רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מדגם D-LINK 2560U ואני צריך להגדיר ב jdownloader סקריפט לצורך שינוי IP. הבעיה שהראוטר לא מופיע ברשימה שם.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו בבית 4 מחשבים, שלושה מהם מחוברים ב-Wireless ואחד מחובר פיזית לראוטר Hotbox של הוט. אני מחובר אליו דרך Wireless ורציתי לדעת האם אפשר לשנות את כתובת ה-IP שלי, במידה וכן אשמח להסבר כיצד. (ה-Hotbox מוגדר בוודאות בתור ראוטר ולא בתור מודם). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מודם שמחובר לראוטר בחיבור עם חייגן. בעבר לפני שהתקנתי את הרשת הביתית כדי להחליף IP הייתי פשוט מתנתק מהחייגן ומתחבר אחרי כמה שניות. איך עכשיו אני רואה את ה-IP שלי? ואיך אני משנה אותו (כלומר מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - לא משנה לי עם עוד מחשבים משתמשים ברשת יתנתקו לשנייה אחת) דרך המחשב (מבלי לנגוע בראוטר או במודם)? אני צריך את זה לאתרים כמו ראפידשר ודומיו.
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט עם כתובת IP ישראלית אשמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה במדויק. הבנתי שתוכנת NO IP אמורה לעזור בעניין אבל אין לי מושג איך בדיוק ואיזה IP אני צריך להגדיר לה כIP שלי כדי שהיא תעשה את זה. תודה רבה מראש לכל העוזרים נ.ב. באחד הפורומים ששאלתי רשמו לי משהו על שינוי פרוקסי, אני לא בדיוק מבין בזה ואשמח למשהו מפורט יותר, מועתק למטה ציטוט התשובה שקיבלתי. תודה הספקיות הישראליות לא מאפשרות להשתמש בפרוקסי שלהן אם אתה לא לקוח שלהן באותה נקודת זמן שאתה גולש, אז פרוקסי של ISP ישראלי הוא לא אופציה. אפשר להשתמש בשרתי הפרוקסי מהרשימה הזו : http://www.aliveproxy.com/proxy y-list/proxies.aspx/Israel-il הראשון ברשימה עובד.
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ומנוי על SKYPE PRO מה שאומר שאם הייתי כרגע בישראל התשלום שלי לשיחות בישראל היה מאוד מאוד נמוך. הבנתי שאם אני משנה את הIP שלי לישראלי המחשב חושב שאני נמצא בישראל, בעיה קטנה אין לי מושג איך עושים את זה והידע שלי במחשבים לא מספק כדי לעשות את הענין. אשמח מאוד אם מישהו ישלח לי בפירוט איך לעשות את זה. ממש ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עם הוט וספק 012. חיבור קבוע ללא חייגן, 12 מגה, ומודם שהוא גם ראוטר באותו יחידה. אני רוצה לשנות את הIP לעיתים קרובות, בצורה הכי מהירה, בלי שיפגע משהו בהגדרות רשת (כלומר שלא יהיה מצב שהחיבור יכשל). איך עושיים את זה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לשנות את כתובת הIP שלי, עקב באן שקיבלתי מאתר מסוים. אני גולש על ווינדוס 7 עם ראוטר של הוט. החיפושים שעשיתי לא הובילו אותי לתוצאה יעילה משהו, אז אני אשמח להסבר קצר\מדריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קודם כל מצטער .. על פתיחה של נושא שבטח חרוש לגמרי. פשוט לא מצאתי שום דבר בחיפוש פה .. כל אופן כמו שרשמתי בנושא .. יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX MIMO דרך 012 בכבלים. ואני רוצה לשנות ת'אייפי .. האם אפשרי לעשות את זה לא דרך הספק ? .. ואם כן , את הדרך הכי פשוטה בבקשה . תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו ונעשה צדק במדינה הדור הישן במהירות UPLOAD אתם הלקוחות של בזק והוט בואו נעשה עצומה גדולה לחברות התשתית שגורמות לנו לסבל כדי לשלוח תמונות וסרטונים בזמן של מלחמה על ה DOWNLOAD הסטנדרט של ישראל 100 מגה בואו כל מי שמפריע לו הנושא UPLOAD בואו ניתנתק מהחברות האלו ותראו איך תהיה פה מהפכה מקווה שתעשו משהו
-
- 80 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום, פעם השתמשתי כאן במדריך להפיכת מודם אלקטל של בזק לפרו ולהיפך, אך עכשיו איני מוצא אותו בפורום. מישהו יודע איך אני יכול לאתר אותו?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-