עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Skid,

אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה

3. Started by lironchan123,

אני מעוניין לעשות בבית רשת ביתית אלחוטית, והייתי רוצה קצת טיפים ועזרה מכם. מה אני צריך שיהיה לי( בהנחה שיש לי בבית 2 מחשבים נייחים- מרוחקים זה מזה ובחדרים נפרדים אך באותה קומה ומחשב ניייד עם כרטיס ואי פי מובנה, ובנוסף סוג האינטרנט הוא אי די אס אל ). האם אני צריך את המודם שיש לי הקיים? אני צריך נתב אלחוטי? מתאם יו אס בי לכל מחשב או רק למחשב הראשי? כרטיסי רשת אלחטיים לאיזה מחשב? רק לראשי או לכל מחשב? בעצם אני צריך מדריך קטן לאיך לעשות רשת אלחוטית בבית (גם בבית עם אי די אס אל וגם כבלים- אם יש הבדל כמובן) וכמו כן מה זה אקסס פוינט? ומה מבדיל אותו מראוטר? האם יש הבדלים בין כל ראוטר לראטר במהירויות וגם האם יש הבדל בין כרטיס הרשת האלחוטיים? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לנתב קווי/חוטי עם שרת מדפסות מובנה USB. לאחר עיון מעמיק בפורום התעניינתי בנתב: Edimax BR6104KP אך לאחר בירור קצר עם היבואן הגיע לידיעתי שכרגע אזל המלאי בארץ. ושאלה נוספת: האם בחיבור USB ניתן לחבר רק מדפסת או שניתן לחבר גם אמצעי אחר כמו HD חיצוני שיהיה מחובר לרשת? ואם אי אפשר אז מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר HD חיצוני למערכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by revach,

יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, בשנה ומשהו האחרונות עבדתי עם שני מחשבים בבית, באמצעות נתב של Edimax מדגם BR-6204WLg. לאחרונה הוא קצת מזייף (גורם לתקלות בגלישה וניתוקים), ועתה לאחר שרכשתי את חלונות 7 עבור אחד המחשבים, אז המחשב שעובד בחיבור אלחוטי עם XP זוכה לגלישה יחסית טובה, בעוד המחשב שמחובר קווית עם חלונות 7 זוחל בגלישה, כאילו הנתב לא יודע להסתדר עם חלונות 7, או שיש בעיה אחרת. בקיצור חשבתי להחליף אותו, ואני מתלבט בין שתי אופציות: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 מול http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=1&pl2_id=2 השאלה שלי היא איזה מהדגמים: א. טוב יותר ב. חדש יותר ג. יעבוד טוב יותר עם חלונות 7 (חיבור …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by emule2,

אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

10. Started by nivz,

רשמתי לי דומיין באינטרנט ואני מחפש עכשיו שרת לאחסן עליו את האתר. האתר ממש לא כבד (סביבות ה-30 מגה) ואין לי הרבה דרישות בשבילו. יש המלצות לאתרי אחסון זולים ואמינים? איפה כדאי להרשם?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by most,

שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by matan100,

שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Blackflys,

אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום לכולם... הבעיה שלי היא כזו...אני מנסה לחבר מחשב נייד למחשב האישי שלי וזה לא הולך בשיט... בנייד מופיע לי משולש צהוב אם סימן קריאה שחור בתוכו ורשום "limited or not connectivity הכבל תקין(ניסיתי 2),ניסיתי את הפאצ וזה לא עוזר... 2 המערכות הם xp אחת פרו והשנייה HOME.... הרצתי חיפוש בגוגל וניסיתי מספר פתרונות אבל זה לא עזר...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by kurt80,

היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. Started by quicky,

שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים