עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by 1900GT,

אני כבר לא יודע מה לעשות עם האינטרנט שלי.. יש לי רשת ביתית , מודם שהוא ראוטר וסוויץ, אינטרנט 1.5 של 015 ומאז שהפכתי את המודם לרואטר (ECI 270PR) יש לי מלא בעיות. אז את רובם פתרתי. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו האינטרנט מתנתק כי אי אפשר לפתוח כלום בדפדפן אבל שאר התוכנות באינטרנט עובדות (למשל משחקי רשת שכבר היו פתוחים) ואחרי שאני סוגר ופתוח מחדש את המודם האינטרנט טס. מה עושים ??? זה מתחיל לקרות מלא פעמים. בעיקרון אני הגדרתי את המודם ל PPPOA ה- DHCP מבוטל ורק פתחתי כמה פורטים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Bryant8,

שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!

8. ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by Dn2k,

תודה,

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by edgyl,

שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

16. Started by yalaniv,

יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by בן בליעל,

אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. שלום זה מודל הראוטר שלי : WRT54G v.3 1. יש אפשרות לשמור את פעילות האינטרנט שלי? 2. שמעתי שאפשר לעקוב אחרי פעילות ברשתות דרך משהו שנקרא packet sniffing יש דרך למנוע את זה? 3. יש לי שני מחשבים בWORK GROUP איך אני מבטל שיתוף קבצים בין שניהם? למה דרך כל מחשב ברשת אפשר לשנות הגדרות בטיחות של קבצים ותיקיות ולקחת בעלות על קבצים ותיקיות במחשבים אחרים באותה רשת? תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Bloodbath,

טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by Chamuelm,

קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by niva401,

החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?

24. Started by אוראל-ס,

טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים