רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני גולשת דרך מחשב נייד יש לנו רשת אלחוטית לכמה מחשבים בבית (יש לנו ראוטר של D Link) במחשב שלי יש המון אתרים שאני פשוט לא יכולה להכנס אליהם. גם מהארץ וגם מחו"ל. סתם דוגמא - אני לא מצליחה להכנס לאתר של אגד בכלל אבל מכל מחשב אחר בבית זה נכנס בלי שום בעיה. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים האחרים שנמצאים בבית אני כן יכולה להכנס לאותם אתרים. העניין הוא שגם כשאני גולשת ממקומות אחרים אני לא מצליחה להכנס לאותם אתרים. מישהו יודע לעזור לי? ניסיתי כבר: לשחזר הגדרות יצרן בדפדפן לסגור את חומת האש שמתי את הקידוד על אוטומטי בדקתי שהIP הוא אוטומטי ושהקישורית לא מוגבלת הורדתי את האבטחה לרמה נמוכה ניסיתי להכנס דרך פרוקסי כל הדברים האלו לא עזרו שאלתי כבר בפורום אחר ולא הצליחו לעזור לי :'( …
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב CORE 2QUAD ,עם XP PRO. - ללא ראוטר, בתשתית כבלים. עד עכשיו הייתי מנוי של בזק בילאומי, מכיוון שלאחרונה סבלתי מקש/יים בגלישה דרכם, התחברתי לחברת 012. אמנם מעבר הספק פתר לי את כל בעיות הגלישה שלי. (אני מחובר ב 7M ומוריד טורנטים בקצב של 800KB), חוץ מהחשובה ביותר בשבילי. תוכנת ה CAMFROG. עובדת מצויין עם בזק בינלאומי. אין LAG והוידאו עובד חלק, בחיבור עם 012, יש לי LAG מטורף והוידאו אפילו לא עולה. כרגע אני עם 2 חייגנים אחד של בב"ל ואחד של 012. כאשר אני מתחבר עם בב"ל עובד פיקס. ועם 012 בכלל לא. נציג תמיכה של 012 אמר לי שהוא לא יודע מה הבעיה, שאצלם אין פורטים חסומים....(מה שחשבתי שהבעיה). האם יש למישהו רעיון..... או אפילו סתם מה להגיד ל 012......? תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבל של רשת (שמתחבר בין שני מחשבים כמובן) אבל במחשב שלי אין מקום לחבר את הכבל, המקום שבוא אמור להיות הכבל הזה של הרשת נמצא הכבל של האינטנרט שתמחבר למודם מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
חיברתי ראוטר והמחשב מראה שהאינטרנט מחובר אבל רק האיסיקיו פועל ושום אותר לא פועל חוץ מנענע שהוא פועל לאט ולא מראה תמונות והכל ואני לא מבין מה הבעיה יש י ווינדוס אקס פי SP2 ראוטר netgear rt314 ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באינטרנט אקספלורר
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי שאני מגדיר בראוטר פורטים אני רושם אי פי (פנימי של הרשת הפנימית) ואז את הפורט אבל במידה ואני רוצה לפתוח את אותו פורט למחשב אחר בבית שלי כלומר למחשב אחר ברשת הפנימית אז אני רושם את האי פי שלו ואת אותו מספר פורט שפתחתי למחשב הקודם, אבל אז זה מודיע לי שכבר קיים פורט כזה למרות שרשמתי את זה בפעם השניה על אי פי אחר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-