עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי מחשב נייד בבית שמחובר אלחוטית לאינטרנט דרך ראוטר (חרא) EDIMAX BR6204. הורדתי את האופציה לחסכון בחשמל בהתקנים האלחוטיים של המחשב, ועדיין המחשב מתנתק אחרי כ3 שעות מהאינטרנט. המחשבים האחרים מחוברים בלי בעיה, כלומר כשהנייד לא עובד המחשבים שמחוברים באופן קווי עובדים טוב. הנייד לא מתחבר גם לראוטר עצמו כשמקישים את ה IP של הראוטר. איזה עוד בעיות יכול ליהיות? זה נורא מעצבן שזה קורה כל כמה זמן. מדובר על מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי לכולם. אני בתהליכים להעלאת מהירות הגלישה שלי. כרגע אני משלמת לבזק על תשתית במהירות 15 מגה (בתכנון לעבור כנראה ל- 30). כאשר לפני ניתוק פניתי לנטוויז'ן, הם הציעו לי עסקת ספקית במהירות של 100 מגה. בעת העדכון, אמר נציג השימור שאם בכוונתי לשדרג בבזק ל-30, אני יכולה להתחבר בנטוויזן לכל מהירות מ-30 ומעלה. בפועל, אוגבל ע"י מהירות התשתית (בזק) בלבד ולכן אגלוש במהירות של 30 מגה. הדבר נשמע לי הגיוני, במיוחד בהתחשב בעובדה שכך הבנתי גם מהפורום. בהתחשב בדברים אלה, היות וכעת אני מחוברת על מהירות תשתית 15 וספק 100, ציפיתי לקבל מהירות גלישה של 15 מגה (ואם לא באתרים בחו"ל, לפחות בארץ בבדיקות מהירות) בפועל, כשבדקתי את המהירות, התברר לי הן מבדיקה ב- Speedtest.net, והן מבדיקה ב- speed.01…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Stingray,

החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)

5. Started by PCguy,

שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים שבהם אני אתקין כרטיסי רשת אלחוטיים. 1 מה קורה עם המודם של הספקית ? אני מחבר אליו את הראוטר האלחוטי ? 2 האם אני צריך האב\סוויץ' ? 3 על איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות ? ז"א קודם כל חברה מומלצת ומה חשוב שיהיה בו ? (אני מביא מניו יורק) 4 תודה.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by shy30h,

שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tsahiy,

אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0 לאחר מספר שבועות של בעיות ב-utorrent קראתי את הדיון הנ"ל והחלטתי לנסות חברה אחרת. התחברתי לחברה מתחרה וקיבלתי פתאום מהירויות טובות וחיבורים נורמלים. התקשרתי לברק בבקשה לבטל את המנוי (אין לי התחייבות אליהם). אשת שימור לקוחות שדיברה איתי נדהמה לגלות ולשמוע שאני חושב שהם חוסמים שיתוף קבצים והבטיחה לי שאין כזה דבר ושהיא בחיים שלה לא שמעה על זה. כמובן שלא האמנתי לה. היא ביקשה לתת להם הזדמנות לתקן את הבעיה. הסברתי לה שמבחינתי אין מה לתקן ושאני עובר בכל מקרה. אבל אני מוכן לתת להם לנסות לתקן רק כדי לראות אם הם מסוגלים (תהיתי מה בדיוק הם יעשו ואם זה פתאום יסתדר בצורה פלאית מה שיוכיח שיש להם חסימה מהצד שלהם על …

• 34 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by NOVA,

קראתי מזמן על אנשים שחוו בעיות רבות לאחר עדכון הקושחה של המודם הנ"ל. מישהו מסוגל לאשר או לבטל מתוך ניסיונו האישי? http://rotalcom.com/Products/productsin.htm

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  15. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by alia,

מחשב אחד מחובר לבזק עם מודם רשת. ברשותי מחשב נוסף בבית וגם מודם פנימי שמתאים לבזק. האם ניתן לחבר את שניהם במקביל על אותו קו? כרגע שני המחשבים מחוברים ברשת חוטית ללא ראוטר תודה

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by Lishay,

שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Ubiquiti, בקצרה, היא חברה המתמחה בפתרונות רשת לעסקים קטנים \ ארגונים במחירים שלא ישברו את הכיס. עד היום, כדי לקנות AP שלהם שתומך ב-802.11AC היה צריך להשקיע 400(!!) דולר, והחומרה הייתה טובה, אבל ביחס להיות כבר קצת מיושנת. אמנם הם הציעו גם APים בתקן N במחיר מצויין, אבל אלה תמכו רק ב-300Mbps. שלשום (3.9) הם יצאו בהכרזה על ליין נקודות הגישה החדשות שלהם מסדרת Unifi AC, כולן תומכות בתקן AC (שני הדגמים הזולים ביותר ב-AC867 ושני הדגמים היקרים יותר ב-AC1300) במחיר שמתחיל מ-90(!!) דולר. מקורות: ars technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/ubiquiti-revamps-its-enterprise-unifi-gear-and-weve-got-some-to-review/ דף המוצר באתר היצרן: https://www.ubnt.com/unifi/u…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by ariel2k,

אהלן, בוקר טוב אני כרגע חייל שמעוניין לשדרג את האינטרנט(כשאני בבית אני משחק די הרבה) יש לנו כרגע HOT, 15mb של ותשתית hotnet(אם אני לא טועה) בעבר היה לנו בזק וזה היה ממש שונה ויותר מהיר, כיום אני מעוניין להביא שוב בזק על אילו חבילות אתם ממליצים לי(מזכיר שאני משחק משחקי רשת כגון CSGO). הנתב שבזק סיפק לנו אז היה NETGEARVVG2000 והוא היה פח, אחרי מספר חודשים היה לו ניתוקים מטורפים איזה ציוד קצה אתם ממליצים ממה שלבזק יש להציע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SaXtoR,

אין, פשוט לא עובד לא דרך פיירפוקס, לא דרך אינטרנט אקספלורר (כאילו האתר נפל, אין אפשרות לאתר את השרת, כתובת לא נמצאה) גם לא במחשב השני. אני חייב להוריד משם את framework 3 וכל מה שחיפשתי בגוגל בסופו של דבר מפנה ישר למייקרוסופט ואין לי איך להוריד את זה. כל שאר האתרים עובדים טוב מה אפשר לעשות שיעבוד בחזרה? ואולי אפשר לקבל קישור נורמלי להורדה ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Shtupel,

מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.