עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. PCI=22 USB=11 ההבדל יהיה מורגש?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי קופסת מיתוג ב- 200 שקלים (אני לא מוצא שום דגם או משהו) תאור: יש כניסה אחת ושתי יציאות (A,B), כל כניסה/יציאה מורכבת מחיבור אחד (נקבה) של VGA (יציאה של מסך), ושני יציאות של PS2 (מקלדת ועכבר) חיברתי אליו הכל כמו שצריך ובדקתי שזה אכן מחובר חזק ויציב. לאחר שחיברתי הדלקתי את המחשב, במחשב אחד הכל נראה שעובד טוב במחשב השני יש בעיה שרואים הכל כפול (בווינדוס אפשר לראות את זה בברור ובמשחקים "לא חיפשתי את זה") רואים כזאת צללית של האות או כל דבר אחר.. (רואים את זה כפול) זה די מעצבן וזה רק מאז שחיברתי את זה לקופסת מיתוג. מה שניסיתי לעשות זה: להחליף בין הכבלים להפוך את הצדדים של הכבלים להחליף יציאה מקופסת מיתוג למחשב ד"א יש לי windows xp proffesional וזה…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by רוני1,

קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Nemesis,

הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Y0_oSSI,

היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום לכולם אני ועוד שני חברים שלי פתחנו אתר שעכשיו בשלבי פיתוח ( אבל כבר אפשר להיכנס להירשם ולהיתרשם ) אבל אני צריך עזרה בקשר לכוכבים של המשתמשים ושם המנהלים... אני מחפש סידרה של כוכבים מכוכב 1 עד 5 שיהיה גדולים, אין לי מושג מאיפה לחפש ואני ממש תקוע עם זה !!! HELP PLZ

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by aladin_7,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by or,

i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by noobster,

יש לנו רשת ביתית עם SWITH ומחוברים 4 מחשבים. כול פעם שאני פותח במחשב שלי את המיול ולא משנה כמה אני מוריד את הגדרת החיבור של המיול אף אחד ברשת לא מצליח לגלוש יש לכם רעיונות איך אני יכול להגדיר את המיול? יש לכם לינק לתוכנה שקובעת מקסימום רוחב פס למחשב מתוח רשת ביתית?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by Libby,

שלום אנשים... לפני כחודש התחברתי לADSL, וקיבלתי מודם אלקטל 510. אני מעוניינת להקים רשת בייתית. כיצד אני מקנפגת אותו לראוטר? (דברו בבקשה במונחים בסיסיים, אני חדשה בתחום...תודה רבה)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. כרגע יש לי שני מחשבים; אחד שמחובר דרך מודם ב ADSL, ועוד אחד שהגיע לפני כמה ימים ועוד אין לו חיבור לאנטרנט, ועד היום עוד התלבטתי מה לעשות, כי מחשב אחד נמצא בקומה -1 (מינוד אחד, במרתף), והמחשב השני בקומה 1 (מעל קומת הקרקע, שמעל קומת המרתף) (יעני קומה שלמה מפרידה בינהם) היום שמעתי על המכשיר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_253&products_id=1814 שמעביר את הרשת על גבי רשת החשמל והחלטתי לקנות אותו עכשיו קראתי את המדריך לשיתוף אנטרנט (הת'רד הראשון בפורום) אז אני מבצע אותו דבר כמו ששם, רק במקום לחבר כרטיס רשת שני במחשב השרת וכרטיס רשת במחשב לקוח בעזרת כבל, אני מחבר כרטיס רשת שני בשרת אל מתאם לרשת החשמל, וכרטיס רשת במחשב הלקוח אל מתאם לרשת הח…

17. טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir

19. אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני כל הזמן מקבל מזהה נמוך בLheMule 4.2 עם הפירוול של mcafee, לפני שהיה לי את הפיירול הזה היה לי את של windows SP1, ואיתו גם הייתי מקבל low id אבל קצב ההורד היה יחסית גבוהה והעלה היה כמעט אפסי, ומאז שהתקניתי את הMcAfee Security Center קצב ההורדה כמעט אפסי והעלה כל הזמן גבוהה. ניסיתי לפתוח לו פוט באימיול :TCP :4662 UDP:4665 אבל עדיין הכול חרבנה, ושום דבר לא השתנה. אין אני מותח לו פורט נורמלי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Deddy,

אני צריך שאני יוכל לעלות אליו בFTP שיהיה בו לפחות 100 מגה בייט שיהיה זול לא אכפת לי איזה שפתות תיכנות הוא תומך כי זה רק לגן של אמא שלי אז אני ישתמש רק בHTML... זהו נראה לי.... נ.ב. בנתיים מה שאני מצאתי זה את זה... http://www.misterhost.co.il/pack_1.asp מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Capsula,

אמרו לי שכאן זה הבסט ואם יש לי בעיה רק לכאן לפנות, אז הינה אני : ברשותי נתב (ראווטר) מחברת GIGABYTE ומודם ECI עשינו רשת על מנת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים כעת אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יודע איך אפשר עזרה ??

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. אתמול שידרגתי את החיבור שלי(adsl) בברק מ750 ל2 מגה. אוקיי התקשרתי לבזק והכל, הם הבטיחו שתוך 24 שעות השינוי מתבצע. עברו 24 שעות ולא השתנה כלום. אני עדיין מוריד במהירות של 750, והאתר http://bandwidthplace.com/speedtest נותן לי תוצאות מהירות של 750התקשרתי אליהם, והם אמרו שזה כבר היה אמור להשתנות. אמרתי בסדר... אם עד מחר זה לא ישתנה אני אתקשר שוב ונראה מה עושים. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לעשות משהו אצלי כדי שזה ישתנה או שהאשמה היא רק עליהם? יש לי ד"א רשת של שלושה מחשבים, מודם אלקטל ספידטאצ' מהישנים האלה שמשמש גם כראוטר, ויש לי גם נתב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by yoakall,

בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים