רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות רווטר ,אבל אני לא בטוח איזה אני צריך. הרווטר צריך לשרת שלושה מחשבים, הוא צריך לתמוך בבחיבור לכבלים,אבל עדיף אם אפשר שהוא יתמןך גם בADSL תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://img93.imageshack.us/my.php?image=1234560og.jpg האם י ש בעיה פה? מה הX האלה בצד ימין אומרים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.google.com/ig רעיון גדול רק חבל שאין עברית אז תציפו את גוגל בבקשה לעברית פה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך נתב לרשת ביתית של 3 מחשבים עכשיו אני צריך נתב שינצל קרוב מאוד ל100% מהאינטרנט בכל רשת ורשת... (אמרו לי שASUS מסוגל לזה...) השאלה שלי איזה נתבים אתם ממליצים לי לקחת??? במחיר של עד 500 שקל (לא כולל כרטיסי רשת רק הנתב) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בראוטר הזה בתצורת... ראוטר. הבעיה היא, שכל פעם שאני מכבה את הפיירוואל בהגדרות הראוטר, הוא לא מצליח להתחבר לראוטר. יש לי בעיות רבות במשחקים כאשר אני משתמש בפיירוואל, ושום פתיחת פורטים וכו' לא עוזרת. אשמח לעזר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי , בעייה מוזרה אני חייב לציין , הראוטר עובד מצויין (עם ההגדרות של L2TP) , אבל יש לו בעייה של "ניתוקים" , עכשיו זה לא שהוא בדיוק מתנתק אלא שאין גישה לאינטרנט - כלומר הראוטר דלוק ועובד , שני המחשבים הקטנים שמעידים על חיבור לאינרנט דולקים ומהבחינה הזו נראה שהכול בסדר (ועדיין אין גישה) , זה מסתדר כשאני עושה ריבוט לראוטר. בדקתי גם באתר הישראלי וגם באתר האמריקאי של דילינק ולא מצאתי שם פיתרון. תודה לכולם על העזרה. נ.ב. אני מחובר עם כבלים 013 1.5M
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-