רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה לשנות את ערוץ התקשורת בראוטר שלי (D-Link מבזק) וזה כאילו מגביל אותי לאוטומט (Auto) כשהבחירה בצבע אפור ולא ניתן לשנות את האפשרויות: איך אפשר לבטל את ההגבלה הזאת ולשנות את ערוץ השידור? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד ברשת שמגבילה את פורטי היציאה שלי (נגיד, רק לפורט 80 - אני לא יודע איך לבדוק איזה פורטים מאופשרים, אבל אני יכול לגלוש באינטרנט), ורוצה להפעיל אפליקציות שמשתמשים בפורט ייחודי X כלשהו שחסום ברשת. האם קיימת תוכנה שאני יכול להתקין, שתדע לזהות את ההתקשרויות האלה (נגיד, לפי IP היעד, או לפי פורט היציאה X), ותנתב אותן מחדש לפורט 80? (וגם תקבל את התשובות, ותחזיר אותן לתוכנה ששלחה את הבקשות) נדמה לי שעשיתי דברים כאלה בעבר, אבל אני לא מצליח לעשות את זה היום, וחיפוש בגוגל לא הביא אותי לפתרונות שימושיים. (הוא המליץ על Putty, שאו שלא הבנתי עד הסוף מה היא עושה, או שלא השתמשתי בה נכון)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF בוצעו מספר שינויים ועדכוניים. בנוסף, החל מהיום, אני מתחיל בפרסום בלוג אישי באתר NetCHEIF בו אעלה חדשות, דעות ופיסות מידע שנראות לי חשובות ומעניינות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Update/update01.htm LINK ישיר לבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/index.php LINK ישיר ל-FEED ה-RSS של הבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/?feed=rss
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד איתו אני עובד בעבודה ובבית. המחשב מוגדר כחבר בדומיין בחברה בה אני עובד, ובכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקיש במסך ה logon של windows שם משתמש, סיסמא, ובוחר את הדומיין. לאחרונה, שיניתי את הגדרות התקשורת ל workgroup ומאז אינני יכול להתחבר אם אותו שם משתמש (בו שמורים כל ההגדרות שלי, כגון ספרי טלפונים ב outlook) יש לי סיסמת administrator למחשב, אולם מאחר ואני בבית, אינני יכול להגדיר מחדש את הדומיין משום שבאשף ההגדרה המחשב מנסה ליצור תיקשורת אם שרת הדומיין שבחברה. השאלה שלי: האם אני יכול להתחבר לאותו היוזר מבלי מהגדיר מחדש את הדומיין? האם אפשר לשנות את הגדרות היוזר כך שתיהיה לו account מקומית? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על התקן usb אשר נועד לשפר את קליטת הראוטר האלחוטי במחשב הנייד ע"י הגדלת טווח הקליטה או משהו בסגנון. אתם יודעים במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ביחידת דיור שאני נמצא יש ממיר mini fiberbox. יש חיבור עם כבל רשת ישירות למחשב מהיציאה היחידה שיש לממיר שעובדת מצוין. לגביי ה Wifi יש הרבה ניתוקים/ קליטה נמוכה . יש עוד מחשב וסטרימר שמחוברים ב Wifi או לפחות מנסים להתחבר ב wifi. בעל הדירה שנמצא מתחתי ( אני קומה מעליו ) הוא בעל המנוי . השאלה שלי אם לקנות ראוטר איכותי ולחבר אותו ל minifiber יכול לעזור ? והאם יש אפשרות לעשות את זה ללא הגדרה כלשהי בהוט ( לפנות לבעל הדירה ) או צורך בפנייה לתמיכה שלהם? .
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר למחשב פנטיום 3 ישן מחשב פנטיום 2 או 3 אחר, כך שישתמש בכח המחשוב שלו ? מקווה שהשאלה ברורה... :-\
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי והבנתי באמת מה שולט על ה STREAMING בכל האתרים, זה סה"כ פקודת HTTP ולא שום דבר אחר.השיפור מתרחש גם ב FIREFOX עם ההגדרות גם באקספלורר 9-8 וגם ב CHORME 12 שעכשיו תומך במאיץ אבל עדיין לא חיפשתי איך לשנות את הפקודה. כהלן הפקודות האלו אמורות "להאיץ" את החיבורים באינטרנט או יותר נכון לספק יותר חיבורים בו זמנית, המטרה שלהם הוא שכל חיבור כזה יכול לספק 1-2MB כשבדרך כלל אתם משתמשים רק ב 4 חיבורים ב DEFAULT אתם מקבלים בקושי 6-7 במצב הכי הכי הכי טוב שיכול להיות, כיום במהירויות של 10-12-20 מגה אנחנו רוצים לקבל יותר. אז הגיע הזמן להפסיק את התלונות לספקים על STREAMING לא תקין כי באמת אני עובד באורנג' ועבדתי באקספון ושמעתי לא מעט תלונות בנושא. יש סירטונים שלא משנה מה תעשו ה…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בבית את הציוד להלן: tp-link wr1043nd boxee box ראוטר ישן ולא בשימוש אבל תקין d-link di-524 הבוקסי יושב בסלון והראוטר החדש בחדש בצד השני של הבית, ויש כמה קירות טובים ביניהם. לכן בהזרמה של 1080P יש מדי פעם עצירה לטעינה. בדקתי קצת בנושא שיפור הכיסוי של הרשת ומצאתי בנטצ'יף מדריך לחיבור ראוטר נוסף בכבל לראוטר קיים. עקבתי אחרי ההוראות אבל הroaming בין הראוטרים לא מתבצע. אם אני בסלון יש קליטה מלאה מהראוטר בסלון אבל כשאני עובר לחדר הקליטה נמוכה (מהסלון) והמחשב נייד לא עובר לראוטר שבחדר, וכן ההיפך. יש לשניהם את אותו SSID ואותה הצפנה וססמא. בואו נגיד שזה פתרון מתקבל לבוקסי כי הוא נייח אבל למחשב נייד זה לא אידאלי. אולי למישהו יש רעיון עדיף? בלי להוציא יותר מדי כ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חייב את עזרה שלכם ולכמה שאלות דחופות : יש לי ווילה בעלת 2 קומות , בקומה למעלה יש לי ראוטר מסוג : LinkSys WRT54GL ובקומה למעלה יש קליטה בכל הקומה חזקה מאוד. בקומה למטה הוא בקושי מקבל קו אחד מחשב , איפון וכו' כיום הזמנו מצלמות רשת מסביב לבית לקומה למטה . השאלה שלי היא כזאת : האם יש אופציה לקנות עוד ראוטר ולהשים אותו בקומה למטה ולחבר את שניהם ושיהיה למטה קליטה מלאה? או שיש כזה דבר שקונים מגבר מחברים אותו והוא משדר אות חזקה גם למטה? אם היש לנתב ראורטים ביחד ולעשות עוצמה חזקה בכל הבית אשמח להמלצות של ראוטרים להשים למטה... או המלצות של מגברים... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-