רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל עליו שרת משחק.. השאלה אם זה אפשרי?. אם כן מאיפה אני משיג את הקבצים של שרת CSS לסרבר מרוחק?...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה, פשוטה ככל האפשר. שמטרתה בסה"כ לדבר בין המחשבים ברשת באמצעות המיקרופון והאוזניות.. למטרת משחקי רשת וכד'.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום! יש לחבר שלי בעיה בלהגדיר את ף הבית, ניסיתי ללכת לכלים->אפשרויות אינטרנט->ולהגדיר את זה ם, אבל התפריט של זה ננעל ואי אפר לשנות את האתר תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ספק, וצריך הצעות. כבלים 750/96 כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, כמה חבר'ה מתכננים לעשות איזה לאן קטן ולחבר חמישה מחשבים, לא בהכרח שיהיה אינטרנט. איך אני עושה את זה? מה אני צריך בדיוק? אני בור לגמרי בנושא.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת משלושה מחשבים ואני רוצה להגביל למחשבים מסויימים את ה Upload וה- Download. יש לי ראוטר של SMC והמחשבים מחוברים לראוטר. איך אני יכול לעשות את זה? תודה רבה! שי.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-