רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית, מחשב אחד מחובר קווית לראוטר והשני מחובר אלחוטית. למחשב שמחובר אלחוטית יש מדפסת, אז אני רוצה להדפיס גם דרך המחשב שמחובר קווית. עשיתי share בשני המחשבים ושיניתי את ההגדרות של המחשב בלי המדפסת ב-port שיתייחס למחשב האלחוטי, אבל עדיין זה לא עובד. יש עוד משהו ששכחתי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית שמחוברת ל7 מחשבים בבית עם מהירות של 2.5 מגה, רציתי לדעת אם כל מחשב מקבל מהירות מוגבלת או שנגיד ואני מוריד באימיול וביטורנט זה משפיע על המהירות של כל שאר המחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צריך המלצה אחרי שהלך לי הראוטר הישן של EDIMAX אני צריך ראוטר חוטי בעקרון אבל אולי אני יחבר מחשב אחד אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי לאחרונה תוכנה בשם המאצ'י בשביל הפיפא, כאשר הכתובת של המחשב השני היא \\192.168.2.100 זה כותב לי, no network provider accepted to the given network path.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני גולשת דרך מחשב נייד יש לנו רשת אלחוטית לכמה מחשבים בבית (יש לנו ראוטר של D Link) במחשב שלי יש המון אתרים שאני פשוט לא יכולה להכנס אליהם. גם מהארץ וגם מחו"ל. סתם דוגמא - אני לא מצליחה להכנס לאתר של אגד בכלל אבל מכל מחשב אחר בבית זה נכנס בלי שום בעיה. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים האחרים שנמצאים בבית אני כן יכולה להכנס לאותם אתרים. העניין הוא שגם כשאני גולשת ממקומות אחרים אני לא מצליחה להכנס לאותם אתרים. מישהו יודע לעזור לי? ניסיתי כבר: לשחזר הגדרות יצרן בדפדפן לסגור את חומת האש שמתי את הקידוד על אוטומטי בדקתי שהIP הוא אוטומטי ושהקישורית לא מוגבלת הורדתי את האבטחה לרמה נמוכה ניסיתי להכנס דרך פרוקסי כל הדברים האלו לא עזרו שאלתי כבר בפורום אחר ולא הצליחו לעזור לי :'( …
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אני אשמח מאוד באם אוכל לקבל הדרכה לפי XP בעברית לגבי חיבור שני מחשבים בבית באמצות כבל מוצלב. אלי 0544502063
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-