עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?

4. Started by alon7,

לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by סמי7,

מתי יהיה WiMAX בארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by erezkoli,

הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by newb,

היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים

11. Started by Gal Tamar,

תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. יש לי רשת שמורכבת משלושה מחשבים ואני רוצה להגביל למחשבים מסויימים את ה Upload וה- Download. יש לי ראוטר של SMC והמחשבים מחוברים לראוטר. איך אני יכול לעשות את זה? תודה רבה! שי.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by noamm,

קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by sos,

שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Jviiega,

האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by rollita,

שלום, אני מנסה להקים רשת אלחוטית כאשר קניתי נתב 3com ( הדגם 3CRWE554G72 3Com - הבסיסי ביותר שלהם) להלן הגדרות הנתב: wireless channel: 7 service area name/ SSID: 3com LAN IP address: 192.168.1.1 LAN subnet mask: 255.255.255.0 DHCP server: enable IP range: 192.168.1.2~192.168.1.254 Internet addressing mode: Dynamic לא הגדרתי hostname mac address for internet connection: not cloned אין חיבור לאינטרנט לחלוטין - אני מדבר על חיבור חוטי דרך הנתב. מה אני לא מגדיר נכון בנתב? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום לכולם, אני זקוק לכרטיס רשת סטנדרטי לחיבור המחשב הישן שלי לאינטרנט ברשת ביתית, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 לבין 10/100/1000 ? וסליחה על הבורות.... תודה.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by קים,

אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by SixKiller,

יש ברשותי 2 מחשבים.. ברשת חוטית... שנה ומשהו כבר שאני מגדיר רשת באותה דרך... Set up home or a small office network... רושם שם לכל מחשב.. דומאיין וכל השאר... שיתוף אינטרנט הוא נותן לי במחשב השני... אבל תמיד שאני מנסה להיכנס אל ה-View Workgroup Computers.. הוא לא נותן לי .. רושם חסימה כזאת.. שאין גישה או משהו כזה... וזה אחרי הגדרת רשת בשני המחשבים.. זאת הבעיה היחידה שלי... משחקים ברשת ושיתוף אינטרנט יש.. תודה מראש לכל עוזר..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו

24. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.