עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני משתמש בשרת של XX והיום הורדתי פרק של הסידרה ------- ראתי שיש שם משתמש מישראל שמעלה לי את הקובץ במהירות של 450-500 למי בארץ יש כזה חיבור יש בכלל תשתית כזו תמונה --הקישור לתמונה נמחק ע"י מנהל הפורום--

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by shimon956,

למה שאני מפעיל את המחשב ו winxp עלה אני רוצה להתחבר לאינטרנט אז זה כודם כול מתחבר לי למודם ואחר כך לאינטרנט וגם לוכך זמן למודם עד שהוא מגיב מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by bd,

איך אני משנה אי פי בראוטר??

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  6. מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by FC Chelsea,

איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  10. אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by biotech326,

היי כולם, יש לי מחשב נייח לגיימינג וראוטר לא בחדר. איך אני יכול לקלוט wifi במחשב בצורה הכי נוחה ופשוטה? הבנתי שיש מתאם usb או כרטיס pci-e יש לכם המלצה על דגם ספציפי לקנות? יש איזה משהו שאני צריך לבדוק במחשב לראות שהוא תואם? תודה.

12. ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ivgeni6,

מישהו אמר לי שאם אני עושה אצל הוט תשתית 12 מגה ואין לי חייגן ואצל הספקית אני במסלול של 2.5 מגה אז בפועל אני אקבל 12 מגה למרות שלא עידכנתי את הספקית , האם זה באמת עובד ?

18. Started by menymu,

יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה. בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB. עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wili,

טוב אני כרגע עם 1.5 מגה של 012 ותשתית של בזק. חרא של אינטרנט, לאגים ועוד מלא בעיות. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם אני משדרג את הספק ל012+חבילת גיימר 2.5 מגה איך יהיו הפינגים? כמובן שמשדרג גם את התשתית ל2.5 איך יהיו הפינגים? אם זה חשוב אז בעיקר במשחק COD4. אני הייתי רוצה לעבור לבזק, אבל מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עליהן פה, אני לא יכול להתנתק.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by carman6,

שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.