רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי מהירות של 5mb ומוריד דרך מקבוק שמחובר אלחוטית לראוטר ועם תוכנת Transmission עד לפני חודש הורדתי במהירות גבוהה שנעה סביב 300-500. לאחרונה מהירות ההורדה נעה בין 2-30 ולא מצליח לגלוש במקביל כאשר התוכנה מורידה במהירות המגוחחת הזאת. אבל כאשר אני לוקח את המחשב למשרד או לחבר שמהירות הגלישה שם זהה לשלי בבית ( 5mb) אני מוריד במהירות של 300-500 מה שאומר שאין לי בעיה במחשב ואף מצליח לגלוש במקביל להורדה. בשיחה עם מוקד תמיכה של נטויזין הם בדקו את מהירות הגלישה שלי בבית והיא יצאה תקינה. מה זה יכול להיות? יש לציין שאני לא נוהג לשתף הרבה אלה בעיקר להוריד ולמחוק אחרי ההורדה (חוסר מקום פנוי בדיסק). האם יתכן שבגלל זה ה IP שלי בבית סומן כרטיו נמוך וזו הסיבר למהירות הנמוכה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי כמה בעיות בהתחברות לתוכנות שעד לא מזמן עבדו לי. ניסיתי להתחבר ל- dc++ ושום האב לא מתחבר ניסיתי להתחבר גם למירק אותו דבר שום סרבר לא מתחבר ואין לי מושג למה כי לא התקנתי פיירוול או משהו שיכול להגביל את ההתחברות, ניסיתיי לעדכן גירסאות ועדיין שום דבר גם הקאזה לא מתחברת אבל זה כבר פחות חשוב לי. לעומת זאת החמור עובד בלי בעיה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. היום התקינו לי רשת אלחוטית. אני לא מחובר ישירות לראוטר \ מודם. אני מחובר עם כרטיס אלחוטי. עכשיו נזכרתי שאני רואה הרבה ברשת שאם יש לך ראוטר אז אתה צריך לעשות קונפיג שונה של אבטחה כי יש פיירוואל מובנה בראוטר או משהו כזה =(. וזה קצת ביאס אותי. אז אני רוצה בבקשה לדעת איך לעשות את הקונפיג אינלי טיפת שמץ בזה. האייסיקיו כבר לא עובד זה מעצבן. והראוטר של Edimax אם יש עוד כמה דברים שאני צריך לדעת אז בבקשה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים ואמרו ו 2.5 ו 3 מגה עולים אותו דבר אז אמרתי עדיף את ה 3.... אבל אמרו לי שה upload ב 2.5 הוא 250 וה 3 הוא 150... אז מה עדיף מבחינם מהירות ויעילות? ואשמח לקבל המלצות לספק אינטרנט שיש לו מבצע של 2.5 או 3 מגה..תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הראוטר 3CRWE554G72T של 3COM קניתי אותו לפני חודשיים בערך והכל עבד טוב עד לפני שבועיים בהוא התחיל להתנתק על בסיס יומי כמעט לפעמים פעמיים ביום והוא לא מתחבר מחדש עד שמוציאים מהחשמל. עשיתי לו ריסט מהממשק שלו אבל זה לא עזר,בדקתי גם אולי הוא מתנתק מהאימיול אבל זה לא קשור כי הוא מתנתק גם כשהאימיול לא פתוח,והרבה פעמים הוא מתנתק סתם ככה בלי ששום דבר פתוח אפילו לא דף אינטרנט. זה ממש מרגיז ואני חייב את העזרה שלכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני מחובר כבר למעלה משנה לקו adsl 1.5\96 96 קילו ביט שזה = 12 קילו בייט . אני ואח שלי משחקים במשחק cs שדורש המון upload כדי שיהיה אפשר לשחק נורמלי כמו כל האנשים בעולם. בדיוק נגמר לי ההתחייבות עם בזק . לכן החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים של הוט שבו מקבלים 1.5M/512Kb . 62 kb upload בטוח שסוף סוף יהיה אפשר להנות ממשחק איכותי יותר . כרגע יש לי מודם שהוא גם רוטר b-focus 312 ו switch של אדימקס . ככה אני מחבר את שני המחשבים לאיטרנט וגם שבאים אורחים עם מחשבים אין שום בעיה לחבר גם אותם. אז שאלתי היא איזה מודם אני מקבל האם הוא גם ראוטר ? ואם לא אני איך מחבר את שתינו לאינטרנט . מה שיש לי כרגע זה hub ו switch . תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי במקרה שמתי לב שבswitch על חלק מהפורטים כתוב lite rj. מה זה אומר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-