רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם (אני לא בטוח אם הנושא קשור לפורום, אם לא תעבירו אותו) אני משתמש בinternet explorer 6 , ואי מעוניין להתקין firefox השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בשני התוכנות האלה ביחד (פעם להשתמש בexplorer ופעם בfirefox) תודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שיניתי כמה הגדרות בראוטר קודם עם UPNP וDMZ בשביל הPS3 הבעיה שעכשיו אין לי אינטרנט, זה לא עובד ואי אפשר להיכנס חזרה להגדרות ראוטר לבטל את זה עשיתי ריסט לראוטר אבל זה עדיין לא נותן גישה לאינטרנט מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם! אני זקוק לייעוץ והמלצה לראוטר + כ.רשת המצב כזה שיש לי בחדר 1 מודם של בזק + מתאם שיחות של בזק בינלאומי ושאליו אני רוצה לחבר ראוטר...... ראיתי בזאפ כל מיני דגמים למשל של TP-LINK בסביבות 150 שקל! החדר השני באותה קומה ללא ממד ויש ביניהם כ 8 מטר רווח ביניהם....... מה דעתכם על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים אקראיים ועוצמת קליטה יחסית טובה....ויעבוד טוב עם המתאם שיחות.....
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר - buffalo wzr-hp-g300nh תשתית - הוט ספק - נטוויזן מודם- HotBox כאשר אני מחובר למודם עם חייגן, ללא ראוטר המהירות הינה - 19.8 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, תקין. כאשר אני מחובר עם ראוטר, חיבור DHCP (רק תשתית) בבדיקת מהירות speed.hot.net.il מהירות 20.4 מגה, 1 העלאה. כאשר אני מחובר עם הראוטר, קשוחה DD WRT חיבור L2TP מהירות האינטרנט יורד ל-17 מגה, 1 מגה העלאה, למישהו יש מושג? שלא נדבר שאני בחיבור אלחוטי (קליטה של 300MBPS כרטיס רשת חזק) אבטחת WPA2 כאשר אני מחובר רק לתשתית אני מקבל 20.4 מגה 1 העלאה. ובכלל אלחוטי + L2TP אני מקבל רק 15 מגה הורדה, 1 העלאה... למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שמתי לפני כמה ימים את הנתב האלחוטי של linksys מתחת למיטה כי לא היה לי מקום אחר למקם אותו כרגע. האם זה ממש לא רעיון טוב?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא יודע איך זה לא הועלה פה עד עכשיו אבל במסגרת הבירורים שלי למצוא מודם-ראוטר שתומך בUPNP מבלי להשקיע יותר מדיי כסף מצאתי מדריך שמסביר איך משדרגים את הalcatel pro שהיה לפני זה home ל-alcatel 510 וזה עובד מצויין! מומלץ לכל מי שרוצה להמשיך להשתמש במסנג'ר (קבצים/ווידאו-אודיו) ברשת פנימית מבלי להשקיע עוד כסף ברכישת נתב או מודם-נתב תומך UPNP שלפי מה שבדקתי בארץ מאד קשה להשגה. למדריך באדיבות פורום פרש
-
- 44 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-