עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Oranili,

שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by פייכלה,

ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה

4. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Component,

שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. הגעתי למסקנה הזאת דרך התוכנה ביטורנדו , גם לאחר החלפת פירוולים רבים עדיין האור נשאר צהוב . לא ממש הבנתי מהמדריך : http://www.avi.org.il/ כיצד מבטלים אותו , אני אמור לרשום את הפקודה : nat defserver addr 10.0.0.1 nat save אך יש עוד כמה מחשבים ברשת , אני צריך גם להכליל אותם ? ( לאחר מכן אני מחבר אני הראוטר להאב ואז לכולם יש אינטרנט )

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום מותקן אצלי במחשב אחד ראוטר ויש אינטרנט התקנתי במחשב השני את הכרטיס האלחוטי אבל בnetwork connection אין כלום ואני לא יכול להגדיר כתובת ip עד עכשיו הוא זהה לי אוטומטית את האינטרנט מה לעשות תודה לא משנה בסוף זה זהה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Adamson,

לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. http://en.comfast.com.cn/product/SmartRepeater/item-203.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/COMFAST-Dual-Band-Wifi-Repeater-750Mbps-802-11AC-2-4G-5-8G-wifi-Router-Wi-fi/32591895722.html?spm=2114.30010308.3.11.oplViV&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_9985_10033_507_10032_10020_10017_10021_10022_10009_10008_10018_10019_101,searchweb201603_2&btsid=22dd064c-3d18-42c8-a881-318420f5f101DUA BAND2.4-5.8GHZהאם תהיה בעיה להכניס אותו בגלל ה 5.8GHZ?מבדיקת השקע שאני הולך לחבר אותו ה5HZ נקלטת טוב באזור הזה מהראוטר מאשר ה 2.4 ( בדיקה ע"י מכשיר סלולרי תומך) והמהירות שמתקבלת באזור הזה גבוהה ב 5GHZ מהראוטר מאשר ה 2.4. והולך לחבר אליו מחשב בסלון בחיבור קווי בנוסף…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by biotech326,

אהלן חברים, יש לי תשתית וספק של בזק בבית 40 מגה אם אני לא טועה ... הראוטר הוא של בזק: D-Link Dual Band Wireless N600 הראוטר יושב בסלון ואני רוצה להתקין רפיטר בקומה למעלה. בדקתי באתר של בזק וואלה זה יקר ממש הרפיטר שהם מציעים ... 267 עם משלוח. אתם יכולים להמליץ לי על רפיטר זול ומומלץ עבור מערך הרשת שיש לי בבית? איביי גם אופציה מעולה ... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. בימים האחרונים שדרגתי את המהירות ל 50 מגה וקיבלתי את המודם \ ראוטר 6740U שהוגדר כברידג'. לצידו יש לי את הראוטר WR941 של TPLINK. כל כמה שעות אני חווה התנהגות מוזרה בה האינטרנט מתנתק במחשב המרכזי, סימן קריאה צהוב על האייקון של הרשת ואני לא מצליח להגיע לממשק של הראוטר ע"י הכנסת האייפיי בדפדפן (נתקע על Sending request). בנוסף אני לא מצליח להתחבר לסטרימר שגם שמחובר לראוטר. כל ה LAN מנותק. הדבר המוזר הוא שעדיין יש לי WiFi ואני עדיין מצליח לגלוש בצורה רגילה דרך הנייד ודרך האייפון. אני מנסה להבין מה גורם לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. נראה שיש לי איטיות לא ברורה בחלק מהאתרים הגדולים אבל לא באתרים "רגילים" ו"עצמאיים". בדיקות המהירות מראות שיש לי מאה מגה הורדה ושני מגה העלאה שזה נראה לי תקין. הבעיה שבאתרים מאוד מסויימים, בעיקר של התאגידים הגדולים, יש איטיות לא ברורה. למשל ביו טיוב יותר קשה לראות סרטים. לפעמים סרטים נתקעים על טעינה הרבה זמן. בפייסבוק... אני מנסה להסתכל בשירשור של תגובות וזה נתקע על טעינה למרות שבמקביל אני יכול לטעון את שאר השירשורים. בגוגל גם איטיות לא ברורה בכל מיני שירותים. זה לא משהו אחיד לכל האינטרנט, זה נראה איטיות מסויימת שיש בעיקר באתרים הגדולים. יכול להיות שנכנס לתקוף איזשהוא סינון תעבורה על ידי החברות הגדולות?(קשור לNN? או שאין קשר?) יכול ל…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by Shane McMahon,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

15. Started by Xilver,

אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by TomL94,

אהלן, אני מתמודד עם בעיה מוזרה. הראוטר אצלי בבית מותקן רחוק מהחדר שלי, וזה יצר המון בעיות של איטיות, ניתוקים - בקיצור חוסר יציבות של הwifi (בכל המכשירים). התקנתי repeater כדי להגדיל את הטווח. לאחר ההתקנה - המהירות של החיבור השתפרה משמעותית והחיבור נהיה הרבה יותר יציב בלפטופ. לעומת זאת בפלאפון - החיבור נהיה איטי בטירוף, לא שמיש כמעט. הקליטה אכן השתפרה, ונראה שהחיבור יציב, אבל המהירות של החיבור פשוט איטית ברמה בלתי נסבלת. אני מקבל איזור ה0.5 MBPS הורדה בspeedtest, לעומת 20-25 במחשב הנייד. כשאני מתחבר בפלאפון לראוטר המקורי, שרחוק יותר וקליטה פחות טובה - מקבל איזור ה5 MBPS.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dr2002,

מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by BarM,

לא משנה,לנעול בגלל חוסר הענות

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום לכולם כבר יומיים שאני מנסה לחבר את הAP(שנמצא בסלון כדי להגדיל את טווח הWIFI) לראוטר שנמצא בממ''ד עם המחשב ולא מצליח עברתי על כל האינרנט וחיפשתי מדריכים ולא מצאתי והרמתי ידיים מישהו יוכל לכוון אותי בהגדרות או מכיר מדריך מפורט שמסביר איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ran1809,

אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by Googleness,

רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by BigShoe,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6204WG אלחוטי... אובכן, ראיתי בתפריט איפה הWAN, איפה שבוחרים את התקשורת עם האינטרנט יש לי אפשרויות כאלו: WAN TYPE You can setup different modes to LAN and WLAN interface for NAT and bridging function. Ethernet: In this mode, the device is supposed to connect to internet via ADSL/Cable Modem. The NAT is enabled and PCs in LAN ports share the same IP to ISP through WAN port. The connection type can be setup in WAN page by using PPPOE, DHCP client, PPTP client or static IP. Wireless ISP (AP Enabled): In this mode, all ethernet ports are bridged together and the wireless client will connect to ISP access point. The NAT is enabled and PCs in ethernet…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by sdrum177,

שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.