עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by emule2,

אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Cani,

שלום, בזמני הפנוי אני בונה צ'טים/האקים למשחק רשת בשם Mu Online, אחד העקרונות כדי לעבור הגנות מסויימות זה בעצם חיבור דרך שרת פרוקסי. לאחרונה נתקלתי במצב שאני חייב לעשות שני חיבורי פרוקסי לאותו adapter ip , אך יש עם זה בעיה, אני מקבל EROR כשאני מנסה להריץ שני חיבורים בו זמנית: Only one usage of each socket adress (protocol/network/adress/port) is normally permitted שזה אומר בעצם שרק חיבור אחד מותר. מה עלי לעשות, אם יש בכלל אפשרות?, כי מבחינה הגיונית זה לא נראה לי אבל שווה לנסות אולי למישהו יהיה רעיון.. מקווה לקבל תשובה Cani

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?

5. Started by lordbd14,

יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by w7_znay,

שלום אני חדש פה קנו לי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה שיהיה בוא גם אינטרנט . שמעתי שיש כזה דבר רשת אלחוטית , שזה מין מודם שקונים ב-200-150 ש''ח בא אלייך תכנאי או מישהו מבין מתקין לך את זה ואז המודם קורא את המודם הרגיל במחשב הישן וככה יש אינטרנט בשני המחשבים . אז השאלה שלי היא : 1. עם זה נכון שיש כזה דבר ? 2. כמה זה עולה ? 3. עם אפשר להתקין את זה לבד ? 4. עם אי אפשר להתקין לבד כמה כסף לוכח תכנאי ? 5.מאיפו קונים ? 6.וראתי שגם צריך כרטיס רשת או משוה כזה איך אני בודק עם יש לי אחד כזה ? תודה רבה רבה למי שיעזור לי כזה מאוד דחוף !

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by quicky,

שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by sagizur,

יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן

10. Started by rapiz,

התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. מצטער אם זה לא קשור לפורום, אך אין פורום מתאים יותר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by cold fire,

כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by liran2003,

אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש

19. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by henbasel,

פירמטתי את המחשב הנייד ולפי מה שהחנות מחשבים אמרו לי לא צריך להתקין דרייברים כי זה מחשב נייד וזה לא מזהה לי את האינטרנט האלחוטי שלי השאלה שלי זה איך אפשר להגדיר את הרשת במחשב הנייד מבלי דרייבר ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by raiman1,

יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים