עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב ... זה אולי נראה ארוך אבל באמת אין פה הרבה : אז ככה ראיתי את כל מה שרשמתם בענייין פינגים ואפסטרים בקשר ל ADSL ובקשר לכבלים ראיתי ... חשבתי אבל אני עדיין לא מבין מה יותר משתלם *תתחשבו בכך שלמי שיש קו טלפון נוסף לעשות עליו ADSL הוא צריך לשלם גם את האחזקה שלו שזה יוצא בממוצע כ 45 ש"ח לחודש 1.בנוגע ל ADSL הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי : אחזקת קו טלפון + אחזקת קו ADSL + השכרת\קניית מודם לחודש + תשלום לספק ( + יש את התשלום של ההתקנה החד פעמי ) 2.בנוגע לאינטרנט בכבלים ( אני מחפש דווקא פרטים על תבל אבל גם כל חברה אחרת תתקבל בברכה רק תרשמו איזו ) הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי לאינטרנט בלבד : קניית המודם לחודש + אחזקת תשתית האינטרנט בכבלים לח…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת. יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות... בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Adir88,

בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. Started by MasterDK,

בוקר טוב. הסיפור שלי קצת מסובך אבל אנסה לפשט אותו: יש לי מודם של בזק Aztech ADSL2+ DSL-600E. המודם מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR641G. הראוטר דפוק כי מסיבה מסויימת הוא לא מצליח לחייג (עבור שם משתמש ללא @ הוא מחייג בלי בעיה אבל רגע שאני מוסיף @ ושם הספקית [במקרה שלי user@015] הוא פשוט לא מגיב ללחיצה של connect ניסיתי ללחוץ מלא פעמים כלום לא קורה), אבל לא זאת הבעיה. הגדרתי את הראוטר ל Dynamic IP ככה שה Default Gateway שלו יוצא 10.0.0.138 שזה האייפי של אזיטק. את AZTECH הגדרתי לחייג אוטומטית, ככה שעכשיו מה שהיה פעם Bridge1 עכשיו זה חיבור PPPoE. שני המחשבים מחוברים בצורה חוטית ל TP-LINK. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות של ניתוקים נוראה נוראה מוזרים.. אין אפשרות לפתוח עמודי WEB כמו …

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by sdahan12,

היי, הייתי רוצה להקים שני רשתות נפרדות לגמרי ולקשר מחשב מסויים שיהיה שייך לשני הרשתות. מטעמים ספציפיים יש לי דרישה שרשת אחת לא תעמיס את השניה ולכן חשבתי להכניס שני כרטיסי רשת לאותו מחשב. האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by kipi25,

מצטער על הנוביות, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה "מה ההבדל".

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום לכולם ערכתי השוואה בין 2 נתבים משולבי מודם (Netgear D6400 , TP_Link VR600). ניסיתי להבין מה ההבדל המהותי בין שניהם ולא מצאתי. ההפרש במחיר הוא כמעט פי 2. יש למישהו מושג למה ה NETGEAR יקר יותר? https://ksp.co.il/?list_compare=.37339..39031.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  9. Started by yonir,

אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד. עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה. אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit. מה אתם ממליצים? TP-Link TL1043ND? (או 1042) או שכדאי את Edimax BR-6478AC? אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו) האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. יש לי מחשב חזק עם אינטרנט 3 מגה.ושאני מפעיל את האמיול האינטרנט לא זז בכלל.למה?? יש לי מחשב E6300 לוח 965 S-3 אבל רק סטיק אחד של זיכרון 1 ג'יגה 667 יכול להיות שבגלל שאין לי עוד אחד ואין לי ככה דואל האינטרנט לא זז שהאמיול מופעל?

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by DaMN,

שלום רב. ברצוני לחבר שני מחשבים רחוקים בעזרת רשת אל-חוטית. המרחק בין המחשבים הוא 200 מטר בקו אוירי, לערך. (יותר מאוחר תיהיה לי תשובה יותר מדוייקת.) כיצד ניתן לעשות זאת ? האם לשני המחשבים צריך להיות כרטיס רשת אלחוטי\רווטר אלחוטי חזקים ? או שמספיק שיהיה ראווטר אחד חזק שיקלוט את כרטיס הרשת השני ? אשמח להמלצות, אולי אפילו על בניה עצמית. יש לציין שאחד המחשבים יושב על גג של בניין ולכן מספר העצמים כגון בניינים, קווי חשמל וטלפון פחות מפריעים. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום לכולם ,חברה לעבודה מעוניינת לרכוש ראוטר הביתהאך היא מעלה טענות בעניין קרינה ועל כך שזה לא בריא היות וילדים קטנים ישנים באותו החדר. הייתי רוצה לדעת האם יש דברים בגו? למה לשים לב בקניית ראוטר ? האם יש איזושהו תו תקן שמבטיח שהקרינה היא אינה מסוכנת ? לאחרונה יש מהפכת בריאות בעולם בכל הנוגע לקרינה והשפעת מכשירים על האדם,בין היתר קיים מחקר מבוסס שמצביע שאפילוBT הוא לא בריא ובמצבים מסויימים אף מזיק חד משמעי,כמובן הסלולר שכבר נקבעו תקנים מחמירים ולמרות זאת עדיין יש מחקרים שמראים שזה עדיין גרוע מאוד.

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by bg1948,

מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by nachum37,

התקנתי pfSense על PC ישן כדי לחבר בין Switch לנתב שהוגדר כ AP. בגלל מבנה הרשת הסתבכתי קצת בהגדרה הראשונית, אשמח לעזרתכם. המבנה הנוכחי: מודם כבלים כלשהו וראוטר. הרשת בטווח של 192.168.1.0. | מחשב עם M0n0wall שמשמש כראוטר, רשת נפרדת בטווח של 10.0.0.0. | PC עם pfSense (כאן הסתבכתי). | Linksys N750 מוגדר כ AP בלבד. השאלה מהם בדיוק הכתובות שאני צריך להגדיר למחשב עם ה pfSense וה AP. 1. מהי הכתובת שצריך לתת ל pfSense (כלומר לכרטיס רשת הראשון שמחובר לסוויצ', WAN כפי שנקרא בהגדרות). 2. מהי הכתובת שצריך לתת לכרטיס השני שיחובר ל AP, כלומר LAN. אם אפשרי באותה הרשת ולא ליצור רשת נפרדת. 3. כנ"ל לגבי ה AP, מהי הכתובת שצריך לתת לו? תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by deso,

הראוטר הזה- BR6104K Edimax ב250 ש"ח מומלץ?? תוכלו לתת לי פרטים עליו? תודה רבה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by ooxoo,

בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by wooper,

שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB ספק: 012 תשתית: הוט

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום, אחרי שנים בבזק אני עובר להוט (בגלל מחיר) ונאמר לי שצריך להגיע טכנאי כדי להתקין ראוטר חדש. השאלה היא אם אני בכלל צריך ראוטר חדש כדי לגלוש באנטרנט של הוט כשיש לי אחד שעובד? הנתב שיש לי כרגע: (Specs) - Netgear VEGN2610 N600 https://www.netgear.com/service-providers/products/telco/gateways/vegn2610.aspx#tab-techspecs תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים