רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צוהרים טובים לכולם טוב אז ככה עשית טעות קטנה שיניתי כמה הגדרות ברשתאלחוטית ועכשיו איני יכול להשתמש ב רשת אלחוטית ניסתי לשנות את כתובת איי פיי שלי שהייתה 198.168.1.100 ל 198.168.1.101 זה כניראה יצר בילבול ברשתאלחוטית וכאשר אני מחבר את הרשת הוא לא מצליח להיתחבר לאיטרנט ורושם לי איי פיי משונה לא זוכר בדיוק אבל אני גם לא יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות שעשתי בטעות כי איטרנט לא עובד יש איזה אתר שאני יכול להכינס להגדרות של הרשתאלחוטית שלי ולשנות אותם. ?.. נ.ב כרגע אני משתמש באיטרנט רגיל אני חייב להיכנס איך שהוא להגדרות של הרשתאלחוטית ניסתי כבר להיכנס לכתובת הזאת 192.168.1.1 לא עזר כי הרשת לא מחוברת זה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת על הראוטר TrendNet TEW-631BRP... מה התווח אלחוטי שלו, כמה מחשבים הוא יכול להכיל ככלל, כמה מחשבים בחיבור עם כבל? הוא מומלץ? מה התווח מחירים בהם הוא נמכר? למה יש לו 3 אנטנות? סליחה על כל השאלות, תודה מראש. :]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי לאחרונה תוכנה בשם המאצ'י בשביל הפיפא, כאשר הכתובת של המחשב השני היא \\192.168.2.100 זה כותב לי, no network provider accepted to the given network path.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. אני מפעיל רשת ביתית אלחוטית דרך נתב של 3COM. אחד המחשבים מחובר בחיבור חוטי (המחשב בן כמה שנים), והוא פעל על הרשת בסדר. לפני כמה ימים התקנתי למחשב הזה כרטיס PCI נוסף (מדובר בכרטיס להוספת כניסות USB, מה שלא קשור אבל הבעיה התחילה אחרי התקנת הכרטיס), ואחרי ההתקנה, ראיתי שיש בעיה ברשת. הבעיה היא שלמרות שהאינטרנט עובד והמחשב מחובר לאינטרנט, שיתוף הקבצים עם שאר המחשבים ברשת לא עובד יותר. כשאני מנסה לראות את שאר המחשבים ברשת, לא רואים כלום, אפילו לא את המחשב המדובר. כשניסיתי לעשות Repair Connection מופיעה לי הודעה The following action cannot be completed: Clearing NetBT למישהו יש מושג איף פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי את ה510, ואני מעוניין לפתוח פורטים ואני מבין שאי אפשר חיפשתי ברשת , ומצאתי את המשפט הזה : "מאחר שזה המצב ושאי אפשר לפתוח במודם משודרג פורט דינמי, מה שכן אפשר לעשות הוא ליזום את ההתקשרות מבפנים שאז המודם פותח אוטומטית את הפורט המדובר" אוקיי אז איך יכול אני ליזום התקשרות כדי שהמודם יפתח את הפורט(ואם צריך בכלל לעשות את זה מהמחשב הראשי , או מהמחשב שזקוק לפורט)? מצטער אם אני לא ברור , אני מקווה שזה מספיק מובן תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-