רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי רשת בין נייד לנייח עם כבל מוצלב בינהם את כל ההגדרות עשיתי בצורה ידנית ללא אשף וכו',אני מצליח לשתף אינטרנט ,קבצים והכל טוב ויפה. אני החלטתי להפוך את אותה רשת בדיוק(בלי להוסיף נתבים וכאלה) לאלחוטית וקניתי כרטיס רשת אלחוטי לנייח (PCI EDIMAX) ובנייד יש לי כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה רק שעד היום ללא שימוש. את כל ההגדרות עשיתי כמו עם הרשת החוטית והפעלתי את האשף לרשת אלחוטית ושום דבר אף אחד מהמחשבים לא מזהה שום דבר ורב הסיכויים שהגדרתי משהו לא נכון היות ואין לי שום ניסיון בחומרת רשתות אלחוטית ובהגדרות שלהם. בקשתי היא שבעל ידע בנושא יתן לי פה הדרכה איך לעשות את זה צעד אחר צעד(אולי גם צריך לבטל הגדרות קודמות מהרשת הקודמת). אני מודה לכל מי שיעזור... חיפשתי פה בפורום ועוד בהרבה…
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי. יש לי מהירות אינטרנט של 2 מגה ב ADSL ומהירות העלאה שלי מגיע הכי הרבה ל KB20 טופ. הבנתי שיש אנשים שמעלים על מהיריות מטורפות! יותר מהיר ממה שאני מוריד. הרבה יותר. פי כמה. וזה בגלל שיש להם משהו שנקרא "טרמינל". אז... א. מה זה? ב. איך אני יכול להשיג כזה דבר? ג. באיזה חברה? ד. כמה כסף? ואם הדבר הזה טרמינל עולה הרבה כסף, באיזה דרך אחרת אני יכול לקבל במחיר סביר מחיר טוב להעלאה משופרת? כלומר, מה זה נקרא ה 1.5\0.5 לדוגמא? מה מייצג את ההורדה ומה מייצג את ההעלאה? אני כיום עם 2 מגה חבילה ואני מוריד על 240 מקסימום ומעלה על 20 מקסימום. בקיצור שורה תחתונה - איך אפשר לשפר? ואם אפשר תשובות על הטרמינל... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום! קראתי קצת על רשתות אלחוטיות באתר הזה ואתרים אחרים. אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ל3 מחשבים. פעם ניסו להתקין איזה רשת ואמרו שאין קליטה בגלל במרחק והקירות. מה שאני בדקתי ומצאתי זה עם אני יקנה רוטר שתומך במימו הסיכויים שזה יעבוד יגדלו ואני מעוניין גם בטכנולגית ה- n אם כבר להשקיע אז עדיף עד הסוף למהירויות העברה בין המחשבים גבוהה ביותר. אז בקיצור השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במימו ובטכנולגית ה-n ? או ש"הרגילים" עם איזה אנטנטת הגברה מספיקים?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כותרת ^^^ תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-