רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, סליחה מראש אם זה נשאל - ערכתי חיפוש מדוקדק ולא מצאתי התייחסות לנושא. התחברתי לשרות ADSL וקיבלתי מודם - נתב ECI B-Focus 312+ . השתמשתי במדריך שקיבלתי איתו בדיסק והפכתי אותו לנתב. עד כאן הכל בסדר גמור והוא עובד ושאר המחשבים גם עובדים באינטרנט. אפילו פתחתי בו פורטים עבור אימיול וכו'. הבעיה התחילה כששמתי לב שפתאום לא ניתן להדפיס ברשת. לאחר מכן גיליתי שאני רואה את 2 המחשבים האחרים אבל אנחנו לא מצליחים לגשת אחד לשני. ניסיון גישה לאחד המחשבים בשימוש ב \\ מתקבלת ההודעה : The network name cannot be found. יש לציין שהמחשבים מוגדרים עם כתובת סטטית דרך ממשק הנתב. יש איזהשהו פתרון מוכר ? בברכה, שחף
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב יש לי שני מחשבים בבית ומודם אחד אני לא מצליח להתחבר עם אחד המחשבים וכשאני עושה IPCONFIG הו רושם לי media diconected לשני הכרטיסים...... גם המנורה הקטנה ליד הכבל לא דולקת........ מה אני עושה כדי שהאינטרנט יעבוד?? ??? ??? ואם אפשר מהר כי אבא שלי כבר רוצה להזמין תכנאי... :'(!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי שתי מחשבים דרך כבל רשת. כשאני משתף קצבים מהמחשב הראשי למחשב המשני אני רואה את הקבצים,כאשר אני עושה הפוך אני לא רואה כלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להגדיר מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן. קראתי היום בדה מרקר שהוט התחילו לפרוש UFI גם אצלי (באשדוד. הזכירו עוד מקומות אם מישהו מתעניין). אם אני בעיקר משתמש באינטרנט עבור משחקים וכאלה - איזו מהירות כדאי? מישהו יודע כמה מציעות הספקיות אינטרנט על המהירויות האלה? (בדה מרקר הזכירו רק אחת)
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. היום התקינו לי רשת אלחוטית. אני לא מחובר ישירות לראוטר \ מודם. אני מחובר עם כרטיס אלחוטי. עכשיו נזכרתי שאני רואה הרבה ברשת שאם יש לך ראוטר אז אתה צריך לעשות קונפיג שונה של אבטחה כי יש פיירוואל מובנה בראוטר או משהו כזה =(. וזה קצת ביאס אותי. אז אני רוצה בבקשה לדעת איך לעשות את הקונפיג אינלי טיפת שמץ בזה. האייסיקיו כבר לא עובד זה מעצבן. והראוטר של Edimax אם יש עוד כמה דברים שאני צריך לדעת אז בבקשה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
- 2 followers
-
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר מחברת D LINK מדגם DI 524,רציתי לשאול איך אני מעלה את עוצמת השידור של הראוטר ברחבי הבית ז"א שאני אוכל לקחת מחשבים יותר רחוק מהראוטר ושהקליטה של האינטרנט שלהם מהראוטר תהיה עדיין טובה...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך אני מאפשר קבלת הודעת של net send ב-Norton Internet Security ? CMD
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ ומחשב ביתי ברצוני לחברם יחד לטובת שיתוף קבצים. יש לי כבר כבל רשת מתאים (עבר הסבה) מה עליי לעשות בהגדרות על מנת שייזהו אחד את השני.. cmd --> ping.... אשמח לפירוט קצרצר וענייני מצידכם . תודה , ברק
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-