עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by temper,

שלום רב פורום יש לי ראוטר פשוט שמבצע פעולה פשוטה, לשתף אינטרנט בין מחשב, נוטבוק ומוצר של אפל. עובד פיקס. הבעיה חלה רק כשמנסה להתחבר מוצר של בלקברי , או מוטורולה אנדרואיד. הראוטר קופא, כל הקליינטס לא מקבלים רשת (כולל מה שמחובר קווית). לא ניתן להתחבר לממשק ראוטר, התקשורת חוזרת רק לאחר ריסוט חשמלי. מפרט : Edimax br-6424n V2 Firmware V1.21 מוגדר על Mode: AP. נבדק עם ובלי הצפנה. אשמח מאוד לסיוע, והאם הבעיה מוכרת למוצרי Edimax ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by errrr,

נתקלתי בבעיות רשת במשחק League of Legends. פניתי לתמיכה שלהם והם ביקשו שאני אריץ בדיקת WinMTR לשרתים שלהם. הבדיקה הראתה שיש PL משמעותי. זה היה נראה לי מוזר, אז הרצתי גם pathping וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין (ללא PL). מה אני מפספס פה? איך יכול להיות שהתוצאות שונות כ"כ? פלט WinMtr פלט pathping

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cheif,

חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. עד עכשיו הייתי ב 012 לפני כמה ימים עברנו לכבלים ל HOT עכשיו החליפו לנו את המודם ל THOMSON ומאז כל השינויים האלה יש לי באלגן עם האיסיקיו הוא לא מתחבר לפעמים,לא שולח הודעות ומתנתק מתי שבא לו אני בטוח שזה בגלל כל ההחלפה הזאת אבל לא יודע איך לסדר את זה.... אגב יש לי גם ראוטר של EDIMAX 6204wg אם זה חשוב אם אתם יודעים מימה נובעת הבעיה אז בבקשה מכם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. אז ככה כל משחק שאני מנסה לעשות לו PATCH לעדכן אותו אז זה לא נותן לי יש שגיעות בעיות וכו' עכשיו חשבתי חשבתי חמה זה נהיה לי אמרתי אולי בגלל שהפכתי את האיטרנט שלי ל STATIC IP אז שינתי לרגיל ועדיין לא עובד עכשיו נזכרתי עשיתי שיהיה לי 2 Local Area Connection Local Area Connection Local Area Connection 2 עכשיו השניי זה מה שהוספתי עכשיו נגיד אני רוצה למחוק אותו להחזיר לרגיל איך אני עושה את זה ? שחכתי איך עשיתי את זה משהוא עם הוספת חומרה חדשה ועם מישהו יודע מה הבעיה אז בבקשה שיגיד ליייי ויסביר

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי שייצטרך לחדור ממ"ד והחדר השני אמור להיות מחוצה לו... ויהיה במרחק של בערך 15 מטר גג ממנו... אני צריך משהו של עד 400 ש"ח בבקשה... תודה מראש ויעזור לי אם הוא יהיה מ KSP תודה!!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router מה אתם אומרים? סה"כ יוצא בערך 380 ש"ח לערך אם יש לכם הצעות בטווח מחירים עד 400 ש"ח אשמח , הבית אינו גדול ההבדל יהיה 3 חדרים מקצה לקצה באותה קומה בערך 15-20 מטר ומה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=10771 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=13829 המחיר כמעט כפול

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by rinatk,

שלום, הראוטר שלי מחובר לאינטרנט של פרטנר (100 מגה) על תשתית בזק. היום העברתי כבל רשת חדש כ7 מטר עד לסוויץ' בחדר אחר. חיברתי את הסוויץ' למחשב ווינדוס 10 והרצתי בדיקת מהירות, יצא מעולה: 80+ מגה לשנייה. חיברתי כבלי רשת נוספים מהסוויץ' למחשב מק ולמאריך טווח*, ובמק היתה מהירות דומה. לאחר הדלקת מאריך הטווח פתאום המהירות בווינדוס נפלה ל8-10 מגה (בחיבור קווי), וראיתי שבסוויץ' הנורה של החיבור אליו הפכה לכתומה במקום ירוקה. ניסיתי לנתק ולחבר את שני הקצוות של הכבל למחשב, חיברתי את הכבל של המק לוינדוס והחיבור הפך לכתום ואיטי, ריסטטתי את המחשב, פתחתי את ה device manager וניסיתי לעדכן את הדרייברים של כל מתאמי הרשת שם... …

11. Started by ToasterMan,

אני מניח שכבר עניתם על השאלה הזאתי אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה בחיפוש ותאמתי אין לי יותר מידי זמן אז אני אודא לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית... יש לי ראווטר של EDIMAX: א. בתפרי של פתיחת הפורטים שלו, כדי לפתוח פורט, הוא רוצה כמה דברים, שכשאני מחפש כתובות של פורטים נפוצים, הם לא מופיעים. הוא רוצה שאני אמלא שם: PUBLIC PORT - START ,PUBLIC PORT - END, PRIVATE PORT אם תוכלו להסביר לי מה זה כל אחד ומאיפה אני מביא את הנתונים למלא את זה... ב. מאיפה אני יכול להביא רשימה מפורטת של פורטים לדברים נפוצים כמו ל אי מיול/ביטורנט/ איי סי קיו(שבגלל זה כנראה אני לא מצליח לקבל קבצים)/ ומשחקים... אודה לכם אם תעזרו לי ותסבירו בפירוט ביותר ועם זאת בפשטות כדי שאוכל להבין כי אין לי ממ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Joni93,

היי, האם ניתן להעביר אינטרנט מהנתב אל החדר? יש לי קו טלפון בקיר בשני הקצוות (bt431a) האם ניתן לחבר ממד אחד את הנתב ומהצד השני אם המחשב ולכבל אינטרנט קווי? האם קיים מתאם BT431A ל rj45?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by deking,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by wantaphone,

אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by stingeR-,

לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by elekamit,

היי חברים יש לי אינטרנט ב012 -כבלים דרך הוט עד עכשיו הייתי מחובר דרך הראוטר שלי - link sys wrt160n עם חיבור ללא חייגן כמובן ש012/הוט הגבילו לי את המהירות בשרתים שמהם אני מוריד הכי הרבה ולכן עברתי לפרופיל גיימר, כך שהמהירות תישאר. הבעיה היא שהפרופיל גיימר לא ניתן להשתמש בחיבור ללא חייגן. כרגע המודם שלי מחובר ישירות למחשב ובמחשב עצמו יש חייגן (המחשב הוא מק) אבל מחר אני כבר אצטרך לחבר הכל דרך הראוטרמולפי מה שאני מבין יש בעיות עם חיבורי l2tp וראוטרים של לינקסיס. מה אתם אומרים?, יש משהו לעשות בנדון?, אם אני אתקין גרסת dd-wrt לראוטר זה יתקן את הבעיות? עדיף כבר לקנות ראוטר שתומך לגמרי בl2tp? מודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מעוניין לחבר בין שתי נקודות בצורה אלחוטית, המרחק הוא כ100 מטרים, בניין מול בניין אין אפשרות להעביר כבל. באמצע יש חניון פתוח שעוברות בו מכוניות ועוד משרדים מסביב. חשבתי על אחת משתי הפתרונות: האחת - לרכוש שני AP's, של 300 מגהביט N, עם שתי אנטנות. לחבר בכל צד של AP 2 אנטנות חיצוניות של 7DBI במטרה. החיסרון הוא - שהAPים עובדים על 2.4GHZ שזה טווח תדרים שיחסית עמוס ובשימוש, והוא בשימוש גם שם. היתרון הוא - יש שתי אנטנות מול שתי אנטנות מה שאמור לשפר בצורה משמעותית. האופציה השנייה זה לקנות 2 נתבים שתומכים 5GHZ 450MBIT, עם שלוש אנטנות (2 שידור אחת קליטה). היתרון הוא - 5GHZ זה טווח פנוי לחלוטין או כמעט פנוי, הסיכוי להפרעה משכן ממש קלושה פה. החיסרון - לא מוצא אנטנות חיצוניות שתומכ…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by xori,

שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by /m\VikinG/m\,

יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.