עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MosheDo,

לא יודעתי איפה לפרסם את זה ברשתות או לינוקס, אז פשוט בחרתי בפורום היותר פעיל... סתם רציתי לשתף אותכם במשהו, אומנם ישנו באתר מדריך על איך להשתמש בלינוקס כראוטר (בהפצה של מנדרייק). אבל ישנה הפצה יותר טובה שמנצלת את משאבי המערכת בצורה הרבה (ואני מתכוון הרבה) יותר טובה שנקראת IPCop. IPCop בנוי מאפס (ולא סביב ההפצה מסויימת) ולכן הוא יעיל ביותר (לשם הדוגמא: היה אצלי עד לא מזמן ראוטר של פנטיום 100 עם 32MB ששירת 4 משתמשים). את הראוטר ניתן להשיג בכתובת הבאה: www.ipcop.org ובניגוד גמור לראוטר של מנדרייק אין שום צורך ב"יממה בריאה" או "חבר עם אינטרנט מהיר" משום שגודל הקובץ הוא 26 מגה. אהה, ויש תמיכה מובנית ב- PPTP למי שתוהה. סתם לידיעתכם הכללית.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hezi7,

צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by dariel007,

שלום רב ! אני חדש בפורום ולכן אבקש את סליחתכם בעניין המינוחים. יש לי את ראוטר Asus RT AC68U ובעקבות המאמר על אבטחת רשתות שהתפרסם באתר NetCHeif אני שול אם יש משהוא ספציפי שאני יכול לעשות על מנת להרים את רמת האבטחה שלו ? מברירת המחדל, אני מתכוון. דבר נוסף יש לי בעיה לחבר לו דיסק חיצוני ליציאה (יש לו גם USB2 וגם USB3) אם למישהוא יש מידע עליו, אשמח לשמוע. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רוצים להגדיל את נפח האכסון ב-Google Drive? כל מה שעליכם לעשות הוא להריץ בשעות הקרובות את בדיקת האבטחה של חשבון הגוגל שלכם ובסיום התהליך תקבלו עוד 2GB לנפח הקיים. נפח זה אינו מתווסף מיידית אך גוגל מבטיחה שזה קורה תוך ימים בודדים. https://myaccount.google.com/security

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Gold shark,

שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by gal,

יש לי 2 מחשבים בבית שחוברו בכבל מוצלב אחד לשני.המחשב הראשי (עם החיבור לאינטרנט) מותקן ויסטה ובמחשב השני איקס פי.האינטרנט עובד בסדר במחשב איקס פי אבל המחשבים לא רואים אחד את השני.איפשרתי את האופציות בויסטה כולל הפיכת הרשת לPUBLIC וניסיתי למצוא מדריכים אך עדיין הם לא רואים אחד את השני.מישהו יכול לעזור מה יכול להיות? אני כבר מתחיל להתייאש עריכה:הסתדרתי,פשוט שכחתי לסמן איזה משהו בכרטיס הרשת.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. מחובר דרך איי די אסל. אני מנסה לחבר שני מחשבים בעזרת שני כרטיסי רשת עם כבל מוצלב גם אם המחשב השני לא מחובר, ברגע שאני יוצר שיתוף האי מיול מתחבר בlowid אם אני מוריד תשיתוף ומתחבר מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. פירמטתי את שני המחשבים בבית ואני מנסה להתקין שוב את הרשת האלחוטית, שעבדה לפני הפרמוט. הגדרתי הכל כמו שצריך והכרטיס רשת אפילו מזהה את הראוטר ומנסה להתחבר אליו, אבל משום מה לא מצליח. באחת הפעמים שהפעלתי את המחשב מחדש הוא הצליח להתחבר לשנייה והתנתק וככה שוב התחבר והתנתק מיד (לפי דעתי אין קשר לקליטה, כי כמו שאמרתי הכל עבד לפני הפרמוט). מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: אם זה עוזר יש לי בכרטיס רשת מן בדיקת קישוריות והוא נכשל ב-Association Test - הוא מציע לי לבדוק משהו שנקרא SSID.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by Sting,

היי , בימיים האחרונים כשאני מוריד דברים מ usenext קצב ההורדה הוא בין 50-200k כשרוחב הפס שלי הוא 625k . פעם ב... אני שם לב לכך שהמהירות עולה למקסימום כך שזה לא נראה לי בעיה במחשב אצלי מה גם שבביטורנט אני מקבל מהירות מלאה בהורדה מאתרים סגורים. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות עומס מהספק של usenext או מספק האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. * לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Or Bar Yaacov,

היי לכולם, מחפש את ה firmware האחרון של ראוטר Kasda KW5212. הפסיק לעבוד לגמרי ביומיים האחרונים ונציגה של 018 טוענת שהfirmware האחרון אמור לסדר את הבעיה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גיאy,

שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

לא מזמן חיברתי ראוטר של tp link 1043 (הגרסה הכחולה ) והפכתי את הנתב הקודם שהיה (netgear 2610) ל "מודם" . עכשיו כשאני מבצע בדיקה לכתובת מסויימת (לא משנה איזו) pathping xxx.xxx.xxx.xxx , כל מה שאני מקבל זה 2 הופים ראשונים של המחשב ושל הראוטר וזהו . למה זה ככה ? יש איזו הגדרה בTP LINK שצריך לעשות אולי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by x1p,

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות, יש לי שני מחשבים אחד מהם נייד (זה לא ממש חשוב לדעתי), והספקתי שלי זה ברק - התקשרתי אליהם הם באו והתקינו לי רשת אלחוטית, דבר ראשון, הם אמרו לי שהם שמים לי Firewall, וכל פעם שאני רוצה לפתוח פורטים, אני צריך להתקשר אליהם - האם זה הגיוני, שאין שום דרך בה אני לבד יכול לפתוח פורטים בלי כל יום להתקשר לברק ולהגיד להם שיתחילו לפתוח לי אלפי פורטים? שאלה שניה, אני מוריד הרבה מהאינטרנט, ורוצה לדוגמא להעביר למחשב הנייד קצת מהמידע שאני מוריד, כיצד אני יוכל ליצור - שאני אוכל להעביר מהמחשב הזה, למחשב הנייד בקלות בלי שיטות כגון דיסקים - ICQ וכו', בעצם, כיצד אני יכול לשלוט על הנייד וההפך הנייד על זה, מהמחשב עצמו...? אם אפשר לעזור לי בשני הנושאים האלה, זה יהיה מצו…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by evman007,

יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by cold fire,

שלום יש לי בבית מחשב שברצוני להפוך ל"שרת" (לפרוייקטים שלי), המחשב מריץ ubuntu 12.04 (גרסת הדסקטופ) אני מודע לזה שבמצב אידיאלי הייתי פשוט מחבר אותו בכבל רשת לנתב, הבעיה שאין לי יותר מדי מקום לידו ובטח לא לדחוף לשם מחשב. בכל מקרה אני מנסה לעשות ping לאותו מחשב דרך המחשב הנייד שלי ולפעמים אני מצליח ולפעמים לא - destination unreachable חשוב לציין ששני המחשבים באותו חדר ואין לי בעיות קליטה (לפעמים הקליטה טיפה יורדת אבל עדיין קיימת) ניסיתי למצוא דרייברים ללינוקס באתר הבית של אדימקס אבל הסתבכתי עם ההתקנה שיש שם(המחשב זהה את ההתקן ואפשר לגלוש אבל יכול להיות שצריך להתקין בלי קשר את הדרייברים). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by zgd,

תהיתי האם תוכלו להדריך אותי בהגדרת התוכנה להגבלת רוחב הפס? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by gman18,

היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.