רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אם זה הפורום השגוי, בבקשה תעבירו. --- רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים שרתי איחסון טובים ובחינם שאפשר להעלות עליהם פורומים. אני די חדש בעניין אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך לקנפג B-FOCUS ROUTER 270 לכתובת קבוע?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מנוי של קווי זהב עם מודם כבלים ו הגדרות ה- L2TP בראוטר ה-LINKSYS WRT54G לא עובדות (מראה על חיבור לספק אבל אין אפשרות לגלישה). התקשרתי לתמיכה בארה"ב וגם שם לא הצליחו לעזור לי. מאחר שראיתי שלמספר גולשים בפורופ קיים ראוטר זהה אשמח לדעת אשמח לדעת אם מישהו הצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ליברטו זה מין מחשב נייד קטן מאוד. כל התקני הדיסקים שלו חיצוניים. ההרד דיסק ריק. איך אני מתקין לו ווינדוס? דרך LPT אפשר? עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של חברת Edimax דגם Br-6104k הוא אצלי בשימוש כבר יותר מחצי שנה, מאז שרכשתי אותו תמיד כשהוא מופעל יש לו מן רעש של זרם חשמלי [ממש מעצבן !!] חלק אמרו לי שזה רעש של הנורות, לפי דעתי זה משהו אחר. מישהו יודע מהם? איך אפשר לטפל בזה אולי ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-