עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by ester20880,

שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...

3. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by roeiw,

יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by פינוקיו,

שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…

9. Started by Alexkmr,

אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by aloneg,

שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?

13. Started by 9raviv9,

כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?

14. אני צריך לדעת דחוף

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by heya,

היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. המחשב: hp pavilion ze4907ea. ראיתי שטווח המחירים של הכרטיסים האלו הוא גדול מאוד- 80-800 ש"ח, ואין לי מושג להחליט איזה כרטיס לקנות. אם אפשר המלצה לכרטיס בטווח המחירים הנ"ל, רצוי אפילו קרוב יותר ל-100 ש"ח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by the king2006,

יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by totbod1,

ל"ת.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by סמי7,

מתי יהיה WiMAX בארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by ירון 2000,

משום מה מאתמול אני לא מצליח לגלוש לאתר גוגל, לאתרים אחרים מתאפשרת גלישה ללא בעיה, מה עלי לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.