עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shmoolik,

זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by Mr.G,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי, היכן אני יכול למצוא את כל ההגדרות על מנת לשתף 2 מחשבים מחוברים דרך HUB, לאינטנט מהיר בADSL עם מערכת הפעלה WINXP PRO. בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני חושב על להקים רשת אלחוטית, ורציתי לדעת קצת על איך זה עובד, אז יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה מרחקים אפשר להעביר רשת כזאת (שפועלת על התקן הסטנדרטי, IEEE 802.11b אם אני לא טועה) ללא מגברים? 2) אפשר לחבר אותה לרשת רגילה (כלומר מן "ממיר" שכזה מרגילה לאלחוטית ולהפך)? 3) יש אפשרות שמישהו שמתקין רשת אלחוטית גם הוא באיזור שלי (נגיד אחד השכנים) "יעלה" בטעות, או בכוונה על התדר שלי, ואם כן, האם יש אמצעי אבטחה בכדי למנוע את זה? 4) האם התדרים האלו דורשים רשיון תפעול ממשרד התקשורת (לפי מה שהבנתי, הם עושים בעיות גם עם Bluetooth, אז אני רוצה להיות בטוח) 5) האם הרשת סובלת מהפרעות בתנאי מזג אוויר גרועים (אם אני מעביר אותה בין בניינים כמובן). עריכה: שכחתי להגיד תודה מראש למי שע…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by TipX-Bomb,

שלום לכם. יש לי ADSL 0.5 ורשת של 3 מחשבים באמצעות HUB. יש לי קצב הורדה נורמלי (ממוצע 65 קיי) אבל הבעייה שלי היא שבמשחקי רשת יש לי 60 פינגים מעל הממוצע. (בשרתים ישראלים) גם אם אני מנסה לכבות את שאר המחשבים אז הפינ לא עולה. אני יודע שזה בגלל ההאב ולא בכלל סיבות אחרות כי כשניסיתי לחבר את המחשב ישירות דרך ה-ADSL ולא דרך ההאב, הפינג שלי היה בסדר. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. אם אפשר בדרך כלשהי לעשות שה-HUB לא יאט את הפינגים במחשב? 2. אם אני ישדרג את ה-ADSL שלי ל 1.5 אז זה ישפר את הפינגים? 3. אם יש דרך לקנות עוד מודם של ADSL, שהוא ישתמש באותו שם משתמש ובאותה סיסמה כדיי להתחבר לאינטרנט, אבל בלי לשלם חשבון חודשי כפול?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. ובכן חשוב להקפיד על מספר כללים חשובים ! לדוגמא המקרה שקרה לי לא מזמן ... חברי רכש מחשב , כמובן עם מערכת הפעלה של Windows2000 והחל גולש באינטרנט. כאדם שלא מבין עיניין, לא התקין Firewall וכמובן לא נתן סיסמאות לAdministrator. בעודי מסביר לו איך לסדר תוכנות שונות , ביקשתי ממנו את כתובת ה-IP של המחשב . שנינו מחוברים לבזק בינלאומי ולכן החלטתי לנסות להכנס אליו. איך בדיוק ? פשוט, בעזרת כתיבת כתובת UNC של Windows עם כתובת ה-IP ושם השיתוף , כאשר שם השיתוף ברירת המחדל הוא C$ . ללא סיסמה אדמיניסטרטיבית הצלחתי בקלות לשנות , למחוק , ולעשות כרצוני. ולכן יעצתי לו אוטומטית להתקין תוכנת Firewall ולשנות את סיסמת האדמיניסטרציה של המחשב. חשוב שמשתמשים חדשים שאין להם מושג במחשבים יבינו כי הם …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Haflo,

אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RomaDev,

איך כותבים את כתובת Localhost

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by udicol,

אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  14. Started by hamoodit,

אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכלום מבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנט לאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיה בקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים. אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט. שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך. (קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vortex,

אני מוריד משם ממש לאט, אני על כבלים 750

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

21. Started by TomB,

עשיתי לי חיפוש קטן פה בפורום ולא מצאתי תשובה מספקת - מבין כל הראוטרים לADSL שנמכרים בארץ (אני מדבר על הזולים כמובן) יש אחד מסויים שמתבלט? יש כאלה שכדאי מאד לא להתקרב אליהם? יש דרך יותר זולה לחבר כמה מחשבים לADSL בלי תלות במחשב ספציפי שישמש כראוטר? בכלל - כל העסק הזה של רשת ביתית וADSL הולך חלק? ראיתי הודעה לגבי בעיות של מודם אלקטל וXP, הכוונה היתה למודם שמתחבר בחיבור רשת או למודם USB? הבעיה הנ"ל עדיין קיימת או שכבר אין בעיה לחבר את המודם הזה עם XP? סלחו לי על מבול השאלות... TomB

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Vortex,

מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by B@By-KiLLeR,

אני רואה שרשום לי שם bzq-225-179.red.bezeqint.net:2701 ואני בכלל מחובר דרך אינטרנט זהב. מה זה אומר ? שמישהו שמחובר לבזק בין-לאומי רואה לי את הקבצים ? בתודה מראש, אייל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים