עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  3. אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by odedn,

לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by RomaDev,

שלום!!! המחשב שלי משמש כשרת יש לי שם 2 כונני דיסק קשיח C ו D את D אני רוצה להפוך לדיסק רשת, שמשתמשים אחרים יוכלו להכנס, כיצד לעשות זאת????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

מה מהירות ה-upload ב-Adsl 750K ?? תודה

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by RomaDev,

מהוא פרוקסי???

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by The Ball,

יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  10. Started by poyzon,

אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by benor,

אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by RomaDev,

שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  15. עד עכשיו גלשתי דרך הalcatel שלי בתצורת PPP, דרך בזק בינלאומי. עכשיו התחברתי לאוניברסיטה, והם משתמשים ב proxy גם לתת כתובות, וגם בשביל האבטחה שלהם, אם אני לא עובר דרך הפרוקסי אז יש בעיות עם התיבת דואר שלהם ועם חלק מהאתרים. ב dial up אין בעיה להשתמש ב proxy שלהם כי החייגן מחבר אליו. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך ה ppp שכל הזמן מחובר אין איך להכניס את ה פרוקסי. אני ניסיתי בהגדרות lan (גם את הפרוקסי האוטומטי וגם את הידני) אבל זה לא עובד לפי דעתי בגלל שהפרוקסי לא נמצא ממש על ה lan אלא על טווח כתובות אחר. למישהוא יש רעיון איך לסדר את זה, אני ממש לא רוצה לעשות ICS, :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכל המכובדים ברשותי שני מחשבים: מערכת ההפעלה על שניהם XP מחוברים ע"י מודם אלקטל משודרג שמחובר לHUB. עד כאן הכל בסדר - שאלתי היא איזה אפשרויות יש לי לשליטה על שני המחשבים (בעקבות שדרוג המודם לראוטר) לדוגמא: האם אני יכול להקצות רוחב פס לכל מחשב? לשלוט על מחשב אחד דרך השני? או כל פונקציה נחמדה ומעניינת אחרת ?? תודה - מחכה לתשובתכם ???

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by susuFOX,

תגידו עוד מישהו מרגיש האטה רצינית באינטרנט (המהיר) ב 12 שעות האחרונות אני מחובר בתבל@נטוויז'ן והאטה פשוט לא נורמלית במיוחד בגישה לאתרים בחו"ל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…

24. אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים