רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת שגם אנשי התמיכה של האינטרנט של הוט לא הצליחו לפתור: יש לי ראוטר של הוט (נקרא: HOTBOX. עשינו טריפל לא מזמן) , הספק הוא בזק בינלאומי . 2 מחשבים מחוברים לראוטר : הראשון נייח - יש גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה השני- נייד . אין גישה לאינטרנט מה שמוזר זה שלקבל אימיילים ל OUTLOOK ולשלוח אימיילים או לעדכן את הוינדוס אני מצליח בנייד אבל גלישה בדפדפן - אין (גם בחיבור חוטי וגם בוייפיי). כשאני מחבר את הכבל רשת לנייד אני רואה באייקון למטה שרשום לי מחובר אבל "ייתכן שיידרש מידע נוסף אודות כניסה למערכת". מה זה צריך להיות ?? מישהו יודע איך לפתור תבעיה הזאת ? הבעיה התחילה אתמול וחשוב לי להגיד שלפני כן הכל עבד יפה בשתי המחשבים. תודה על העזרה !,
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי שמעו ככה.. יש לנו מחשב בסלון ומחשב בחדר .. והמחשב בחדר אינלו רשת.. עכשו יש איזה 17 מטר בין הסלון למחשב.. ואין לי כוח להסתבך עם התקנת ראוטר וזה.. אז ככה אני גר במקום שיש בוא הרבה נקודות חמות.. יענו גר ליד רחוב מרכזי ויש פה הרבה מגורים.. ולחבר שלי יש palm וב-wifi של המכשיר שלו הוא מצא מלא רשתות פתוחות.. אז חשבתי לרכוש את הכ.רשת האלחוטי הנ"ל D-Link DWA-110 Wireless G USB Adapter ב-90 שקל וקראתי עליו בזאפ תגובות ממש טובות על הקליטה והוא לא מתנתק וזה והייתרון הגדול שהוא שכרטיס הזה מתחבר דרך ה-usb אז השאלה היא כזאת כמה מטרים הכרטיס הזה יקלוט של רשתות? והאם יש לכם איתו ניסיון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בראוטר הזה בתצורת... ראוטר. הבעיה היא, שכל פעם שאני מכבה את הפיירוואל בהגדרות הראוטר, הוא לא מצליח להתחבר לראוטר. יש לי בעיות רבות במשחקים כאשר אני משתמש בפיירוואל, ושום פתיחת פורטים וכו' לא עוזרת. אשמח לעזר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני נוהג להשתמש ב LogMeIN לשליטה מרחוק על מחשבים, ויש לסבתא שלי מחשב שאני רוצה את האופציה להשתלט עליו. כשגיסי התקין לה את המחשב הוא גם התקין עליו את התוכנה ועכשיו יש לו בחשבון גישה למחשב. עכשיו-איך אני יכול גם לקבל גישה למחשב מהחשבון שלי, להוסיף אותו לחשבון שלי? תודה רבה. ואם אפשר תשובה עד היום בערב אני אשמח מאוד (אני שם היום בערב פשוט) דרך אגב, אני לא מצליח להתקין את התוסף בשביל הFF, מקבל הודעה כזאת: Firefox could not install the file at https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl.xpi because: Install script not found -204 מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יצא לי לראות כבר הרבה זמן מאמרים באיכות כזאת (שהם לא לרמת של מהנדס לפחות) ברשת. מומלץ לכל מי שמתעניין בטכנולוגיות broadband/WAN וטכנולוגיית DOCSIS נקודתית. http://arstechnica.com/business/news/2011/05/docsis-the-unsung-hero-of-high-speed-cable-internet-access.ars http://arstechnica.com/business/news/2011/05/meet-docsis-part-2-the-jump-from-20-to-30.ars
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם-ראוטר d-link g-225. יש לי ניתוקים תקופתיים, כלומר: כל מס' ימים, נורת הdsl נכבית למס' שניות, מהבהבת ואז האינטרנט חוזר למס' דקות וחוזר חלילה (ביממה האחרונה זה קורה כל רבע שעה בערך). ע"פ הוראות השירות של אקספון ביצעתי אינספור דברים, כגון: החלפת כבלים לחדשים, החלפת פילטר, הזמנת טכנאי שיבדוק חיבור מחוץ לבית (לדבריו לא הייתה תקלה), החלפת מודם (פעמיים), עדכון קושחה... הבעיה ממשיכה להופיע. בשיחה האחרונה איתם נרמז לי להתרגל ושזו תוצאה של איכות החיבור שלי, מה שלי נשמע מוזר. הצעתי להזמין טכנאי הביתה ונאמר לי ע"י אקספון שחבל לי על הכסף. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי כרטיס pci מדגם wnc 0301 של לבל1 כדי להעביר את המחשב למקום מרוחק>הקליטה אומנם סבירה אבל תמיד שאני על המחשב יש אינטרנט כל פעם שאני עוזב את המחשב ליותר מחצי שעה אני רואה את האיקס האדום (בויסטה) והוא אומר לי שלווינדוס אין אפשרות למצוא רשתות רק אחרי הפיכה ללא זמין/זמין הכרטיס חוזר לפעילות מה שכבר עשיתי>כיביתי ניהול צריכת חשמל של הכרטיס>הורדתי את הוי מipv6 במאפייני הכרטיס הבנתי שיכול להיות שקיימת בעיה של dhcp מבחינת ווינדוס אבל זה נפתר אחרי החבילה הראשונה,מה עוד אפשר לעשות? שוב מערכת ההפעלה היא ויסטה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום 1.5MB חיבור עם 128KB UP עם תשתית של כבלים וספק בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה אבל רוצה לשדרג את המהירות. מבחינת עלות הן זהות אבל יש לי התלבטות בין 2 החבילות הבאות: חבילת 2.5MB/250K שכוללת UP בקצב של 32K והורדה בקצב של 320K לעומת חבילת 3MB/156K שכוללת UP בקצב של 19K והורדה ב380K. השימוש העיקרי הוא לגלישה נטו, והורדת קבצים גדולים בפרוטוקול HTTP. שימושים נוספים אבל פחות שכיחים שליחת קבצים גדולים במייל, שימוש בתוכנות שיתוף, צפייה בסרטוני רשת ושימוש במשחקי רשת (WoW). על מה הייתם הולכים במקומי? יותר קורץ לי ה2.5MB בגלל שהUP גבוהה בצורה רצינית... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני כבר על סף יאוש ... יש ברשותי ראוטר של DLINK דגם DAP-1360 שאני מעוניין שישמש כריפיטר. לפי האתר שלהם צריך להגדיר IP קבוע למחשב על מנת שיהיה אפשר להגדיר את הראוטר. מחיפוש בגוגל מצאתי שעל מנת לקבוע IP חדש יש לקבוע מה הIP עכשיו לרשום על דף ואז להיכנס להגדרות והIP הקבוע לרשום מה שרשום לי שם(אצלי יצא פורמט 192.168.1.X כאשר אצל כולם ראיתי שיש 0 במקום האחד). האינטרנט הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה להיכנס ל192.168.0.50 כמו שרשום אצלהם באתר או אפילו להיכנס לdlinkap שניהם פשוט לא עובדים לי. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד לפני יומים הייתי מוריד ב 100 ק'ב ומאתמול בלילה אני לא יכול לעלות קבצים ולא להוריד. האם יש מצב שהם חסמו ? נ.ב ספק -נטויז'ן תשתית הוט תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב אני ממש לא מבין ברשתות ומה שמסביב זה אז אשאל את פה. ניסיתי להעלות סרטון לערוץ שלי דרך CHROME וזה פשוט זוחל. חשבתי שזה הספק או משהו אבל דרך כל דפדפן אחר זה עובד חלק. ניקיתי את כל ה CACHE ומחקתי למעשה את הCHROME וןהתקנתי מחדש. כלום לא עוזר לי. יש פה מישהו שיכול לעזור לי בנושא?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-