רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,522 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ערב טוב. החלטתי לבדוק את מהירות האינטרנט שלי בעזרת אתר SpeedTest,אחרי כ-דקה קיבלתי את התוצאה... http://www.speedtest.net/result/198330351.png אני מחובר ל-012 חבילה של מגה וחצי דרך כבלים. איך הDownload ? איך הUpload ? איך הפינג? הכל בסדר? או שאני צריך להרים טלפון ל012? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר היום בנטויז'ן וHOT לחבילת 1.5/128 (נטויז'ן 45 ש"ח בחודש, הוט 29 ש"ח בחודש). גיליתי שבהפרש של 2 ש"ח בחודש לHOT אני יכול לקבל 3/150 (אני לא יודע מה עם נטויז'ן, בעיקרון נגמרת לי ההתחייבות השבוע וכתגובה על הגניבה במחיר של השנה האחרונה אני מתכוון לאיים עליהם שאני עובר ושהם יתנו לי משהו יותר זול). השאלה היא, אם במחיר זהה יתנו לי 2.5/278 עדיין ישתלם לי לעבור ל3/150 או שה2.5/278 יהיה כדאי יותר? רוב השימוש באינטרנט אצלי הוא E-MAIL, אתרים קלים, וYOUTUBE, שיתוף קבצים רציני אצלי לא נמשך יותר משבועיים עד חודש בשנה. תודה (וסליחה אם זה לא בפורום הנכון)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב אחד בבית שהוא בתוך ממ"ד והשני בחדר רגיל. אני מעוניין לחבר את המחשב שבממ"ד לראוטר אלחוטי ולחבר את המחשב השני ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן. השאלה שלי היא האם תהיה לי קליטה טובה ככה שלא יהיו ניתוקים תכופיםאו האם תהיה קליטה בכלל דרך הבטון של הממ"ד? האם אפשר להתגבר על בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בדיוק עברתי דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט, יש לי כמה בעיות, קודם כל אי אפשר להתחבר להוט כי אין תשתית בבניין שבו אני גר, והבעיה השניה שלי היא שבזק הם גנבים ורק על אקטיבציה של קו הם דורשים 199 ש"ח. השאלה שלי האם יש לי עוד אופציות בנוגע לחיבור... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי. אני מחפש אנטנת Bluetooth למחשב שתתמוך בויסטה. קניתי USB Dungle מאופיס דיפו אבל הוא לא תומך בויסטה. מישהו מכיר דגם שתומך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם רשת אלחוטית, עכשיו קניתי מחשב ואני צריך לחבר אותו לרשת, אצלי הרשת ( אם אני לא תועה קוראים לי המארח, לא להרוג אותי אם אני טועה ). עכשיו יש לי בעיה, אני לא יודע לבד לעדכן את האינטרנט וכל מה שצריך כדי שהאינטרנט יפעל, השאלה שלי היא, האם אני יכול לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או חייב שיבוא מישהו לבית שלי שיסדר לי את זה? תודה רבה לכם .
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מבנה הרשת: רכזץ גדולה של 24 פורטים אליה מחוברים 22 מחשבים, ראוטר של "סיסקו פיקס" ורכזת של 8 פורטים של אדימקס שאליה מחוברים 4 מחשבים. הנתב מחלק כתובות לכל מחשבי האירגון. הכל עבד פיקס עד לחיבור רכזת אדימקס ועכשיו 4 המחשבים שמחוברים לרכזת אדימקס תמיד עושים בעיה בלקבל כתובת מהראוטר, ישנה הודעת שגיאה "קישוריות מוגבלת" וכשאני עושה RESET ל סוויטץ' אז הם מקבלים כתובת אבל שוב רק לכמה ימים ואז הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-