עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zxcvbnm,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אחד מריץ אקספי והשני וויסטה. איך אני יכול ליצור ביניהם רשת שיהיה בה שיתוף קבצים ומדפסת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן

3. מי שזוכר לפני כחודשיים (בתחילת תקופת החגים) הייתה פה באתר הגרלה על כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E X1 של חברת אביט. בקיצור זכיתי, אבל אין לי רשת בבית ובטח שלא אלחוטית אז אני רוצה למכור אותו. אני מנסה לברר כמה הוא שווה כי לא מוכרים אותו עדין בשום חנות וגם באתר של אביט אין מוצרי רשת וגם לא את הכרטיס הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by most,

שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by henbasel,

פירמטתי את המחשב הנייד ולפי מה שהחנות מחשבים אמרו לי לא צריך להתקין דרייברים כי זה מחשב נייד וזה לא מזהה לי את האינטרנט האלחוטי שלי השאלה שלי זה איך אפשר להגדיר את הרשת במחשב הנייד מבלי דרייבר ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Stinga,

אני אמור לפרק פלאג מהמחשב של אחותי שכבר לא נמצאת בבית, ולחבר אותו אצלי עכשיו אין לי מושגגגג איך נראה בכלל הפלאג של האינטרנט האלחוטי, שאני אמור לפרק ולהרכיב.. אם מישהו יוכל להסביר לי איך הוא נראה, איפה אני אוכל למצוא אותו במחשב ואם אפשר אפילו תמונה זה מאוד יעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by elni,

טוב אז ככה יש לי 2 מחשבים אחד חדש שהכל אצלו עובד טוב כולל האינטרנט שמוריד על כל רוחב הפס והכל סבבה.. ועוד מחשב אחד ישן שחיברתי אותו לכרטיס רשת דרך האב (זתומרת 2 המחשבים מחוברים דרך ההאב) עכשיו היה לי כרטיס רשת קודם שהכל עבד שמה סבבה והוריד טוב המחשב השני...אבל אז הכרטיס החליט לא לעבוד (זה היה כרטיס כזה ישן מוזר) טוב אז לקחתי כרטיס אחר ופתאום האינטרנט שמה לא זז מוריד לי על 20-30 ק"ב לשניה אפילו כשבמחשב השני אין פעילות על האינטרנט... יש מצב זה בגלל הכרטיס? איך אני יכול לדעת אם זה בגלל הכרטיס? ואיך אני מתקן את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by boim,

אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. הדרישות שלי הם שיהיה לו הרבה אפשרויות ניהול שאני יוכל לבטל תפיירוואל שלו בלי בעיות (או לבטל למחשב אחד זה גם טוב) אפשרויות שליטה בפורטים אפשרות לביטול גישה לאינטרנט למחשב אחד (נגיד כמו להוציא תתקע למחשב) אה ושהוא לא יגנוב לי תמהירות או משהו אני יסביר תצמי נגיד שתי המחשבים דולקים אבל אחד לא נוגע באיטרנט -עושה עבודה בוורד לשם ההדגמה אז שכל המהירות תילך למחשב השני אם נגיד הוא מוריד משהו או משחק ברשת.. אני מקווה שהבנתם וזהו ואני צריך שתי סוגים של ראוטרים אחד שהוא רק ADSL ואחד שהוא ADSL וגם כבלים אני אישית מעדיף שהוא יהיה רק ADSL אבל בטח אמא תגיד לי אבל מה אם נעבור לכבלים אז שיש לי דגם טוב לכל מקרה... תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. שלום רב, בשבוע הקרוב יחברו בזק את השכונה שלנו לתשתית סיבים. כיום ספק התשתית שלי הוא בזק וספק השירות (מזה שנים רבות) - בזק בינלאומי. בעבר ניסיתי לאחד קבלת השירותים האלה מבזק ולאחר מכן מבזק בינלאומי, תמיד היו בעיות, ולכן חזרתי לפיצול. אבל כעת כשיהיו תשתיות סיבים, עולה שוב השאלה. האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק? שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים. השאלה השנייה, איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh. …

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by bringoroo,

להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

שלום. תארו לכם את תצורת הרשת הבא: מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL. עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ). מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by freee,

שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by mistaarvim,

של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by revach,

יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: ‏D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח ‏D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.