עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  2. אהלן חברה. יש לי פרויקט ברשתות מטעם קורס MCSA ואשמח אם תצילו אותי בנושא שאני פשוט לא מצליח להפעיל: בניתי מספר מכונות וירטואליות ושייכתי אותם למספר אתרים בעלי Subnets שונים , ואני פשוט לא מצליח לקשר ביניהם בדקתי בעזרת פינג וההודעה שאני מקבל היא Destination host unreachable , כמו כן אין רפליקציה בין הסייטים השונים. אילו הם האתרים והקונפיגורציות. Jerusalem - 192.168.1.0/24 שיש בו שני DCים DC2 ו DC3 בדומיין שהקמתי London - 192.168.2.0/24 שיש בו DC אחד שגם שייך לדומיין. NewYork - 192.168.3.0/24 שיש בו DC1 שהוא גם שייך לדומיין אני משתמש במערכת הפעלה Win2008 r2 ועובד עם Hyper-V , כל המכונות הוירטואיליות הן Win2008r2 אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה ישבתי על זה שעות , אפילו הקמתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gbguy,

שלום לכל הגולשים היקרים, אני רוצה לקנות 2 מחשבים חדשים בזמן הקרוב, בעזרת ה'. לכן, אני רוצה לבנות רשת בין המחשבים חדשים והמחשב הישן (שבו כרגע אני משתמש). כיום יש 2 אפשרויות לבניית רשת: בצורה חוטית, אל חוטי. כמובן, המחשבים החדשים יהיו בקומה העליונה (בחדרי הילדים/נערים) והמחשב הישן יהיה בחדר משרד שהוא גם ממ"ד. לכן, יש בסיצואציה הזאת 2 בעיות: אלחוטי לא קולט בממ"ד, חוטי זה הרבה קידוחים ולא יפה לעיין כי הכבל צריך לצאת או מהחלון או דרך הלדת ואסור שיהיה חור בממ"ד, אם יהיה חור בממ"ד, זה הופך את הממ"ד לחדר רגיל! אני התיעצתי לפני הכתיבה בפורום עם חברים שלי, הם סיפרו לי שיש מודם ביוחד לממ"ד. לכן יש לי כמה שאלות לשאול אותם: אם יש כזה ראוטר אז: 1. כמה הוא עולה? איפה אני יכול לקנות…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by אוורסט,

במקום העבודה נתקלתי בתיקיית סרטים משותפת. כדי להגיע איליה יש להיכנס אל "מיקומי הרשת שלי" "הוספת מיקום ברשת" ולהמשיך עד אל "מהי כתובתו.." ואז להקליד "סרטים\192.168.10.110 \\ " והתיקיה נפתחת. ניסיתי לברר מה המיקום של התיקייה , רק מתוך סקרנות ולא הבנתי מה הולך כאן? תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. Started by Tiger,

היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח ^Rockford

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?

9. Started by MDK,

היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by motaboy,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לhub/switch + מודם אלקטאל פתוח לרטואר. כל פעם שאני גולש לynet, מכל מחשב, הוא פותח לי במחשב סדרת פורטים בתחום ה4 ספרות, בעוד שבמודם הוא פותח בסדרות עוקבות בפורטים בעלי 5 ספרות. Nat List של המודם מראה לי הכל בטבלה. זה סותם לי את ההאב מדי פעם ויש צורך לכבות ולהדליק אותו. המודם ממשיך בלי בעיה. מה לכל הרוחות הולך שם!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Master Boo,

איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by MishaK,

סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tal14,

יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by KyleIsle,

הי, ניסיתי להתקין את ה-Firmware החדש ולא הצלחתי. ביצעתי LOAD ל-BIN. ביצעתי ERASE SAVE ולאחר מכן RESET הפעולות הותירו את ה-ROUTER ללא FIRMWARE והותירו לי ברירה אחת:להחליף את המודם בחנות בזקסטור הקרובה. יש מישהו שזה קרה לו ויודע איך להמנע מכך? לא נעים לי ללכת *שוב* לחנות בזקסטור להחלפה. תודה, אסף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, החיבור האלחוטי שלי לא מספק את אפליקציית סלקום טיוי שמותקנת על סטרימר BeeLink GT1 שהומלץ בפורום בעבר, התוכן נתקע כל הזמן. בשאר האפליקציות כמו יוטיוב הכל תקין. חיברתי את הסטירמר ישירות לנתב בכבל רשת, ולהפתעתי אני מקבל הודעת " התוכן אינו זמין לצפייה כעת"... יוטיוב וכו' עובדים עדיין כרגיל... בניתוק הכבל רשת וחזרה לרשת אלחוטית - לא מופיעה ההודעה יותר וניתן לשוב ולצפות כרגיל בסלקום (מלבד התקיעות כאמור). ממש מפתיע... התמיכה של סלקום לא יודעת איך לעזור כאן... מקווה שכאן יש רעיונות... תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by ok103,

היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Cheif,

כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.

22. Started by noaabraham,

שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by ravnadal,

עד היום הייתי עם VTECH שמחובר לראוטר בלבד של LINKSYS אני רוצה להחליף את המודם עקב ענייני התשלום החודשי ומחפש משהו מומלץ איכותי אמין ולא יקר מידי מכיוון שהתקנים כל הזמן משתנים ואין טעם לראוטר ב1400 כמו הlinksys שקניתי בזמנו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, כרגע אני משתמש בראוטר/מתאם שיחות שקיבלתי מ- 012 (יש לי קו טלפון שלהם) על מנת שיהיה לי WIFI בדירה, החיבורים הקוויים במכשיר הזה עובדים טוב אבל יש הרבה בעיות ב- WIFI: 1. כמעט כל יום ה- WIFI מפסיק לעבוד ועל מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני צריך להכנס לממשק של הראוטר ולעשות DISABLE ואז ENABLE ל- WIFI, 2. הרדיוס כיסוי של ה- WIFI מאוד קטן, הראוטר ממוקם בסלון ומכשירי WIFI שנמצאים בחדר שינה (סה"כ חדר ליד) מקבלים קליטה חלשה ובעקבות כך מהירות חיבור נמוכה. בגלל הבעיות שפירטתי אני רוצה לקנות ראוטר שיעבוד כ- Access Point ולחברו לאחד מחיבורי ה- LAN במכשיר של 012 אשר ימשיך לתפקד כראוטר ומתאם שיחות. אני אשמח לקבל המלצות ! מאוד חשוב לי שיהיה מכשיר אמין, שיעבוד כמו שצריך מבלי שאני אצת…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.