רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה עם הרשת שלי יש לי שתי מחשבים ברשת, XP בשתיהם, שיתוף אינטרנט עובד, מדפסת וקבצים לא. הכנסתי את שתיהם לworkgroup בשם ABC, אבל בView my network places הם לא רואים אחד את השני פינג תקין בין מחשב א' לב' אבל להפך (מהשני לראשון) יוצא Request time out בפאק הראשון והשאר תקינים. FW וכ'ו כבויים ניסתי name\\ לא עובד בשתיהם וגם לא 192.168.0.2\\ \ מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 750K עם מודם ECI חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת שבזק נתנה לי יש לי גם רשת ביתית, ואני משתף אינטרנט עם המחשב של אחותי. עד כאן הכל טוב ויפה (אולי חוץ מהעובדה שאחותי מורידה כל הזמן דברים מה-KAZAA אבל זה משהו אחר...) עכשיו מתחילה הבעיה: רציתי לשתף את המחשב הנייד שלי באינטרנט של המחשב שמתי לב שיש לו אינפרא אדום וגם לי יש ואפילו הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים (בערך) אבל אני לא יודע איך לעשות שהאינטרנט ישותף גם לרשת ה IR בו זמנית עם הרשת הביתית למישהו יש רעיון ? זה אפשרי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית רשת קווית. לאחרונה קניתי מחשב כף יד עם אופציית WIFI. הייתי מאוד רוצה את האפשרות להסתובב איתו בבית ולגלוש באינטרנט בלי לקנות ראוטר אלחוטי. הרעיון שחשבתי עליו הוא לקנות לאחד המחשבים שמחוברים לאינטרנט כרטיס רשת אלחוטי USB פשוט, נניח EW7317UG Edimax, ולגשר או לשתף את האינטרנט שיש במחשב המחובר עם כרטיס הרשת, שישדר למחשב כף היד את החיבור. מה אתם אומרים? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת באמצעות ICS. המחשב עם המודם, בו מותקן ויסטה. איך אני מגדיר בוויסטה שהמחשב צריך לקבל התקשרויות, כלומר הוא המארח את המודם? בXP זה היה הרבה יותר פשוט, בויסטה הסתבכתי =\.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 שמחובר לאינטרנט ועוד מחשב המחובר ברשת בו מותקן וינדוס 98,איך אני עושה שיתוף בין שני המחשבים ?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשתף 2 מחשבים ברשת קווי, יש לי ראוטר WRT54G גירסא 2 (האם הוא תומך חיבור VPN?) חיברתי את 2 המחשבים, האחד עובד עם אינטרנט השני לא כל כך מעניין אותי אינטרנט כרגע, שניהם רואים אחד את השני אבל אני לא יכול להיכנס, עשיתי SHRING ל-HD שרציתי על שני המחשבים,ביטלתי סיסמא, ועדיין לא נותן לי להיכנס 2 המחשבים רצים עם ויסטה פרו 32 ביט יש למישהו מדריך או יכול להסביר לי איך אני משתף DATA בין שני מחשבים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אני נכנע לאחר ימים של חיפושים vista משותף ב xp xp נראה בvista אבל דורש תסיסמה הזאת מה שאומר שצריך לשנות משהו בxp,מישו יודע לאיזה סיסמה הכוונה (בטח ברירת מחדל כי אין לי שום סיסמאות) ואיך אני מבטל תסיסמה או נותן הרשאה למחשב הויסטה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-