עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by idoza,

שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?

4. Started by niva401,

החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?

5. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by רוני1,

שמעתי שאם קונים ראוטר ומחברים אותו בין שני מחשבים כך שגולשים ביחד בשני המחשבים זה מגן על המחשב מפני וירוסים וזבל .. האם יש אמת בידיעה??

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by fitch,

שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by byyaatch,

ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by asafm,

אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by night-fire,

שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…

18. Started by itaysp,

שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

20. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by dragonXxX,

מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by helppppppp,

אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by מתן123,

אז ככה בוא נגיד שהמחשב שלי נדפק ביום 1 ! אם אני זוכר נכון..[לא בטוח] הכל התחיל שמחקתי את תוכנת ה avg של הוירוסים והתקנתי karspy [משהו כזה] בגלל שה avg עשה לי בעיה עם פתיחת תוכנה מסויימת. ואז התחילו מלא מלא בעיות...[יכול להיות שהבעיות התחילו לפני לא ממש זוכר] -דפדפן: exploer הרבה דפים לא עולים..זה כולל את זה שאי אפשר להיכנס לחשבון מייל. הורדתי avant - אותו הדבר ..firefox - דווקא עובדיים הדפים...אבל יש בו הרבה בעיות תצוגה..לפחות אצלי. -תוכנות שונות : לדוגמא מדייה פלייר..לא התעסקתי עם שום דבר בהגדרות של זה..יום אחד זה החליט פשוט לא לעלות..אני לוחץ עליה וזה נותן הודעת ארור מוזרה..ניסיתי להוריד מדיה פלייר 11 החדש...התקין ולא נכנס..עוד תוכנה אחרת אני פשוט נכנס אליה וזה יוצא…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.