עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Cheif,

נראה שסכר מתאמי ה-HomePlug נפרץ לחלוטין ועוד דגמים מעניינים מגיעים וזמינים בארץ. לפני החג העלתי פוסט על הזמינות של ה-TL-PA7020 - קיט של שני מתאמים בתקן AV1000 של חברת TP-LINK. היום, החל לצוץ ברחבי חנויות בישראל קיט חדש המכונה TL-PA8010, אף הוא של TP-LINK, הכולל שני מתאמים בתקן AV1200! למתאמים בקיט זה יש רק יציאת LAN אחת, הפועלת במהירות של 1G ועלותו - קצת פחות מ-500 שקל. מתאם זה תומך גם הוא ברשת ביתית תלת-פאזית והמהירות שהוא יספק תהיה גבוהה בכ-20% מזו של ה-PA7020. מידע נוסף על המתאמים ניתן למצוא כאן - http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010-KIT.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  5. תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…

8. ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by חגיב,

נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by KfirmiZ,

/

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by hardgore1,

נא למחוק את ההודעה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Cheif,

לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by the king2006,

תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי חבר שמחובר לadsl הוא לא מבין במחשבים ולא יודע בדיוק מה יש לו... ויש לו שני מחשבים בשני חדרים נפרדים. הוא ביקש ממני שהוא יוכל לגלוש בשני המחשבים ברשת. השאלה שלי היא האם למודם של הadsl (לי יש כבלים אז אני לא יודע) יש גם יציאת יו אס בי? כי אם כן זה פשוט אני אחבר אחד ב usb ואת השני עם מוצלב... כמו אצלי. אבל אם לא אז הוא צריך או ראוטר או עוד כרטיס רשת נכון? אם משהו יודע מה יש במודם של הadsl שיגיד לי. ואם אין לו יו אס בי גם מה עדיף ראוטר הכי פשוט או עוד כרטיס רשת? לי נראה ראוטר כדי שלא תהיה תלות בין המחשבים לא? ועוד משהו ראוטר יקר מידי נראה לי אז אני יודע שיש דבר כזה שקוראים לו switch אבל אני לא יודע איך הוא עובד... האם הוא יכול לעזור פה? איך זה עובד? יש לו wan כמו לראו…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

החיבור WIFI בPSP מאפשר לשני מכשירים להתחבר אחד לשני ולשחק יחד , יש למישהו מושג איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. חברת TP-LINK מוסיפה נתב VDSL חדש לסדרת ה-VR שלה. ה-VR2800 מספק מהירות של 2167Mbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. כל יציאות ה-LAN שלו תומכות במהירות של 1G וכרגיל בסדרה זו, אחת מהן יכולה להיות מוסבת לכניסת WAN, כך שהוא יכול לתפקד גם כנתב אוניברסלי. לנתב 4 אנטנות חיצוניות ו-2 כניסות USB 3.0. הוא זמין לרכישה באמאזון UK ובעלות של כ-900 שקל יגיע אליכם עד הבית. http://uk.tp-link.com/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html https://www.amazon.co.uk/Wireless-Connections-UK-Archer-VR2800/dp/B06WD4RVL4?th=1

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום למומחים..מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי למחשב הבייתי שלי? מתלבט בין PCI ו USB, ובכלל, לא ממש מכיר חברות.. תקציב 150 שח או פחות..דרושה יכולת זיהוי של רשתות בטווח קליטה של 20 30 מטר בערך.. אשמח לעצה תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by yacovlevi8,

קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה. מנסה להתחבר לאתר מסוים(אולי יש עוד כמה) ומקבל שגיאה: לא ניתן לגשת לאתר הזה החיבור עבר איפוס. * מציין שהאינטרנט עובד לי ומצליח להתחבר לשאר האתרים. * ניסיתי דרך 2 רשתות שונות ויש את אותה שגיאה. * התחברות לאתר מכל מחשב אחר מצליחה. * התחברתי לאינטרנט דרך נקודה חמה בפלאפון ודווקא כן עובד לי. למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by iveco,

הולה משתף את האינטרנט שלי שאני מבצע חיבור אליהם ומקבל מהם איי פי או שברגע שאני מתקין את התוכנה שלהם בלי להתחבר אפילו האינטרנט שלי משותף ? מישהו יודע ?

23. אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by asmon,

למחשב שלי הראוטר מחובר קווית, למחשב השני דרך הWLAN הורדתי BANDWIDTH CONTROLLER אבל איך אני יכול בדיוק להגביל את מה שאני שולח למחשב השני? אני בודק את ה SOURCE ו DESTINATIN אבל לא מוצא שום דבר שקשור לזה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.