רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרשת של 2-3 מחשבים עם ROUTER של ADSL, עדיף SWITCH או שHUB יספיק דרך אגב השדרוג של הALCATEL עדיין עובד נכון, (לא נחסם או משהו)?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להצטרף לסלקום TV בקרוב, ואני רוצה לוודא שהתקשורת בבית תהיה מוכנה לקראת זה. המצב כרגע הוא אינטרנט של HOT, ע"י מודם+ראוטר באותו חדר, וחוטים פיסיים ל-3 חדרים נוספים בבית (אחד מהם הוא הסלון - יש שם מחשב). אם אני מצטרף לטריפל של סלקום כולל האינטרנט, אז הטלויזיה והאינטרנט שאני מקבל מהם יחלקו את אותו רוחב פס. אני מעוניין להשתמש בראוטר שלי (archer c7) כדי לחלק את התעבורה איך שאני מוצא לנכון (למשל לשמור 20 מגהביט לממיר הטלויזיה של סלקום בסלון). בגלל שיש רק כבל פיסי אחד מהראוטר לסלון שכבר מתחבר למחשב בסלון - אני אצטרך לקנות switch כדי לאפשר למכשיר נוסף להתחבר שם ליד הטלויזיה. (לשים את הראוטר והמודם בסלון לא יהיה אפשרי כי יהיה צריך…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. אני לומד כרגע CCNA ולא מצליח להבין כמה דברים... 1. אם אני מחבר כמה מחשבים ל Switch יהיה לי אינטרנט? 2. אני לא מצליח להבין בכלל.. מה זה Lan? מה זה WAN? מה ההבדל ביניהם? אם משרטטים לי שרטוט על הלוח ושואלים אותי, האם זה LAN או WAN איך אני אמור לדעת מה זה? 3. מי שמצליח לענות לי על זה מלך ^^(אני לא מצליח להבין את זה בכלל).. מה זה רשת פיזית? מה זה רשת לוגית? ומה ההבדל ביניהם ואם משרטטים לי ציור על הלוח, ואומרים לי, זאת רשת פיזית או לוגית? איך אני אמור לדעת? זהו, כרגע תודה..
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היום במהלך משחק אינטרנט אני מגלה שיש לי ping גבוה במיוחד... קופץ בין 200 ל 1500.... לאחר בירור מדוע זה קורה, ושלילת גורמים אחרים, הגעתי למסקנה שזה ה Genius Switch 10/100 שלי. מסתבר שהוא נדפק, ולא יכול להעביר את ה packts מספיק מהר בין הפורט של המודם לעוד שני מחשבים בו זמנית. (כשרק מחשב אחד משחק, זה עובד) אז יש לי כמה שאלות: - הסוויץ' הוא בן שנה עוד חודש ואני לא יכול לקבל עליו אחריות כי קניתי אותו בפלונטר... מישהו יודע מי היבואן והאם הוא יחליף לי אותו? - בהנחה שאני קונה סוויץ' חדש, Cnet או Edimax הם בסדר?(עולים 150 שקל ל 8 פורטים) - אולי בהזדמנות זו כבר כדאי לקנות Linksys EtherFast®Cable/DSL Firewall Router with 4-Port Switch/VPN EndPoint לינק כאן . האם הראוטר הזה תו…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב בבית תשתית בזק NGN . מעוניין ששני מחשבים שרחוקים אחד מהשני כ - 10 עד 15 מטר יהיו מקושרים לאותה תשתית אינטרנט על ידי switch שיהיה מחובר למודם (אין ראוטר) של המחשב הראשי ומשם למשוך כבל רשת מה- switch למחשב השני שמרוחק. האם המרחק בין שני המחשבים הוא גדול מידי או שלא צפוייה כל בעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית וה- SWITCH שלי מתחמם יותר מדי, הוא נמצא בתוך ארוך חשמל קטן מפלסטיק וקרוב אליו ממוקם השנאי שלו שרק מחמיר את המצב, רציתי לדעת האם כדאי לי לקדוח חור בדלת הארון ולהתקין מאורר קטן או האם אין לי מה לדאוג וה- SWITCH יחזיק מעמד גם בימים החמים של הקיץ. תודה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי את ההודעה הזאת כבר לפני יומיים. מישהו יודע מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-