רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות . רק שיהיה PCI . תקן N . תקציב עד 300 שיח הנה כמה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי אתמול נייד שקניתי - LG F1 בבית קיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר של אדימקס - BR-6204 הוא עובד מצוין - אחי מחובר אליו עם הנייד שלו אליו וגם חברים שמגיעים עם מחשבים ניידים לפעמים מתחברים אלינו. אני לעומת זאת, לא מצליח. בהתחלה לפני שפירמטתי והתקנתי XP PRO, היה מותקן גרסת HOME בעברית שלא רציתי. בנוסף היו כל מיני תוכנות של LG שלא רציתי ולכן החלטתי שהכי פשוט שאני אפרמט ואתקין איך שאני רוצה.. 'לפני הפירמוט הייתה מותקנת תוכנה של LG - IP OPERATOR שאמורה להגדיר את הרשת האלחוטית ולסייע בהתחברות. התוכנה לא עבדה...קיבלתי שגיאה "limited or no conectivity" ובכך לא יכלתי לגשת אל האינטרנט. גם לאחר הפירמוט דרך האשף של המערכת הפעלה גם לא הצלחתי להתחבר וקיבלתי את אות…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי NETBOOK של ASUS דגם 1000HE אני לא מצליח להתחבר לlinksys wrt54gl .. זאת אומרת זה כן מתחבר אני רואה למטה בTASKBAR את התמונה של המחשב מחובר לאלחוטי אבל המנות של הנשלח והתקבל לא זזות, בדפדפן אני לא מצליח לגלוש ובשום דבר, זה כאילו שהוא מתחבר אבל משהו חוסם לא יודע. אשמח לעזרה, תודה. דרך אגב לאחרים כן הצלחתי להתחבר, זאת אומרת לרשת אלחוטית אחרת בסביבה הצלחתי אבל היא רחוקה מאוד וזה איטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק איזה שהוא משחק באינטרנט על סרבר פרטי . המשחק פעל, הבעיה שהוא פעל עם lag רציני מסיבה לא ברורה. יש לי רשת ביתית, ואני יודע שהבעיה לא בשרת ולא אצל הספק כי ניסיתי להתחבר לשרת ממקום אחר ולא הייתה שום בעיה אז אני יודע שהבעיה אצלי. בפורום של המשחק ביקשתי עזרה ואמרו לי להריץ את הפקודה tracert עם שם השרת ומה שקיבלתי זה הרבה כוכביות. מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? אה ועוד משהו, לא יודע אם זה משנה אבל הראוטר שלי הוא - speed touch home של ALCATEL וה - ethernet switch -hub תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-