עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. חיברתי ראוטר והמחשב מראה שהאינטרנט מחובר אבל רק האיסיקיו פועל ושום אותר לא פועל חוץ מנענע שהוא פועל לאט ולא מראה תמונות והכל ואני לא מבין מה הבעיה יש י ווינדוס אקס פי SP2 ראוטר netgear rt314 ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באינטרנט אקספלורר

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by badmama,

בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Cranchh,

אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by emperor,

שלום לכולם! לאחרונה התחברתי שוב בניגוד לרצוני לבזק כתשתית אינטרנט( רציתי כבלים כי הם יכולים לספק לי מהירות של 5.1 מגה אבל הם הגיעו והחליטו שזה רעיון טוב לשפץ לי את הבית, כלומר לקדוח חורים ב3 קירות לפחות- אני לקוח של YES . משום מה בזק אומרים לי ששהם לא יכולים להגביר את המהירות הנוכחית שלי שהיא 750 כי התשתית לא מספיק טובה. אני גר בנצרת עלית ויש לי חברים שיש להם 2 מגה עם בזק כך שאני לא מבין במה הבעיה אך בזק גם לא רוצים לדבר על זה יותר מידי) בקיצור התחברתי אליהם שוב והפעם דרשתי, על פי המלצות חבריי מודם כרטיס רשת ולא USB. לקח זמן לשכנע אבל הם הסכימו השאלה שלי היא כזאת איזה מודם לקחת ? מה לחפש בין סוגים שונים של מודמים אילו מאפיינים? תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by Skull-Hunter,

בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by nivz,

רשמתי לי דומיין באינטרנט ואני מחפש עכשיו שרת לאחסן עליו את האתר. האתר ממש לא כבד (סביבות ה-30 מגה) ואין לי הרבה דרישות בשבילו. יש המלצות לאתרי אחסון זולים ואמינים? איפה כדאי להרשם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by assaf990,

מהן היכולות שלה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. לדוגמא לhwzone.co.il. תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by zoar36,

שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?

19. שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by badmama,

שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by eli_xXx,

יש לי בעיה שהרבה פעמים מתנתק האינטרנט עכשיו הבעיה היא בכל המחשבים וזה לא בגלל קליטה. וזה תמיד אותה בעיה והבעיה היא שיש מקום בשם סטטוס בדף הגדרות של הראוטר ויש שם כפתור בשם connect והרבה פעמים על דעת עצמו הוא מתנתק וגם שאני עושה לו connect לוקח לו זמן. השאלה שלי היא ממה נובעת הבעיה? הבעיה במודם או בראוטר? עכשיו אם הבעיה בראוטר יכול להיות שעידכון קושחה תפתור את הבעיה? אם כן עידכון קושחה מבטל אחריות? תודה לכולם ולילה טוב (אני מצטער שניסחתי גרוע פשוט אני ממש לא ערני כרגע מקווה שהבנתם למה אני מתכון) התמונה של הבעיה (התמונה צולמה ללא הבעיה):

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  23. שלום... אתמול קניתי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R GIGA 2 RAM CORSAIR 550W עכשיו חיברתי את הכל כמו שצריך המחשב עובד והכל טוב אני הייתי צריך לפרמט בגלל בעיה שהייתי לי עכשיו הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה (על האיקון של המחשבים יש סימן קריאה) אז היום חייגתי לבזק שאלתי מה הבעיה אמרו שהם לא יודעים לענות לי עשו איתי כמה נסיות ולא הצליחו אמרו לי אולי יש בעיה בוינדוס התקנתי אחד חדש 2004 לא עבד אני מתקין שנת 2007 (וינדוס מקורי) וזה עדיין קורה עכשיו הוא גם אמר יכול להיות שזה בעיה בדרייברים או בכרטיס רשת (מובנה) או במודם ואני לא יודע מה לעשות אין לי אינטרנט איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by Rebellion,

ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by montezooma,

שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.