רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6204WG אלחוטי... אובכן, ראיתי בתפריט איפה הWAN, איפה שבוחרים את התקשורת עם האינטרנט יש לי אפשרויות כאלו: WAN TYPE You can setup different modes to LAN and WLAN interface for NAT and bridging function. Ethernet: In this mode, the device is supposed to connect to internet via ADSL/Cable Modem. The NAT is enabled and PCs in LAN ports share the same IP to ISP through WAN port. The connection type can be setup in WAN page by using PPPOE, DHCP client, PPTP client or static IP. Wireless ISP (AP Enabled): In this mode, all ethernet ports are bridged together and the wireless client will connect to ISP access point. The NAT is enabled and PCs in ethernet…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט דרך 012 עם מודם טראיון ובתשתית HOT.... עכשיו יש 3 מחשבים בבית.. והמודם מחובר למחשב שלי והמחשב שלי מחובר לSWITCH (לא ראוטר!)ודרכו מחוברים כל המחשבים האחרים... עכשיו לכל המחשבים יש ווינדוס XP... אני רוצה לעבור ללינוקס השאלה שלי היא האם עדין תפעל הרשת ויהיה לי אינטרנט דרך הSWITCH והכל... גם אם המודם יעבור למחשב אחר או שהוא ישאר אצלי זה לא חשוב.. כי אני ממש רוצה לעבור ללינוקס
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שלושה מחשבים (שניים מחוברים חוטית ואחד אל-חוטית) שמחוברים למודם אחד של בזק (מהירות 1.5). עכשיו, השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מחשב ל"מערך" הזה, רוחב הפס של כל המחשבים יקטן?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שבו עשו מבחנים לסוגים שונים של נתבים ויש שם השוואת ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מודם thomson tcm425 : אני מחובר עם כבלים,ספק ברק 013 , 4 מגה. מאחורה יש לי שני יציאות אחת usb והשניה כבל רשת. אני מתחבר למחשב עם כבל רשת,בעבר התחברתי עם היציאת usb,אבל כרגע עם כבל רשת. לא מזמן קניתי עוד מחשב,השאלה אם אני יכול לחבר את המחשב הנוכחי שלי עם usb, ואת המחשב החדש עם כבל רשת. כלומר מהמודם יצאו שני כבלים אחד רשת למחשב החדש והשני usb למחשב הנוכחי. הכבל רשת צריך להיות באורך של כ- 25- 30 מטר,האם שני המחשבים יחוברו לאינטרנט?? אם כן 25 מטר זה הרבה ואני לא יקבל מהירות גלישה טובה במחשב החדש??? אנא ממכם לא להמליץ לי על ראוטר,אלחוטי,ודברים כאלה. (סיבות שמורות למערכת ) תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום' אני חדש בפורום יש לי שאלה בראוטרים של בזק יש פרוטוקול שנקרא TR-069 שבזק יכולים מרחוק לעשות עדכונים, שינויים מבלי לשאול אותך,(להפעיל רשתות FREE WIFI על חשבונכם) השאלה שלי אם מישהו מצא דרך לחסום את זה, בראוטר הזה.. ראיתי שבראוטרים ישנים, אנשים הצליחו. אחרי הרבה ניסיונות לחפש ברשת, ניסיתי דרך TELNET, ו לחפש דפים נסתרים,בסוף מצאתי http://routerlogin.com/tr069.htm שבראוטר בגרסא הזאתי זה רק מראה שזה פעיל ולא נותן אפשרות לכבות למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי כבר כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת במחשב שבו האינטרנט שני המחשבים עם WINDWOS XP אני רק צריך תהגדרות של האיי פי וכאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
זה שמתחבר בחיבור PCI ויש לו שתי יציאות של טלפון של בזק אחד אין אחד אווט ... כל כרטיס כזה יעבוד על ווידוס ויסטה 64ביט???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום רב מבנה הרשת שלי כיום: א. נתב אחד D-Link של בזק (20Mb) ללא DHCP , מוגדר רק לחיבור לאינטרנט והפניית פורטים ב. שרת אחד המשמש כ DHCP, AD, DC ועוד ג. מספר מחשבים המשתמשים בשני הפריטים האלו לשם חיבור לאינטרנט וכו' אני מעונין ליצור רשת נוספת התכלול שרת AD,DC ומספר מחשבים שישתמשו רק בשרת זה. הרשת הנוספת יושבת על אותה תשתית פיזית (מתגים וכו') של הרשת הראשונה. מכיון שאני עומד להריץ בשרת השני AD אני לא רוצה שהשניים יתנגשו לכן אני רוצה להפריד את הרשת השניה מהרשת הקיימת. הבעיה העיקרית שאני רוצה שהנתב המסכן של בזק יספק לי אינטרנט והפניית פורטים גם לרשת השניה. דבר נוסף, אשמח אם תהיה אופציה לשיתוף קבצים פשוט בין הרשתות אבל לא חובה. השאלה היא איך הכי מומלץ להגדיר זאת ואיך לבצע את הה…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שאליו מחלובר מודם. ויש לי שתי מחשבים שמחובירם לראוטר, אחד חוטי ואחד על חוטי, איך אני מגדיר את האבטחה לרשת שלי ואת שיתו, הקבצים. לא מצאתי מדריך מתאים זה רק לחוטי ועל חוטי. אבל אצלי זה גם וגם. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-