רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R GIGA 2 RAM CORSAIR 550W עכשיו חיברתי את הכל כמו שצריך המחשב עובד והכל טוב אני הייתי צריך לפרמט בגלל בעיה שהייתי לי עכשיו הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה (על האיקון של המחשבים יש סימן קריאה) אז היום חייגתי לבזק שאלתי מה הבעיה אמרו שהם לא יודעים לענות לי עשו איתי כמה נסיות ולא הצליחו אמרו לי אולי יש בעיה בוינדוס התקנתי אחד חדש 2004 לא עבד אני מתקין שנת 2007 (וינדוס מקורי) וזה עדיין קורה עכשיו הוא גם אמר יכול להיות שזה בעיה בדרייברים או בכרטיס רשת (מובנה) או במודם ואני לא יודע מה לעשות אין לי אינטרנט איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי מחובר לכמה מחשבים, אני רוצה לחבר לWIN98 ואני לא מצליח. לפי מה שאני חושב, הוא לא מקבל IP מהראוטר. איך אפשר לבדוק את זה בוודאות? אני רוצה לעשות WORKGRUP עם 2 מחשבים XP איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ניסיתי את כל המדריכים ולא הצלחתי ואף היו תופעות משונות אם זה משנה המחשב שמחובר לאינטרנט הוא XP H והמתחבר אליו P ובשניהם יש norton ins 05
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב שלי. הוא לא מזהה את המודם שאני מחבר אותו דרך הכרטיס רשת ישירות(ECI B-FOCus Router 312+) אני מסוגל לגלוש אך ורק שאני מחובר דרך האינטרנט האלחוטי. אני צריך לדעת איך מחברים את המודם ישירות למחשב שלא יתחבר בצורה אלחוטית אלא ישירה. איני יודע מה הבעיה שהמחשב אפילו לא מציג לי את ההתקן. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את הבעיה אשמח. תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות ציוד לרשת עד 350 ש''ח אבל שיכלול 2 כרטיסי רשת אלחוטיים + ראוטר אז ככה אני רוצה ראוטר שיהיה קל לפתוח אצלו בממשק פורטים וגם יהיה קל להבנה (אני למשל אהבתי את הפאנל של Netgear אבל הם יקרים) אבל אשמח לקבל הצעות טובות ותיזכרו עד 350 ש''ח גג שזה גם כרטיסי רשת אלחוטיים וגם ראוטר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אני שחקן MOHAA הניק שלי זה ShOoKi פעם ועד היום יכולתי לשחק ולגלוש והכל אבל פעם יכולתי לפתוח פורטים כגון 21.. פיקססו לי דברים הכל טוב ויפה אחרי כמה ימים זה לא עבד יותר וכל הפורטים האחרים שאני מנסה לא עובדים עשיתי delete ושוב פתחתי וזה לא עזר.. יש לי את מודם אלקטל שהפכתי אותו לנתב.. היום אני רוצה להריץ DMW ואני לא מצליח בגלל שאני לא מצליח לארח הפורט שאני צריך לפתוח זה 25120 בTCP יש עוד דרך כל שהיא שאני יכול לפתוח את הפורט הזה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להרים אצלי Domain במחשב(לשים Vmware ועליו להתקין מערכת הפעלה 2003 ואז AD וכו'.) אצלי בבית יש כרגע 4 מחשבים שכולם יושבים על טווח הכתובות 192.168.1.0 סאבנט של 24\ את הכתובות אני מקבל מDHCP ברגיל כמו כולם מהראוטר שמחובר לאינטרנט. אם אני יעשה דומין אני יוכל דרך הכתובות הללו להתחבר אליו מן המחשבים הרגילים או שאני יצטרך לתת כתובות ידנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התחברתי דרך 019-unlimited לסיבים האופטיים עם ראוטר ASUS RT-AX53U הכל עובד חלק חוץ מכתובת ipv6 שהראוטר לא מקבל. הקושחה עודכנה וניסיתי את כל הגדרות ה-ipv6 שיש בראוטר. ב-019 אומרים שאצלם אין מה להגדיר ולא מסרו שום מידע נוסף. למישהו היה נסיון עם מקרה דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.paidcontent.org/entry/419-comcast-defends-slowing-down-p2p-traffic-regulators-introduce-neutralit/ http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/12/AR2008021202778.html?hpid=moreheadlines הם פשוט מודים שהם עושים את כל מה שאנחנו חושדים שעושים גם אצלנו בלי בושה... Comcast compared its practices to a traffic-ramp control light that regulates the entry of additional vehicles onto a freeway during rush hour. "One would not claim that the car is 'blocked' or 'prevented from entering the freeway; rather it is briefly delayed," the company's statement said.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-