עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by badmama,

שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by itak,

בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : ‏Edimax EW-7206 Access Point 802.11G‎ או ‏Edimax BR-6204WG Router‎

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. אהלן חברים, אני עומד לפני רכישה של הנתב האלחוטי 3CRWER100-75 מבית 3com. עכשיו ראיתי ב user manual שלהם שמחשב אחד חייב להיות מחובר אל הנתב; http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf האם זה אכן המצב ? או שמא לא הבנתי נכון.. ? תודה לכולכם !

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. בבזק בינלאומי באתר כמה זה מציעים תשתית+ספק מהירות 8/800 במחיר של 199 לחודש למשך שנה. לא התקשרתי לברר אם זה באמת המחיר, פעם שאלתי אותם לגבי מהירות 4MB והמחיר שלהם היה הרבה יותר יקר ממה שכתוב בכמה זה והם אמרו שהאתר לא אמין. כרגע אני בברק במהירות 1.5 משלם 90 שקל כולל תשתית וספק והאינטרנט עובד יותר גרוע מ56K. ומתנתק מדי פעם. פשוט עושק ורמאות ענקית. האם המסלול של בזק משתלם ואני יוכל באמת לנצל את כל המהירות במשחקי רשת, באינטרנט, בשיתוף קבצים וכולי? אתם מכירים מסלול יותר זול ויותר משתלם ביחס עלות מחיר? נ.ב. המחיר של התשתית והספק ב199 זהה לכל החברות לא רק בזק לפי האתר כמה זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by eli_xXx,

יש לי בעיה שהרבה פעמים מתנתק האינטרנט עכשיו הבעיה היא בכל המחשבים וזה לא בגלל קליטה. וזה תמיד אותה בעיה והבעיה היא שיש מקום בשם סטטוס בדף הגדרות של הראוטר ויש שם כפתור בשם connect והרבה פעמים על דעת עצמו הוא מתנתק וגם שאני עושה לו connect לוקח לו זמן. השאלה שלי היא ממה נובעת הבעיה? הבעיה במודם או בראוטר? עכשיו אם הבעיה בראוטר יכול להיות שעידכון קושחה תפתור את הבעיה? אם כן עידכון קושחה מבטל אחריות? תודה לכולם ולילה טוב (אני מצטער שניסחתי גרוע פשוט אני ממש לא ערני כרגע מקווה שהבנתם למה אני מתכון) התמונה של הבעיה (התמונה צולמה ללא הבעיה):

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  6. שלום לכולם אני מנסה לחבר שני מחשבים ניידים עם כבל רשת (מוצלב כמובן ) וללא הצלחה ??? מישהוא יודעה מה לעשות ??? שני הניידים הם עם XP PRO SP2 שנהם אדמיניסטראטורים. כרטיסי רשת עובדים תקנים ופעילים. אני מודה מראש .

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by alex125,

יש לי בעיה יש לי אינטרנט 2.5 מגה אבל שאני מוריד דרך ראפידשייר המהירות נמוכה כאילו יש לי 0.1 מגה מה בעיה ואך אני פותר אותה???

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by montezooma,

שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by shayh,

שלום, אני מחובר היום בנטויז'ן וHOT לחבילת 1.5/128 (נטויז'ן 45 ש"ח בחודש, הוט 29 ש"ח בחודש). גיליתי שבהפרש של 2 ש"ח בחודש לHOT אני יכול לקבל 3/150 (אני לא יודע מה עם נטויז'ן, בעיקרון נגמרת לי ההתחייבות השבוע וכתגובה על הגניבה במחיר של השנה האחרונה אני מתכוון לאיים עליהם שאני עובר ושהם יתנו לי משהו יותר זול). השאלה היא, אם במחיר זהה יתנו לי 2.5/278 עדיין ישתלם לי לעבור ל3/150 או שה2.5/278 יהיה כדאי יותר? רוב השימוש באינטרנט אצלי הוא E-MAIL, אתרים קלים, וYOUTUBE, שיתוף קבצים רציני אצלי לא נמשך יותר משבועיים עד חודש בשנה. תודה (וסליחה אם זה לא בפורום הנכון)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by ddad,

שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by DeaglinG,

שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by ינשוף kci,

שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  19. מישהו ניסה את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by vorlon_,

שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by yigal33,

שלום לכולם ברשותי נתב מסוג רוטל שיושב בממד עים המחשב יש לי פלייסטיישן 3 בסלון ואני לא מצליח להגיע לסיגנל טוב מגיע לי ל55 גג60 אחוז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה? האים נתב עים שלוש אנטנות זה הפיתרון? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by nivz,

רשמתי לי דומיין באינטרנט ואני מחפש עכשיו שרת לאחסן עליו את האתר. האתר ממש לא כבד (סביבות ה-30 מגה) ואין לי הרבה דרישות בשבילו. יש המלצות לאתרי אחסון זולים ואמינים? איפה כדאי להרשם?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

יש שתי סוגים thiennt וthicknet מזתומרת שהם נמצאים ברשת ethernt 10base2 ? מזה הרשת הזאת

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.