רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
והפיירוול כבוי ועשיתי Defserver אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשלוח קבצים במירק... יעני אני לא יכול לעשות DCC אבל אני יכול לקבל קבצים... מה לעשות ? ? ? ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסתבר שהמודם שיש בירשותי כרגע {2760 DLINK} תומך עד 15 מגה. - פשוט בושה. רציתי הממלצה לרואטר שיתמוך בVDSL "המהולל" של בזק. הם מוכרים את הנתבים שלהם ב600 שקלים חדשים... אם לא תיהיה ברירה זה מה שניקח בסוף אבל רציתי לדעת אולי יש משהו יותר מומלץ. ואם לא איזה מבין השניים שהם מציעים עדיף או שאין הבדלים. בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מקבל אינטרנט אלחוטי בהסכמה מהשכן במחשב שלי מותקן כרטיס רשת של edimax דגם EW-7128g בימים הראשונים של החיבור לא היו בעיות כלל, האינטרנט היה בסדר גמור וכבר בהפעלת המחשב הוא היה מתחבר. בימים האחרונים כשאני מפעיל את המחשב זה מראה לי X אדום בשורת ההתחל על הסמל של החיבור לאינטרנט ולא מוצא שום רשת. רק אחרי איזה שעה זה מתחיל לזהות רשתות וגם לפעמים כשזה כבר מוצא את הרשת זה נותן לי סימן קריאה בצבע צהוב על הסמל של הרשת. יש גם הרבה ניתוקים כשלבסוף אני מצליח להתחבר. פעם אחת זה גם הראה לי הודעה של משהו בקשר ל IP. בכל אופן אני מקווה שיש פיתרון לזה ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט עם הסיב האופטי של פרטנר, כרגע יש לי נתב של פרטנר Technicolor DGA2232 בשכירות 25 ש"ח לחודש, אליו מתחבר הסיב ללא ממיר, אני רוצה לרכוש ראוטר באופן פרטי TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX50, האם הממיר מדיה אופטי TP-Link Gigabit Single Mode MC210CS V5 יתאים לי לחבר את הסיב של פרטנר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני אשמח אם תעשו לי סדר בעניין כתובת ה IP הציבורית שהנתב מקבל מספק האינטרנט בחיבור עם חייגן PPPOE. יש לי כעת 2 חיבורים פעילים בבית דרך 2 ספקים שונים. החיבור הישן על תשתית DSL וספק בב"ל, וחיבור חדש על גבי סיבים של בזק וספק בזק. החיבור הישן עם ראוטר FRITZ 3490 והחדש עם TPLINK AX10. יש לי מצלמות IP שמפנות פורטים אוטומטית באמצעות UPNP, ובחיבור הישן דרך בב"ל לא היתה לי בעייה לגשת אליהם מבחוץ. ברגע שהעברתי את המצלמות אל החיבור החדש דרך ה AX10 אין אפשרות להגיע אליהם מבחוץ. הנה הפואינטה המעניינית. אין לי בבב"ל כתובת IP קבועה. איך אני יודע? כי לא משלם להם על שרות כזה וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הראוטר מקבל כתובת IP ציבורית חדשה. אבל, הכתובת הציבורית שמופיעה בממשק ניהול הנתב והכתו…
-
- 20 תגובות
- 20.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום , אני מעוניין לכבות את כרטיס הרשת כאשר המחשב מתכבה . איך בידיוק גורמים ל Windows או ל BIOS לבצע את זה? . תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי דירה חדשה מקבלן, וכרגע נמצא בתיכנון תוכניות החשמל. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לי למקם את ריכוז התקשורת המחשבים בבית. 2 אופציות : 1. למקם את ריכוז התקשורת בארון, במדף תחתון, שבו אחבר Switch קטן עם 8 פורטים( זקוק בפועל ל 6-7) ובנקודה אחרת בבית אחבר את הראוטר/מודם בין אם זה יהיה בזק או הוט( תהיה הכנה מראש לנקודת בזק והוט אחת ליד השניה). 2. למקם את ריכוז התקשורת ליד נקודות בזק והוט ולחבר את כל הפורטים ישירות לראוטר. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא ראוטר שמתאים ל adsl או cable שיש בו יותר מ 4 פורטים. יש חיה כזו ? אשמח לשמוע פתרונות... תודה רבה, עמית
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כל משתמש ביתי עם לפחות 2 מחשבים ברשת אחת חייב לעבוד עם NAT ? לא כך ? או שיש שיטה אחרת ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של level one WBR-3408 איפה אני מגדיר לו L2TP אני חיפשתי ולא מצאתי תחת מה זה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-