עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Ezu,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by thebestof2005,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. באינטרנט בגלל העלאת מהירות ההורדה תהיה ירידת מחירים ותהיה גם תחרות מישהו יודע מתי הדבר יכנס לתוקף הייתה פה גם כתבה באתר.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by gal663,

שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by noos,

יש לי אינטרנט 1.5 של אינטרנט זהב מודם אלקטל ספייד טאצ' הום עכשיו אני מתחבר לאינטרנט סבבה ואחרי כמה זמן לפעמיים 4 שעות לפעמים חצי שעה (זמן לא קבוע) המודם של אלקטל מתנתק מהאינטרנט ונורית הLINE TX מהבהבת ללא הפסקה עכשיו אם אני מנסה להתחבר שוב הוא רושם שהוא מנסה להתחבר ל 10.0.0.138 שזה הדבר הראשון שהחייגן עושה תמיד וישר עובר האלה אבל הפעם זה נשאר תקוע שם עד שאני מכבה פיזית את המודם ונסה לחייג שוב ואז זה עובד ככה כבר כמה ימים אין לי ווירוסים ולא שום דבר כזה מה עוד יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by dark dragon dx,

חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by someone,

אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by maor-a-,

שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. שלום לכולם חיברתי שתי מחשבים דרך כבל רשת. כשאני משתף קצבים מהמחשב הראשי למחשב המשני אני רואה את הקבצים,כאשר אני עושה הפוך אני לא רואה כלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להגדיר מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by .rootsecret,

how can i connect to the internet withe tha cable connection . what kind of connection do i need when it works withe L2TP protocol . i will be happy to get help . thanks alon m.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?

16. Started by TaMiRn2,

אני רוצה לעשות כמו מן שרת ביתי שיסנכרן תקיות מסויימות בין המחשבים הניידים ובין עצמו (ברשת בייתית כמובן..)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by As-21,

מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?

19. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by GHOST,

עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by ylehman,

אינני מצליח להתקשר מטווח של 15 מטר האם יש דרך לפתור את הבעיה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by ariel7766,

שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?

23. טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by kfirkb,

ברשותי מהירות של 5mb ומוריד דרך מקבוק שמחובר אלחוטית לראוטר ועם תוכנת Transmission עד לפני חודש הורדתי במהירות גבוהה שנעה סביב 300-500. לאחרונה מהירות ההורדה נעה בין 2-30 ולא מצליח לגלוש במקביל כאשר התוכנה מורידה במהירות המגוחחת הזאת. אבל כאשר אני לוקח את המחשב למשרד או לחבר שמהירות הגלישה שם זהה לשלי בבית ( 5mb) אני מוריד במהירות של 300-500 מה שאומר שאין לי בעיה במחשב ואף מצליח לגלוש במקביל להורדה. בשיחה עם מוקד תמיכה של נטויזין הם בדקו את מהירות הגלישה שלי בבית והיא יצאה תקינה. מה זה יכול להיות? יש לציין שאני לא נוהג לשתף הרבה אלה בעיקר להוריד ולמחוק אחרי ההורדה (חוסר מקום פנוי בדיסק). האם יתכן שבגלל זה ה IP שלי בבית סומן כרטיו נמוך וזו הסיבר למהירות הנמוכה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.