עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אולי למי שמבין זה ישמע טיפשי אבל חשבי על הרעיון הבא: לחבר שני מחשבים דרך האינטרנט כך שיתפקדו כמו שני מחשבים ברשת ו"יראו" אחד את השני וניתן יהיה למשל לשתף קבצים או לעשות משחק רשת שיהיה כמו משחק של רשת ביתית ולא דרך שרת המשחק. אם זה בלתי אפשרי ו/או טיפשי תסבירו בבקשה למה אם זה ניתן לביצוע תגידו איך בערך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by helppppppp,

אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Oranili,

כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by pC gUy,

בוקר טוב יש לי שאלה: איך עוזר ה UPLOAD במשחקי ONLINE?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by er0101,

ציוד: 3com router 3CRWE554G72T. מודם: Speedtouch 510. 4 מחשבים ברשת- אחד מוריד. האחרים גולשים. בד"כ עובדים רק המחשב של ההורדות ו2 מחשבים גולשים. דרך 014/015 מוריד בערך 4 ק"ב באימיול, גם קבצים נפוצים. ביטורנט מגיע בד"כ רק ל13 ק"ב. לפני כמה חודשים הייתי מגיע בנטויז'ן ל27 ק"ב באימיול עד שנהיה להם עומס על הקווים. גם בחיבור מודם ישירות למחשב זה איטי. הורדה מבזק ומהספק תקינה וגם הגלישה. כמובן שכל המחשבים עוברים סריקות ספיוור ווירוסים ולא ידועה לי תופעה כזו. ד"א, הפורטים הרלוונטיים פתוחים. נשארתי בלי פתרונות? אולי רק מעבר לכבלים או לנסות לחבר מודם אחר. נסו לעזור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by bh1811,

יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by ברק2000,

עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by enzo,

התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by edgyl,

שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. כלומר תוכנה שמציגה אילו תוכנות\תכנים מקושרים לאינטרנט... משהו שאפשר לפקח ששום דבר אחר לא יתפוס לך מהרוחב פס (מהירות) שלך בעת גלישה\משחק..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by yalaniv,

יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.

23. אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.