עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by vourt,

היי, אשמח להמלצה על כרטיס רשת פנימי (לא USB) אלחוטי מהיר ויציב, תקציב עד 300 שח אבל גמיש. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cheif,

לרשימה המצומצמת של נתבי VDSL הנמכרים בישראל הצטרף בימים האחרונים מוצר חדש - הKW52285 של חברת Kasda. לנתב זה 4 יציאות LAN הפועלות במהירות של 100M וכניסת USB 2.0 אחת. ממשק האלחוט של נתב זה תומך בתקן N, במהירות 300Mbps, בתדר 2.4Ghz בלבד. הנתב זמין לרכישה במגוון רחב של חנויות ומחירו המומלץ הוא 295 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-72.html

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך לקנות AP לרשת אלחוטית בגלל בעיות קליטה בקומה השנייה יש לי ראוטר D-LINK DI524 מה יותר כדי D-Link AirPlus G DWL-G730AP במחיר של 450 או Linksys WRT54G במחיר של 470 או להשקיע יותר כסף ולקנות את NETGEAR RANGEMAX WIRELESS ACCESS POINT WPN802 שהוא MIMO אבל הוא עולה 550 שקל בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by pig_750,

שלום לכם הנה השאלות שלי: 1. האם יש דרך מעשית לגלות אם מחשב מסויים משתמש ב SYN cookies 2. האם SYN cookies פוגועות בביצועים ואם כן עד כמה 3. האם יש חסרונות שאני אמור לקחת בחשבון שקשורים ל SYN cookies - חוץ מ window size נמוך 4. האם ווינדוס תומכת ב SYN cookies - זה לא שאני מתכוון להשתמש בזה על מכונה שמריצה ווינדוס, זאת שאלה לידע כללי בכל מקרה אני מודה לכם מראש על זמנכם

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אני מדבר עם RJ45 CROSSED AND STRAIGHT THROUGH אבל גם כבלים סיריאלים.. עכשיו הבעיה היא שבCISCO 2621 שלי יש SMARTSERIAL PORTS וב- 2514 שלי יש SERIAL PORTS רגילים האם אני צריך איזה מתאם או שמא יש כבל מיוחד שיכול לעשות לי TRUNKING בין 2 הראוטרים האלה ?? בעקרון אני צריך WIC-2T Smart Serial DB60 DCE Back to Back Cable

12. Started by bronco,

שלום חברים לאור התחברותי לפס הרחב בסיב האופטי של אנלימטיד מתברר שהנתב שברשותי (לינקסיס EA3500) ׂאינו תומך ככול הנראה בהעברת קבצים מעבר למהירות של 200-300 מגה ואני מחובר במהירות 500 התחלתי קצת לנבור בנבכי הרשת בבחינה של נתב חדש שיוכל להעביר קבצים בפס רחב של 1 ג'יגה ללא בעיה והזרמת קבצים ב 4 K באלחוטי וקווי בצורה מיטבית לצערי הבנתי שלמצוא נתב כזה בטכנולוגיה של ימנו למי שלא מבין זה לחפש מחט בערימה של שחט לכן אני פונה אליכם לחכמת ההמונים בהמלצה על נתב איכותי ומתקדם וגם אשמח לקבל אתרים שבוחנים ביצועים של נתבים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

14. בטח תשאלו למה צריך ICS עם אלקטל משודרג? התשובה היא ששידרגתי את האלקטל לפני קניית ה-Switch, וכרגע המחשב שהוא Client של ה-ICS הפסיק להיות מקושר לאינטרנט. מישהו יודע מדוע? הנחתי שהיות וה-ICS Server עושה את כל עבודת הקישוריות לאינטרנט, הוא עדיין יוכל לעשות זאת גם כאשר יחובר לאלקטל המשודרג. כרגע יש לי מחשב אחד (ה-ICS Server) שעובד ישירות מול האלקטל ומחובר לאינטרנט, אך השני (ה-ICS Client) לא מצליח להתחבר. ה-Switch כבר הוזמן, אך בינתיים יש למישהו הצעה לשינוי ההגדרות כך שה-ICS יחזור לתפקד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by Cheif,

מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  18. אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by Black^beret,

קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אהלן, כרגע מחשב ווינדוס מתפקד כשרת, מזרים ממנו לתחנות (סלון + ח.שינה). אליו מחובר הרדיסק חיצוני בUSB3, עליו כול המדיה. על אותו מחשב מופעל קליינט של deluge, מוריד ב RSS באופן עצמאי ובכך יוצר עומס על הקו ביוחד כאשר מוריד ומזרים בו זמנית(מוגדר scheduler אבל לפעמים אני עוקף ידנית). המטרה שלי להוציא את אותו המחשב מחוץ למשחק. לאחרונה החלפתי ראוטר, (ל Archer C7), שוקל לחבר אליו את אותו ההרדיסק עם המדיה, להתקין קליינט Transmission , (וכמובן לשנות קושחה, DD-WRT). בשלב יותר מאוחר להחליף את ההרדיסק לNAS. השאלה שלי, האם מישהו קינפג שרת Plex לרוץ על סטרימר אנדרוייד ? על איזה סטרימר? איך הביצועים? מה נדרש לבצע? נ"ב: מצאתי מדריכים להתקנה על NAS, לינוקס (http://www.htpcguides…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. אני הולך להחליף את המודם ראוטר שלי (של בזק, netgear vgn2000 ) באחד אחר יש משהו מומלץ ? (למרות שהבנתי שבזק נותנים רק חרא...)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MACHO1234,

התקנתי לא מזמן וינדוס 7 ויש לי חשבון פרימום ברפידשר , בחלונות xp המהרות בשיא פס הרוחב, אך בוינדוס 7 המהירות לא יציבות - פעם איטיות ופעם מהירות. אני משתמש בפלשגט כמנהל הורודות. מה אפשר לעשות בנדון.

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by ravid,

שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.