עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by My_Name,

אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Sango,

לפני יומים התקנתי משחק רשת ששיחקתי בו לפני זמן רב. היה לי DELAY דיי מעצבן אבל סביר של בערך 0.7שניות. אתמול שכשניסיתי לשחק בבוקר ראיתי שיש DELAY ענק בין שנייה לשתי שניות אז עשיתי בערך 5 פעמים איתחול עד שלבסוף הבעיה איכשהו הסתדרה. איך זה אפשרי שאני משנה לעצמי את הIP משתנה ה DELAY במשחק בצורה מורגשת? אני חושב על להתקשר לספקית שלי ולשאול אותם למה יש לי לגים . יש מצב הם יעזרו לי ? שמעתי גם שיש להם חבילה לגיימרים שאמורה לשפר את ה DELAY אז יש סיכוי שהיא באמת תשפר לי חווית המשחק? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by WarMachine,

אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by t-macc,

האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! קיימת אצלי רשת ביתית בת מספר מחשבים. אני מעוניין ליצור שיתוף בין שניים מהמחושבים שאחת שולחני עם ויסטה והשני עם WINDOWS 7. שבויסטה בחרתי לשתף קובץ מסויים ולהיכנס ללפטופ לקבל אותו, לא הצלחתי. נדמה לי שמצאתי את המחשב אבל שניסיתי להיכנס, הוא ביקש ממני שם משתמש וסיסמה. ידוע לי שבין מערכות 7 צריך הגדרות אלה להתחבר בינינם, אבל בויסטה אין , ושדמה לי שמצאתי את המחשב וניסיתי להיכנס אליו בלפטופ, הוא ביקש את החשבון, ושהכנסתי אותו הוא לא נתן לי את זה. מישהו יכול לעזור לא בפעולות ההגדרה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. אהלן חברים, אני עומד לפני רכישה של הנתב האלחוטי 3CRWER100-75 מבית 3com. עכשיו ראיתי ב user manual שלהם שמחשב אחד חייב להיות מחובר אל הנתב; http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf האם זה אכן המצב ? או שמא לא הבנתי נכון.. ? תודה לכולכם !

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Deddy,

הרשת היא רשת פשוטה עם כבל רשת בין שני המחשבים ושיתוף אינטרנט.... איךף אני יכול לפתוח FTP (אני משתמש בSERVU עכשיו אבל אם אפשר רק עם תוכנה אחרת אז תביאו שם...) על המחשב המשני לא זה שמחובר לרשת? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. מי יכול להמליץ על נתב שעובד טוב מול כבלים ( כלומר ללא צורך בשידרוגים למנהם) וכמובן מבחינת אלחוטי ומספר חיבורים( שיהיה בסדר) . מחפש נתב לא יקר 100-300 ש"ח שעושה עבודה. סך הכל שני מחשבים 1 קווי אחד אלחוטי ראיתי גם שאין שום המלצות לגבי דגמים של LEVEL ONE ( העם הוא עד כדי כך גרועה או שפשוט לא יצאה לכם לעבוד איתו)?? (לא חייב גם נתב עם חייגן מובנה ,להפך עדיף ללא חייגן שיהיה ניתן לעבור לADSL). עודה על כל עזרה חברי תודה :-*

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by shmulik1234,

שלום יש לי ראוטר אדימקס עכשיו אני פתחתי בראוטר את הפורטים הדרושים שאיתם האימיול עובד אך הוא לא משנה כלום עדדיין יש LOW ID יש לי ואינדוס 2000 איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by Burned,

לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by Lmagus,

כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by eyasso,

שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני צריך הסבר על קוי הטלפון...אמא שלי שמה "סלקטור" (זה סוג שקע של טלפון שמחליפים בשקע הרגיל בבית והוא מונע להתקשר מהבית לפלאפונים וכאלה..) ורציתי להחליף אותו חזרה בלי שאמא שלי תדע..(גם ככה היום המחירים יותר זולים ועדיף להתקשר מבזק..) קיצר הסתבכתי עם החוטים ואין לי מושג עכשיו איזה חוט לחבר לאיזה חוט..(בחוטים של הטלפון הצבעוניים האלה..אם למישהו יש מושג על אתר שיכול יותר להסביר לי עליהם וככה אני יבין ..או שמישהו יכול לעזור לי בעצמו אני יודה לו מאודד!!! (כי בינתיים אותו מכשיר לא יעבוד..ואמא שלי לא תדע למה..חח) תודההה! (= nati87

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.