עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by BA,

שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by MetalB,

יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בעיקר בערבים, ברוב הימים האחרונים הפינגים לחו"ל תמיד מעל 200! היום זה ככה כל הזמן (מאיזה 15:00). מה קורה כאן? ועוד משהו: למה הפינגים של הכבלים ב-012 הרבה יותר טובים לארה"ב וגם יש להם פינגים טובים עדיין בימים האחרונים למרות שלי יש פינגים גרועים וההבדל היחיד בינינו זה ADSL או כבלים ולא ה-ISP...?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי איטרנט בכבלים של ערוצי זהב 750 קילו התוכנות שעובדות באינטרנט נהיות איטיות ומתנתקות מדי פעם..וגם האינטרנט עצמו מתנתק לפעמים..הפינגים שלי במשחקים טיפה יותר גבוהים מאשר בהתחלה.. אין לי עוד משתמשים עם כבלים בבניין (2 אנשים) תעזרו לי בבקשה אני נואש ואני חושב לעבוד לadsl תודה מראש גברים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Yehazkel,

האם זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה יחזקאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by adigolds,

אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Spiritus,

קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!

11. אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by giliboy,

יש לי שתי מחשבים הראשון עם windows xp והמחשב השני עם windows me עכשיו מ-xp אני מצליח להכנס למחשב השני(me) , אבל כשאני מנסה להתחבר מ-me למחשב עם ה-xp הוא מבקש סיסמא. עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא הוא מבקש ואין לי מושג מה הסיסמא. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

16. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. Started by RomaDev,

שלום!!! המחשב שלי משמש כשרת יש לי שם 2 כונני דיסק קשיח C ו D את D אני רוצה להפוך לדיסק רשת, שמשתמשים אחרים יוכלו להכנס, כיצד לעשות זאת????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

מה מהירות ה-upload ב-Adsl 750K ?? תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by RomaDev,

מהוא פרוקסי???

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by poyzon,

אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by intrazon,

שלום לכולם, 1) מתי אם בכלל יש חשש שמישהו מהאינטרנט יפרוץ למודם אלקטל רגיל או משודרג? 2) כששידרגתי לגירסת פרו winMX לא יכל להשתמש ב-UDP וגם תוכנת whiteboard של msn messenger לא עבדה. אני משער שזה קשור להגדרות ה-firewall. האם יש דרך לודא שכל הפרוטוקולים מעל Ip יעברו ללא בעיות - אין לי כח להתעסק עם זה. רק רוצה לדעת שהכל עובר חלק. 3) לאלו שמכירים את המשתמש בדיקה OBezeq@. כשהזנתי אותו ל-pro בחיבור ppp משום מה הוא לא התחבר. יש הסבר? תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by RomaDev,

שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.