עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום, אחרי שנים בבזק אני עובר להוט (בגלל מחיר) ונאמר לי שצריך להגיע טכנאי כדי להתקין ראוטר חדש. השאלה היא אם אני בכלל צריך ראוטר חדש כדי לגלוש באנטרנט של הוט כשיש לי אחד שעובד? הנתב שיש לי כרגע: (Specs) - Netgear VEGN2610 N600 https://www.netgear.com/service-providers/products/telco/gateways/vegn2610.aspx#tab-techspecs תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. טוב ... זה אולי נראה ארוך אבל באמת אין פה הרבה : אז ככה ראיתי את כל מה שרשמתם בענייין פינגים ואפסטרים בקשר ל ADSL ובקשר לכבלים ראיתי ... חשבתי אבל אני עדיין לא מבין מה יותר משתלם *תתחשבו בכך שלמי שיש קו טלפון נוסף לעשות עליו ADSL הוא צריך לשלם גם את האחזקה שלו שזה יוצא בממוצע כ 45 ש"ח לחודש 1.בנוגע ל ADSL הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי : אחזקת קו טלפון + אחזקת קו ADSL + השכרת\קניית מודם לחודש + תשלום לספק ( + יש את התשלום של ההתקנה החד פעמי ) 2.בנוגע לאינטרנט בכבלים ( אני מחפש דווקא פרטים על תבל אבל גם כל חברה אחרת תתקבל בברכה רק תרשמו איזו ) הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי לאינטרנט בלבד : קניית המודם לחודש + אחזקת תשתית האינטרנט בכבלים לח…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אז יש לי HOTBOX שנמצא בממד (משום מה, אין אפשרות להוציא אותו משם, יש לי יס בבית ורק בממד יש נקודה של HOT- אבל זה פחות חשוב), ומכך ניתן להבין שהקליטה בבית היא על הפנים אם בכלל. אני רוצה לצרף ראוטר שיש לי כבר (TPLINK WR841N) לרשת הביתית ובשביל זה עבדתי לפי המדריך הבא, שלב שלב: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm המצב כרגע הוא שהראוטר השני עובד מצויין וה HOTBOX הוא זה שמחלק IPים. אך הבעיה היא כאשר אני מנסה להתחבר עם המכשיר סלולרי (GALAXY S2) והוא לא מזהה את הראוטר החדש כלל (לעומת מחשבים ניידים שמזהים וגולשים דרכו מצויין). קצת פרטים על מה שעשיתי: 1. ה HOTBOX מוגדר לחלק IP's בתחום 192.168.1.10-230 ואילו הTPLINK על 192.168.1.231. 2. ערוצי השידור של 2 הנת…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by oded6188,

החלטתי לשדרג את עצמי ל 30 מגה.... בזק אמרו לי שה600e שיש לי לא יעבוד על 30 מגה מישהו ניסה כבר?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by elior021,

היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ComputerExpert,

היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום רב חברים אני עובד במשרד שהעבודה מתבצעת דרך במערכת מרוחקת בענן, ישנה תוכנה מסוימת שצריכה לגשת לרכיב מקוריות פיזי היושב על אחד המחשבים המחוברים פיזית לרשת הפנימית של המשרד. הפעולה מתבצעת ע"י הפניה של פורט UDP 475 לIP הקבוע החיצוני שהגדרנו והפניה דרך הראוטר לIP של המחשב הספציפי בו מותקן מפתח החומרה, כרגע המצב הוא שפתחנו את הפורט בשירותי הענן, ובצענו פתיחה והפניה של הפורט עם בזק בראוטר גם דרך DNZ לIP של המחשב הספציפי וגם דרך port forwarding (DLONK DSL-6850-U), ועדיין התוכנה לא מצליחה לגשת לרכיב. שאלה הראשונה היא איך אני יכול לבדוק דרך TELNET באמת עם הפורט פתוח והבעיה היא בתוכנה? והאם הפורט סגור מה עוד אפשר לעשות כדי לפתוח את הפורט לגישה מרחוב? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. הקרב בין ספקיות תשתית האינטרנט הוותיקות (בזק, הכבלים) לחדשות (סלקום) כבר התחיל -- http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000436887&fid=594. ומצד שני -- האם משרד התקשורת פותח ל-YES ערוץ VOD על בסיס רשת ה-NGN של בזק באמצעות שימוע ציבורי? אתר ה-NGN החדש -- http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm ההכרזה על השימוע -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/3/1643.pdf

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by DaMN,

שלום רב. ברצוני לחבר שני מחשבים רחוקים בעזרת רשת אל-חוטית. המרחק בין המחשבים הוא 200 מטר בקו אוירי, לערך. (יותר מאוחר תיהיה לי תשובה יותר מדוייקת.) כיצד ניתן לעשות זאת ? האם לשני המחשבים צריך להיות כרטיס רשת אלחוטי\רווטר אלחוטי חזקים ? או שמספיק שיהיה ראווטר אחד חזק שיקלוט את כרטיס הרשת השני ? אשמח להמלצות, אולי אפילו על בניה עצמית. יש לציין שאחד המחשבים יושב על גג של בניין ולכן מספר העצמים כגון בניינים, קווי חשמל וטלפון פחות מפריעים. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by berlin,

היי לכולם, מחפש פיתרון גלישה דרך WIFI שניתן לצאת עם כתובת IP אמריקאית / בריטית ? רעיונות ? לא מחפש VPN client שמותקן על המחשב ודרכו אני מקבל IP של מדינה אחרת. אלא ברגע שהמחשב מתחבר ל WIFI מסויים הוא אוטומטית יוצא בגלישה ל IP של מדינה אחרת. תודה !

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום, אני מחובר דרך עסקת "טריפל" לחבילת 12M של הוט. החומרה היא המודם "ARRIS" של הוט (מודם לטלפון+אינטרנט) בנוסף לנתב TPLINK TL-WR841N שקיבלתי מהוט. יש לציין שהמחשב שלי מחובר קווית לנתב. הבעיה היא שכאשר אני מדבר עם אנשים בצ'ט של הפייסבוק אני חווה המון "ניתוקים". כמעט כל אדם שאני מדבר איתו מתלונן שאני עובר כל הזמן למצב לא-מקוון (offline) - ושזה לא קורה לו עם האחרים באותו רגע. כמו כן, בעת שאני נמצא ב MSN MESSENGER, אני מדי פעם פשוט מתנתק. הקטע הוא שהנתב לא מתנתק מהאינטרנט ברגעים הללו - אני ממשיך לגלוש "רגיל", הורדות למינהן לא מפסיקות. האם למישהו יש מושג מהי הבעיה או איך אני אמור להתחיל להבין מהי? התקשרתי להוט בעבר, הם טענו שהם ישימו מעקב על המודם - וטענו שלא התגלו שום בעיות …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים