רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שמתי לב שגם כשאני לא עושה כלום המחשב שלי גם מעלה וגם מוריד ואני לא מבין למה איך אני יכול לברר איזה תוכנה עושה את זה? יש לי WIN 7 עם נוד 32 4.0 עם פירוול 100% אין וירוסים או שום דבר אחר ניראה לי זה הוינדוס
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
טוב חיברתי את המחשב הראשי לסוייץ ויש אינטרנט סבבה מפה אני לא יודע להמשיך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה בגלישה באינטרנט, יש לי ROUTER שאליו מחוברים 2 מחשבים וכן אליו חיברתי HUB אלחוטי לטובת רשת אלחוטית כל המחשבים עובדים מצוין, אך לפעמים יש אתרים שאני לא מצליח להיכנס בפעם הראשונה אני מקבל את הדף הלבן של PAGE CANNOT BE DIAPLAYED ואם אני לוחץ שוב על האתר אני נכנס. ניסיתי לעשות RESET ל-ROTUER וכן לנתק את ה-HUB וכיוונתי אפשרות של AUTO DETECT PROXY SETTING ועדיין זה מופיע לי בחלק מהאתרים יש לציין שהמחשב לא מתנתק וכן ה-ROUTER מהרשת. למישהו יש פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם אלחוטי של הראוטר, וכשתמיד חיברתי אותו למחשב השני שלי הוא עבד, ועכשיו כשאני מחבר אותו אז יש לי מסך כחול שבו יש את השגיאה הבאה: 0x000000B8 מה לעשות?? ניסיתי למחוק את ההתקן אבל עדיין זה ככה...
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים כבר איזה 3 שנים וזה גם גיל המודם.. MOTOROLA SB4200 אני רוצה שיחליפו לי לחדש.. מישהו יודע יזה מודמים הם נותנים היום? תודה..
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי קומות וקירות בטון בכל הבית (בניין ישן) הראוטר הנוכחי (linksys WRT54GP) נקלט רק בקומה למעלה בעוצהמ לא חזקה ובקומה למטה בעוצמה מאוד חלשה ובלתי ניתן לגלישה. הכרטיסי רשת שיש לי בשני המחשבים הם tp-link פשוטים. אני רוצה שכולם יעבדו ברשת אחת, מה עלי לעשות לשם כך ? קניתי ראוטר level one wbr 6001 שהוא בתקן N , אבל הבנתי שזו שטות מפני שהכרטיסים שלי תומכים ב G אגב עוצמת הקליטה בתקן G ממש נמוכה בראוטר הזה. (הקומה למעלה זה בעוצמה ממש נמוכה ובקומה למטה הוא לא קיים) האם כדאי לקנות את Edimax 6524N והחליף את הכרטיס רשת לכרטיס בתקן N ? או להשאר עם ה level one ולקנות כרטיס רשת בתקן N ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-