עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by w7_znay,

שלום אני חדש פה קנו לי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה שיהיה בוא גם אינטרנט . שמעתי שיש כזה דבר רשת אלחוטית , שזה מין מודם שקונים ב-200-150 ש''ח בא אלייך תכנאי או מישהו מבין מתקין לך את זה ואז המודם קורא את המודם הרגיל במחשב הישן וככה יש אינטרנט בשני המחשבים . אז השאלה שלי היא : 1. עם זה נכון שיש כזה דבר ? 2. כמה זה עולה ? 3. עם אפשר להתקין את זה לבד ? 4. עם אי אפשר להתקין לבד כמה כסף לוכח תכנאי ? 5.מאיפו קונים ? 6.וראתי שגם צריך כרטיס רשת או משוה כזה איך אני בודק עם יש לי אחד כזה ? תודה רבה רבה למי שיעזור לי כזה מאוד דחוף !

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by rapiz,

התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  8. http://www.paidcontent.org/entry/419-comcast-defends-slowing-down-p2p-traffic-regulators-introduce-neutralit/ http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/12/AR2008021202778.html?hpid=moreheadlines הם פשוט מודים שהם עושים את כל מה שאנחנו חושדים שעושים גם אצלנו בלי בושה... Comcast compared its practices to a traffic-ramp control light that regulates the entry of additional vehicles onto a freeway during rush hour. "One would not claim that the car is 'blocked' or 'prevented from entering the freeway; rather it is briefly delayed," the company's statement said.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by wooper,

היי לאחרונה התקנתי כרטיס רשת ויש לי עכשיו 3 מחשבים ברשת אלחוטית שמתי לב שהמהירות בתוכנות שיתוף הרבה יותר נמוכות גם אם המחשבים האחרים לא עובדים האם זה משנה כמה מחשבים מחוברים לרשת או שפשוט זה מקריות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. ^^^^^^^ עריכה: לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by WiseGuy,

שלום לכולם, יש לי כבל של רשת (שמתחבר בין שני מחשבים כמובן) אבל במחשב שלי אין מקום לחבר את הכבל, המקום שבוא אמור להיות הכבל הזה של הרשת נמצא הכבל של האינטנרט שתמחבר למודם מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by matvey99,

שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  15. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  16. היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by Liran3331,

טוב אז המודם שלי (MOTOROLA SB5101 אם זה משנה) מחובר למחשב דרך כבל רשת.. והראוטר אמור להתחבר למודם גם דרך כבל רשת.. הבעיה היא שהחיבור רשת במודם כבר תפוס ואני לא יודע מה לעשות.. יש איזה מפצל או משהו? כי אם אני מחבר את המודם דרך USB (ואז מתפנה החיבור רשת) אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. :-\

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by dd7,

1. אחרי ששיתפתי תיקיה בין במחשב א'(מחובר לראוטר) למחשב ב' אני רואה במחשב ב' את השם שלי בסביבת העבודה הוא לא נותן לי להכנס ומבקש שם וסיסמא התקשרתי לתמיכה של הספק והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיתוף בבקשה איך אני מבטל את זה? 2. שאלתי פה איך לחסום גלישה במחשב ואמרו לי פה משו על ip 80 ולא הבנתי במה מדובר אפשר הסבר שוב תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by freee,

שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by DeaglinG,

שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by revach,

יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. 1}ויש לי מחשב כף יד דגם אסוס 6110 וראוטר מסוג דגם LEVEL ONE WBR-3407 איך אני מסנכרן את שניהם כדי לגלוש דרך המחשב כף יד ? 2}אני יכול לסנכרן את המחשב הנייד עם הכף ייד כדי לקבל אימילם ולעדכן לוח שנה והכול?או שחייב חיבור חוטי בשביל זה? נ.ב למחשב כף יד יש Wifi

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.