb איזה מודם הכי טוב וכדאי לקחת אותו??

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by xena,

אני מנסה ליצור סרבר FTP פשוט במחשב שלי (לא חסר תוכנות שעושות את זה) ולאחר ששמתי את הראוטר האלחוטי של בזק (SIMENSE) אנשים לא מצליחים להיכנס לסרבר שלי. ניסיתי להיכנס לעצמי וגם בלתי אפשרי. כאילו מזהה את הסרבר אך שואל שם משתמש וססמא וכלום. מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Tom Duany,

שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אז יש לי HOTBOX שנמצא בממד (משום מה, אין אפשרות להוציא אותו משם, יש לי יס בבית ורק בממד יש נקודה של HOT- אבל זה פחות חשוב), ומכך ניתן להבין שהקליטה בבית היא על הפנים אם בכלל. אני רוצה לצרף ראוטר שיש לי כבר (TPLINK WR841N) לרשת הביתית ובשביל זה עבדתי לפי המדריך הבא, שלב שלב: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm המצב כרגע הוא שהראוטר השני עובד מצויין וה HOTBOX הוא זה שמחלק IPים. אך הבעיה היא כאשר אני מנסה להתחבר עם המכשיר סלולרי (GALAXY S2) והוא לא מזהה את הראוטר החדש כלל (לעומת מחשבים ניידים שמזהים וגולשים דרכו מצויין). קצת פרטים על מה שעשיתי: 1. ה HOTBOX מוגדר לחלק IP's בתחום 192.168.1.10-230 ואילו הTPLINK על 192.168.1.231. 2. ערוצי השידור של 2 הנת…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. עדכון: הבעיה ככל הנראה בנתב, כשמפעילים הצפנה אין רשת. לפרטים - כאן. לשכנים שלי יש מחשב נייד שמריץ XP (עם SP2). למחשב הזה יש מודם סלולרי שאפשר לחייג דרכו לספק האינטרנט, וגם כרטיס רשת אלחוטי (Intel 2200BG). מוגדרות לו כרגע בעזרת המודם הסלולרי מספר התקשרויות חיוג. מצד שני, התקנתי להם בבית גם נתב אלחוטי. בעיה שפחות קשורה לעניין היא שחיבור ה-Ethernet של מודם הכבלים לא מתפקד, אז סידרתי שאחד המחשבים הנייחים ישתף אינטרנט (וכמובן שאין DHCP בנתב). הגדרתי למחשב הנייד IP ב-Alternate configuration ככה שהוא יוכל להתחבר דרך הנייח שמשתף אינטרנט (וגם להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות במקרה הצורך). הכרטיס רשת נותן אינדיקציה שהוא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. עכשיו לבעיה - עם כל ההתקנה המסובכת הז…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by moran14,

אז ככה..האינטרנט במחשב מחובר עם ראוטר כשהאינטרנט עובד אז בצד ימין{איפה שהשעון} יש שני דברים:קודם כל יש כזה משהו עם קווים ירוקים ודבר שני לידו יש ציור של מחשב..בדר"כ הציור של המחשב הוא בצבע כחול בפנים ועכשיו הוא בצבע אפור..וברגע שהוא בצבע אפור אי אפשר להתחבר לאינטרנט. אני יודעת שזה הסבר מסורבל לכן אני מצרפת תמונה של איך שזה במצב הנוכחי{כשהאינטרנט לא עובד} אם למישהו יש פתרון אני אודה לו מאד! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. הקרב בין ספקיות תשתית האינטרנט הוותיקות (בזק, הכבלים) לחדשות (סלקום) כבר התחיל -- http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000436887&fid=594. ומצד שני -- האם משרד התקשורת פותח ל-YES ערוץ VOD על בסיס רשת ה-NGN של בזק באמצעות שימוע ציבורי? אתר ה-NGN החדש -- http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm ההכרזה על השימוע -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/3/1643.pdf

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Menuval,

שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. Started by oded6188,

החלטתי לשדרג את עצמי ל 30 מגה.... בזק אמרו לי שה600e שיש לי לא יעבוד על 30 מגה מישהו ניסה כבר?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by ComputerExpert,

היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים