עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אולי למי שמבין זה ישמע טיפשי אבל חשבי על הרעיון הבא: לחבר שני מחשבים דרך האינטרנט כך שיתפקדו כמו שני מחשבים ברשת ו"יראו" אחד את השני וניתן יהיה למשל לשתף קבצים או לעשות משחק רשת שיהיה כמו משחק של רשת ביתית ולא דרך שרת המשחק. אם זה בלתי אפשרי ו/או טיפשי תסבירו בבקשה למה אם זה ניתן לביצוע תגידו איך בערך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Chura,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח P5B DLX עכשיו ללוח יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח ולקבל מתאם לWIFI השאלה שלי אם המתאם הזה שווה משו ? או שבסכום הזה בערך אני אשיג יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Mitikopt,

שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by cxxc,

שלום, יש לי נתב tp link ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיוכלו להתחבר רק כמה מחשבים וגם איך אני עושה שהרשת שלי לא תיהיה מזוהה כלומר שאף אחד לא יראה אותי ואני יוסיף את הmac של כל מוצר. תודה רבה.

8. Started by tiger3,

יש לי כרטיס רשת OnBoard של Realtek TRL8139 ויש לי כרטיס רשת של Intel שני הכרטיסים הם 10\100 האם הכרטיס רשת שהוא לא OnBoard נ- Intel אמור לעבוד יותר מהר ולהיות יותר יציב עם האינטרנט יש לי חיבור 2MB עם ספק בזק בינלאומי ו - adsl

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by edgyl,

שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by zxcvbnm,

יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. חיברתי רשת בין שתי מחשבים בביתי ובמחשב עם המודם הכל עובד כרגיל ובמחשב הנוסף גם הכל עובד חוץ מהדפדפן מה לעשות ואיך לפתור זאת? תודה מראש

13. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by idoza,

שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?

15. Started by IMPULSE,

יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.

16. האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?

17. יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by mami345,

שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  23. אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. באינטרנט בגלל העלאת מהירות ההורדה תהיה ירידת מחירים ותהיה גם תחרות מישהו יודע מתי הדבר יכנס לתוקף הייתה פה גם כתבה באתר.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים