עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד היה לי רשת בין 2 המחשבים עכשיו המחשב הראשי קולט את האלחוטי אבל האלחוטי לא קולט אותו האלחוטי אפילו לא מראה אותו ב .my network places.יש לי אותו workgroup אפשרתי שיתוף ואין firewall מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by zoar36,

שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

4. יש לי בעייה בביצוע שיתוף קבצים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אז ככה המחשבים שלי מחוברים דרך חייגן של הווינדוס. שני המחשבים מתחברים על אותו שם משתמש בשני המחשבים מה שאומר שבכל מחשב יש חייגן שמתחבר על אותו שם משתמש וסיסמא אבל ישנם איפי שונה בין המחשבים. שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכת…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by rbidj,

אמור לתפקד במסיבות רשת של עד 30 אנשים לרכי רשת בלבד, מישהו יודע היכן ניתן לקנות דבר כזה? במידה וכן אנא כיתבו או דברו איתי במסנג'ר(rei6@nana.co.il) זה דחוף נורא, בתודה -רעי

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.

7. Started by davis5,

אני מחפש פרוקסי של ברק תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by gal663,

שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.

10. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Shoko,

שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by אבי ברזני,

יש לי מגדיל טווח tp link re200. חיברתי אותו לסטרימר במרפסת, 15 מטר מהראוטר, עם כבל והאות חלש. בדקתי בטלפון ויש קליטה מלאה. האם המגדיל טווח חלש? ואם כן איזה מומלץ

14. שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by TARON,

אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by vorlon_,

שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by Nahum2,

טוב אז נראה שכולם ממליצים ללכת על WRT54GLוLinkSys וכך אני אעשה. השאלה שנותרה זה איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? הבנתי שזה לא ממש משנה אבל בכל זאת? מה עובד טוב עם הנתב הנל?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?

19. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. הייי , מבקש עזרה בבקשה ASAP בהגדת ה IIS שיריץ ASP אני יודע את כל הבסיס, הIIS מותקן וכו' מפה אין לי שום מושג מדוע אינני מצליח לראות את האתר. [נ.ב כאשר אני פותח את האתר דרך VISUAL STUDIO האתר עובד מצוין] -פיירוול כבוי -אישרתי הכל בWeb services .Net 3.5 מותקן למי שיש מושג ורוצה לעזור אני מוכן לתת להתחבר מרחוק תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by osher_no,

יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. אז ככה כל משחק שאני מנסה לעשות לו PATCH לעדכן אותו אז זה לא נותן לי יש שגיעות בעיות וכו' עכשיו חשבתי חשבתי חמה זה נהיה לי אמרתי אולי בגלל שהפכתי את האיטרנט שלי ל STATIC IP אז שינתי לרגיל ועדיין לא עובד עכשיו נזכרתי עשיתי שיהיה לי 2 Local Area Connection Local Area Connection Local Area Connection 2 עכשיו השניי זה מה שהוספתי עכשיו נגיד אני רוצה למחוק אותו להחזיר לרגיל איך אני עושה את זה ? שחכתי איך עשיתי את זה משהוא עם הוספת חומרה חדשה ועם מישהו יודע מה הבעיה אז בבקשה שיגיד ליייי ויסביר

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים