עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shoko,

שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. צוהרים טובים לכולם טוב אז ככה עשית טעות קטנה שיניתי כמה הגדרות ברשתאלחוטית ועכשיו איני יכול להשתמש ב רשת אלחוטית ניסתי לשנות את כתובת איי פיי שלי שהייתה 198.168.1.100 ל 198.168.1.101 זה כניראה יצר בילבול ברשתאלחוטית וכאשר אני מחבר את הרשת הוא לא מצליח להיתחבר לאיטרנט ורושם לי איי פיי משונה לא זוכר בדיוק אבל אני גם לא יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות שעשתי בטעות כי איטרנט לא עובד יש איזה אתר שאני יכול להכינס להגדרות של הרשתאלחוטית שלי ולשנות אותם. ?.. נ.ב כרגע אני משתמש באיטרנט רגיל אני חייב להיכנס איך שהוא להגדרות של הרשתאלחוטית ניסתי כבר להיכנס לכתובת הזאת 192.168.1.1 לא עזר כי הרשת לא מחוברת זה לא עובד

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by montezooma,

שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by ArZi17,

שלום, אני צריך חוות דעת על הראוטר TrendNet TEW-631BRP... מה התווח אלחוטי שלו, כמה מחשבים הוא יכול להכיל ככלל, כמה מחשבים בחיבור עם כבל? הוא מומלץ? מה התווח מחירים בהם הוא נמכר? למה יש לו 3 אנטנות? סליחה על כל השאלות, תודה מראש. :]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by chukun,

שלום לכולם! (זו פעם ראשונה שאני מציג פה שאלה) לאחרונה רכשתי מחשב חדש וכתוצאה מכך נוצר מצב שבו יש לנו 3 מחשבים בבית אבא שלי ביקש ממני לחבר את כולם לאינטרנט ואמרתי לו שצריך נתב אז הוא השיג אחד כזה http://www.megawavz.com/product.asp?id=988 עכשוי השאלה היא איך אני מתקין כזה דבר. חשבתי שזה יהיה פשוט אבל כנראה שטעיתי אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by vorlon_,

שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה

11. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. יש לי חבר שמחובר לadsl הוא לא מבין במחשבים ולא יודע בדיוק מה יש לו... ויש לו שני מחשבים בשני חדרים נפרדים. הוא ביקש ממני שהוא יוכל לגלוש בשני המחשבים ברשת. השאלה שלי היא האם למודם של הadsl (לי יש כבלים אז אני לא יודע) יש גם יציאת יו אס בי? כי אם כן זה פשוט אני אחבר אחד ב usb ואת השני עם מוצלב... כמו אצלי. אבל אם לא אז הוא צריך או ראוטר או עוד כרטיס רשת נכון? אם משהו יודע מה יש במודם של הadsl שיגיד לי. ואם אין לו יו אס בי גם מה עדיף ראוטר הכי פשוט או עוד כרטיס רשת? לי נראה ראוטר כדי שלא תהיה תלות בין המחשבים לא? ועוד משהו ראוטר יקר מידי נראה לי אז אני יודע שיש דבר כזה שקוראים לו switch אבל אני לא יודע איך הוא עובד... האם הוא יכול לעזור פה? איך זה עובד? יש לו wan כמו לראו…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by Deddy,

הרשת היא רשת פשוטה עם כבל רשת בין שני המחשבים ושיתוף אינטרנט.... איךף אני יכול לפתוח FTP (אני משתמש בSERVU עכשיו אבל אם אפשר רק עם תוכנה אחרת אז תביאו שם...) על המחשב המשני לא זה שמחובר לרשת? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by ddad,

שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. Started by gilad peles,

יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by HaJ-B,

או שמא עלי לומר "משוייך"? שלום! תחת הגדרות הראוטר, הבחנתי שכתובת האייפי מתחילה ב-100, בעוד שבאתר whatismyip היא מתחילה ב-77. המסקנה, כולם כבר בטח יודעים - שיוך ל-NAT. אז פניתי לספק. לא הייתה בעיה לקבל מהם אישור להסיר את השיוך. מה שקרה אח"כ זה שהאייפי אכן שונה מ-100 ל-213 (תחת הגדרות הראוטר), אך ב-whatismyip נותרה עדיין הכתובת שמתחילה ב-77! אז האם אני עדיין משויך ל-NAT? יותר מהאכזבה שאני עדיין משויך, אהיה מאוכזב יותר ששיקרו לי במצח נחושה. אזדקק לתשובה חד משמעית על מנת שאוכל לחזור אליהם ולטפל בנושא. תודה.

19. היי, אני מעוניין לדעם אם ניתן יהיה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים ללא שימוש בראוטר באמצעות שני כרטיסי רשת USB של EDIMAX בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by maorsh18,

שלום לכולם היום הצלחתי בשעה טובה ומוצלחת לחבר את שתי המחשבים שלי לראוטר, סידרתי את האינטרנט ואני מנסה לשתף קבצים בין שתי המחשבים... הבעיה היא שרק המחשב של אחי מזהה את המחשב שלי ברשת, ואני לא מצליח לזהות את המחשב של אחי... זאת אומרת שאחי יכול לקחת ממני קבצים כמו בכל רשת ואני לא מצליח לזהות אותו יש למשהו רעיון למה זה ככה ???

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by kisin,

איך ניתן לחבר את האיקס בוקס הישן לרשת האלחוטית בבית? אני רוצה לחבר את האיקס בוקס לטלויזיה בסלון ורוצה שהאיקס בוקס יהיה מחובר לרשת האלחוטית כדי שהוא יתפקד כHTPC בסלון

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. חיפשתי במדריכים ניסיתי לא עובד מה עושים איך אני מגדיר את הווינדוס 2000 שיכנס לאינטרנט דרך המחשב השני וגם שיהיה שיתוף קבצים שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מראים שאין קישור במחשב אם האקס פי יש מודם ADSL פנימי הגדרתי שהוא משותף והגדרתי את המחשב עצמו כאחד שמתחבר לאינטרנט ואחרים מתחברים דרכו צריך עזרה בבקשה תודה (לצערי אני לא יכול לשים אאקס פי על המחשב השני כי הוא פשוט מחשב חרא שימות עוד רגע אני לא מבין איך אנשים חיים אם מחשבים כאלה P3 500MHZ מחשב של DELL )

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by TheJocker,

מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה קורה כשעושים "התחל"- "הפעלה" - cmd, : ipconfig /release ואז enter ipconfig /renew ואז enter ipconfig /flushdns ואז enter כאילו מה זה עושה למה זה תורם?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה, ניסיתי ללא הצלחה להתחבר דרך BITTORNADO, BITSPIRIT, Azureus וכל פעם ניזרקתי מהתוכנה. אני גולש ללא פיירוול, פתחתי פורטים שהתוכנות צריכות ועשיתי דרך התוכנות שהראו שאין בעיית חסימה אז למה אני לא מצליח להוריד כלום !!! יכול להיות שהספק (נטוויזין) חוסם אותי או משהו כזה ? איך אני יכול לבדוק ... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים