עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by doreiny,

ל"ת

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by mush2006,

יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by 5426378,

בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון

10. מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by DeaglinG,

שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by hakkak,

יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לנתב קווי/חוטי עם שרת מדפסות מובנה USB. לאחר עיון מעמיק בפורום התעניינתי בנתב: Edimax BR6104KP אך לאחר בירור קצר עם היבואן הגיע לידיעתי שכרגע אזל המלאי בארץ. ושאלה נוספת: האם בחיבור USB ניתן לחבר רק מדפסת או שניתן לחבר גם אמצעי אחר כמו HD חיצוני שיהיה מחובר לרשת? ואם אי אפשר אז מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר HD חיצוני למערכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: ‏D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח ‏D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. אני צריך לחבר את הנייד לנט ואין לי מושג איזה כרטיס כזה מומלץ ליקנות לצערי את החיבור פיסיאימידיה הזה במחשב הנייד לכן אני צריך אותו USB האלה כמו הסטיקים. אך אני צריך שהוא יוכל לעבוד עם הנתב שנימצא 3 קומות מעליו. זה אפשרי בכלל??? תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by ylehman,

אינני מצליח להתקשר מטווח של 15 מטר האם יש דרך לפתור את הבעיה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה בגלישה באינטרנט, יש לי ROUTER שאליו מחוברים 2 מחשבים וכן אליו חיברתי HUB אלחוטי לטובת רשת אלחוטית כל המחשבים עובדים מצוין, אך לפעמים יש אתרים שאני לא מצליח להיכנס בפעם הראשונה אני מקבל את הדף הלבן של PAGE CANNOT BE DIAPLAYED ואם אני לוחץ שוב על האתר אני נכנס. ניסיתי לעשות RESET ל-ROTUER וכן לנתק את ה-HUB וכיוונתי אפשרות של AUTO DETECT PROXY SETTING ועדיין זה מופיע לי בחלק מהאתרים יש לציין שהמחשב לא מתנתק וכן ה-ROUTER מהרשת. למישהו יש פיתרון??

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by D-Viper,

אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by netivi,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ ומחשב ביתי ברצוני לחברם יחד לטובת שיתוף קבצים. יש לי כבר כבל רשת מתאים (עבר הסבה) מה עליי לעשות בהגדרות על מנת שייזהו אחד את השני.. cmd --> ping.... אשמח לפירוט קצרצר וענייני מצידכם . תודה , ברק

24. Started by bar_h92,

היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים