רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך עסקת "טריפל" לחבילת 12M של הוט. החומרה היא המודם "ARRIS" של הוט (מודם לטלפון+אינטרנט) בנוסף לנתב TPLINK TL-WR841N שקיבלתי מהוט. יש לציין שהמחשב שלי מחובר קווית לנתב. הבעיה היא שכאשר אני מדבר עם אנשים בצ'ט של הפייסבוק אני חווה המון "ניתוקים". כמעט כל אדם שאני מדבר איתו מתלונן שאני עובר כל הזמן למצב לא-מקוון (offline) - ושזה לא קורה לו עם האחרים באותו רגע. כמו כן, בעת שאני נמצא ב MSN MESSENGER, אני מדי פעם פשוט מתנתק. הקטע הוא שהנתב לא מתנתק מהאינטרנט ברגעים הללו - אני ממשיך לגלוש "רגיל", הורדות למינהן לא מפסיקות. האם למישהו יש מושג מהי הבעיה או איך אני אמור להתחיל להבין מהי? התקשרתי להוט בעבר, הם טענו שהם ישימו מעקב על המודם - וטענו שלא התגלו שום בעיות …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב ... זה אולי נראה ארוך אבל באמת אין פה הרבה : אז ככה ראיתי את כל מה שרשמתם בענייין פינגים ואפסטרים בקשר ל ADSL ובקשר לכבלים ראיתי ... חשבתי אבל אני עדיין לא מבין מה יותר משתלם *תתחשבו בכך שלמי שיש קו טלפון נוסף לעשות עליו ADSL הוא צריך לשלם גם את האחזקה שלו שזה יוצא בממוצע כ 45 ש"ח לחודש 1.בנוגע ל ADSL הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי : אחזקת קו טלפון + אחזקת קו ADSL + השכרת\קניית מודם לחודש + תשלום לספק ( + יש את התשלום של ההתקנה החד פעמי ) 2.בנוגע לאינטרנט בכבלים ( אני מחפש דווקא פרטים על תבל אבל גם כל חברה אחרת תתקבל בברכה רק תרשמו איזו ) הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי לאינטרנט בלבד : קניית המודם לחודש + אחזקת תשתית האינטרנט בכבלים לח…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. הסיפור שלי קצת מסובך אבל אנסה לפשט אותו: יש לי מודם של בזק Aztech ADSL2+ DSL-600E. המודם מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR641G. הראוטר דפוק כי מסיבה מסויימת הוא לא מצליח לחייג (עבור שם משתמש ללא @ הוא מחייג בלי בעיה אבל רגע שאני מוסיף @ ושם הספקית [במקרה שלי user@015] הוא פשוט לא מגיב ללחיצה של connect ניסיתי ללחוץ מלא פעמים כלום לא קורה), אבל לא זאת הבעיה. הגדרתי את הראוטר ל Dynamic IP ככה שה Default Gateway שלו יוצא 10.0.0.138 שזה האייפי של אזיטק. את AZTECH הגדרתי לחייג אוטומטית, ככה שעכשיו מה שהיה פעם Bridge1 עכשיו זה חיבור PPPoE. שני המחשבים מחוברים בצורה חוטית ל TP-LINK. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות של ניתוקים נוראה נוראה מוזרים.. אין אפשרות לפתוח עמודי WEB כמו …
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂
-
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-