עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by blueboy,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by roeybaron,

-

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. כאשר אני מדליק את הראוטר והמודם אני גולש במהירות מהירה מאוד כעבור זמן מסויים הכל נהיה מאוד איטי ואפילו לפעמים קורס מה הפיתרון?? מודם: motorola 4100sb ראוטר: linksys BEFSR41 אנא עיזרו לי ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מלפני כחצי שעה, קו הטלפון שלי "מת" וה ADSL נשאר מסונכרן. הדבר האבסורדי הוא שה ADSL נשאר מסונכרן (כלומר, יש עוד שמץ של מתח העובר בקו הטלפון), אבל הקו מת! (מרימים את השפופרת ואין שום דבר). התקשרתי ל166, הזעיקו טכנאי, אני עדיין מחכה... לבינתיים, נתוני הסנכרון הממש מגוחכים של האלקטל (איבדתי כ5 מגהביט מיכולת הקו, לטובתם שזה יחזור ל10.5 כפי שהיה קודם לכן), להנאתכם : Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 5972 kbit/sec Attainable Atm rate : 5536 kbit/sec Used line rate : 2168 kbit/sec Fast used Atm rate : 1856 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec Rel.…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Haflo,

התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום לכל המומחים, האם זו בעיה מוכרת? המערכת שלי: asus a7v8x amd 2000+ 512MB DDR 333MHz winXP pro החלפתי ל-PCI אחרי שהיה לי את הסמסונג החיצוני של נזק שמתחבר דרך כרטיס רשת. הוא היה מסתנכרן תוך שניות אחרי שמדליקים אותו. העדפתי PCI מכל מיני סיבות ובנוסף יש לי רושם שהגלישה יותר מהירה וחלקה, אבל כאמור בכותרת לוקח שעות עד שהמודם מסתנכרן אחרי שwindows עלה. חיפשתי drivers חדשים ברשת ומסתבר שבכלל אין הרבה מידע ברשת על המודם הזה ועל dynamode. המלצות הפניות השתתפות בצער פתרון???? הכל יתקבל בברכה, אייל

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ??? האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tal,

אהלן חברה נתחיל מכך שאני לא מבין כלום ברשתות התקנתי היום רשת בבית עם XP בתור מחשב ראשי ,ועם 98SE משני בדיוק לפי מה שמוסבר במדריך של הפורום של פיסיטיפ, עם כבל מוצלב ,במודם פנימי ITEX האינטרנט עובד בשני המחשבים, אבל האי סי קיו לא יכול לשלוח קבצים או לקבל נאמר לי, ממי שניסה לשלוח לי קובץ, שכתוב לו שיש לי פיירוול, איך אני פותר את הבעיה ?? חיפשתי וראיתי שאין לי בכלל פיירוול..אם בדקתי נכון.. ויש עוד בעיה. אין לי מושג איך לתקשר בין שני המחשבים איך להעביר קבצים ביניהם ואיך לעשות הרדיסק משותף לשני המחשבים אני בשום אופן לא מצליח לראות את המחשב שמחובר אלי באף אחד משני המחשבים...מה לעשות תודה..טל

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by Gnome,

אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by NuKe007,

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחפש את הספר "רשתות תקשורת מחשבים" בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה כבר המון זמן. חבר אמר לי לפנות לאן אולי אקבל עזרה.... אם יש למישהו מושג כלשהו היכן אוכל להשיג את הספר אודה לו מאוד.. הספר מתורגם לעברית והמחבר שמו אנדרו טננבאום.

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כרגע יש לי אינטרנט DIAL-UP

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by Yehazkel,

לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HD,

יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaulking,

יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by show_biz,

שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by audigy,

האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by edoson,

יש לי 2 מחשבים, אחד עם XP אחד עם 98 כבר הצלחתי להקים רשת ביתית, אבל בעקבות שינויים שעשיתי בSERVICEים, נעלמה לי הרשת, המחשב לא זהה את השני וכו' אז החלטתי להתקין גם בשני XP , ולהפעיל שוב את הסרוויסים אבל זה לא עוזר. המחשב שלי לא מזהה מחשב נוסף ב-WORKGROUP וכנ"ל גם המחשב השני. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by sharonja,

Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asilic,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת על המחשב הראשי שדרכו המחשב השני מובר יש פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם הפיירוול שעל המחשב הראשי מגן גם על המחשב השני ברשת? והאם ניתן לפרוץ למחשב הראשי מהמחשב שמחובר אליו ברשת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. Started by Vortex,

69 שקל? אין באתר שלהם כלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by marking,

אני משחק בMP של MOHAA (עם קלן מאוד מכובד...) כשאני חזור הביצפר אני מחפש איזה קלן בריטי אז הפינגים של כל השרתים זה 80-120. כשאני צריך לעשות ריסטרט אז מתחבר שוב אז הפינגים פיתאום זה 400-200 וזה מעצבן אני צריך להתחבר שוב בשביל לקבל פינג טוב וזה קורה פעם ב... איך אני נפטר מהבעיה הזאת? כי בערב יש לי כמה משחקים חשובים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים