עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by mosheli,

אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. יש לי נתב מתוצרת גרמנית http://cgi.ebay.de/LanWare-BR-1200-DSL-Router-plus-4-port-Swich_W0QQitemZ320035995146QQihZ011QQcategoryZ115495QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יכול להיות שהוא מקטין לי את היכולת שיתוף קבצים (משום מה מאז שהתקנתי אותו המהירויות מאוד נמוכות) ??

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by mistaarvim,

של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  6. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9255 מה אומרים על זה? יש לנו 3 מחשבים (2 ניידים) ובקרוב יגיע השלישי אני נמצא בחדר ממ"ד והנתב נמצא בקצה השני של הבית כשבדרך יש לו 4 קירות לעבור.. הבנתי שאני צריך להגדיל את טווח הרשת ובשביל זה אני צריך Acces Point מצאתי את הקטן הזה בחיפוש ברשת, מה הערות או הארות? ואולי המלצות אחרות? תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Niv golan,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by amisha,

יש חסרונות ו/או יתרונות לשידרוג המודם של סמסונג לראוטר ? האם זה קשה ועוד כול מיני דברים ? אני לא מי יודע מה מנוסה ברשתות אבל זה מעניין אותי מאוד מוכן ללמוד

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by Chymes,

קניתי להורי מחשב לאינטרנט ועבודה משרדית. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. מה אני צריך בשביל זה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. יש לי בבית שתי קומות וקירות בטון בכל הבית (בניין ישן) הראוטר הנוכחי (linksys WRT54GP) נקלט רק בקומה למעלה בעוצהמ לא חזקה ובקומה למטה בעוצמה מאוד חלשה ובלתי ניתן לגלישה. הכרטיסי רשת שיש לי בשני המחשבים הם tp-link פשוטים. אני רוצה שכולם יעבדו ברשת אחת, מה עלי לעשות לשם כך ? קניתי ראוטר level one wbr 6001 שהוא בתקן N , אבל הבנתי שזו שטות מפני שהכרטיסים שלי תומכים ב G אגב עוצמת הקליטה בתקן G ממש נמוכה בראוטר הזה. (הקומה למעלה זה בעוצמה ממש נמוכה ובקומה למטה הוא לא קיים) האם כדאי לקנות את Edimax 6524N והחליף את הכרטיס רשת לכרטיס בתקן N ? או להשאר עם ה level one ולקנות כרטיס רשת בתקן N ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  15. ^^^^^^^ עריכה: לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  18. רוצה לנצל את השיפוץ בבית גם להתקנת רשת ללא טלאים. יש לנו 5 מחשבים נייחים ושלושה ניידים (לא תהיה התרחבות בעתיד הקרוב). האם כדאי לעשות ארון תקשורת או להשאר בחיבורים ישירים לראוטר? יש לנו ראוטר אדימקס בן 4 שלא רואים את הדגם שלו (למה כדאי להחליף?). אמרו לי שכדאי לי לחשוב על שרת מרכזי לתקשורת ונתונים ואני בכלל לא בטוח כי הישומים בעבודה כולם על אקסל, אקסס וחשבשבת. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. Started by Liran3331,

טוב אז המודם שלי (MOTOROLA SB5101 אם זה משנה) מחובר למחשב דרך כבל רשת.. והראוטר אמור להתחבר למודם גם דרך כבל רשת.. הבעיה היא שהחיבור רשת במודם כבר תפוס ואני לא יודע מה לעשות.. יש איזה מפצל או משהו? כי אם אני מחבר את המודם דרך USB (ואז מתפנה החיבור רשת) אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. :-\

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום. תארו לכם את תצורת הרשת הבא: מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL. עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ). מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by אבי ברזני,

יש לי מגדיל טווח tp link re200. חיברתי אותו לסטרימר במרפסת, 15 מטר מהראוטר, עם כבל והאות חלש. בדקתי בטלפון ויש קליטה מלאה. האם המגדיל טווח חלש? ואם כן איזה מומלץ

25. שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים