רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הדיון הזה אמור לעזור להרבה אנשים כמו שהוא אמור לעזור לי. הבעיה ידועה, 2מחשבים מודם כבלים אחד ושיתוף אינטרנט!! אז אני אתחיל: 2 מחשבים שניהם עם XP הראשון שצריך להיות השרת מחובר דרך כרטיס הרשת ה O/B שלו למודם כבלים, עכשיו השאלה: איך לשתף אינטרנט בין שני המחשבים? ובבקשה תתחילו מההתחלה שזה מרגע התקנת כרטיסי הרשת!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום... יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח. מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי). לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי! רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה. נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע). אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית). מיותר לציין שב…
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ה SIGNAL הזה מספיק טוב לעבודה שוטפת? לפעמים הוא קופץ לי ל 3 קווים ולפעמים ל 2 אבל זה נדיר, הרוב הוא על 4. יכול להיות שהקפיצות והסיגנל הנמוך שלעיתים מתרחש זה בגלל שהמחשב נמצא ממש על הרצפה וכרטיס הרשת האלחוטי+האנטנה ממש קרובים לרצפה כלומר הם במקום נמוך? האם הגבההת מיקום המחשב יעזור לשיפור הסיגנל? הנה כמה תמונות: http://img78.imageshack.us/img78/3170/routersignalssx6.jpg איך בכל זאת ניתן לשפר את ה SIGNAL? שמעתי שיש מגברים, אבל היכן ניתן להשיג אותם, כמה הם עולים ועד כמה הם באמת יעילים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל להתחבר לטלפון הקווי של אורנג' ויש לי בעיה. אני צריך 2 קווי טלפון ולטענת הנציגה של אורנג' אני צריך לכל Smartbox (הנתב של אורנג') תשתית נפרדת של בזק. 1. ניסיתי לחבר נתב אחד לתשתית של בזק (ADSL) ולהוציא ממנו (יציאת LAN) אינטרנט לנתב השני (כניסת WAN) אבל לא היה קו בטלפון, יש למישהו מושג למה זה לא עבד? 2. אני יודע שיש אפשרות לחבר את ה-Smartbox גם לתשתית של הכבלים ורציתי פשוט לחבר את המודם של הוט לסוויץ' ואז לחבר את שני ה-Smartbox לאינטרנט דרך אותו סוויץ', מישהו יודע אם זה צריך לעבוד? נשמע לי מוזר מאוד שצריך לכל נתב תשתית נפרדת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתמש בתוכנת INVENTORY לרשת כלשהי, התוכנה מתחברת למחשב דרך SMB ומקבלת מהמחשב מידע. משום מה התוכנה לא מצליחה להתחבר ולקבל מידע ממחשבי XP שמותקן עליהם אנטיוירוס קספרסקי, חשבתי שהז עניין פיירוול אבל גםפ כשאני מכבה לחלוטין ויוצא מהקספרסקי העניין ממשיך. אשמח לכל כיוון בנושא. התוכנה מצליחה להתחבר ללא בעיות למחשבי SERVER 2003 או וינדוס 7.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים מהירות ההורדה בביטורנט אצלי צנחה פלאים! אני מוריד מאותם אתרים, קבצים עם "זורעים" רבים, בעיקר סדרות שעד לפני שבועיים היו יורדות לי ב150 לפחות (יש לי 1.5 מגה ADSL) אבל לאחרונה הקצב הכולל של הביטונט לא מצליח להתרומם מעל 70, לרוב הוא פשוט מתחת ל40 אפילו! שלא לדבר על קבצים בודדים שיורדים במקסימום 10קיי. עוד מישהו עם SMILE נתקל בבעיה?
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני איש תמיכה באחד מבתי המלון באזור המרכז. קורה לא מעט שאורחים מחו"ל מגיעים עם המחשב הנייד שלהם כאשר תיבת המייל שלהם היא בפורמט microsoft outlook.(לא gmail,hotmail...) האורחים מחו"ל מגיעים עם הגדרות המייל המקוריות מארץ המוצא (כולל pop3,smtp). הבעייה היא שכאשר הם מתחברים לרשת אלחוטית (אם זה דרך הרשת האלחוטית של המלון או דרך netstick של פלאפון,אורנג' וכו') הם יכולים לקבל מיילים אך לא יכולים לשלוח אני מניח שהם נחסמים ע"י שרתי SMTP של ספק האינטרנט. האם יש דרך להתגבר עלזה/לעקוף את זה ? (ניסיתי לשנות את smtp server לשל נטויז'ן ובזק בינלאומי..ללא הצלחה.כמו כן ביטלתי את האוטנטיקציה בהגדרת הדואר) בתודה מראש גיורא
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע מחובר בחבילת בזק RA+בזב"ל 40 מגה, מקבל את מלוא ה 40 מגה. קראתי בכמה שרשורים פה ובמקומות אחרים על נתוני קו ונכנסתי לראוטר שלי לבדוק. להלן הנתונים בערך (לא בבית אז לא יכול לצלם מסך) Attainable rate 45000/6000 Attentuation 22/49 Snr margain 8.1/7.7 Delay 0 בגלל RA מרחק מהmsag בפועל סביבות 150 מטר, בגלל שיש בינינו אתר בנייה אז לפי מה שבזק אמרו לי מרחק החיווט יוצא סהכ 750 מטר. יש לציין שאני ב vdsl vectoring. הבנתי לפי הפוסטים שה snr שלי נמוך עד גבולי, הזמנתי גם טכנאי שהחליף פורט בmsag והmargain עלה ל 12 ב up אבל אז חזר אחרי כמה דקות ל 8. לא הייתי נוכח בבית אז הוא לא עשה בדיקה בתוך הבית. האם יכול להיות שיש מ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אפשרות להתחבר ל-SOCKS 5 לשרתי FTP. השאלה שלי, האם אפשר בתהליך ה-FXP (העברה משרת לשרת), לעשות גם שימוש ב-SOCKS 5 ?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
somebody know how can i check my ping?? in servers like HWZONE? ;D
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
Since I got my new computer, my downloading isn't passing the 80KB line, even from Israeli websites. It's pretty obvious it's something with the LAN Card. I got ABIT NF7's nForce LAN Card, does anybody know about a problem with this card? or I just need to configure it in other way? I didn't touch the configurations by the way.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זה לא היה ככה בעבר (נניח לפני כמה חודשים). אני עם בזב"ל. היו לי בעיות איטיות בזמן האחרון אז בדקתי עם SpeedtTest מה הולך ומעבר למהירות עצמה (שדווקא בסדר), ראיתי שהוא רושם לי ספק ממש לא נכון - AT&T Services. מישהו מכיר את זה? יכול להיות שזה גורם לבעיות כאלה ואחרות? דברים פשוטים כמו סטרימינג, אפילו של שרותי מוסיקה פשוטים, עובדים הרבה פחות טוב בשבועות האחרונים. אני מודע לזה שחופש גדול תמיד מעמיס על הספקיות אבל אולי בכל זאת יש משהו דפוק, לא יודע...
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-