רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשלוח הודעה לכל הרשימה של ב OUTLOOK וזה מה שאני מקבל. חילקתי כבר ל4 קבוצות את הרשימה אבל בגלל שהיא כל כך גדולה בכל זאת יש את השגיאה (מדובר בהודעת פרסום למנויי חברה כלשהי). הבנתי שישנה מגבלה לכמות הנמענים בהודעה אחת, איך אני יכול להגדיל את זה או אולי יש לכם פתרון אחר לבעיה שכזו (תוכנה אחרת). תיבת הדואר היא של בזקבנלאומי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט שבוע כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט זה טוען הרבה זמן על "מאמת שם משתמש וסיסמה" ואז מציג שגיאה 718 או שגיאה 628 718 PPP timeout. 628 The port was disconnected. ניסיתי לפתור את זה בהרבה צורות כולל להחליף מודם ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי! יש לי ויסטה 64BIT בעברית.
-
- 21 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה חודשים ואני לא מוצא פיתרון כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק חדש אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הוא נותן לי שגיאה 800 גם אחרי שאני מסיר את התוכנה או המשחק זה עדיין לא מתחבר רק אחרי כמה שעות זה מתחבר דיברתי עם הספק וזה לא בעיה שלהם התקנתי חייגן חדש וגם זה לא עזר יש למשהו מושג מה זה ואיך מתקנים אתה זה
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קיבלתי את השגיאה: resume data save fails: The file or directory is corrupted and unreadable write fails,flush fails האם יש מה לעשות או למחוק את הקובץ ולהתחיל מחדש...?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נתב בזק VEGN2610 שכבר הוגדרו בו בעבר מספר חוקי PORT FORWARDING הוספתי CUSTOM SERVICE חדש כאשר מוסיף חוק עבור השרות החדש בעת לחיצה על APPLY מתקבלת שגיאה: Triggering internal error לא יודע איך לפתור את זה. אני לא מנסה בכלל להגדיר TRIGGERING ואין אף הגדרה קיימת ל-TRIGGERING
-
- 11 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס 2 ואני מעוניין לדעת מה אומרות השגיאות הנ"ל בהוטבוקס. [TABLE=width: 760] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD]Fri Sep 12 02:25:16 2014 [/TD] [TD] Critical (3) [/TD] [TD] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Time Not Established [/TD] [TD] Warning (5) [/TD] [TD] DHCP WARNING - Non-…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
במחשב של אחי עולה השגיאה הזאת שהוא מנסה להתחבר לאינטרנט http://img115.imageshack.us/img115/964/797nd2.jpg הכבל רשת היה מנותק כמה שבועות אתמול חיברתי אותו ושאני לוחץ על ה-Internet Explorer עולה לי דף האינטרנט אינו זמין במצב לא מקוון דף האניטרנט שביקשת אינו זמין במצב לא מקוון כדי להציג דף זה לחץ על התחבר או הישאר לא מקוון אני לוחץ התחבר ואז עולה לי הודעה כזאת התקשרות חיוג בחר את השירות שאליו אתה רוצה להתחבר ולאחר מכן הזן את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך התחבר ל:Internet Connection שם המשתמש: סיסמה: מה אני אמור לכתוב ?
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, הוריי שדרגו את חבילת הגלישה מ12 מגה ל30. התשתית של הוט והספק 012. לפני השדרוג, בדקנו באתר שלהם מהן הדרישות לאינטרנט מעל 12 מגה וראינו שאנחנו עומדים בדרישות שמוצגות בדף הזה - http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/requirements/ לפי האתר שלהם, הדרישות לאינטרנט במהירות 12 מגה ומעלה הן: מעבד Intel i3(או מקביל) ומעלה -המעבד שלי הוא i5 4670K. זכרון מחשב 2GB -יש לי 8. מערכת הפעלה Windows XP/לינוקס ומעלה -לי יש Windows 8.1. כרטיס רשת פנימי או נפרד מלוח האם במהירות 10/100Mb -יש לי פנימי במהירות 10/100/1000Mb. כבל רשת CAT5 -יש לנו כבל רשת CAT5 אנחנו לא מתחברים עם חייגן, יש לנו חיבור קבוע. המודם הוא TERAYON TJ715. קודם כל דיברנו עם הוט והסדרנו את עניין התשתית, וא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בדיקה ב- DslReports אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה - 2005-03-03 15:22:45 EST: 221 / 112 Your download speed : 226562 bps, or 221 kbps. A 27.6 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 115323 bps, or 112 kbps. התוצאה לא נראית לי בסדר... רק פי 2 יותר מהיר מה- Upload Speed העלוב בארץ?! גם השרתים שבודקים את המהירות נמצאים בארה"ב אז בגלל הפינג יכול להיות שהבדיקה לא אמינה. לא יצא לי להוריד קבצים בזמן האחרון, אבל אם אתםפ מכירים הורדה כלשהיא שנותנת לכם להוריד במהירות המקסימלית של האינטרנט אני אשמח לקבל לינק אליה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-