עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…

2. יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by Kerberos,

אהלן, סליחה מראש אם זה נשאל - ערכתי חיפוש מדוקדק ולא מצאתי התייחסות לנושא. התחברתי לשרות ADSL וקיבלתי מודם - נתב ECI B-Focus 312+ . השתמשתי במדריך שקיבלתי איתו בדיסק והפכתי אותו לנתב. עד כאן הכל בסדר גמור והוא עובד ושאר המחשבים גם עובדים באינטרנט. אפילו פתחתי בו פורטים עבור אימיול וכו'. הבעיה התחילה כששמתי לב שפתאום לא ניתן להדפיס ברשת. לאחר מכן גיליתי שאני רואה את 2 המחשבים האחרים אבל אנחנו לא מצליחים לגשת אחד לשני. ניסיון גישה לאחד המחשבים בשימוש ב \\ מתקבלת ההודעה : The network name cannot be found. יש לציין שהמחשבים מוגדרים עם כתובת סטטית דרך ממשק הנתב. יש איזהשהו פתרון מוכר ? בברכה, שחף

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by dorosen,

אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום לכולם... הבעיה שלי היא כזו...אני מנסה לחבר מחשב נייד למחשב האישי שלי וזה לא הולך בשיט... בנייד מופיע לי משולש צהוב אם סימן קריאה שחור בתוכו ורשום "limited or not connectivity הכבל תקין(ניסיתי 2),ניסיתי את הפאצ וזה לא עוזר... 2 המערכות הם xp אחת פרו והשנייה HOME.... הרצתי חיפוש בגוגל וניסיתי מספר פתרונות אבל זה לא עזר...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by xxdragonxx,

אני עובר לאינטרנט בכבלים ואמרו ו 2.5 ו 3 מגה עולים אותו דבר אז אמרתי עדיף את ה 3.... אבל אמרו לי שה upload ב 2.5 הוא 250 וה 3 הוא 150... אז מה עדיף מבחינם מהירות ויעילות? ואשמח לקבל המלצות לספק אינטרנט שיש לו מבצע של 2.5 או 3 מגה..תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by lev_povolotsky,

חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. לעוד מישהו קרה שבזמן האחרון המהירות ירדה פלאים?

13. Started by lironchan123,

אני מעוניין לעשות בבית רשת ביתית אלחוטית, והייתי רוצה קצת טיפים ועזרה מכם. מה אני צריך שיהיה לי( בהנחה שיש לי בבית 2 מחשבים נייחים- מרוחקים זה מזה ובחדרים נפרדים אך באותה קומה ומחשב ניייד עם כרטיס ואי פי מובנה, ובנוסף סוג האינטרנט הוא אי די אס אל ). האם אני צריך את המודם שיש לי הקיים? אני צריך נתב אלחוטי? מתאם יו אס בי לכל מחשב או רק למחשב הראשי? כרטיסי רשת אלחטיים לאיזה מחשב? רק לראשי או לכל מחשב? בעצם אני צריך מדריך קטן לאיך לעשות רשת אלחוטית בבית (גם בבית עם אי די אס אל וגם כבלים- אם יש הבדל כמובן) וכמו כן מה זה אקסס פוינט? ומה מבדיל אותו מראוטר? האם יש הבדלים בין כל ראוטר לראטר במהירויות וגם האם יש הבדל בין כרטיס הרשת האלחוטיים? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by trxman,

שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by kurt80,

היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by dogy,

קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום, אני עומד לרכוש נייד Dell Inspiron 6400 ורציתי לשאול בקשר לכרטיס התקשורת האלחוטית שלו - שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים, אבל הנייד הזה מגיע עם הצ'יפ הזה (ולא של אינטל). אשמח לחוות דעת בקשר לצ'יפ של Dell, ולשמוע (בעיקר מבעלי נסיון) האם אפשר לקנות אותו ולהיות רגוע או שזה יעשה בעיות. תודה מראש, ליאור.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן

23. Started by igeorgy,

שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by kenny1254,

ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים