עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ravid,

שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by Libby,

שלום אנשים... לפני כחודש התחברתי לADSL, וקיבלתי מודם אלקטל 510. אני מעוניינת להקים רשת בייתית. כיצד אני מקנפגת אותו לראוטר? (דברו בבקשה במונחים בסיסיים, אני חדשה בתחום...תודה רבה)

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. אתמול שידרגתי את החיבור שלי(adsl) בברק מ750 ל2 מגה. אוקיי התקשרתי לבזק והכל, הם הבטיחו שתוך 24 שעות השינוי מתבצע. עברו 24 שעות ולא השתנה כלום. אני עדיין מוריד במהירות של 750, והאתר http://bandwidthplace.com/speedtest נותן לי תוצאות מהירות של 750התקשרתי אליהם, והם אמרו שזה כבר היה אמור להשתנות. אמרתי בסדר... אם עד מחר זה לא ישתנה אני אתקשר שוב ונראה מה עושים. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לעשות משהו אצלי כדי שזה ישתנה או שהאשמה היא רק עליהם? יש לי ד"א רשת של שלושה מחשבים, מודם אלקטל ספידטאצ' מהישנים האלה שמשמש גם כראוטר, ויש לי גם נתב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by kalda01,

איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by POPCORN,

יש לי FW של checkpoint ויש לי שני יציאות שונות - כל יציאה נותנת vlan אחר לכל יציאה מחובר סוויץ עם מספר מחשבים ביציאה מספר 2 יש סורק יש לי rule ב FW שמגדיר חיבור בשניהם ל ip של הסורק בפורט השני (איפה שהסורק/מדפסת מחוברת) הכל עובד בפורט הראשון אני מצליח להדפיס ולא לסרוק אחרי הרבה זמן וניסיונות גילתי שה FW של ווינדוס לא מאשר גישה מהסורק למחשב כשהורדתי את ה FW של ווינדוס הצלחתי לסרוק יצרתי rule ב FW של ווינדוס שיתן גישה מלאה מהIP של המדפסת למחשב בווינדוס 10 זה עבד מעולה בווינדוס 7 עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעיה בווינדוס 7 שבה זה לא עובד? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני רוצה ליצור בבית רשת חוטית בכל החדרים מבוססת על CAT6. ההתקנה צריכה להיות מבוססת תעלות על הפאנלים (ללא חציבה בקיר). מה סדר גודל של המחיר (רישות 3 חדשים מהשלון בדירה ממוצעת)? האם יש לכם המלצה למתקין שעושה עבודה אסתטית ואמינה באזור בת ים / אזור / חולון / תל אביב? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by MisterL,

אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי, יש לי 2 מחשבים בבית ומדפסת אחת. המדפסת מחוברת למחשב שעליו ויסטה אולטימייט 64 ומחובר לראוטר באופן קווי. על המחשב השני יש XP PRO SP2 והוא מחובר לרשת באופן אלחוטי. מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר שיתוף של קבצים ומשאב מדפסת בין המחשבים ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה וממש אשמח לעזרה. אני כבר תקופה מנסה למקסם את האינטרנט אצלי בבית (לקוח של הוט ) . לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שבאיזור שלי הוט עדיפה (עדיין לא הגיעו הסיבים והמרכזיים של בזק רחוקה ) . לאחר שקראתי המון רכשתי זוג מוקות של gocoax 2.5 מחול לאחר סקירות ולהמלצות רבות ( בידיעה שהן מסוגלות לעבוד עבור כל התדרים של (2.5,2.01.1, והמוקה הנוכחית שמחוברת בתשתית של הוט אצלי היא 1.1) אציין לפני שאני נמצא בתשתית 100mb עם fiber 4K עם dual band לאחר שהמורות הגיעו וביצעתי את ההתקנה שלהן (היה צורך בשינוי של ip של המחשב בכדי לגשת לכתובת אדמין של המוקה לא היה שינוי בהגדרות של הוט מציין את זה רק כי אני לא בטוח אם זה לא רלוונטי לגמרי).…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by jetman,

מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב, כרגע בביתי הנוכחי אני בעל אינטרנט של 12 מגה (תשתית הוט, ספקית 013 נטויזן) המחשב הנייח שלי נמצא ליד הנקודת אינטרנט ולכן הוא מחובר לראוטר(TP-LINK מדגם TL-WR1043ND) באופן חוטי, יש לי גם מחשב נייד בבית ולכן הייתי זקוק לראוטר. בקרוב אני עובר לגור ליחידת דיור, ושם יש כבר הכנה לתשתית של הוט ואני כנראה יתחבר הפעם לספקית של בזק בין לאומי 014. אבל זאת לא השאלה, אלא שהנקודת אינטרנט נמצאת שם בחדר שינה ואני את המחשב הנייח הולך להציב בסלון, ובחדר שינה אני רק ישים את המודם ואת הראטור הנוכחי שלי שציינתי למעלה. והייתי רוצה לקבל המצלה לכרטיס רשת אלחוטי WIFI שאני יחבר למחשב הנייח בסלון ואני יקלוט את האינטרנט ללא שוב בעייה.(מרחק של 8 מטר פחות או יותר ללא קירות בטון). וכמו כן הבנתי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ריקלר,

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by moshe_ben_kipod,

.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 400 אם אפשר פחות כמובן 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?אחד נייח ואחד נייד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?כן (בשיתוף מדפסות, הכוונה היא לשלוח להדפסה ממחשב אחד ולהדפיס במדפסת המחוברת למחשב השני?) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. (השאלה היא למה אני צריך את זה , בהתייחס לשאלה הקודמת, כשכבר יש שיתוף מדפסות) 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -גלישה באינטרנט, הורדה של קבצים בטורנט, שימוש בתוכנות FTP 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?המחשב הנייח באופן קווי והנייד באופן אלחוטי, …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Tamirb,

שלום. את הנתב Linksys BEFSR41 יש לי כבר בערך שנה וחצי. בזמן האחרון הנתב חוסם לי כמעט כל פורט אפשרי (כולל מסנג'ר, תוכנות שיתוף, משחקים וכו') ואין דרך לפתוח את הפורטים. ניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית כמו תמיד דרך הממשק של הראוטר (מה שתמיד עבד) ועכשיו הפונקציה הזאת חדלה מלעבוד בכלל. לא משנה איזה פורט או טווח אני מגדיר לראוטר שיהיה נגיש, זה לא עובד. הפונקציה של DMZ בכלל לא עובדת. ווידאתי שאני מגדיר את הפורטים לIP הנכון (יש לי שני מחשבים, הגדרתי שיווצרו רק 2 כתובות ממילא), עדכנתי קושחה ועדיין כלום לא עובד ואני דיי מנוע מלעבוד על המחשב. ניסיתי ליצור אפילו מעין "DMZ ידני" שכזה ע"י כך שבטווח פורטים פתוחים הגדרתי שכמעט הכל יהיה פתוח (1-65000), כמובן רק בשביל הניסיון. אבל גם זה לא …

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by esxadmin,

שלום רב, אני צריך נט סטיק כזה ללפטופ שלי. 1) האם כל מודם סלולרי הוא סים פרי ? 2) האם יש לכם המלצה על ספק מועדף ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.