רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני יומים התקנתי משחק רשת ששיחקתי בו לפני זמן רב. היה לי DELAY דיי מעצבן אבל סביר של בערך 0.7שניות. אתמול שכשניסיתי לשחק בבוקר ראיתי שיש DELAY ענק בין שנייה לשתי שניות אז עשיתי בערך 5 פעמים איתחול עד שלבסוף הבעיה איכשהו הסתדרה. איך זה אפשרי שאני משנה לעצמי את הIP משתנה ה DELAY במשחק בצורה מורגשת? אני חושב על להתקשר לספקית שלי ולשאול אותם למה יש לי לגים . יש מצב הם יעזרו לי ? שמעתי גם שיש להם חבילה לגיימרים שאמורה לשפר את ה DELAY אז יש סיכוי שהיא באמת תשפר לי חווית המשחק? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שאני צריך להגדיר את הTCP/IP העניין הוא שיש לי 2 מקומות בו ניתן להגדיר ואנני בטוח היכן המקום הראשון הוא local area connection המקום השני הוא broadband connection מצ"ב תמונות (אגב האם אני זקוק לכל מה שמופיע בתמונות? אני מתכוון לכל היישומים שמופעים בתמנות תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה ADSL בזק (ספקית בזק בינלאומי). עד לפני שבוע וחצי-שבועיים הכל היה טוב, כשהורדתי מRapidshare לדוגמא הורדתי על 500-600, וככה מעוד המון אתרים אחרים. באתרים איטיים יותר הורדתי על 300. לפני שבוע וחצי בערך קרה איזה משהו, אין לי מושג מה. התחילו להיות בעיות. כשנכנסתי לRapidshare למשל, לפעמים לא יכולתי לבחור Free או Premium, העמוד היה עם "באג" או משו כזה, הייתי צריך לרענן עד שזה עבד. וגם אחרי שזה עובד, ואני לוחץ על להוריד זה מוביל אותי לעמוד שגיאה. לחברים שלי זה לא ככה וRapidshare אמרו לי שזה בעיה אצלי. גם העמוד שגיאה עובר בסוף אחרי כמה נסיונות. כשאני מוריד, במקום להוריד על ה500-600 זה מוריד לי על 15-80... אין לי מושג למה! לא משנה איזה אתר, כשאני עושה את הבדיקת …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתקין Smoothwall Express - חומת אש במחשב הישן. יש לציין שיש לי נתב אלחוטי של בזק. הבנתי שאני צריך שני כרטיסי רשת, מדוע צריכים שני כרטיסי רשת במחשב? לאן כל אחד מתחבר? בנוסף לכך רשום פה: http://www.osnews.com/story/5897/Review-Smoothwall-Express-2.0-Final/ שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אחד ומודמם אחד. בשורה שאחריה רשום במאמר "מי משתמש במודם בימנו", לא הם מתכוונים? אז אני כן יכול להשתמש בכרטיס רשת אחד שאותו אני יחבר ישירות ליציאה בנתב? הדבר אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עומד לפני רכישה של הנתב האלחוטי 3CRWER100-75 מבית 3com. עכשיו ראיתי ב user manual שלהם שמחשב אחד חייב להיות מחובר אל הנתב; http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf האם זה אכן המצב ? או שמא לא הבנתי נכון.. ? תודה לכולכם !
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, קיימת לי תופעה באחד המחשבים בבית , אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי בבית ומצליח לגלוש תקין, לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב לא פעיל האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל ללא גלישה לאחר שאני מתנתק ומתחבר בשנית אני מצליח לגלוש בשאר המחשבים בבית אין לי את הבעיה ולא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו בנושא מישהו יכול לתת לי כיוון? בטוח שמדובר בהגדרה מסויימת... תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. תארו לכם את תצורת הרשת הבא: מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL. עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ). מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אצלי יש רשת אלחוטית עם 2 מחשבים נייחים (אחד מהם מחובר לראוטר DLINK DI-524) ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת טוב מאוד, למעט נושא אחד: אני לא מצליח להתחבר לממשק הרשת של הראוטר שלי! כשאני נכנס לכתובת (192.168.0.1) דרך המחשב ה"ראשי" אני מקבל שגיאה ש"האתר לא נמצא". כיביתי פירוולים למיניהם, ועדיין לא. אני לא ממש צריך את ממשק הרשת כרגע, אבל במידה ואני אתקל בבעיה כלשהי (וזה מתקשר לשאלה הבאה) הייתי רוצה לדעת שהממשק עובד. השאלה השנייה: בשני המחשבים הניידים בבית יש XP עם SP2. במחשב הנייח הראשון, יש XP עם SP1 וגם במחשב הנייח ה"ראשי". אני רוצה לשדרג לSP2 במחשב הנייח הראשי. האם בכלל משתלם לי? ואם כן, האם יש איזשהם שינויים בקונפיגורציה של הרשת שאני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קיצר יש לי בעיה דפוקה לפני כמה שבועות התקנתי ווינוס 7 64 ביט אכשיו אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי ככה הבעיה זה שלא מתחבר לי לכל דבר שקשור לאינטרנט חוץ מIE 64 BIT זה כולל מסנגר סטים פיירפוקס גוגל קרום משחקי אונליין כל הפורטים פתוחים אין שום פיירוול ושם תוכנה לא מפריע מישהו יודע למה זה ככה ואיך אפשר לפתור את הבעיה...???
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-