עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by netanel38121,

רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by d1v,

שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by dorish,

שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=140282779426 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by קרול,

אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by g_s,

כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by zebulon,

hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by Einat,

שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by קים,

אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by ro,

כשאני מפעיל את GTA SA האזרוס משום מה מפסיק לשתף (מה שפוגע בהורדות שלי...) מוזר לא??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום לכם. יש לי שאלה בקשר לקניית נתב לבית שמיועד להתחבר לשני מחשבים נייחים ועוד מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחים מחוברים כבר ברשת קווית רגילה אך התווסף לרשת מחשב נייד שאותו צריכים לחבר דרך האלחוט. מחשב נייח אחד בנמצא בתוך ממד לכן חשוב שלנתב תיהיה יכולת קליטה טובה כדי שלא יהיו נפילות וכו. הציעו לי לקנות נתב מחברת Linksys שאמרו שהם באמת מוכרים ראוטרים שלא עושים בעיות, יציבים עם נפילות ממש מועטות אם בכלל. אני לא כל כך בקיא בתחום אז כל הצעה לנתב אחר תתקבל בשמחה. כמו כן צריך להזכיר שלנתב צריך להיות גם כניסות LAN של מחשבים רגילים. התקציב הוא די ממוצע, סביב 300-350 שח. תודה רבה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by yonatanR,

עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Anas-Nanas,

שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  24. כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by abarbotel,

לפעמים לא עולים לי אתרים ומוצג סתם דף לבן ריק ולמטה רשום "הסתיים" יש איזשהי תכנה שיכולה לאתר ניתוקים כאלה וממה הם קרו?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים