רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
ב XP ישנו Patch שתורם להגדלת ה Connections מ 10 ל 50 ויותר, דבר שהיה לעזר רב במיוחד באימיול. האם גם בויסטה ה Connections מוגבלים? ואם כן האם ישנו איזה Patch עבור זה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש כזה דבר?? רשת דרך כבל USB? איך אני מחבר? איזה תוכנות אני צריך? איזה כבל? עזרה! תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכותרת של הת'רד הבא היא ביצועים גבוהים בווינדוס XP ו2000 ב56K או בכבלים השאלה אם הכוונה לאינטרנט המהיר כמו שיש לנו בארץ (כמו שיש לי ) ואם כן אז למה דווקא לכבלים ולא לADSL? אלו טוויקים לשיפור ביצועי האינטרנט.. http://64.233.183.104/search?q=cache:dZlS1WEo-GAJ:www.ntcompatible.com/thread26921-1.html+DefaultReceiveWindow&hl=iw עריכה: ביצעתי את הטוויקים שהבן אדם כתב - לא נגרם נזק אני מרגיש טיפה יותר מהיר אבל לא בטוח אולי זה פסיכולוגי
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יש לאחי מחשב נייד, עם כרטיס WIRELESS. האם צריך לאבטח את החיבור ב WEP או שצריך את זה רק לראוטרים?? האם מישהו יכול להתחבר סתם כה למחשב שלו כשהרשת האלחוטית פועלת? סליחה על השאלה המטומטמת, אני מבין טוב במחשבים, אבל ברשתות אני מעפן כי אף פעם לא התעסקתי עם זה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הפניתי אותו לעשות אפדייט מהתוכנה החדשה שהורדתי ואז הוא עושה משהו עם קובץ שקוראים לו SUBMIT1.HTM והוא נתקע ואני לא ידוע מה לעשות.. המחשב מתפקד אבל התהליך נתקע והבנתי שאם אני עוצר אותו באמצע הוא יכול להרוס את הראוטר לגמרי... בבקשה תענו מהר תודה רבה רבה מראש,ניר.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-