רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שאני בא ללחוץ אוקי זה עושה לי בעיה cannot enble shaed access eror 1003:cannot complete this function איך מסדרים את זה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו ניסה את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב חיברתי את המחשב הראשי לסוייץ ויש אינטרנט סבבה מפה אני לא יודע להמשיך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה ADSL בזק (ספקית בזק בינלאומי). עד לפני שבוע וחצי-שבועיים הכל היה טוב, כשהורדתי מRapidshare לדוגמא הורדתי על 500-600, וככה מעוד המון אתרים אחרים. באתרים איטיים יותר הורדתי על 300. לפני שבוע וחצי בערך קרה איזה משהו, אין לי מושג מה. התחילו להיות בעיות. כשנכנסתי לRapidshare למשל, לפעמים לא יכולתי לבחור Free או Premium, העמוד היה עם "באג" או משו כזה, הייתי צריך לרענן עד שזה עבד. וגם אחרי שזה עובד, ואני לוחץ על להוריד זה מוביל אותי לעמוד שגיאה. לחברים שלי זה לא ככה וRapidshare אמרו לי שזה בעיה אצלי. גם העמוד שגיאה עובר בסוף אחרי כמה נסיונות. כשאני מוריד, במקום להוריד על ה500-600 זה מוריד לי על 15-80... אין לי מושג למה! לא משנה איזה אתר, כשאני עושה את הבדיקת …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (שהוא גם מודם) rotal rta 1025W שתומך גם בתקשורת חוטית וגם בתקשורת על-חוטית. וקניתי לאחרונה (אתמול) מתאם מסוג: Level One WNC-0305USB 54Mbps USB 2.0. כשאני באותה קומה עם הראוטר התקשורת מצוינת (84%) אבל כשאני עולה קומה אחת מעל לוקח למחשב 5 דקות עד שהוא מתחבר ועוצמת האות יורדת ל-40%, בטח יש משהו שניתן לעשות בנידון.. יש כזה דבר מתאם יותר חזק? מה אתם אומרים על הדגם הזה: Edimax EW-7318USg 54Mbps USB יעזור? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-