עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by road_runner,

אהלן! אחרי שהרבה הרבה זמן חיפשתי מה גורם לכך שאני לא מצליח לשתף תקיות כמו הפרוגרם פיילס וחלונות (http://support.microsoft.com/?kbid=810881&sd=RMVP - צריך לקחת אחריות על הקבצים, מפתיע) הגדרתי את השיתוף (תחת SECURITY שבPROPERTIES של תקיית השיתוף) כ EVERYONE. ז"א שכל משתמש שמתחבר למחשב שלי\לרשת המקומית מקבל גישה להכל. אני רוצה לשנות את השיתוף הזה שיתן גישה מלאה רק למחשב השני שברשת, (ז"א שיתוף מלא רק לשם הספציפי) הבעיה היא שאני יכול לחפש שמות הרשאות משתמשים רק תחת המיקום-location של המחשב שלי. ז"א שאני לא יכול להגדיר בכלל שיתוף ספציפי למחשב מסויים ברשת לפי השם שלו. הסתכלתי ברשימת הרשאות המשתמשים שקיימת תחת המחשב שלי והחלפתי את זה מ EVERYONE ל NETWORK, אז מבחינה עקרונית יש…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. אז ככה כל משחק שאני מנסה לעשות לו PATCH לעדכן אותו אז זה לא נותן לי יש שגיעות בעיות וכו' עכשיו חשבתי חשבתי חמה זה נהיה לי אמרתי אולי בגלל שהפכתי את האיטרנט שלי ל STATIC IP אז שינתי לרגיל ועדיין לא עובד עכשיו נזכרתי עשיתי שיהיה לי 2 Local Area Connection Local Area Connection Local Area Connection 2 עכשיו השניי זה מה שהוספתי עכשיו נגיד אני רוצה למחוק אותו להחזיר לרגיל איך אני עושה את זה ? שחכתי איך עשיתי את זה משהוא עם הוספת חומרה חדשה ועם מישהו יודע מה הבעיה אז בבקשה שיגיד ליייי ויסביר

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום אני מעונין להתקין Smoothwall Express - חומת אש במחשב הישן. יש לציין שיש לי נתב אלחוטי של בזק. הבנתי שאני צריך שני כרטיסי רשת, מדוע צריכים שני כרטיסי רשת במחשב? לאן כל אחד מתחבר? בנוסף לכך רשום פה: http://www.osnews.com/story/5897/Review-Smoothwall-Express-2.0-Final/ שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אחד ומודמם אחד. בשורה שאחריה רשום במאמר "מי משתמש במודם בימנו", לא הם מתכוונים? אז אני כן יכול להשתמש בכרטיס רשת אחד שאותו אני יחבר ישירות ליציאה בנתב? הדבר אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?

5. המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. שלום, נכון להיום יש לי בבית גם אינטרנט בכבלים וגם ADSL. הכבלים (אני חושב) הם 1.5 ואת הADSL שידרגתי ל-5MB לפני מס' חודשים. הנתב שלי הוא D-LINK DI-624. כרגע הרשת האלחותית שלי מחוברת למודם הADSL, שהוא ה-ECI BFOCuS 312, ע"י PPPoE והמודם כבלים מחובר למחשב נפרד שלא קשור לרשת. להלן תמונה מהנתב שלי: ישנן 3 בעיות עיקריות וממש מעצבנות: 1) לפחות פעם אחת ביום (בד"כ יותר) הרשת האלחותית או קורסת (נורת הWLAN נכבת) ואני צריך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שזה יפעל, או שהנורה דולקת, פשוט האינטרנט לא עובד. למען הסר ספק כל הנורות במודם ECI דולקות כאשר הנ"ל קורה. האם זה הנתב? האם זה המודם (אולי הFIREWALL של המודם, אני יודע שהECI הזה יכול לתפקד גם כנתב ושיש לו FIREWALL שמופעל מהחברה)? האם …

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by volvo2005,

שלוםם לכםם!!.. אני מנסה להתקין ראוטר של smc ואני צריך לירשום שלושה סוגים של אייפי service ip address,my ip address,my subnet mas רשמתי את כל האייפים שצריך היה לירשום לפי מה שאמרה לי ספקית האינטרנט שלי (נטוויז'ן) וזה עדיין לא עובד הוא אומר שיש בעיה במספרי האייפי...מישהו אולי יכול לעזור לי במספרייםם מדוייקים ונכונים וזה באמת עובד?.. תודה רבה לכולםם!!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by Skid,

אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Psy,

קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by XDude,

Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by cyber1,

שלום! אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש לבית. אני מחפש ראוטר שיאפשר לי להגידר לכל יציאת LAN טווח כתובות אחר ב-DHCP, האם יש חיה כזאת בראוטר ביתי? האם יש מכשיר שמאפשר לשלוט גם על טווח חלוקת הכתובות של ה-WiFi? תקציב עד 750 ש"ח אשמח להמלצות... תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by dogy,

קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, בשנה ומשהו האחרונות עבדתי עם שני מחשבים בבית, באמצעות נתב של Edimax מדגם BR-6204WLg. לאחרונה הוא קצת מזייף (גורם לתקלות בגלישה וניתוקים), ועתה לאחר שרכשתי את חלונות 7 עבור אחד המחשבים, אז המחשב שעובד בחיבור אלחוטי עם XP זוכה לגלישה יחסית טובה, בעוד המחשב שמחובר קווית עם חלונות 7 זוחל בגלישה, כאילו הנתב לא יודע להסתדר עם חלונות 7, או שיש בעיה אחרת. בקיצור חשבתי להחליף אותו, ואני מתלבט בין שתי אופציות: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 מול http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=1&pl2_id=2 השאלה שלי היא איזה מהדגמים: א. טוב יותר ב. חדש יותר ג. יעבוד טוב יותר עם חלונות 7 (חיבור …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by mmMigy,

אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by pincher77,

שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by ConeMan,

מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by kobi_af,

שלום לפני זמן מה פירסמתי פה פוסט בקשר להחלפת ip בכבלים ,הצלחתי להחליף אבל לא במלואו. בעצם כל כתובת אייפי חדשה שאני משנה זה תמיד מתחיל ב 84.108.0.0 ( 0-מספר אקראי) אז רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשנות את הפתיחה של 84.108 ? תודה מראש

22. Started by deking,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים