עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by neovo,

קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון

4. ^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by edibusl,

שלום, אני רוצה לשכור שרת משלי, ורציתי לשאול ממי שמבין כאן אם החבילה הבאה היא טובה: Includes 2U server case and power, Intel FastEthernet (NIC) card, video card, Intel Pentium 4 3.0 GHz PRESCOTT 800mhz FSB CPU with 1gig cache DUAL CHANNEL, 512 MB Kingston PC3200 DDR ram, 120 GB Serial ATA Western Digital or Seagate Hard Drive כל זה ב100 דולר לחודש. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by xXaXdXaXrXx,

אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. התקנת ראוטר אדימקס. מישהו שמבין בזה ועשה את זה לפני ויודע איך לאבטח את זה נכון ושהכל יעבוד. לא שיש לי בעיה עם הפורום הזה פשוט אני מחפש מישהו שיעזור לי בשיחה אונליין בלי כל פעם להשאיר הודעה ולחכות לתשובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. יש למישהו מושג כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה LCD באמצעות רשת אלחוטית? האם הצגת סרט באיכות DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות רשת כזו זהה לאיכות חיבור קווית ממכשיר DVD לטלויזיה ? אם למישהו יש מושג אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Revertigo,

אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, ברשותי, מודם ADSL של Alcatel שהפכתי ל Pro ושימש עד כה כנתב. ראוטר אלחוטי Tp-link 541G (4 כניסות LAN, וכניסה אחת של WAN) 2 מחשבים נייחים (Win XP) המחוברים בכרטיס רשת ו מחשב נייד אחד עם כרטיס רשת אלחוטי 2 המחשבים הנייחים ומודם Alcatel מחוברים ליציאות ה LAN בראוטר האלחוטי. ולמחשבים מוגדר כתובת D.G של ה ALCATEL (בשביל חיבור לאינטרנט). ועד כה זה עובד. שאלות: - האם ניתן לחבר את ה Alcatel ליציאת ה WAN, בלי לבטל בו את אופציית הנתב? (ה Alcatel מחייג ומתחבר אוטומטית לאינטרנט) - כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לרשת אלחוטית זה מתחבר, אך אינני מצליח לגלוש (PING למחשבים ברשת יש). מדוע ? אם יש למישהו רעיון איך להגדיר הכל מחדש, אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by rantza,

היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by KoM,

ברצוני לבדוק מעבר לרשת אופטית, לכ-8-10 מחשבים, אשמח לדעת קצת נתונים על מהירות העברת מידע, ציוד שצריך לרכוש, ועלויות כלליות (הערכות מחיר גסות). אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by יוגב1,

היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by mg_mor,

יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by viper_sb,

האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים