עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום, לאחרונה עברתי מהכבלים 750K ל ADSEL 1.5MB ואותו ספק, בזק בינלאומי. אבל הופתעתי לרעה. במקום לקבל מהירות יותר גדולה בטעינת אתרים אני מקבל מהירות מאד נמוכה. אפשר להשוות את זה ל 56K אולי קצת יותר :s05: הורדתי את הקובץ הדגמת מהירות מהאתר שלהם וכמובן שהורדתי אותו על שיא המהירות כי אני נמצא ברשת עם בזק בינלאומי, ככה הבנתי לפחות. בכל המחשבים בבית (4 מחשבים) מורגשת האיטיות הרבה הזאת. גם בהורדת קבצים האינטרנט לא כזה מהיר, הוא שווה למהירות שהייתה לי עם הכבלים ואפילו פחות. המודם הוא B-Focus router 312+ והוא מחובר לסויטצ' שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב, והוא מחובר גם להאב בצד השני של הבית ששם ישנם עוד 2 מחשבים. כיצב ניתן לפתור את הבעיה? אם אני אתקשר לבזק או שאני צריך בכלל…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by obNikon,

אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by ddad,

יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

14. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  15. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

16. Started by Alexkmr,

אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by 9raviv9,

כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?

19. שלום, יש לי את המודם eci B-FOCuS router 312+ ועד לפני חצי שעה הייתי מתחבר לאינטרנט עם חייגן. נמאס לי מהחייגן כי: 1. כל פעם צריך להתחבר. 2. לפעמים הוא מתנתק. 3. סתם כי היה לי משעמם ורציתי 'אתגר' חדש. סידרתי באשף ההגדרות של המודם חיבור PPPoA (לא PPPoE), הזנתי את כל הפרטים של שם המשתמש והסיסמא, עקבתי אחרי המדריך של המודם. לאחר מכן, כשהייתי מחובר ללא חייגן, שמתי לב שהפינגים שלי לחו"ל ממש בשמיים עכשיו - למשל yahoo.com היה קודם 250, עכשיו הוא כ-400+. האם יש קשר? האם ההגדרות נכונות? הנה תמונה מצורפת: http://img409.imageshack.us/img409/1643/connection1ht.jpg אגב, הפינגים בארץ טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by FPSbanana,

יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.