רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9255 מה אומרים על זה? יש לנו 3 מחשבים (2 ניידים) ובקרוב יגיע השלישי אני נמצא בחדר ממ"ד והנתב נמצא בקצה השני של הבית כשבדרך יש לו 4 קירות לעבור.. הבנתי שאני צריך להגדיל את טווח הרשת ובשביל זה אני צריך Acces Point מצאתי את הקטן הזה בחיפוש ברשת, מה הערות או הארות? ואולי המלצות אחרות? תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (שהוא גם מודם) rotal rta 1025W שתומך גם בתקשורת חוטית וגם בתקשורת על-חוטית. וקניתי לאחרונה (אתמול) מתאם מסוג: Level One WNC-0305USB 54Mbps USB 2.0. כשאני באותה קומה עם הראוטר התקשורת מצוינת (84%) אבל כשאני עולה קומה אחת מעל לוקח למחשב 5 דקות עד שהוא מתחבר ועוצמת האות יורדת ל-40%, בטח יש משהו שניתן לעשות בנידון.. יש כזה דבר מתאם יותר חזק? מה אתם אומרים על הדגם הזה: Edimax EW-7318USg 54Mbps USB יעזור? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שחור של אלקטל הוא ישן ישן.. משהו כמו בן 4 שנים של ADSL ואני כנראה עובר לכבלים... ויש לי 2 מחשבים וכשדיברתי עם אחד שהיה לו פעם ת'מודם הוא אמר לי שאם אני רוצה המודם הזה יכול לשמש כראוטר... זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי. שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה... תודה D:
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לאחרונה התקנתי כרטיס רשת ויש לי עכשיו 3 מחשבים ברשת אלחוטית שמתי לב שהמהירות בתוכנות שיתוף הרבה יותר נמוכות גם אם המחשבים האחרים לא עובדים האם זה משנה כמה מחשבים מחוברים לרשת או שפשוט זה מקריות?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
שלום, נכון להיום יש לי בבית גם אינטרנט בכבלים וגם ADSL. הכבלים (אני חושב) הם 1.5 ואת הADSL שידרגתי ל-5MB לפני מס' חודשים. הנתב שלי הוא D-LINK DI-624. כרגע הרשת האלחותית שלי מחוברת למודם הADSL, שהוא ה-ECI BFOCuS 312, ע"י PPPoE והמודם כבלים מחובר למחשב נפרד שלא קשור לרשת. להלן תמונה מהנתב שלי: ישנן 3 בעיות עיקריות וממש מעצבנות: 1) לפחות פעם אחת ביום (בד"כ יותר) הרשת האלחותית או קורסת (נורת הWLAN נכבת) ואני צריך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שזה יפעל, או שהנורה דולקת, פשוט האינטרנט לא עובד. למען הסר ספק כל הנורות במודם ECI דולקות כאשר הנ"ל קורה. האם זה הנתב? האם זה המודם (אולי הFIREWALL של המודם, אני יודע שהECI הזה יכול לתפקד גם כנתב ושיש לו FIREWALL שמופעל מהחברה)? האם …
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטרנט 2.5 מגה אבל שאני מוריד דרך ראפידשייר המהירות נמוכה כאילו יש לי 0.1 מגה מה בעיה ואך אני פותר אותה???
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-