רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לנו בבית שני ממירי יס, הממיר המקליט הראשי נמצא בסלון ועוד ממיר אצלי בחדר שמחובר בכבל ישירות לראוטר. בממיר בסלון (מחובר בHPNA) יש תקלה (102) כמעט על בסיס יומי בעיקר בשעות אחה"צ וערב, הפתרון של יס ופרטנר בפתרון התקלה הוא כל הזמן לנתק את הראוטר,לנתק את הממיר,לוודא שכל החיבורים מחוברים היטב וכו... דיי נמאס לנו כבר מפתרון זמני של אנשים שמקריאים סקריפטים מוכנים מהמחשב. אם לא יימצא פתרון לבעיה נחזור ל"עד 100 מגה" של בזק כשבפועל בכלל מקבלים 40-50... ראוטר Technicolor TG789vac שפרטנר סיפקה. רעיונות? תודה על העזרה :)
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשאני שולח בקשת HTTP המחשב שלי, אז הכתובת היעד במסגרת ה- Ethernet יהיה רשום ה-MAC של הראוטר, ואז אחרי שהראוטר יקבל את זה הוא יערוך את זה ויכניס לשם את ה-MAC של הראוטר הבא בתור? ומה קורה אחר-כך כשמגיעים לראוטר אחרון, והמחשב נמצא נגיד באיזה LAN, אצל הראוטר יהיה מקונפג לאיזה מחשב לגשת לפי ה-IP הפנימי שלו? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך עסקת "טריפל" לחבילת 12M של הוט. החומרה היא המודם "ARRIS" של הוט (מודם לטלפון+אינטרנט) בנוסף לנתב TPLINK TL-WR841N שקיבלתי מהוט. יש לציין שהמחשב שלי מחובר קווית לנתב. הבעיה היא שכאשר אני מדבר עם אנשים בצ'ט של הפייסבוק אני חווה המון "ניתוקים". כמעט כל אדם שאני מדבר איתו מתלונן שאני עובר כל הזמן למצב לא-מקוון (offline) - ושזה לא קורה לו עם האחרים באותו רגע. כמו כן, בעת שאני נמצא ב MSN MESSENGER, אני מדי פעם פשוט מתנתק. הקטע הוא שהנתב לא מתנתק מהאינטרנט ברגעים הללו - אני ממשיך לגלוש "רגיל", הורדות למינהן לא מפסיקות. האם למישהו יש מושג מהי הבעיה או איך אני אמור להתחיל להבין מהי? התקשרתי להוט בעבר, הם טענו שהם ישימו מעקב על המודם - וטענו שלא התגלו שום בעיות …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יש לי מת"ב האם אני יכול לעשות אינטרנט בכבלים????????????????????
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני סובל מהמון התנתקויות ב-VDSL ושוקל מעבר לתשתית כבלים במידה ולא יפתר. האם יש כאן מישהו שנמצא על תשתית של הוט ויודע להגיד מה ההבדל בין הפינגים? מצאתי את הכתבה הזאת מ-2012 שלפיה יש הבדל של 20-30% לטובת VDSL. http://www.netcheif.com/blog/?p=2085 השאלה היא מה המצב היום.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך גם כרטיס רשת ומצאתי באיבורי גם ראוטר+כרטיס רשת ב215 שח. נתב TP-LINK WR541G + TP-LINK WN321G השאלה איזה ראוטר אתם ממליצים? יש לי כבלים, והמרחק בין 2 המחשבים הוא 3 עד 5 מטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-