עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wooper,

שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by eyasso,

שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by udipo,

איך פותחים פורטים עבור אימיול בנתב ADSL CNET ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. אני יודע שיהיה הבדל גדול בהורדות. אבל מה עם הגלישה הסטנדרטית? האם ההבדל מורגש? אני מניח שהאתרים לא יעלו פי2-3 יותר מהר, כי חלק גדול מזמן העלייה נובע מפיענוח המידע ע"י הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by אבי11,

שלום יש לי נתב אדימקס 6140 עם 4 יציאות ואני צריך לפחות עוד שתיים. האם ניתן להוסיף מתג או משהו בדומה לכך וע"י כך לקבל יותר יציאו? ואם כן, כיצד לעשות את זה. אשמח לקבל תשובות עיניניות ולא "מתחכמות". תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by cipher,

שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום. ברשותי ראוטר\מודם אלחוטי 2LINE וכרטיס רשת אלחוטי של דילינק.. בקיצור,עשיתי רשת מהאשף של וינדוס,הכול טוב ויפה,כאשר אני מצליח להיכנס לקבצים המשותפים של המחשב השני..א-ב-ל המחשב השני לא יכול להיכנס אליי..אומר ש Access is denied ועוד כמה שטויות מעל שאין לי כניסה ואני צריך לבקש ממנהל הרשת רשות ובלע בלע בלע. בקיצור,אני ממש צריך את זה דחוף.אשמח אם מישהו יעזור לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?

15. חברה אני צריך את זה דחופ מאוד צריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by AdiD,

עד לפני חודש בערך היה לי ראוטר והחלטתי לנתק אותו ולהשתמש רק בחייגן, ועכשיו אני רוצה להחזיר את הראוטר, חיברתי אותו מחדש אבל האינרנט לא מתחבר פשוט, צריך להגיד משהו אם הוא היה לי מזמן?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by roeiw,

יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by MrMale,

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by night-fire,

שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by idan_m76,

שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Sepsis,

אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים