עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Bryant8,

שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!

3. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

4. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by 1900GT,

אני כבר לא יודע מה לעשות עם האינטרנט שלי.. יש לי רשת ביתית , מודם שהוא ראוטר וסוויץ, אינטרנט 1.5 של 015 ומאז שהפכתי את המודם לרואטר (ECI 270PR) יש לי מלא בעיות. אז את רובם פתרתי. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו האינטרנט מתנתק כי אי אפשר לפתוח כלום בדפדפן אבל שאר התוכנות באינטרנט עובדות (למשל משחקי רשת שכבר היו פתוחים) ואחרי שאני סוגר ופתוח מחדש את המודם האינטרנט טס. מה עושים ??? זה מתחיל לקרות מלא פעמים. בעיקרון אני הגדרתי את המודם ל PPPOA ה- DHCP מבוטל ורק פתחתי כמה פורטים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום לכולם, אני זקוק לכרטיס רשת סטנדרטי לחיבור המחשב הישן שלי לאינטרנט ברשת ביתית, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 לבין 10/100/1000 ? וסליחה על הבורות.... תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.

14. Started by obNikon,

אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by אבי11,

שלום יש לי נתב אדימקס 6140 עם 4 יציאות ואני צריך לפחות עוד שתיים. האם ניתן להוסיף מתג או משהו בדומה לכך וע"י כך לקבל יותר יציאו? ואם כן, כיצד לעשות את זה. אשמח לקבל תשובות עיניניות ולא "מתחכמות". תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה

21. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by SpiderMan11,

שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by gromeck,

אני צריך ממכם הצלצה ל-3 נתבים 4 Port כאשר בשלושתם חייב להיות שרת מדפסות (חיבור USB) ושיש להם תמיכה בארץ לכל הפרוטוקולים. 1. נתב עם מודם מובנה אלחוטי 2. נתב ללא מודם אלחוטי 3. נתב ללא מודם רגיל אנא צמצמו לחברות של: Edimax, D-Link, TRENDnet, 3COM בתודה, אלי

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים