עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  3. טוב ... זה אולי נראה ארוך אבל באמת אין פה הרבה : אז ככה ראיתי את כל מה שרשמתם בענייין פינגים ואפסטרים בקשר ל ADSL ובקשר לכבלים ראיתי ... חשבתי אבל אני עדיין לא מבין מה יותר משתלם *תתחשבו בכך שלמי שיש קו טלפון נוסף לעשות עליו ADSL הוא צריך לשלם גם את האחזקה שלו שזה יוצא בממוצע כ 45 ש"ח לחודש 1.בנוגע ל ADSL הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי : אחזקת קו טלפון + אחזקת קו ADSL + השכרת\קניית מודם לחודש + תשלום לספק ( + יש את התשלום של ההתקנה החד פעמי ) 2.בנוגע לאינטרנט בכבלים ( אני מחפש דווקא פרטים על תבל אבל גם כל חברה אחרת תתקבל בברכה רק תרשמו איזו ) הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי לאינטרנט בלבד : קניית המודם לחודש + אחזקת תשתית האינטרנט בכבלים לח…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  4. יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. ככה הייתי כמה שנים ב012 וסבלתי מספיק תמיד רציתי לעבור לבזק ואז שאני סוף סוף עובר לבזק זה יותר גרוע מ012 זה התחיל ביום שעברתי, האינטרנט מממש איטי נגיד את האתר הזה לקח לי יותר מ30 שניות לטעון ושלא נדבר על אתרים מחול זה עוד יותר גרוע(יוטיוב לוקח לי10 דקות מינימום לטעון שיר של 2 דקות על האיכות הכי גרועה), יש לי חסימת הורדה ועוד.. ניסיתי לדבר איתם לא הלך(3 טלפונים, כל אחד לפחות 40 דקות) מה אני עושה?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by k[]m,

שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. קודם כל אפתח בשאלה: אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס. הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד. קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי. השאלות שלי הן כאלה: 1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה? 2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. עדכון: הבעיה ככל הנראה בנתב, כשמפעילים הצפנה אין רשת. לפרטים - כאן. לשכנים שלי יש מחשב נייד שמריץ XP (עם SP2). למחשב הזה יש מודם סלולרי שאפשר לחייג דרכו לספק האינטרנט, וגם כרטיס רשת אלחוטי (Intel 2200BG). מוגדרות לו כרגע בעזרת המודם הסלולרי מספר התקשרויות חיוג. מצד שני, התקנתי להם בבית גם נתב אלחוטי. בעיה שפחות קשורה לעניין היא שחיבור ה-Ethernet של מודם הכבלים לא מתפקד, אז סידרתי שאחד המחשבים הנייחים ישתף אינטרנט (וכמובן שאין DHCP בנתב). הגדרתי למחשב הנייד IP ב-Alternate configuration ככה שהוא יוכל להתחבר דרך הנייח שמשתף אינטרנט (וגם להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות במקרה הצורך). הכרטיס רשת נותן אינדיקציה שהוא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. עכשיו לבעיה - עם כל ההתקנה המסובכת הז…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  10. יש לנו בבית שני ממירי יס, הממיר המקליט הראשי נמצא בסלון ועוד ממיר אצלי בחדר שמחובר בכבל ישירות לראוטר. בממיר בסלון (מחובר בHPNA) יש תקלה (102) כמעט על בסיס יומי בעיקר בשעות אחה"צ וערב, הפתרון של יס ופרטנר בפתרון התקלה הוא כל הזמן לנתק את הראוטר,לנתק את הממיר,לוודא שכל החיבורים מחוברים היטב וכו... דיי נמאס לנו כבר מפתרון זמני של אנשים שמקריאים סקריפטים מוכנים מהמחשב. אם לא יימצא פתרון לבעיה נחזור ל"עד 100 מגה" של בזק כשבפועל בכלל מקבלים 40-50... ראוטר Technicolor TG789vac שפרטנר סיפקה. רעיונות? תודה על העזרה :)

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. Started by יניב51,

שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by zakhi,

שלום לכולם, אני צריך עצה בהקמת רשת ביתית. בנקודה A, יש לי את העמדה של הנתב האלחוטי (NETGEAR של בזק בתקן N). הוא מחובר קווית למחשב נייח. הנקודה B היא בסלון ושם יש לי מחשב סלוני, XBOX וממיר של יס, שאת שלושתם צריך לחבר לרשת. הדבר הכי טוב ובטוח הוא כמובן למתוח כבל רשת ולהשתמש בסוויץ' בנקודה B. העניין הוא שבגלל המבנה של הבית, זה יהיה מעט מורכב, ולא כל כך יפה. מצד שני, בין נקודה A לנקודה B יש מרחק של בערך 4 מטרים ללא הפרעה, מה שמעלה אצלי את הרצון לבדוק את האופציה האלחוטית לפני שמתחילים לקדוח ולמתוח כבלים. כמובן שיכול להיות שהקצב לא יספיק ואני אאלץ לחזור לאופציה הקווית, אבל שווה לבדוק קודם. השאלה היא, מה אני צריך בנקודה B? האם עוד ראוטר אלחוטי בתקן N, ואם כן איך לקנפג אותו?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by death_star,

זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  14. הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by [ViT],

כשאני שולח בקשת HTTP המחשב שלי, אז הכתובת היעד במסגרת ה- Ethernet יהיה רשום ה-MAC של הראוטר, ואז אחרי שהראוטר יקבל את זה הוא יערוך את זה ויכניס לשם את ה-MAC של הראוטר הבא בתור? ומה קורה אחר-כך כשמגיעים לראוטר אחרון, והמחשב נמצא נגיד באיזה LAN, אצל הראוטר יהיה מקונפג לאיזה מחשב לגשת לפי ה-IP הפנימי שלו? תודה רבה

16. Started by stas23,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים מחשב מיני מחברת אורנג' ובמקום נטסטיק הוא הכניס למחשב כרטיס סים.. השאלה שלי האם אני יכול להכניס את הכטיס סים לקורא כרטיסי סים ובכך אוכל להפוך אותו לנטסטיק?. תודה מראש, אשמח לכל תשובה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by yking,

שלום קניתי לפני שבוע ראוטר חדש http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html שקניתי בארץ וניסיתי לחבר אותו, אבל הוא כל הזמן אומר שאין לו חיבור. יש לי את שם המשתמש והסיסמה של בזק אבל זה גם לא עוזר... אשמח אם תוכלו לסייע לי! יוחאי

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?

22. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה

24. Started by wTw,

ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.