רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : Edimax EW-7206 Access Point 802.11G או Edimax BR-6204WG Router
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לדעם אם ניתן יהיה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים ללא שימוש בראוטר באמצעות שני כרטיסי רשת USB של EDIMAX בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R GIGA 2 RAM CORSAIR 550W עכשיו חיברתי את הכל כמו שצריך המחשב עובד והכל טוב אני הייתי צריך לפרמט בגלל בעיה שהייתי לי עכשיו הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה (על האיקון של המחשבים יש סימן קריאה) אז היום חייגתי לבזק שאלתי מה הבעיה אמרו שהם לא יודעים לענות לי עשו איתי כמה נסיות ולא הצליחו אמרו לי אולי יש בעיה בוינדוס התקנתי אחד חדש 2004 לא עבד אני מתקין שנת 2007 (וינדוס מקורי) וזה עדיין קורה עכשיו הוא גם אמר יכול להיות שזה בעיה בדרייברים או בכרטיס רשת (מובנה) או במודם ואני לא יודע מה לעשות אין לי אינטרנט איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של נטויז'ן 1.5 מגה כשאני מפעיל את התוכנה TLN eMule v6.0 אז כשאני פותח את האקספלורר ומנסה להיכנס לאתרים, כל אתר, אז הם לא עולים בכלל (בנוסף באי מיול אני לא מצליח להיכנס לאף שרת) וכשאני סוגר את האי מיול אז האתרים פועלים כמו שצריך . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי טוב ויציב שתומך במהירות של 1GB, אני מחובר לסיבים אופטיים של סלקום במהירות 600MB ואני רוצה לחבר מחשב נייח לרשת האלחוטית. הראוטר של סלקום מחובר למערכת MESH של TP-LINK DECO M5, רציתי לדעת קודם אם זה אפשרי להציב את אחד הנתבים של ה-MESH ליד המחשב נייח ופשוט להעביר ממנו כבל לכרטיס רשת? במידה וזה צריך לעבוד, האם החיבור יהיה יציב? ובכלל, איזו מהירות אני יכול לקבל בחיבור כזה? במידה וזה לא אפשרי אז אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי, חשבתי על האופציות למטה: Netgear Nighthawk AC1900 ASUS PCE-AC88 Dual-Band 4x4 AC3100 אם יש מתאם טוב יותר בטווח מחירים הזה אז אני כמובן אשמח לדעת, תודה רבה…
-
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אדימקס עכשיו אני פתחתי בראוטר את הפורטים הדרושים שאיתם האימיול עובד אך הוא לא משנה כלום עדדיין יש LOW ID יש לי ואינדוס 2000 איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה קורה כשעושים "התחל"- "הפעלה" - cmd, : ipconfig /release ואז enter ipconfig /renew ואז enter ipconfig /flushdns ואז enter כאילו מה זה עושה למה זה תורם?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
צוהרים טובים לכולם טוב אז ככה עשית טעות קטנה שיניתי כמה הגדרות ברשתאלחוטית ועכשיו איני יכול להשתמש ב רשת אלחוטית ניסתי לשנות את כתובת איי פיי שלי שהייתה 198.168.1.100 ל 198.168.1.101 זה כניראה יצר בילבול ברשתאלחוטית וכאשר אני מחבר את הרשת הוא לא מצליח להיתחבר לאיטרנט ורושם לי איי פיי משונה לא זוכר בדיוק אבל אני גם לא יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות שעשתי בטעות כי איטרנט לא עובד יש איזה אתר שאני יכול להכינס להגדרות של הרשתאלחוטית שלי ולשנות אותם. ?.. נ.ב כרגע אני משתמש באיטרנט רגיל אני חייב להיכנס איך שהוא להגדרות של הרשתאלחוטית ניסתי כבר להיכנס לכתובת הזאת 192.168.1.1 לא עזר כי הרשת לא מחוברת זה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחברתי שוב בניגוד לרצוני לבזק כתשתית אינטרנט( רציתי כבלים כי הם יכולים לספק לי מהירות של 5.1 מגה אבל הם הגיעו והחליטו שזה רעיון טוב לשפץ לי את הבית, כלומר לקדוח חורים ב3 קירות לפחות- אני לקוח של YES . משום מה בזק אומרים לי ששהם לא יכולים להגביר את המהירות הנוכחית שלי שהיא 750 כי התשתית לא מספיק טובה. אני גר בנצרת עלית ויש לי חברים שיש להם 2 מגה עם בזק כך שאני לא מבין במה הבעיה אך בזק גם לא רוצים לדבר על זה יותר מידי) בקיצור התחברתי אליהם שוב והפעם דרשתי, על פי המלצות חבריי מודם כרטיס רשת ולא USB. לקח זמן לשכנע אבל הם הסכימו השאלה שלי היא כזאת איזה מודם לקחת ? מה לחפש בין סוגים שונים של מודמים אילו מאפיינים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-