רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יצאה גירסה חדשה לראוטר טלפון של 012 זה פותר את הבעיה של הגלישה שה EMULE פתוח הם לא מתקינים את הגירסה לבד צריך להתקשר ןלבקש עידכון גירסה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DIR-880L. כל הפרטים בלינק המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6065
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רוצה לחבר מחשב בסלון בחיבור קווי ( הזרמת סרטים/קודי) ועל הדרך להגביר את האות WIFI בבית. הראוטר הראשי בחדר עבודה ( לא ממ"ד) כ6 מטר מהסלון. של בזק D-Link N600 תןמך בdual band 2.4 +5GHZ המחשב בסלון עם חיבור קווי. רוצה לשים לידו רפיטר עם כניסה של LAN . שיגביר את ה WIFI ועל הדרך המחשב בסלון יתחבר אליו קווית. (יש לי ראוטר ישן של נטגיר N2200 אך הבנתי שה DLINK ךא תומך ב WDS ולא הצלחתי שיעבדו ביחד) מה עדיף? רפיטר שרק תומך ב 2.4GHZ? http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11n-b-g-Network-Wi-Fi-Routers-300Mbps-Range-Expander-Signal/32520830652.html או 5GHZ http://www.aliexpress.com/item/Hig…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין רשת אלחוטית (ICS) בין שתי לפטופים של HP, שתיהם עם כרטיסי רשת אלחוטי. ניסיתי לעשות רשת בניהם מטווח כמעט אפסי, השתמשתי באשף של WIN, בדקתי את ההגדרות הכל זהה, הגדרתי לכל אחד IP פנימי וגם גאטוואי ובכל זאת כשאני עושה חיפוש של רשתות אלחוטיות הם לא מוצאים אחד את השני. חשבתי, אולי אחד מהם פגום, אז השאלתי מחבר שלי כרטי רשת אלחוטי חדש לחלוטין, והתקנתי אותו במחשב השולחני שלי. שוב פעם ניסיתי כל אחד בנפרד מול המחשב השולחני שלי.... לא הצלחתי. אבל אני בטוח שאין שום בעיה בכרטיסים (קלטתי רשתות אחרות, כנראה שכנים). יש למישהו עצה? מה אני אמור לעשות? האם בכלל זה אפשרי מה שאני מנסה לעשות (ICS, רק במקום כרטיס רשת רגיל, להתמש באלחוטי)? או שחייבים ראוטר(אני מודע לכך שרק עם כר…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייד ראיתי של EDIMAX בזול שתומך בתקן N (גם) ויש גם של D-LINK יקר יותר שלא תומך השאלה מה יקלוט יותר מרחוק בתקן G שניהם PCIMA מה עדיף? תודה אם תוכלו לעזור
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים אחד עם XP ואחד עם WIN2000 עם רואטר 270PR וסיווץ' ויש בניהם כונן משותף. ככה זה עבד כבר הרבה זמן אבל בזמן האחרון אי אפשר לגשת ממחשב אחד לשני. יש בקשה ללסיסמא ושם משתמש אבל בשני המחשבים אין סיסמא. בעיקרון הרשת פיזית אמורה להיות בסדר. יש גם פינג בין המחשבים. השאלה מה צריך לבדוק בהגדרות. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-