עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום לכולם, אני זקוק לכרטיס רשת סטנדרטי לחיבור המחשב הישן שלי לאינטרנט ברשת ביתית, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 לבין 10/100/1000 ? וסליחה על הבורות.... תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by meni99,

שלום אני בעל בית קפה במקרה אני גם טכנאי מחשבים בעברי יש לי מצלמות בבית קפה הייתי מעוניין לראות את הוידאו בבית מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by zxcvbnm,

יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by asypeer,

הי. יש לי משתמש ברשת שהALIAS שלו באאוטלוק הוא של איזה בחורה שעבדה על המחשב שלו לפניו.. וכל פעם שמישהו בחברה רוצה לכתוב לו מייל, מופיעה השם של הבחורה בסוגריים < > כאלו. שיניתי את ההגדרות שלו ב-ACTIVE DIRECTORY, וזה עדיין לא משתנה.. לא מבין למה.. מצורף צילום מסך של הבעיה.. אם יש למישהו מושג מה צריך לשנות בשרת הדואר בשביל להסדיר את העניין.. תודתי נתונה לא מראש.. בתודה, אסף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by shkaf,

אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by niva401,

החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?

11. חברה אני צריך את זה דחופ מאוד צריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by hmage,

שלום לכולם החלטתי לנסות את מזלי כאן (האמת שאני כבר מיואש) אני משחק משחק רשת WoW מלפני שבועיים התחלתי לקבל LAG גבוהים חבל"ז (500-5000 lantency), ISP 012 מהירות 5MB רשת ביתית 2 מחשבים ניסיתי הכל , לעבוד ישירות מול המודם של הכבלים (אותו הדבר) ביצעתי tracert הפנתי את הבעיה לתמיכה של 012 ושל WoW וכל אחד טוען שהבבעיה אצל השני אולי למישהו מכם יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? תודה מראש חברים 8)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. אני לא ספצ מי יודע מה בעניין של חיבורי אינטרנט למחשבים ניידים. אני קונה מחשב נייד עם wifi ויש לי ראוטר של סוויקס לא אלחוטי (בלי אנטנה) האם אני צריך לקנות ראוטר אחלוטי? ואיך נקרא ראוטר אלחוטי בעברית (בשביל חיפוש בזאפ)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by fitch,

שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by aloneg,

שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by MrMale,

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. אני צריך לדעת דחוף

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by לאה מזרחי,

היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf

23. Started by coldplay,

לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by nahash18,

טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים