עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PayneBack3251,

אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן

2. יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by ConeMan,

מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Builds,

שבוע שעבר היה רשום איפשהו בעיתון, אני לא זוכר בדיוק איפה, בזק פירסמה שלכל הלקוחות שלה היא שדרגה בחינם את מהירות ההעלאה\הורדה והיה טבלה מכמה לכמה היא העלתה וזה. מה בדיוק בזק בינלאומי עשו? זה טוב?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by miki26,

שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by eli_xXx,

יש לי בעיה שהרבה פעמים מתנתק האינטרנט עכשיו הבעיה היא בכל המחשבים וזה לא בגלל קליטה. וזה תמיד אותה בעיה והבעיה היא שיש מקום בשם סטטוס בדף הגדרות של הראוטר ויש שם כפתור בשם connect והרבה פעמים על דעת עצמו הוא מתנתק וגם שאני עושה לו connect לוקח לו זמן. השאלה שלי היא ממה נובעת הבעיה? הבעיה במודם או בראוטר? עכשיו אם הבעיה בראוטר יכול להיות שעידכון קושחה תפתור את הבעיה? אם כן עידכון קושחה מבטל אחריות? תודה לכולם ולילה טוב (אני מצטער שניסחתי גרוע פשוט אני ממש לא ערני כרגע מקווה שהבנתם למה אני מתכון) התמונה של הבעיה (התמונה צולמה ללא הבעיה):

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by matvey99,

שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום, התקנתי אימיול גרסה 0.47c אבל לא את הגירסה הרישמית שמופיעה באתר הבית של אימיול, האימיול הזה הגיע עם הפורטים הבאים : TCP - 45074 UDP - 55563 . אישרתי לאימיול את הגישה לאינטרנט ופתחתי את הפורטים הנ"ל ידנית בפיירוול שלי, ( COMODO ) פיירוול מצוין דרך אגב... עכשיו למרות הכל שאני מנסה להיתחבר האימיול רושם לי את זה : אזהרה DonkeyServer No1 - No answer from your 45074 port. Please review your network config סגרתי את הפיירוול ואז ניסיתי להיתחבר והאימיול רשם לי את אותו הדבר ככה שזה לא בעיה בפיירוול. אני יודע שבאימיול הרשמי והמקורי מאתר הבית של האימיול ישנם פורטים אחרים, שונים מאלה של האימיול שהתקנתי אז השאלות שלי זה האם אני יכול להגדיר באימיול שלי את הפורטים שמופיעים באימיול ה…

11. שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by bringoroo,

להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Psy,

קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by trxman,

שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לנתב קווי/חוטי עם שרת מדפסות מובנה USB. לאחר עיון מעמיק בפורום התעניינתי בנתב: Edimax BR6104KP אך לאחר בירור קצר עם היבואן הגיע לידיעתי שכרגע אזל המלאי בארץ. ושאלה נוספת: האם בחיבור USB ניתן לחבר רק מדפסת או שניתן לחבר גם אמצעי אחר כמו HD חיצוני שיהיה מחובר לרשת? ואם אי אפשר אז מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר HD חיצוני למערכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

20. שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by zxcvbnm,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אחד מריץ אקספי והשני וויסטה. איך אני יכול ליצור ביניהם רשת שיהיה בה שיתוף קבצים ומדפסת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים