עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9255 מה אומרים על זה? יש לנו 3 מחשבים (2 ניידים) ובקרוב יגיע השלישי אני נמצא בחדר ממ"ד והנתב נמצא בקצה השני של הבית כשבדרך יש לו 4 קירות לעבור.. הבנתי שאני צריך להגדיל את טווח הרשת ובשביל זה אני צריך Acces Point מצאתי את הקטן הזה בחיפוש ברשת, מה הערות או הארות? ואולי המלצות אחרות? תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

3. הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by Niv golan,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Chymes,

קניתי להורי מחשב לאינטרנט ועבודה משרדית. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. מה אני צריך בשביל זה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by buuhaa,

אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by quicky,

שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.

12. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by XCG120,

אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא WIFI ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים …

14. Started by cold fire,

כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by mosheli,

אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. יש לי נתב מתוצרת גרמנית http://cgi.ebay.de/LanWare-BR-1200-DSL-Router-plus-4-port-Swich_W0QQitemZ320035995146QQihZ011QQcategoryZ115495QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יכול להיות שהוא מקטין לי את היכולת שיתוף קבצים (משום מה מאז שהתקנתי אותו המהירויות מאוד נמוכות) ??

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by LIgor86,

שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.