רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר/מודם אלחוטי ASUS AM604G והכל טוב ויפה הוא מקבל אינטרנט ועובד יפה מאוד... העניין הוא שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד ולכן הקליטה ברחבי הבית היא בלשון המעטה "לא משהו" ולכן עדיין עוברים כבלים לפה ולשם ומפריעים לאורך החיים הנורמאלי.. חשבתי על לקנות ראוטר אלחוטי נוסף כגון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60 לחבר אותו לחדר שהכי קרוב לממ"ד ככה שהכבלים לא יפריעו ומשם להעביר לשאר הבית... רציתי לשאול איך הTP-LINK הנ"ל והאם הוא יוכל להעביר את האות בצורה טובה למרחקים של עד 10 מטר כולל קיר/שני קירות במקסימום... ועוד דבר רציתי לשאול האם הקונספט של לחבר את אחת מכניסות הLAN של הASUS לאחת מכניסות הLAN של הTP-LINK בעצם ייצור שרשור כמו שרשור של ראוטר/סוו…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אני אצטרך ראוטר בכל מקרה? אני רוצה לחבר שני מחשבים
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וכרגע רק אחד מהם מחובר למודם מוטורולה SB4200 בחיבור כבלים, השאלה היא האם ניתן בדרך כלשהי לעשות רשת עם המחשב השני שיוכל לגלוש באינטרנט ולשתף איתו קבצים? אני חשבתי אולי מחשב אחד לחבר למודם ביואסבי ואחד בכניסת רשת, האם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
סתם שאלה, איך יכול להיות שעם כל הטכנולוגיה המתקדמת, יש חברות גדולות כמו יוביסופט ועוד כמה שהשרתים שלהם ממש גרועים ולא משנה כמה הם מנסים לעבוד על זה, הם עדיין נשארים גרועים?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שמעתי שאם קונים ראוטר ומחברים אותו בין שני מחשבים כך שגולשים ביחד בשני המחשבים זה מגן על המחשב מפני וירוסים וזבל .. האם יש אמת בידיעה??
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי לבית של כ-120 מטר עם משהו כמו 4 קירות (אחד עם מראה) לחדר המרוחק. 1. האם יש מקום לקנות ראוטר N? לא ראיתי יותר מדיי דגמים בשוק... 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (מבחינת איכות ו-cost-effectivness)? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-