רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בקשר לפורטים וכד'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן. המצב שלי הוא כזה. אני גר בבית בעל 2 קומות. המחשב הראשי, המודם והראוטר נמצאים בקומה השניה. בערך באותה נקודה, אבל קומה מתחת, נמצא המחשב השני. אז חשבתי לקנות למחשב למטה כרטיס רשת אלחוטי USB/PCIE עם קליטה חזקה, וככה לקלוט אינטרנט. זה יעבוד? יש דגמים מומלצים? מה עדיף USB או PCIE? יש דברים מסוימים שצריך לבדוק לפני קניית כרטיס? משהו שמייצג קליטה חזקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-