עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש LOGMEIN ויש VNC או משהו כזה. ויש REMOTE DESKTOP של WINDOWS... מה הכי מומלץ? מה עובד הכי מהר? מה עובד הכי מאובטח? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by SEangel,

שלום. בקרוב אני עובר להוט במהירות 30MB. אני צריך ראוטר שיחובר למודם. אל הראוטר יחובר (קווית, על גבי כבלי קואקס) הממיר של יס (בשביל הVOD), מחשב ושני ראוטרים נוספים (גם יחוברו קווית) שאל כל אחד מהם יחובר מחשב אחד וכל אחד מהם יהווה נקודת WIFI. בשביל שני הראוטרים המרוחקים, חשבתי שזה יספיק: http://www.aliexpress.com/item/Tenda-Wireless-N-router-home-networking-WIFI-repeater-Access-Point-300Mbps-4-Ports-802-11-g/1408950472.html איזה ראוטר נוסף (או איזה שלושה, אם האופציה שנתתי לא טובה) יתאים/יתאימו? אני לא מחפש את הציוד הכי טוב בשוק, אני מחפש ציוד שיתאים לצרכי (לכן טווח גדול במיוחד של WIFI או טכנולוגיות עתידיות לא בראש מעייני). תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  3. אני מחבר את הכבל רשת הוא מזהה אותו והוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט או לעשות משהו באינטרנט החיבור הוא כבלים צריך להגדיר משהו אולי?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by haq,

שלום, יש ברשותי dlink 6740u h1. אני מעוניין לרכוש עוד נתב ולהשתמש בו כ-AP. איזה נתב מומלץ? האם ה-dlink שברשותי תומך ב wds ? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. הי יש ברשותי מודם SIEMENS C2-010 שמשרת אותי נאמנה כבר 7 שנים ללא תקלה אחת מחובר לנתב NETGEAR WGR614v9 מעודכן. אני משלם על מהירות 5M\500 תשתית כנל צד ספק באותה המהירות (אין NGN ) בימים האחרונים אני מקבל מהירויות הורדה לא תקינות של 1.78~2.80 ומשתנה מדי פעם באתר הבדיקה של בזק. מה שמצחיק זה שמהירות ה-UPLOAD תקינה לחלוטין ומקבל בה 530Kb. בדיקה באתר הספק נטוויז'ן מתקבל 5.3Mb . חברתי את המודם ישירות למחשב ללא הנתב חיבור @1 לא מצליח לבצע בדיקת מהירות גם אחרי שינוי כתובת ה-IP ידנית בכרטיס הרשת (DGW 10.0.0.138 כנל הוגדר גם DNS 10.0.0.138)> בנוסף נבדק עם מחשב נייד ואותה התוצאה. בחיבור לספק עם היוזר המקורי מתקבלת אותו טווח המהירות 1.78~2.80Mb. אפסתי את המודם והחזרתי ל…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

קראתי חדשות בוואלה וראיתי מודעה קטנה נכנסתי וקראתי על הדבר הזה, http://go.walla.co.il/pikok_1/index2.html זה באמת עובד ?, זאת אומרת אפשר לעשות רשת על חשמל ? שמעתי לאחרונה שהיו בעיות עם זה ו איך זה בכלל עובד ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Fir3^StorM,

שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by black colt,

אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן! אני מעוניין לקשר שני חדרים רחוקים בביתי ע"י כבל רשת. חשבתי על CAT7 כדי להכין את עצמי לבאות (כבר מדברים רוחב פס של ג'יגה). מבחינתי הדרך הכי נוחה היא להשחיל אותו דרך תעלת כבלי הטלפון של בזק, אך אני ממש לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע ממי שכבר מנוסה בכך. כמו כן, רציתי לדעת איזה סוג של טכנאי לחפש וכמה בערך עולה משימה כזאת... או שאוכל לעשות זאת בעצמי... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 18.1k צפיות
  13. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by benor,

למה זה רושם לי שאין דחיסה כי זה אמור להיות טוב דחיסה לא?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NerdX,

שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jepe,

זה התחיל בימים האחרונים,חשבתי שזה בעיה באתרים אז הזנחתי את זה. ניסיתי להיכנס ממחשבים אחרים והם עובדים יופי. אני מחובר ברשת דרך ראוטר+מודם רשת. עשיתי סריקה של אנטי וירוס מעודכן של MACFEE וגם סריקה נגד רוגלות בSPYBOT ו MALWAREBYTES וHIJACKTHIS כולן לא מצאו כלום. בהגדרות של הרשת אני משתמש בDNS ספציפי שהספק שלי,בזק בינלאומי, סיפק לי. אני גולש בFIRFOX 3.0.8 תודה רבה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by adidor77,

אני מקבל מבזק 15 מגה ובמקום שאני גר אני יכול לקבל 8 מגה למרות זאת אני מקבל רק 5 מגה אז ביררתי באינטרנט וראיתי שצריך עדכון קושחה כדי לקבל לפחות את ה8 מגה. זה הדגם siemens adsl sl2-141 לא עשיתי אף פעם עדכון אז אני לא מבין בזה. ויש לי כמה שאלות? איך אני משיג את העדכון קושחה? האם זה מסובך? האם זה יכול לגרום לנזקים? והאם זה נכון שאני צריך לעשות עדכון כדי לקבל 8 מגה? תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by arik100,

אני כרגע מחזיק ב2 משתמשים של ספקיות אינטרנט - HOT ו CCC. הקטע הוא שאני גם מוריד הרבה וגם משחק ברשת. כשאני על HOT הפינגים מאוד גבוהים יחסית ויכולים להגיע ל180, תלוי מה בא להם, לפעמים גם אין תשובה לאור הLATENCY הגבוה. לעומת זאת הורדות טסות על כמה מגות לשנייה. כשאני עובר לCCC הפינגים הם על 70-90 , אבל ההורדות בקושי זזות מקסימום 500KBPS. האם מישהו חווה ספקית נורמלית? במחירים שפויים? אני על תשתית בזק, 100M, עם נתב DLINK 6850U רשת N וחיבורי 1GB.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רציתי לישאול יש לי מחשב רגיל בבית ועוד אחד רגיל של אחותי רציתי לישאול איך אני עושה וואיפייף בישביל האייפון שאני יוכל להיתחבר אליו רק אני עם סיסמא זה לא מופיע לי איך אני בודק את זה יש לי ראוטרט של בזק יש הכל מישו יכול להסביר לי במדיוק מה אני עושה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.