רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ככה - אני משתמש בפיירוול sygate כבר הרבה זמן ומרוצה מאוד ממנו. עד לאחרונה הייתי מחובר בכבלים עם מודם פשוט והכל היה בסדר. עברתי ל ADSL נתב siemens sl2-141 והכל עובד מצויין חוץ מהעלאה לHTTP, וגם אתרי בדיקת מהירות כגון speedtest.net מגיבים להורדה אבל כלום בהעלאה. בנתב כל הפורטים פתוחים. אין בעיה בהעלאה בתוכנות שיתוף. זה בטוח בעיה של SYGATE, מכיוון שכשאני מעביר לפיירוול של חלונות הבעיה אינה קיימת (אני מנחש מכיוון ששל חלונות חוסם רק IN ולא OUT?) כאשר אני מגדיר לSYGATE לאפשר תנועה חופשית ב 10.0.0.138 (ה GATWAY של הנתב) או 10.0.0.1 (הIP הפנימי) אז הבעיה נפתרת. השאלה - האם בכך אני מחטיא את המטרה של הפיירוול וחושף את המחשב לסכנות? *עריכה: המחשב מחובר ישירות לנתב בכבל רשת, בדקתי גם…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר ישן מאד, והחלטתי להחליף למשהו חדש. בדקתי בזאפ, ומצאתי את המודם-ראוטר הבא: TP-LINK TD-W9970N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721 האם למישהו יש איתו נסיון והוא מודם-ראוטר טוב? כמו כן חיפשתי בעמוד המוצר, לא כתוב מהי מהירות ה-DSL המקסימלית שאפשר להתחבר איתו. תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כשאני מבקש חיבור ללא חייגן אז הוט רושמים שפשוט מהבית הזה יש חיבור ללא חייגן? או שזה לפי המודם המחובר? כלומר אם אני מחליף את המודם שלי באחד אחר (יש לי שניים... אחד מחובר לממיר ואני יכול לנתק אותו) ואני מחבר את השני למחשב אז אני לא יכול לגלוש בלי חייגן ואם אני מנסה ליצור חייגן אז זה נותן לי שגיאה 769 כלומר זה לא מצליח ליצור קשר.... פשוט לפעמים אני צריך IP קבוע בלי חייגן ולפעמים אני צריך IP משתנה... אז חשבתי אולי אם אני אחליף בין המודמים אז מהמודם שמחובר לממיר אני אקבל חיבור עם חייגן ומהרגיל אני אקבל חיבור בלי חייגן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כבר משהו כמו חודשיים ה UTORRENT מסרב לעבוד כמו שצריך. אחרי שלא הצלחתי לפתוח פורטים די התעלמתי מזה והפסקתי להשתמש בו, אבל בשבוע האחרון הבנתי שאני פשוט חייב טורנטים. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר את המחשב ישירות למודם.. פעל נהדר, על מלוא רוחב הפס (180KB, מהירות מגה וחצי) חיברתי את הראוטר בחזרה והמצב חזר לקדמותו, המהירות לא עולה על 1KB. (הראוטר שלי זה Edimax BR-6216Mg, ספקית 012 ותשתית של הוט) הצבתי כתובת IP סטטית לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-vista.htm ופתחתי את הפורט לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6304K/Utorrent.htm בגלל שלא מצאתי מדריך לראוטר שלי, וחיפשתי ראוטר עם ממשק כמה שיותר דומה לראוטר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לאחרונה הלייטנסי שלי (הפינג) הוא מעל ל 200 מילישניות כמעט לכל סרבר באירופה. ישנם עוד משתמשים אשר חווים את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי winxp כשאני מנסה לקים רשת דרך האשף של ווינדוס אז האשף מתעקש לעשות לי גשר רשת אני לא רוצה גשר רשת! איך אני נמבטל את הדבר המעצבן הזה שלא נותן לי להקים רשת כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה דרך בזק ומודם tnn 600E . עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי , שישמש למחשב נייד מחשב שולחני (בחיבור רשת) ובXSREAMER. רצוי גם שיהיה חיבור USB (לחבר הר דיסק חיצוני לגישה מהרשת) בנתיים חשבתי על TP-Link TL-WR1043ND - האם הוא בסדר או שכדאי לקחת משהו אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-