רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יש לאחי מחשב נייד, עם כרטיס WIRELESS. האם צריך לאבטח את החיבור ב WEP או שצריך את זה רק לראוטרים?? האם מישהו יכול להתחבר סתם כה למחשב שלו כשהרשת האלחוטית פועלת? סליחה על השאלה המטומטמת, אני מבין טוב במחשבים, אבל ברשתות אני מעפן כי אף פעם לא התעסקתי עם זה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיברתי רשת בין שתי מחשבים בביתי ובמחשב עם המודם הכל עובד כרגיל ובמחשב הנוסף גם הכל עובד חוץ מהדפדפן מה לעשות ואיך לפתור זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
:yelclap: מזל טוב לי הודעה ראשונה בפורום.. חברים אני צירך עזרה אני צריך לרשת מחסן בWIFI עם מספר של 12 עמדות מחשב שיעבדו בWIFI.. המליצו לי את הדבר הבא... http://www.draytek.co.uk/products/ap800.html מישהו מכיר את החברה?? כי אני לא שמעתי עליה בחיים המוצר אמין? ואפשר גם המלצות על מוצרים אחרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה בכבל אבל חיפשתי כותרת מתאימה. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לרשת דרך מודם וכבל USB. המחשב השני הוא לפטופ המחובר דרך כבל אדום מהמארז של המחשב הראשון אל יציאה במחשב הנייד. כמובן שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני אם הראשון לא מחובר. אז הבנו את הסיטואציה. כשמורידים סרטים, משחקים, מוזיקה וכו' במחשב הראשון אין שום בעיה עם זה. הוא תקין לחלוטין. כשאני מוריד במחשב השני, דהיינו בלפטופ, אז לאחר זמן אם אני לא נוגע במחשב נהיה שומר מסך והחיבור מהמחשב הראשון מתנתק. יש לציין שאם עובדים על המחשב השני אין שום בעיה וההורדות תקינות. הבעיה היא אם עוזבים את המחשב לזמן מה. זה בעיה כי אין לי כח תמיד לעמוד ליד המחשב וסתם לפעמים אני רוצה להוריד שם דברים שבמחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, למיטב הבנתי, חבילת גיימר מתעדפת אותך ובתאוריה אמורה להביא למצב של זמן תגובה מהיר. ברשותי חבלית 12 מגה בהוט ונטנויז'ן. אני מרבה לשחק במשחקי רשת ואשמח לדעת האם חבילת גיימר אופציונלית בנטויזיון. פינגים בשרתים אירופאים נעים מ100 ל200, האם חבילה כזאת קיימת, ואם כן, האם יש שינוי משמעותי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-