רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אנשים שלום ! ברשותי 3 מחשבים אשר שלושתם מחוברים לראוטר אחד. לאחד המחשבים מחובר המודם של הכבלים. למחשב אחר מחוברת ישירות המדפסת. האם יש דרך בהדפסות משאר המחשבים לתת עדיפות לעבודת ההדפסה בזמן אמת של עבודה על המחשב אליו מחוברת המדפסת? יש לציין כי ההדפסה נורא איטית (10 דק' לדף) כאשר שולחים הדפסה למחשב (עשיתי שיתוף הדפסות). האם ניתן ע"י תוכנה או הגדרה אחרת כלשהי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם רשת אלחוטית, עכשיו קניתי מחשב ואני צריך לחבר אותו לרשת, אצלי הרשת ( אם אני לא תועה קוראים לי המארח, לא להרוג אותי אם אני טועה ). עכשיו יש לי בעיה, אני לא יודע לבד לעדכן את האינטרנט וכל מה שצריך כדי שהאינטרנט יפעל, השאלה שלי היא, האם אני יכול לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או חייב שיבוא מישהו לבית שלי שיסדר לי את זה? תודה רבה לכם .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
[קראתי את המדריכים וזה לא עזר] יש לי בבית רשת אלחוטית ויש שלושה מחשבים שפועלים איתה מצוין. ניסיתי לחבר עוד מחשב אבל יש לי בעיה מוזרה: המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל ממנה חיבור לאינטרנט וכשאני עושה פינג [PING] ל-gateway [המחשב עם הראוטר] זה מראה כאילו אני לא מחובר לרשת :-\ מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איך ניתן לחבר את האיקס בוקס הישן לרשת האלחוטית בבית? אני רוצה לחבר את האיקס בוקס לטלויזיה בסלון ורוצה שהאיקס בוקס יהיה מחובר לרשת האלחוטית כדי שהוא יתפקד כHTPC בסלון
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי, הראוטר הנוכחי (VR900) לא עומד בעומס של הרשת הביתית ואני מחפש תחליף ראוי. נראה לי שאלך על RT-AX82U או RT-AX-58U ורציתי לדעת באופן כללי האם יש איתם בעיה מיוחדת. אני זוכר שבעבר היה לדגם מסוים שלהם בעיות חמורות של ניתוקים מרשת 2.4 ורציתי לדעת האם הם נפתרו בדגמים האלו. כל המלצה על ראוטר אחר שיכול לתמוך ב כ 40 התקנים מחוברים (רובם בית חכם עם מינימום צריכת נתונים ומחוברים לרשת 2.4), עם רשימה של ניתוב סטטי תתקבל בברכה. כיום אני בבזק VDSL ואולי בעתיד אשדרג לסיב. תודה מראש, זיו
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אפשר להדבק מוירוס רק ע"י כניסה לאיזשהו אתר? בלי להוריד ממנו כלום?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שמותקן עליו Windows XP Professional SP2 ומחשב נוסף שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה: 1. Windows XP Professional x64 SP2 2. Windows Vista Ultimate 64-bit שני המחשבים נמצאים על אותו Workgroup, ובשניהם עשיתי Share לחלק מהמחיצות. במחשב עם שתי מערכות הפעלה אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב הראשון בלי בעיות (גם מ-XP וגם מ-Vista). במחשב הראשון (עם XP x86) אני יכול לגשת לקבצים המשותפים ב-XP x64, אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים המשותפים ב-Vista, מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה. ניסיתי להכניס את השם משתמש וסיסמה שלי (זה אותו שם משתמש וסיסמה בשני המחשבים), אבל הוא לא קיבל אותו. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תראו יש לי בבית קו אינטרנט אחד אני רוצה לחבר עוד קו בנפרד לקן הקיים השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם לספק+תשתית למרות שיש לי כבר קו אינטרנט בבית? האם קיימים מבצעים טובים של חברות ששוה לי לדבר איתם? הקו הקיים אצלי עכשיו הוא אינטרנט מהיר hot + בזק בן לאומי אינטרנט בכבלים 1.5
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר באזור קצת בעיתיי מחשב אחד יושב בקצה הבית מחשב שניה ישב ביחידה דיור לא בעלת קיר משותף לבית והמודם יושב כרגע בחדר שלא יהיה בו מחשב עכשיו לחדר הקרוב אני פשוט משחכתי כבל גם ככה לא רואים אותו הבעיה זה ליחידה דיור שנמצאת מחוץ לבית איזה ראוטר אתם ממליצים לי כי ניסתי את הTP-Line TL-WR541G אם כרטיס רשת USB TL-WN321G והאות היה נמוך יש ראוטר וכרטיס רשת שיותר כדי לי לנסות או שכולם יתנו לי את אותו אות לערך?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-