רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אולי למי שמבין זה ישמע טיפשי אבל חשבי על הרעיון הבא: לחבר שני מחשבים דרך האינטרנט כך שיתפקדו כמו שני מחשבים ברשת ו"יראו" אחד את השני וניתן יהיה למשל לשתף קבצים או לעשות משחק רשת שיהיה כמו משחק של רשת ביתית ולא דרך שרת המשחק. אם זה בלתי אפשרי ו/או טיפשי תסבירו בבקשה למה אם זה ניתן לביצוע תגידו איך בערך עושים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תודה :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן. המצב שלי הוא כזה. אני גר בבית בעל 2 קומות. המחשב הראשי, המודם והראוטר נמצאים בקומה השניה. בערך באותה נקודה, אבל קומה מתחת, נמצא המחשב השני. אז חשבתי לקנות למחשב למטה כרטיס רשת אלחוטי USB/PCIE עם קליטה חזקה, וככה לקלוט אינטרנט. זה יעבוד? יש דגמים מומלצים? מה עדיף USB או PCIE? יש דברים מסוימים שצריך לבדוק לפני קניית כרטיס? משהו שמייצג קליטה חזקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-