רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי שלום לכלום ... לאלה שמבינים בתקווה שתעזרו ,איך אפשר להפוך את מערכת הפעלה XP למערכת בלתי מוגבלת לכניסה ב-RDP שליטה מרוחק כרגע המערכת נותנת כניסה בRDP רק למשתמש אחד ואני רוצה לפרוץ אותו לבלתי מוגבלת אשמח לתשובה אני מכיר תוכנות שאיתם אפשר להתחבר \להשלתט על המחשב דרך אינטרניט ואת זה אני לא מחפש...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן, כמו שניסיתי להסביר למעלה יש לי בעיה בשיתוף הקבצים, אני יתאר את שני המחשבים באופן קצרצר. מחשב א' : ווינדוס XP SP3 מחובר בעזרת כבל J45 לראוטר 3COM ומשותף אצלו כל כונן D ניכנס למחשבים ברשת ורואה רק את מחשב א'. מחשב ב' : ווינדוס VISTA מחובר ע"י תקשורת אלחוטית לראוטר יש אינטרנט. ומשותף קבצים ציבוריים. ניכנס למחשבים ברשת רואה את ב' ואת א'. לבעיה עצמה : מחשב א' לא רואה את ב' ומחשב ב' רואה את א' אבל לא יכול להיכנס אליו המע' הפעלה מודיעה לי שהוא לא נימצא אבל אני רואה אותו (אפילו שאני מרענן את הדף או מבצע הפעלה מחדש של המע'). נ.ב לוקח זמן לויסטה לזהות את מחשב א'. למישהו יש פיתרון ? תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני בא אחרי העבודה הביתה, האינטרנט עובד הכל טוב (יחסית כמובן) אך משום מה המסנג'ר לא מוכן להתחבר וטוען כי הפורטים שהוא צריך חסומים או לא עובדים. כיבוי והדלקה של הראוטר מסדרים את הבעיה עד לפעם הבאה, מה זה יכול להיות ??
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שני מחשבים שעומדים בחדרים סמוכים גג 10 מטר הבדל אין בעיה של קליטה התשתית כבלים אבל מעדיף שהראוטר יהיה גם כבלים גם ADSL סביבות 250שח משהו טוב בלי בעיות קליטה וניתוקים בנוסף עוד כ.רשת אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי כמה בעיות בהתחברות לתוכנות שעד לא מזמן עבדו לי. ניסיתי להתחבר ל- dc++ ושום האב לא מתחבר ניסיתי להתחבר גם למירק אותו דבר שום סרבר לא מתחבר ואין לי מושג למה כי לא התקנתי פיירוול או משהו שיכול להגביל את ההתחברות, ניסיתיי לעדכן גירסאות ועדיין שום דבר גם הקאזה לא מתחברת אבל זה כבר פחות חשוב לי. לעומת זאת החמור עובד בלי בעיה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אתמול המחשב שלי נתקע והפסיק לעבוד. עשיתי ריסטרט - לא עזר גם שחזור המערכת לא עזר. בסופו של דבר החלטתי לעשות תיקון מערכת באמצעות דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה. התיקון בהחלט פתר את הבעיה אך כרגע איני יכול להתחבר לאינטרנט מאותו מחשב (כרגע אני כותב ממחשב אחר). יש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת נתב. תודה מראש לעוזרים - אתם מצילים אותי.
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו מן שרת ביתי שיסנכרן תקיות מסויימות בין המחשבים הניידים ובין עצמו (ברשת בייתית כמובן..)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני חושב שזה מחיר סביר לכרטיס רשת טוב, אם באמת צריך(או שזה סתם לא אפשרי) אפשר לחרוג ב50-100 ש"ח. ושוב, שיהיה כרטיס טוב, ולא אחד שינתק לי את האינטרנט מתי שבא לו. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שבוע שעבר היה רשום איפשהו בעיתון, אני לא זוכר בדיוק איפה, בזק פירסמה שלכל הלקוחות שלה היא שדרגה בחינם את מהירות ההעלאה\הורדה והיה טבלה מכמה לכמה היא העלתה וזה. מה בדיוק בזק בינלאומי עשו? זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-